|
|
Stranica: 7/33.
|
[ 821 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
teranova je napisao/la: Aztec je napisao/la: Pa ima kupiti i filtere, bude kao cigara... ja to rucno, a i gust mi je veci...
Ne znam kakav je taj hercegovacki, al ja osobno voli Gold Virginu, a i ovaj FDS duhan mi nije los uopce...
Mužić je bio pronašao i neke stare lule pa smo pušili "Samson" i "Drum". Na to bih se mogla navući, taj šmek na suvu šljivu je fenomenalan. To je isti proizvodjac koji radi i Gold Virginiu... sam miris tog duhana je nesto posebno.  Cigareta je poslije obicno sranje.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:22 |
|
|
BBC je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Dobrodošla u klub !  Ja žrtvovao kuhinju. U drugim prostorijama ne pušim. Čeka me uskoro veliko farbanje. Zbilja je to stetna navika.Toliko mi je drago da po lokalima sad imaju staklene prostorije, te se hvala Bogu ne moram gusiti vise, kao nekad.Inace me mrzilo popiti kaVu, a o odlasku u diskoteke sam ritual napravila citav Mislim da mi je culo njuha previse izostreno, te da se ta navika pretvorila u neku vrstu alergije.(kaslanje, nerovoza i sl )
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Probao sam jednom neke eksperimentalne cigarete od nekih raznih biljaka.
Zapališ jednu takvu cigaretu i poslije nje kad zapališ od duhana povraća ti se. Ne možeš je popušiti cijelu, moraš povratiti.
Sad, ne znam koliko su te biljke štetne. Ne trebaju ti biljke, probaj dugi York.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Ja žrtvovao kuhinju. U drugim prostorijama ne pušim. Čeka me uskoro veliko farbanje.
Zbilja je to stetna navika.Toliko mi je drago da po lokalima sad imaju staklene prostorije, te se hvala Bogu ne moram gusiti vise, Ali zato sad u diskotekama smrdi znoj. Koji se nije osjetio dok se smjelo pušiti. Sve ima svoje. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: BBC je napisao/la: Probao sam jednom neke eksperimentalne cigarete od nekih raznih biljaka.
Zapališ jednu takvu cigaretu i poslije nje kad zapališ od duhana povraća ti se. Ne možeš je popušiti cijelu, moraš povratiti.
Sad, ne znam koliko su te biljke štetne. Ne trebaju ti biljke, probaj dugi York. Probao sam u ratu onaj turski Izmir. Ne znam je li ono negdje na lageru stajalo 30 godina, ili najlošiji duhan. I Turci mogu svašta pušiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:28 |
|
|
BBC je napisao/la: emt je napisao/la: Zbilja je to stetna navika.Toliko mi je drago da po lokalima sad imaju staklene prostorije, te se hvala Bogu ne moram gusiti vise,
Ali zato sad u diskotekama smrdi znoj. Koji se nije osjetio dok se smjelo pušiti. Sve ima svoje.  Procijenis potencijalnu opasnost po tom pitanju i "sumnjivcima" se ne priblizavas.Takodje i maramice za osvjezenje sa mirisom limuna imaju svoju namjenu Malo parfema nakapanog na zglobove pomaze i sl.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:29 |
|
|
|
Kad ljudi plešu svi su sumnjivci. U diskotekama je uvijek vruće. Još koje piće, i krv dobro cirkulira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 21:46 |
|
|
|
Meni kao pusacu smeta najvise miris hladnog dima, u stanu ne pusin, bilo zimi ili liti.iden na balkon.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lirik
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 11 ožu 2012, 23:01 |
|
Pridružen/a: 05 ožu 2012, 21:55 Postovi: 643 Lokacija: dijaspora
|
Ima jedan provjereni recept da se odviknete od pusenja:svaki put kad vam cigareta na um padne opalite si jedan zvucan samar 
_________________ Za svako rjesenje postoji problem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 11:39 |
|
|
Izmir  Probao i to,sumnjam da ću ikad više. Ne znam da li se netko sjeća onih ratnih cigara,Dorset,mislim da su se negdje u Zadru proizvodile,ako se ne varam. Slične Izmiru,izazivaju halucinacije ako pušiš na prazan stomak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 15:35 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
zmajček je napisao/la: Dorset,mislim da su se negdje u Zadru proizvodile,ako se ne varam.
Tvornica duhana Zadar Gaženica  . Nažalost tvornica se zatvorila. Sva sreća nikad nisam isprobao njihove produkte , a niti koju drugu cigaretu pa nemam problema s gore navedenim naslovom,samo sam uskočio radi davanja informacije zmajčeku 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 15:41 |
|
|
|
Bila je i ona Corona (ili korona).
Te najodvratnije cigarete uvijek imaju najljepša i egzotična imena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 15:42 |
|
|
|
Meni je žao da je "Croatia" nestala. Te cigarete su bile kao med, uživanje bilo pušiti ih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:18 |
|
|
|
Ja ne mogu da pušim cigarete sa belim filterom, a ne volim ni slim verziju. Samo žuti filter i samo dužina 100's.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Prolazi i drugi dan bez cigareta...
Ubijte me!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Prolazi i drugi dan bez cigareta...
Ubijte me! Samo 4 miligrama, ispod ne pomaže.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:37 |
|
|
Ubijte me! Idi trči oko kuće, radi nešto, samo nemoj za kompjutorom siditi i misliti o tom sranju !
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:39 |
|
|
Ubijte me! Loči mlaku vodu i jedi jabuke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:41 |
|
|
teranova je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prolazi i drugi dan bez cigareta...
Ubijte me! Loči mlaku vodu i jedi jabuke. Rigolleto 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:46 |
|
|
|
Da,croatia...tako sam i počeo pušiti,krao od dede...a bile su tako specifičnog,lijepog okusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:53 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zadar1993 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prolazi i drugi dan bez cigareta...
Ubijte me! Idi trči oko kuće, radi nešto, samo nemoj za kompjutorom siditi i misliti o tom sranju ! Zapravo za kompom me još i najmanje vuče, kada sam u kući još je i podnošljivo jer i inače nisam pušio u kući, ali čim izađem iz kuće...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 12 ožu 2012, 17:54 |
|
|
|
Neće ti pomoći da otvaraš ovu temu. Idi gledaj teme sa golim ženskim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 ožu 2012, 00:06 |
|
|
Ubijte me! Znas ono kad zippo kvrcne, zapalis cigaretu, a ono najbolje kad prvi dim povuces....ujuj.  sorry.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 ožu 2012, 03:08 |
|
|
Ubijte me! Predji na duhan. Kupi si puno voca za zderat... meni je pomoglo...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prestanak pusenja... Postano: 13 ožu 2012, 03:09 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Prolazi i drugi dan bez cigareta...
Ubijte me! Znas ono kad zippo kvrcne, zapalis cigaretu, a ono najbolje kad prvi dim povuces....ujuj.  sorry. E, pa ti onako lagano koljena zaklecaju, prodje te neki fin osjecaj kroz tijelo... ehh... 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|