|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 179 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:36 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20924 Lokacija: među zvijezdama
|
Pocevsi od kosulja, majci, tenisica, cipela, hlaca i sl.Navedite prednosti i nedostatke pojedinih odjevnih predmeta.
Kupujete li u H&M ili C&A ?
Kakve modne dodatke volite ? ( salove, kajseve i sl )
Sportska oprema: puma, adidas ili nesto cetvrto ?:)
Meni su omiljene ESPRIT, i s. Oliver a obuci posvecujem posebnu paznju.Mora biti kvalitetna i udobna.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Trenerke: Adidas Tene: Nike ili Onitsuka Tiger Jeans: Levi's Majice/jakne/šorc: Mossimo ili Industrie
Kad završim sa poslom, sva poslovna odjela spaliti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pocevsi od kosulja, majci, tenisica, cipela, hlaca i sl.Navedite prednosti i nedostatke pojedinih odjevnih predmeta.
Kakve modne dodatke volite ? ( salove, kajseve i sl ) Šalu na stranu Zara odjela većinom.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:42 |
|
|
Nisam nikad gledao marke, samo kod tenisica se isplati gledati. Obično gledam da uzmem malo veće majice jer se skoro svaka nakon pranja skupi pa mi izbaci stomak, neovisno od marke.
Šal nikad ne nosim, kao i rukavice, kape, košulje, kajš mora biti što diskretniji.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Trenerke: Adidas Tene: Nike ili Onitsuka Tiger Jeans: Levi's Majice/jakne/šorc: Mossimo ili Industrie
Kad završim sa poslom, sva poslovna odjela spaliti. Sto ti je Onitsuka Tiger?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:44 |
|
|
Nije los ni Mango.Kupim ja ljetnih krpica po raznoraznim prodavnicama.Mislim sezonskoj gardarobi je kratak vijek trajanja :) Uvijek izadje nesto novo i moderno slijedece sezone.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:45 |
|
|
Košulje - Tom Tailor Tenisice - kako me dopadne, odnosno koja mi se svidi, nike često Jeans i majice me iskreno zaboli .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:46 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pocevsi od kosulja, majci, tenisica, cipela, hlaca i sl.Navedite prednosti i nedostatke pojedinih odjevnih predmeta.
Kakve modne dodatke volite ? ( salove, kajseve i sl ) Šalu na stranu Zara odjela većinom. Zara je odlicna kvaliteta, testirali neku njihovu robu, te neke poznatije marke, Zara sve redon tuce.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:48 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Trenerke: Adidas Tene: Nike ili Onitsuka Tiger Jeans: Levi's Majice/jakne/šorc: Mossimo ili Industrie
Kad završim sa poslom, sva poslovna odjela spaliti. Cuj spaliti, pokloni nekome.U BiH ljudi nemaju sto nositi, a ti bi palio odijela od par stotina dolara ili koliko vec. Sirotinje ima na sve strane, ako te mrzi prebacivati sve to ipak do BiH pokloni crkvi, caritasu i sl.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:48 |
|
|
Zato ih i preferiram puntare, kada moram ići kupiti nešto službeno prvo kod njih gledam.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:53 |
|
|
Ja volim satove, dok nakit slabo nosim.Izuzev bijelog zlata ( u nekoj sitnoj formi ) nema govora da bi bilo sto drugo nosila :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja volim satove, dok nakit slabo nosim.Izuzev bijelog zlata ( u nekoj sitnoj formi ) nema govora da bi bilo sto drugo nosila :) Imam ovakav, samo bojom nalik bijelom zlatu, ne bronci. Ne volim zapravo niti jednu drugu boju na satu osim te : Na kompromis sam spreman u slučaju sporstkog sata jasno, ali što se službenog tiče, mora biti cigletina kao ovaj, pregledan i k tome bijel, preferirani materijal stainless steel.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 19:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne nosim neke poznate odjevne marke. U biti kupujem sve vrlo jeftino. Kad ti dopizdi lakše sve baciti u smeće i obnoviti. Isto vrijedi i za namještaj. Vrlo jeftin i svako malo godina obnovim pa kao da sam preselio u novi stan.
Taj novac trošim na poznate marke elektronike.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 20:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne nosim neke poznate odjevne marke. U biti kupujem sve vrlo jeftino. Kad ti dopizdi lakše sve baciti u smeće i obnoviti. Isto vrijedi i za namještaj. Vrlo jeftin i svako malo godina obnovim pa kao da sam preselio u novi stan.
Taj novac trošim na poznate marke elektronike. Pa ne mozes hodati u novom PC - u ili iPod -u. Ti si trebao biti svecenik zbilja, cudnovato je koliko te malo materijalne stvari zanimaju :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 20:04 |
|
|
Rekoh "jefina garderoba", ne samo "jedan komad".
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 20:06 |
|
|
Prezirem marke i one koji pate na njih. Jedino mi je za tenisice bilo bitno, ali ubuduće niti to.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 20:17 |
|
|
Ja volim skuplju obucu, tasne i naocare.To su mi slabosti.Ostalo sve moze proci, ako mi se dopada.No mislim da muskarci trebaju uzimati kvalitetniju i skuplju gardarobu, upravo zbog samog odrzavanja.Vama u principu nije bitna kolicina, kao nama zenama, a neke klasicne Polo majce su sigurno dugotrajnije nego H&M i sl. Tako da bih uvijek zbog ekonomicnosti svom buducem kupila par kvalitetnih dugotrajnih odjevnih predmeta:)))
Tako bi sebi mogla priustiti uvijek vise gardarobe, a i cesce otici u kupovinu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 20:39 |
|
|
Sve majice, košulje i traperice mogu dosta dugo trajati, a ni poznate marke više ne znače nužno kvalitetu (npr. kod obuće). Danas tenisice i cipele nemaju neku kvalitetu, odu nakon 2-3 godine maksimalno. A vjerujem da bi slično izdržale i neke nepoznate marke s placa.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 21:00 |
|
|
Ja nisam niti spadam u nekakve da kazem ljude koji robuju markama, jer nisam tip koji voli da da izgleda kao pokretna hodajuca reklama za nekoliko razlicitih modnih brendova ili cak nekoliko razlicitih modnih pravaca pa da izgledam kao pokretni cirkus, tako da i ja doduse kombiniram vise brendova, ali samo jedan modni pravac. Sto se tice majica preferiram Diesel, patika Adidas i Nike, cipele Guliver ( ), trenerka Puma, sat Time Force, a carape Yildiz.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 21:12 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Sve majice, košulje i traperice mogu dosta dugo trajati, a ni poznate marke više ne znače nužno kvalitetu (npr. kod obuće). Danas tenisice i cipele nemaju neku kvalitetu, odu nakon 2-3 godine maksimalno. A vjerujem da bi slično izdržale i neke nepoznate marke s placa. To je zatosto kupujes na pijaci. U mene crne original Adidas patike koje sam kupio jos prije 6 godina i dan das traju. Platio ih 120 KM. Jeste da sam ih stedio, ali zato kada sam u njima negdje isao, nisam ni birao gdje idem s njima, tako da sam razgazio cak i po planini, po sumi i drugim jako surovim terenima, a danas sa tim istim patikama idem cak i u grad. Sta ti je kvalitet, pouzdanost i vrhunski dizajn.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 21:14 |
|
|
Ne kužim. Što će ti tenisice, ili majica, 6 godina ? To je da popizdiš.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 21:29 |
|
|
Meni nije, jedno sam vrijeme kupovao patike od 20-30 KM, ali nisu mogle nikako duze od godinu dana da mi budu, a da pritom mi ne odu, pa sam na kraju odlucio da kupim bolje patike koje ce mi da budu najmanje 2 godine, a da pritom mi ne odu i tako vec evo sesta godina, a imaju mi samo par manjih ogrebotina koje se ne vide na prvi pogled (jer su crne patike). Na kraju ispade da su skuplje patike jeftinije za kupiti, s obzirom na znatno duzi vremenski period kod skupljih patika. I tako na kraju odlucih da dobre stvari ne treba mijenjati, mada planiram kupiti nove patike, s tim da ne toliko zbog toga sto su se ove patike koje jos uvijek imam pocele ofucavati, vec vise zbog toga sto je doslo vrijeme da kupim patike sa sadasnjim dizajnom, sto bi se kompjuterski reklo cisto samo radi updejta.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 22:51 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 22:53 |
|
|
I ja kod kineza kupujem gace.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Koje marke odjece najcesce nosite ? Postano: 06 kol 2012, 23:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne kužim. Što će ti tenisice, ili majica, 6 godina ? To je da popizdiš. Ludilo stvarno !Kupis tenisice u tinejdzerskoj dobi i jos se furas u 24 godini na iste stvari.To je mentalna zaostalost valjda. Ne kontam da se osobi moze svidjati uopce neki odjevni predmet toliko dugo vremena.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|