|
|
Stranica: 53/55.
|
[ 1353 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:18 |
|
|
gospar je napisao/la: Citat: a i sta onda? Sve to je "pametovao" i ovdje. Evo dosada nitko nije poceo putovati od forumasa zato sto ateist tvrdi da tako treba  Sto se tice njega i njegove kuce ako njemu mater i caca daju sto to tebe boli. Nije ateist ni prva ni zadnja raspikuca u Hrvatskoj, a ni u Dubrovniku Pa sto onda ovo, sto onda ono. Zasto itko ista pise. Zasto ti ulazis u raspravu samnom? Zasto ja s Josipom? Ovo je forum, on izrava svoje stavove, mi se s njima slazemo ili suprostavljamo i to je to. Ja sam htio prikazati punu sliku o Josipu, sto vjerujem ovdje ljudi nisu znali. Glupi Hercegovci, ništa nisu razumjeli dok im Gospar prikazao punu sliku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:20 |
|
|
gospar je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Mogao si malo procitati forum i vidio bi da sve znamo
Znao si da je izbacen iz skole zbog seksualnog uznemiravanja? Kao sto sam ti rekao ateist je ovdje vise puta napomenuo da pise na forum.hr tamo se moglo procitati. Ovdje nas vecinom zanima gdje je putovao i kako se financirao. Dobili smo doduse u putopisima i dodatne informacije koje nismo trazili Takodjer ne vjerujem da mu je netko od forumasa sta donirao iako je par puta pisao u tom smislu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:21 |
|
|
krstjanin je napisao/la: gospar je napisao/la: Znao si da je izbacen iz skole zbog seksualnog uznemiravanja?
Kao sto sam ti rekao ateist je ovdje vise puta napomenuo da pise na forum.hr tamo se moglo procitati. Ovdje nas vecinom zanima gdje je putovao i kako se financirao. Dobili smo doduse u putopisima i dodatne informacije koje nismo trazili Tamo se moglo procitati. Jesi li ti procitao? Donirao mu je jedan s foruma. BigDaddy
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:22 |
|
|
gospar je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Kao sto sam ti rekao ateist je ovdje vise puta napomenuo da pise na forum.hr tamo se moglo procitati. Ovdje nas vecinom zanima gdje je putovao i kako se financirao. Dobili smo doduse u putopisima i dodatne informacije koje nismo trazili
Tamo se moglo procitati. Jesi li ti procitao? Jesam i sta? Procitao sam i citavu obiteljsku pricu i sta? Pobogu ovo je forum saberi se. Ljudi dodju pisati vecinom jer im je dosadno na poslu. Ubiju vrijeme i vrate se zivotu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:25 |
|
|
krstjanin je napisao/la: gospar je napisao/la: Tamo se moglo procitati. Jesi li ti procitao?
Jesam i sta? Procitao sam i citavu obiteljsku pricu i sta? Pobogu ovo je forum saberi se. Ljudi dodju pisati vecinom jer im je dosadno na poslu. Ubiju vrijeme i vrate se zivotu Ok, pa daj i drugima da onda imaju priliku isto to procitati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:27 |
|
|
gospar je napisao/la: krstjanin je napisao/la:
Jesam i sta? Procitao sam i citavu obiteljsku pricu i sta? Pobogu ovo je forum saberi se. Ljudi dodju pisati vecinom jer im je dosadno na poslu. Ubiju vrijeme i vrate se zivotu
Ok, pa daj i drugima da onda imaju priliku isto to procitati. Zasto bi to bilo releventno? Forum.hr nije zakljucan i neki od forumasa su tamo prijavljeni. Tko zeli moze procitati. Zasto bih ja trebao siriti ateistove ispovjesti  Jos uvjek ne vidim razlog zasto ti to radis ili imas potrebu. Jel te necim osobno uvrijedio pa je to sad neki nacin osvete? Imate neku parnicu u obitelji, uzivo?....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:28 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4456 Lokacija: Dridska Župa
|
krstjanin je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Događa se da, ali koliko se to događalo i kako da je izbačen radi toga, neće nijednog momka izbacit iz škole ako malo maltretira ženske pogotovo kad je on iša u školu prije 15 ili koliko godina, očito je to radio stalno i na krajnje degutantan način ako je dobio šut kartu iz škole, a pošto stalni ide na kurve i razne razvratluke očito je totalno nastran.
I sta vi predlazete? Da mu sudimo ovdje na forumu il sta? Ne kontam ni koji je bio cilj gosparu prijavit se da bi to napisao ovdje. Pa ocito je da ni ateist to ne krije inace ne bi javno napisao Cuj ide na kurve... Je li ozenjen, vara li zenu? Koliko ih "postenih" i ozenjenih ide na kurve pa nikom nista... Vi se ufatili momka "kom na umu to na drumu". Ako njemu nije zao platit kurvu sto tebe to boli Ma ne, al to je za mene jedna velika nula, pogotovo jer još i popuje i prikazuje se da je born again christian, a plaća kurvama da im liže noge, licemjerje ko neboder, fuj fuj. Na stranu napastovanje i šta već ne, ali kad već razvratno živiš pokrij se ušima.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:31 |
|
|
Li Zongren je napisao/la: krstjanin je napisao/la: I sta vi predlazete? Da mu sudimo ovdje na forumu il sta? Ne kontam ni koji je bio cilj gosparu prijavit se da bi to napisao ovdje. Pa ocito je da ni ateist to ne krije inace ne bi javno napisao Cuj ide na kurve... Je li ozenjen, vara li zenu? Koliko ih "postenih" i ozenjenih ide na kurve pa nikom nista... Vi se ufatili momka "kom na umu to na drumu". Ako njemu nije zao platit kurvu sto tebe to boli
Ma ne, al to je za mene jedna velika nula, pogotovo jer još i popuje i prikazuje se da je born again christian, a plaća kurvama da im liže noge, licemjerje ko neboder, fuj fuj. Pa mislim da nije nigdje izjavio da je bornagain krscanin, vec koliko se sjecam samo da nije vise uvjereni ateist. Dok dodje do indije vjerovatno ce se prosvjetlili hinduizmom i budizmom pa mozemo ocekivati nove konvertacije. Ostaje napeto 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:33 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Li Zongren je napisao/la:
Ma ne, al to je za mene jedna velika nula, pogotovo jer još i popuje i prikazuje se da je born again christian, a plaća kurvama da im liže noge, licemjerje ko neboder, fuj fuj.
Pa mislim da nije nigdje izjavio da je bornagain krscanin, vec koliko se sjecam samo da nije vise uvjereni ateist. Dok dodje do indije vjerovatno ce se prosvjetlili hinduizmom i budizmom pa mozemo ocekivati nove konvertacije. Ostaje napeto  Pisao je da je kršćanin i kako je nekoj lezbi popovao da živi u grijehu ako me pamcenje ne vara.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:35 |
|
|
gospar je napisao/la: Jos tu grdi sviga oca za zlostavljanje i kako cijeli zivot samo radi i kupuje stanove i kuce. A ovaj nije u stanju skolu zavrsiti. Da mu nije njega spavao bi pod mostom i pricao o izletu do Mostara cijeli zivot. A ne o Meksiku, Senegalu, Novom Zelandu itd. Nimalo zahvalnosti za oca i majku koji su mu sve omogucili nego ih jos i javno ocrnjuje i sramoti. Ovo nije istina. Male izlete i putovanja prije Meksika sam pokrivao onim što bih uštedio od baba, sestara, rođaka, prijatelja dok sam bio mali. Meksiko sam sam pokrio, odrađenom sezonom u Dubrovniku. Također, odrađenom sezonom 2023. sam pokrio Novi Zeland i Peru, te kratko putovanje u Poljsku. Dva mjeseca sam radio u Zagrebu, te opet krenuo sa svojim zarađenim parama, oni su počeli slati tek kasnije, i to na kapaljku. Napisao sam kako sam sada prodao dionice, pa od toga idem u Senegal. Ovaj čovjek tvrdi da poznaje moga oca. Onda valjda zna koliko je to štedljiv i škrt čovjek, koji gleda u cent i provjeri svaki popust u supermarketu. Upravo nastojim monetizirati putopise, znajući da pošiljke roditelja nisu zajamčene, i to je u najboljem slučaju neka sića dan za danom. Samo za preživjeti, a jako su bogati i mogli bi dati puno para, ali iz samo sebi znanih razloga ne daju .
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:44 |
|
|
Ateist je napisao/la: gospar je napisao/la: Jos tu grdi sviga oca za zlostavljanje i kako cijeli zivot samo radi i kupuje stanove i kuce. A ovaj nije u stanju skolu zavrsiti. Da mu nije njega spavao bi pod mostom i pricao o izletu do Mostara cijeli zivot. A ne o Meksiku, Senegalu, Novom Zelandu itd. Nimalo zahvalnosti za oca i majku koji su mu sve omogucili nego ih jos i javno ocrnjuje i sramoti. Ovo nije istina. Male izlete i putovanja prije Meksika sam pokrivao onim što bih uštedio od baba, sestara, rođaka, prijatelja dok sam bio mali. Meksiko sam sam pokrio, odrađenom sezonom u Dubrovniku. Također, odrađenom sezonom 2023. sam pokrio Novi Zeland i Peru, te kratko putovanje u Poljsku. Dva mjeseca sam radio u Zagrebu, te opet krenuo sa svojim zarađenim parama, oni su počeli slati tek kasnije, i to na kapaljku. Napisao sam kako sam sada prodao dionice, pa od toga idem u Senegal. Ovaj čovjek tvrdi da poznaje moga oca. Onda valjda zna koliko je to štedljiv i škrt čovjek, koji gleda u cent i provjeri svaki popust u supermarketu. Upravo nastojim monetizirati putopise, znajući da pošiljke roditelja nisu zajamčene, i to je u najboljem slučaju neka sića dan za danom. Samo za preživjeti, a jako su bogati i mogli bi dati puno para, ali iz samo sebi znanih razloga ne daju . Mladen je svoje pare krvavo zaradio i ima pravo s njima raditi kako god zeli. Ti samo trosis njegove pare i lako se onda praviti pametan i trositi na gluposti. Zaradi sto je on zaradio, osiguraj djecu i onda trosi. Nakon 18 godine zivota te roditelji nisu duzni uzdrzavati, a pogotovo ne davati pare na gluposti. Reci mu da mu pare idu na rumunjske prostitutke pa da vidimo sto ce reci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28508 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Pa dobro što da radimo sa našim @Ateistom? Da ga malo išibamo ne ide. Da ga ovdje baniramo nećemo. Da skupljamo lovu za njegova putovanja - ne baš. Možemo jedino da se pomolimo za njega.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 15:54 |
|
|
|
Ako se ispovjedio i izmolio zdravomarije za pokoru, onda je to sad OK.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:08 |
|
|
Iskreno, danas sam slučajno otkrio na forum.hr da postoje teme posebno za njegove putopise i posebno za komentare na te putopise. A onda vidim da se i ovde spomenulo da ima na forum.hr. Ljudima je i tamo i ovde zanimljivo čitati. Momak je jako inteligentan i pametan po pisanju i po svemu onome o čemu razmišlja, a očito i hedonist, ima svoju neku viziju života i bitno da nikome ne čini loše, a niti sebi. Sad, virujen da je zreo i pametan. Nadam se da je prema roditeljima u redu kao i oni prema njemu. Propituje se i iznosi neke svoje stavove s kojima se ne slažem, poput onih o pederima (kad kažen peder mislim dobro, a ne loše jer mi je gay nekako tuđica, a peder po naški, ono neka momčina  ).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:09 |
|
|
|
Mislim da je gospar netko kome je žao ateistovih roditelja i rodbine i želi ga upozoriti da mora imati malo više odgovornosti barem prema njima kad već nema prema sebi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:12 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Mislim da je gospar netko kome je žao ateistovih roditelja i rodbine i želi ga upozoriti da mora imati malo više odgovornosti barem prema njima kad već nema prema sebi. Dobro onako za roditelje javno pisati sigurno nije fino, da su neznam kakvi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:14 |
|
|
|
Slažem se. Pogotovo kada ga osiguravaju novcem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:21 |
|
|
|
Da, to sam i ja primjetio. Čovjek u ranim 30ima, ništa ne radi nego putuje svijetom što ga financiraju roditelji a on pljuje po njima da su škrti? Također mi se ne sviđa što je veličanstveni grad Dubrovnik u više navrata nazvao selendarom.
No svakako zanimljivo je pročitat gdje je bio i što je vidio
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:23 |
|
|
|
Da, i to mi je djetinjasto, a Dubrovnik doslovno najpoznatiji hrvatski grad u svjetskim okvirima.
Ali pročita san na forum.hr da su mu sve selende do 100.000 stanovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:25 |
|
|
|
Pa nije Dubrovnik nesto velik. Prekrasan jest ali je koncentriran na taj stari grad i to je to. Zimi je prilicno dosadan kao i vecina primorskih gradova. Mislim da je vise na to aludirao
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croato
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:33 |
|
|
|
Dobro to, ali opet nije selendra.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 16:53 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Pa nije Dubrovnik nesto velik. Prekrasan jest ali je koncentriran na taj stari grad i to je to. Zimi je prilicno dosadan kao i vecina primorskih gradova. Mislim da je vise na to aludirao Dubrovnik je danas realno year round destinacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 17:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ateist
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 19:27 |
|
|
gospar je napisao/la: Mladen je svoje pare krvavo zaradio i ima pravo s njima raditi kako god zeli. Ti samo trosis njegove pare i lako se onda praviti pametan i trositi na gluposti. Zaradi sto je on zaradio, osiguraj djecu i onda trosi. Nakon 18 godine zivota te roditelji nisu duzni uzdrzavati, a pogotovo ne davati pare na gluposti. Reci mu da mu pare idu na rumunjske prostitutke pa da vidimo sto ce reci. Upravo sam ti objasnio kako ne trošim njegove. Sada kad sam već postao previše poznat širem pučanstvu, dosegao donedavno nezamislivu popularnost, ne želim više iznositi nikakve privatne pojedinosti. Pogotovo o članovima obitelji. Evo objava iz doma već ima više pregleda od svih s putovanja, odmah nakon one iz Napulja. Onu iz Napulja pogledalo 58 000 ljudi, ovu dubrovačku 28 000 od jučer. To je broj različitih osoba koje su pogledale, ne broj klikova.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gospar
|
Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti? Postano: 11 vel 2026, 20:01 |
|
|
Ateist je napisao/la: gospar je napisao/la: Mladen je svoje pare krvavo zaradio i ima pravo s njima raditi kako god zeli. Ti samo trosis njegove pare i lako se onda praviti pametan i trositi na gluposti. Zaradi sto je on zaradio, osiguraj djecu i onda trosi. Nakon 18 godine zivota te roditelji nisu duzni uzdrzavati, a pogotovo ne davati pare na gluposti. Reci mu da mu pare idu na rumunjske prostitutke pa da vidimo sto ce reci. Upravo sam ti objasnio kako ne trošim njegove. Sada kad sam već postao previše poznat širem pučanstvu, dosegao donedavno nezamislivu popularnost, ne želim više iznositi nikakve privatne pojedinosti. Pogotovo o članovima obitelji. Evo objava iz doma već ima više pregleda od svih s putovanja, odmah nakon one iz Napulja. Onu iz Napulja pogledalo 58 000 ljudi, ovu dubrovačku 28 000 od jučer. To je broj različitih osoba koje su pogledale, ne broj klikova. Kako ne trosis? Tko ti salje novac? Ili se tih 25 i kusur tisuca ne racuna?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|