HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 vel 2026, 06:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1353 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Idemo u svijet! Koje bi zemlje / gradove voljeli posjetiti?
PostPostano: 11 vel 2026, 20:10 

gospar je napisao/la:
Ateist je napisao/la:

Upravo sam ti objasnio kako ne trošim njegove.

Sada kad sam već postao previše poznat širem pučanstvu, dosegao donedavno nezamislivu popularnost, ne želim više iznositi nikakve privatne pojedinosti. Pogotovo o članovima obitelji. Evo objava iz doma već ima više pregleda od svih s putovanja, odmah nakon one iz Napulja. Onu iz Napulja pogledalo 58 000 ljudi, ovu dubrovačku 28 000 od jučer. To je broj različitih osoba koje su pogledale, ne broj klikova.

Kako ne trosis? Tko ti salje novac? Ili se tih 25 i kusur tisuca ne racuna?

Ma ne bih više iznosio privatne podatke, a čovjek me tjera odgovoriti. On je kao pomorac zarađivao i do 10 000 eura mjesečno, ali ja od toga ništa nisam trošio, pa ni majka. Mi smo se uzdržavali od rente iz potkrovlja, a sada pored goleme ušteđevine, on ima dobru mirovinu i još nekoliko renti. Pa opet ne da, niti rentu stana namijenjenog meni. Jedva su slali u prosjeku dvije rente mjesečno, a ubuduće ne žele ni to. Od navegavanja, što je on zaradio na brodu, ja sam cijeli život dobio doslovno nula eura.

https://www.instagram.com/josipcurlin

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 20:21 

Ateist je napisao/la:
gospar je napisao/la:

Kako ne trosis? Tko ti salje novac? Ili se tih 25 i kusur tisuca ne racuna?

Ma ne bih više iznosio privatne podatke, a čovjek me tjera odgovoriti. On je kao pomorac zarađivao i do 10 000 eura mjesečno, ali ja od toga ništa nisam trošio, pa ni majka. Mi smo se uzdržavali od rente iz potkrovlja, a sada pored goleme ušteđevine, on ima dobru mirovinu i još nekoliko renti. Pa opet ne da, niti rentu stana namijenjenog meni. Jedva su slali u prosjeku dvije rente mjesečno, a ubuduće ne žele ni to. Od navegavanja, što je on zaradio na brodu, ja sam cijeli život dobio doslovno nula eura.

A tko je poslao 25 000 eura protekle dvije godine? To je stiglo od rente? A renta je placana za sto tocno? One apartmane i stanove koje je otac izgradio? Ne finamcira li te onda ipak Mladen?

Jedino sto si sam zaradio su tih par mjeseci sezone. Ostalo sve si dobio na gotovo. Ali ako ti Mladen sazna kakve pizdarije pises i kako ga olajavas neces ti vise nikud s njegovim parama i opet ces nosat bacve. A zaglibio si vec duboko pa te zna svatko. Jel ti na pamet palo da pvo citaju i svakakvi lupezi i lopovi koji su spremni ubiti nekoga za 1000 eura, a kamoli ne za pare koje otac ima. A znaju da je star i imucan te da nema nikoga doma dok si ti na putovanjima. Meta ste prevaranata i ptopaliteta, a ti javno tu pises sve. Daj se saberi.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 21:49 

Nisam znao da je Ateista izbačen iz škole...

Pročitam tu putopise kad ulovim vremena.
Ateista stvarno ima talenta za pisanje moraš mu to priznat, da skupi ove tekstove samo sa HBF mogo bi knjigu napisat i vjerujem imat solidnu prodaju.

Gosparu otvorio si jednu tešku temu, to (sexualno) zlostavljanje cura u školama je stvarno bilo ono gadno u moje vrijeme.
Kad se sjetim cure iz moje ulice kako su je u OŠ... ha "mesarili" ko hijene nemam druge riječi, da sam joj ćaća ruke bi im odsiko i to ne mislim metaforički.
Bila je zaljubljena u mene kao i pola škole, pa ono nisam im htio pomagat da nebi mislile da mi se sviđaju :zubati

Ne znam kako je to prolazilo u vaše vrijeme, možda je strožije bilo, al opet da te izbace iz Škole ne znam...

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 22:09 

Kakvog to talenta za pisanje ima? Nabraja samo suhoparne cinjenice. Jedno te isto vrti cijelo vrijeme.
Pojestio sam 47 zemalja. To su redom: ........ bio sam u 79 gradova. To su redom: ........
Apsolutno je nezanimljiv nacin pisanja. Jedino sto privlaci paznju je odnos s obitelji, odlazak prostitutkama i razni fetisi te kad hoda 30 km u poderanim tenisicama i krvavih stopala kako bi ustedio 2 eura na hostelu. Ali onda on nije skrt i stedljiv kao otac. Zanimljivo.

Mislim da pogledaj kakav dnevnik vodi.
https://www.forum.hr/showpost.php?p=511 ... stcount=54

Sestrin prileznik, trudna sestra se udala, pogodio tricu iza ledja s centra, pobijedio duplo mladje dijete (koje trenira ajde) 22:0. Jos vodi neki cudni kalendar pomaknut za 5.5 godina. Nije mi uopce jasno o cemu se tu radi. Post datiran 16.8.2014, on pise da je 24.12.2019

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 22:28 

gospar je napisao/la:
Kakvog to talenta za pisanje ima? Nabraja samo suhoparne cinjenice. Jedno te isto vrti cijelo vrijeme.
Pojestio sam 47 zemalja. To su redom: ........ bio sam u 79 gradova. To su redom: ........
Apsolutno je nezanimljiv nacin pisanja. Jedino sto privlaci paznju je odnos s obitelji, odlazak prostitutkama i razni fetisi te kad hoda 30 km u poderanim tenisicama i krvavih stopala kako bi ustedio 2 eura na hostelu. Ali onda on nije skrt i stedljiv kao otac. Zanimljivo.

Ne znam za druge ali meni taj dio o obiteljskim odnosima i nije pretjerano zanimljiv, ne volim ulazit u tuđi privatni život.

Što se tiče prostitutki, pa to je jedan dio sociologije društva koju Ateista opisuje u putopisima.
Zamisli sad da je napisao bio sam na Malti i noćni život je po restoranima i kafićima, nisam sreo ni jednu prostitutku.
Čovjek bi mogao zaključit da je to idealno turističko mjesto za obiteljsku posjetu i kad dođeš tamo s obitelji skužiš da si u "crvenoj četvrti".

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 22:38 

Brane je napisao/la:
gospar je napisao/la:

Ne znam za druge ali meni taj dio o obiteljskim odnosima i nije pretjerano zanimljiv, ne volim ulazit u tuđi privatni život.

Što se tiče prostitutki, pa to je jedan dio sociologije društva koju Ateista opisuje u putopisima.
Zamisli sad da je napisao bio sam na Malti i noćni život je po restoranima i kafićima, nisam sreo ni jednu prostitutku.
Čovjek bi mogao zaključit da je to idealno turističko mjesto za obiteljsku posjetu i kad dođeš tamo s obitelji skužiš da si u "crvenoj četvrti".

Ipak postoji razlika izmedju" vidio sam mnostvo prostitutki" i "placao sam im za seks i lizanje tabana, ali ne idem u pakao jer sam vjernik i ispovijedit cu se i nastaviti opet po istome, dok homoseksualci, koliko god ste posteni i moralni, ne vjerujete u Boga i idete ravno u pakao".

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:01 

Gospar što najviše zamjeraš Ateistu ??

Jel ovo zlostavljanje djevojke bilo u OŠ ili srednjoj ??

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:09 

U srednjoj. Pisao sam, licemjernost, bezobrazluk i pametovanje te nepostivanje roditelja koji su mu sve omogucili i omogucavaju i dalje. Seksualni delikti mu takodjer ne idu u prilog. Sebe vidi kao zrtvu zlostavljanja, ali umanjuje zlostavljanje koje je on provodio i kaze da je to bilo iz neznanja, a ne iz zlobe. Ne znam da je on bio nesto posebno zlostavljan od vrsnjaka, bio je tih i povucen, da. Pomalo cudan. Ne znam situaciju unutar doma.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:11 

gospar je napisao/la:
ali ne idem u pakao jer sam vjernik i ispovijedit cu se i nastaviti opet po istome, dok homoseksualci, koliko god ste posteni i moralni, ne vjerujete u Boga i idete ravno u pakao".

čovjek doslovno ima ime profila "ateist"

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:16 

Rika sv Vida je napisao/la:
gospar je napisao/la:
ali ne idem u pakao jer sam vjernik i ispovijedit cu se i nastaviti opet po istome, dok homoseksualci, koliko god ste posteni i moralni, ne vjerujete u Boga i idete ravno u pakao".

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:17 

gospar je napisao/la:
Rika sv Vida je napisao/la:

Born again krscanin je. Pisao je i na stranici-dvije prije. Morao bi citati cijelu temu plus ono na forum.hr, gdje je, imam dojam, puno vise baljezgao. Sumnjam da netko ima volje i vremena za to sve.

Isprike na duplom postu, ali ovaj forum je kaotican.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:18 

Ako je u srednjoj to je teško opravdat pubertetom.

Ta cura bi sad trebala imat kao i on oko 30 godina, s obzirom da je izbačen iz škole vjerovatno se o tome i pričalo u kuloarima.
Da li znaš kako je završila ta cura, jel nastavila normalno sa životom, da li joj se Ateista ikada ispričao, nazvao, napisao pismo i sl ??

S druge strane sigurno je to bio veliki šok za roditelje, da ti dijete izbace iz škole, osjećaš se odgovorno kao da si podbacio kao roditelj odnosno osjećaš dio krivnje.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:27 

Brane je napisao/la:
Ako je u srednjoj to je teško opravdat pubertetom.

Ta cura bi sad trebala imat kao i on oko 30 godina, s obzirom da je izbačen iz škole vjerovatno se o tome i pričalo u kuloarima.
Da li znaš kako je završila ta cura, jel nastavila normalno sa životom, da li joj se Ateista ikada ispričao, nazvao, napisao pismo i sl ??

S druge strane sigurno je to bio veliki šok za roditelje, da ti dijete izbace iz škole, osjećaš se odgovorno kao da si podbacio kao roditelj odnosno osjećaš dio krivnje.

Ne znam gdje je ta cura danas ni sto je bilo s njom. A pogotovo ne znam je li se Josip ispricao. Pretpostavljam da je ipak nastavila sa svojim zivotom i da zivi normalno. Ne znam kakva je situacija unutar doma i sto Mladen na to sve kaze. Pretpostavljam da mu nije drago, tesko da bi ijednom roditelju bilo. Kasnije je ipak zavrsio neku dopisnu skolu u Omisu ili Trogiru, tako nesto. Iako nema volje da radi i dopridonosi drustvom bilo cime osim pisanja beskrajnih clanaka po wikipediji i landranja po svijetu tudjim parama gajeci nadu da ce postati influencer. Makar da neke slike bolje napravi pa bi covjek presao preko gluposti koje pise. A slike su zali boze. Obucen kao klosar, zarastao, cijelo nahero. Pa daj ppgledaj ovo, tko bi platio ista takvom influenceru. https://www.instagram.com/josipcurlin/p/DQuBNXVAvO9/
To je za prec na suprotnu stranu ceste kad ti ide u susret.

Bez empatije za roditelje i obitelj. Javno tu obznananjuje tko su i koliko zaradjuju. Nadam se da nece imati problema roditelji i sestre. Utjece na sve, zajebavaju te na poslu, u gradu, susjedi. Katastrofa...

On se na nista od ovoga nece referirati nego samo odgovara na ono sto mu pase.

Vrh

PostPostano: 11 vel 2026, 23:50 

gospar je napisao/la:
Nadam se da nece imati problema roditelji i sestre. Utjece na sve, zajebavaju te na poslu, u gradu, susjedi. Katastrofa...

Da razumijem što želiš reći...

Društvene mreže su mač sa 2 oštrice, čak i ako uspiješ to može bit i negativno po tvoju okolinu, kao Tina Katanić od Loto djevojke do štrace.

Najgore se može dogodit da ukoliko ne uspije napravit karijeru putopisca, teško će mu bit vratit se prosječnom životu.
Da sa 35 il 40 godina ideš radit život od nule, em nemaš radne navike, em nisi fizički tako fit, em nemaš to radno iskustvo tako da ćeš teško napredovat.

Nevezano za ateista al i naš školski sustav je takav da motiviraju djecu da u 20-ima planduju, umjesto da rade i stječu radne navike, iskustvo, poznanstva itd.
20-e su tu da zapneš, a ne da samo uživaš, tako da u 30-ima možeš uživat, pa i u 40-ima ako si zdrastveno fit, zašto ne i u 50-ima.

Meni je možda zagonetka zašto ateista nije sad malo to isplanirao u Dubrovniku, probao naći sponzore barem da ima besplatnu cugu od Monstera, Burna, Red Bulla itd. pa i besplatnu garderobu itd.
Njihovi komercijalisti se ionako razbacuju s tim reklamnim artiklima, šiltericama, majicama, vindjakama, dresovima i čim sve ne...

Vrh

PostPostano: Jučer, , 09:23 

gospar je napisao/la:

Sestrin prileznik, trudna sestra se udala, pogodio tricu iza ledja s centra, pobijedio duplo mladje dijete (koje trenira ajde) 22:0. Jos vodi neki cudni kalendar pomaknut za 5.5 godina. Nije mi uopce jasno o cemu se tu radi. Post datiran 16.8.2014, on pise da je 24.12.2019

Ne možete prosuđivati talent na temelju napisanog u dobi od 18-19 godina, u međuvremenu sam napredovao. Oni su meni slali na kapaljku, 35 eura dnevno, pa sam povremeno morao štedjeti i klošariti. Ukratko, on ima tri stana. U Lapadu žive mlađa sestra i muž, u Zagrebu starija sestra i muž, a postoji još jedan u Zagrebu kojeg on iznajmljuje. Još ima i apartmane u Dubrovačkom primorju. Ja se želim odreći stana namijenjenog meni, i cijelog imanja za sva vremena, u zamjenu za vrijednost stana u novcima (100 000 eura, jednom i odjednom). Sestre su dobile po stan na korištenje, mene zanimaju isključivo putovanja, pa bih htio novac. Ne treba mi nikakva nekretnina. Bilo bi u redu da proda stan i da mi njegovu vrijednost u novcima, kad ga se ja već odričem, a namijenjen je meni (kao što su druga dva kupljena sestrama).

Bar da daje rentu od tog stana, a ne želi ni to. Leži na lovi, a ne da ništa. Ne bih ovo pisao, to su obiteljske prilike, ali čovjek me tjera. Ako ne objasnim, ja ću biti blaćen i osuđivan, a ovako dajem širu sliku na uvid.

Teško je napisati putopis, danas kad guglajući imaš sve o svakom mjestu na svijetu, te slike i snimke tog mjesta. Treba biti na neki način originalan i provokativan. Što ću pisati, uopće činjenice koje svatko dobije klikom miša? Koliko zemlja ima stanovnika, koja je novčana jedinica, kakvo je vrijeme, koliko košta ulaznica za koju znamenitost, kakav je javni prijevoz, pošto je smještaj... Sve to dobiješ, ako upišeš ime grada ili države na Google, treba pisati na neki jedinstven način, a i onda je jako teško monetizirati.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 09:31 

Ateist je napisao/la:
gospar je napisao/la:

Ne možete prosuđivati talent na temelju napisanog u dobi od 18-19 godina, u međuvremenu sam napredovao. Oni su meni slali na kapaljku, 35 eura dnevno, pa sam povremeno morao štedjeti i klošariti. Ukratko, on ima tri stana. U Lapadu žive mlađa sestra i muž, u Zagrebu starija sestra i muž, a postoji još jedan u Zagrebu kojeg on iznajmljuje. Još ima i apartmane u Dubrovačkom primorju. Ja se želim odreći stana namijenjenog meni, i cijelog imanja za sva vremena, u zamjenu za vrijednost stana u novcima (100 000 eura, jednom i odjednom). Sestre su dobile po stan na korištenje, mene zanimaju isključivo putovanja, pa bih htio novac. Ne treba mi nikakva nekretnina. Bilo bi u redu da proda stan i da mi njegovu vrijednost u novcima, kad ga se ja već odričem, a namijenjen je meni (kao što su druga dva kupljena sestrama).

Bar da daje rentu od tog stana, a ne želi ni to. Leži na lovi, a ne da ništa. Ne bih ovo pisao, to su obiteljske prilike, ali čovjek me tjera. Ako ne objasnim, ja ću biti blaćen i osuđivan, a ovako dajem širu sliku na uvid.

Pa salje ti 35 eura. Tako da ne mozes reci da ti NISTA ne salje jer ti nije duzan ni to slati. Imas dvije zdrave ruke i noge i sposoban si zaraditi. Uostalom ako ti da i 100 000 eura od stana, ti ces to spizditi u roku 3-4 godine i opet ces mu doci na grbacu. Ili mislis da je 100 000 eura nepotrosiva cifra i trajat ce ti do duboke starosti. Koji ti je plan namon toga? Skole ni zanata nemas niti si voljan raditi. Opet u svoju sobicu i trtljanje po wikipediji kako bi dao svoj doprinos covjecanstvu.

Citat:
Teško je napisati putopis, danas kad guglajući imaš sve o svakom mjestu na svijetu, te slike i snimke tog mjesta. Treba biti na neki način originalan i provokativan. Što ću pisati, uopće činjenice koje svatko dobije klikom miša? Koliko zemlja ima stanovnika, koja je novčana jedinica, kakvo je vrijeme, koliko košta ulaznica za koju znamenitost, kakav je javni prijevoz, pošto je smještaj... Sve to dobiješ, ako upišeš ime grada ili države na Google, treba pisati na neki jedinstven način, a i onda je jako teško monetizirati.

Pa upravo na taj nacin i pises. Vecina posta je takva, a onda ubacis kakvu provokaciju. Isto kao i tvoje slike. Sto ih onda uploadas, ako su sve iste i postoje tisuce slika spomenika koje ti uslikas. Po cemu se nadas da je tvoja vrijednija, kad ju ionako slikas preko k, bez imalo truda.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 10:12 

Što ću kad potrošim tih 100 000 eura, bi bila moja briga, i ako bih onda umro od gladi na ulici, sam bih bio kriv. On je meni dao svoj dio, postupio korektno. Ne bi bila krivnja na njemu, ovako kad ne da, kriv je. Po vašim kriterijima nitko ne zna pisati putopis danas, jer su sva mjesta opisana i puno puta fotografirana i snimljena. Ako pišem opće činjenice, ne valja, ako pišem na osobniji način, isto ne valja. Maloprije da ne pišem o prostitutkama i osobnim doživljajima, sad da ne pišem opće činjenice.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 11:59 

Ateist je napisao/la:
Što ću kad potrošim tih 100 000 eura, bi bila moja briga, i ako bih onda umro od gladi na ulici, sam bih bio kriv. On je meni dao svoj dio, postupio korektno. Ne bi bila krivnja na njemu, ovako kad ne da, kriv je. Po vašim kriterijima nitko ne zna pisati putopis danas, jer su sva mjesta opisana i puno puta fotografirana i snimljena. Ako pišem opće činjenice, ne valja, ako pišem na osobniji način, isto ne valja. Maloprije da ne pišem o prostitutkama i osobnim doživljajima, sad da ne pišem opće činjenice.

Nitko ti ništa nije dužan na ovom svijetu, čak ni roditelji, jer nisi dijete nego odrasli čovjek, kad to shvatiš biti će ti puno bolje u životu. Makar sumnjam da ćeš to tako brzo shvatiti, jer sa 30 ili koliko već godina razmišljaš poput nekog balonje od 12.
Čisti narcizam i entitlement.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 12:04 

On je velika beba, što je i slatko, i ja san velika beba, dosta nas je, ali je to još slađe ako ta velika beba shvati odrasli život. Lipo je zaradit svoje i užitke uživati s tim svojim novcem. Nasljedstvo i to što ga sljeduje je samo bonus.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 12:06 

Dodje mi da kad ode u Senegal odem do Mladena i pokazem mu ovo sve pa da kad se Mladen raspizdi i ostavi ga u Senegalu bez para nek se sam snalazi. Iz Europe moze makar pjesice doma, iz Senegala ne moze nikako. Onda ce ti bit prava avantura za jedan dobar putopis.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 12:26 

Ali u pravu ste da ne bi triba tako naivno to sve pisati za pare itd. po internetu, uz svoje ime otvoreno itd.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:00 

Ateist je napisao/la:
Oni su meni slali na kapaljku, 35 eura dnevno, pa sam povremeno morao štedjeti i klošariti

Pa kompa to je prosječna dnevnica u Hrvatskoj. Mnogi ljudi se ubijaju 8 sati za 35 eura. Čuj na kapaljku. Nisu ti dužni ni euro dat. Imaš 30 godina i zdrave dvije ruke. Umjesto da budeš presretan što ne moraš radit nego ti roditelji isplaćuju dnevnice dok ti putuješ svijetom ti ih još napadaš da su škrti. Neshvatljivo.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:08 

Ja kad sam tek poćeo radit sa 18 godina ubijao se ko konj u skladištu za 3500 kn mjesečno uz česte neplaćene prekovremene. To je nekih 16 eura na dan!

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:16 

gospar je napisao/la:
Dodje mi da kad ode u Senegal odem do Mladena i pokazem mu ovo sve pa da kad se Mladen raspizdi i ostavi ga u Senegalu bez para nek se sam snalazi. Iz Europe moze makar pjesice doma, iz Senegala ne moze nikako. Onda ce ti bit prava avantura za jedan dobar putopis.

Imam pare od prodanih dionica i povratnu aviokartu, ne očekuju se njegovi novci. Čak je moguće doći iz Senegala. Onaj Slovenac i mnogi drugi su išli kopnenim putem. Maroko, pa Mauretanija, pa Senegal i Gambija. Kad dođeš do Maroka, prebaciš se za 35 min trajektom u Španjolsku (Tanger-Tarifa). Šalu na stranu. Moguće je doći kopnenim putem, vozilima, ali pješke baš nikako, jer je Mauretanija ogromna pustinja.

Napisao sam kako je dužan, u smislu da je sestrama dao, a meni nije. Njima po stan od 100 000 eura, a ja se odričem stana za 100 000 eura na račun.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 13:22 

Ateist je napisao/la:
gospar je napisao/la:

Imam pare od prodanih dionica i povratnu aviokartu, ne očekuju se njegovi novci. Čak je moguće doći iz Senegala. Onaj Slovenac i mnogi drugi su išli kopnenim putem. Maroko, pa Mauretanija, pa Senegal i Gambija. Kad dođeš do Maroka, prebaciš se za 35 min trajektom u Španjolsku (Tanger-Tarifa). Šalu na stranu. Moguće je doći kopnenim putem, vozilima, ali pješke baš nikako, jer je Mauretanija ogromna pustinja.

Napisao sam kako je dužan, u smislu da je sestrama dao, a meni nije. Njima po stan od 100 000 eura, a ja se odričem stana za 100 000 eura na račun.

Ali sestre su vjerojatno ipak ispunile neka njegova i drustvena ocekivanja. Zaposlile, udale, dale unuke. Ti trosis Bogu dane i zna da bi sve pare koje ti da jednokratno ti spizdio vrlo brzo i opet dosao moliti za jos.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1353 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: