|
|
Stranica: 71/113.
|
[ 2807 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 27 srp 2015, 09:36 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: danas osvježavajuće. hladna juha od rajčice i jogurta. (ispeći rajčice u pećnici, začiniti po ukusu, kad se ohlade smiksati s jogurtom u blenderu.) Rajcice i jogurt... Meni je fina salata od krastavice i pavlake. Osvjezava. nisi nikad jela salatu od rajčica s preljevom od jogurta ili vrhnja? ovo je slično. pagan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne moraš, tetkino. pečenje ih omekša, a onda blender sve fino usitni. ja sam samo izdubila onaj dio u sredini i tu nasula začine. poslije posoliš po volji i pojedeš. jos samo da blender nabavim može i štapni mikser, ali uzmi neki jači. moj ima 170 W i već je na izdisaju. a onda možeš miksati i druge juhe. od bundeve, cvjetače, cikle...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 27 srp 2015, 23:24 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
ZGabriel je napisao/la: nisi nikad jela salatu od rajčica s preljevom od jogurta ili vrhnja? ovo je slično. Ne. Sama pomisao na rajcicu sa preljevom od jogurta mi je uzas.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 28 srp 2015, 08:20 |
|
|
bura je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nisi nikad jela salatu od rajčica s preljevom od jogurta ili vrhnja? ovo je slično. Ne. Sama pomisao na rajcicu sa preljevom od jogurta mi je uzas. meni su rajčice i krastavac s vrhnjem omiljena salata. jogurt je light verzija.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 29 srp 2015, 23:13 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
ZGabriel je napisao/la: bura je napisao/la: Ne. Sama pomisao na rajcicu sa preljevom od jogurta mi je uzas. meni su rajčice i krastavac s vrhnjem omiljena salata. jogurt je light verzija. Moze i to ali bez jogurta. I vrhnja.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 03 kol 2015, 21:36 |
|
|
sunce tetkino voli piletinu. pa će mu tetka napravit enchiladu s piletinom. onaj drugi više voli svinju, on će dobit punjenje a la bolognese. http://www.coolinarika.com/recept/enchi ... -by-angie/
|
|
Vrh |
|
|
steta
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 15 kol 2015, 23:29 |
|
|
KrzeljM je napisao/la: Sastojci; 1 pile oko 2 kg 3 kuvana jajeta 2 šargarepe 1 veza peršuna 1 mala glavica crnog luka 1 kriška celera malo peršunovog lista 1 pileća džigerica 1 kriška hleba soli i bibera po ukusu oko 2 l vode malo ulja Priprema: 1. Pile staviti u veću šerpu, naliti vodom da ogrezne i ostaviti da se skuva. 2. Dodati zatim iseckano povrće (šargarepu, zelen, celer i luk). Posoliti i pobiberiti po ukusu i na kraju dodati džigericu. 3. Kuvati sve oko 60 minuta. 4. Posebno skuvati jaja. 5. Kada pile omekša, izvaditi ga i ostaviti sa strane. Povrće i džigericu ostaviti da se kuva još malo. 6. Za to vreme krišku hleba natopiti vodom. 7. Potom izvaditi iz supe šargarepu i džigericu i sitno ih naseckati. Zatim dodati seckani peršun i seckana kuvana jaja. Dodati oceđen hleb i sve zajedno sjediniti. 8. Pile staviti u vatrostalnu činiju[/url], tako da belo meso bude odgore, a zatim ga napuniti pripremljenim filom. 9. Preliti sa malo ulja i staviti da se peče. 10. Pile peći dok ne dobije zlatnu boju. Ne treba dugo da se peče, pošto je već prethodno meso skuvano. 11. Supu od povrća procediti, prokuvati sa rezancima i služiti kao predjelo. http://www.svi-recepti.com/punjeno-pile/ fino ovo izgleda samo je lakse prevrnut file a rado bi pojeo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 17 kol 2015, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo leglo ko duša, bolje nego u restoranu svega mi. A nije teško bilo napravit, svako s foruma bi to mogao riješit isto ko i ja. Morska pastrva Mladi krumpir Komorač (malo je kamera zajebavala, mislim da je lens bila prljava, pa nije neka rezolucija)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 ruj 2015, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 ruj 2015, 16:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zdravo, na slici primjetim voće, lješnjake, mlijeko.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 ruj 2015, 16:54 |
|
|
E, znas kako je ovo dobro. Sladoled, Nutela gore i banana. Zapravo da, ljesnjaci, kakao, voce i mlijeko.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 ruj 2015, 19:27 |
|
|
sladoled od čokolade i nutella. ostalo je višak.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 02 ruj 2015, 20:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7444 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ovo tvoje mrnjavljenje na tanjuru me podsjeća na jedan gif sa bananom i nutellom,ali ga ne mogu naći trenutno inače bi moglo proći i kao neki pokušaj banana splita...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:06 |
|
|
Ne da mi se prevoditi, ali sva 4 obroka su bila vrhunska ukusom, iako nije uvijek izgled ko na TV jelte Chicken and Hokkien Noodle Stir Fry Honey and Thyme Pork, with Potato/Leek Mash and Zucchini Chipotle Steak Sandwich on a Ciabatta Steak and Field Mushroom & Sweet Potato Chips Ocean trout, baked potatoes and fennell
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Koliko si Steak-a pojeo prosjecna obitelj bi mogla godinu zivjeti od tih novaca. Rasipnice!
Gospodine SDB, jela sam domace incune u maslinovom ulju i odlicni su. Mozete mi reci ima ih se di kupiti u ZG? Stvarno uz vino sjedaju fenomenalno. Plus sam probala i ribu filovanu njima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Koliko si Steak-a pojeo prosjecna obitelj bi mogla godinu zivjeti od tih novaca. Rasipnice!
Gospodine SDB, jela sam domace incune u maslinovom ulju i odlicni su. Mozete mi reci ima ih se di kupiti u ZG? Stvarno uz vino sjedaju fenomenalno. Plus sam probala i ribu filovanu njima. Meso je jeftinije od svih vaših mogućih suhomesnatih narezaka, pašteta i čuda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Cijih vasih? Sto si ti Kinez postao? A JA BOSANKA. Plus bile su ti cijene na mesu svaki komad 11 dolara i vise. Kupi nekad piletinu.. Obzirom da si sam jedno pile ti moze biti za tri obroka uz priloge zderonjo
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Cijih vasih? Sto si ti Kinez postao? A JA BOSANKA. Plus bile su ti cijene na mesu svaki komad 11 dolara i vise. Kupi nekad piletinu.. Obzirom da si sam jedno pile ti moze biti za tri obroka uz priloge zderonjo Dobro, to je bio steak od skoro 400gm, to većini ljudi predstavlja više od pola kaloričnog unosa za jedan dan, tako da nije skupo. Ima i piletine, ali nisam slikao, jer nije bio neki podvig kao obrok, pileća prsa i Cous Cous sa salatom.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 15:49 |
|
|
Salim se :)
Samo ti papaj sto volis.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 17:56 |
|
|
Ministre, jel to bijeli podmetač na crnom/wenge stolu? jedan plusić od mene. danas sam pravila tortille. zapravo samo nadjev, kupila sam gotovo tijesto. za prvi put, jel. da ne dangubim ako ne ispadne dobro. uz uobičajeno mrmljanje "joooj, kakve tortilje, opet nešto izmišljaš, daj pravu hranu"...ne da su ispale dobre, polizali su tanjure. fotke sutra, nemam kabel.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 05 ruj 2015, 22:15 |
|
|
Ministre, ti si dobar za aranzman. Evo moja krem juha od karfiola. Nista brasno, vrhnje za kuhanje, kocke za juhu... Samo karfiol, crveni i bijeli luk, maslinovo ulje, sol i biber.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 06 ruj 2015, 12:34 |
|
|
odlicno
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 06 ruj 2015, 17:05 |
|
|
Ovdje je malo blic, pa bas ne oslikava dobro stanje stvari. Evo, sad sam malo i ja to aranzirao. Super juha. Iduci put cu ostaviti malo krupnijih komadica karfiola u juhi. Iduca je od prase.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 06 ruj 2015, 17:07 |
|
|
Liči na vanila puding + cimet i kakao.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 06 ruj 2015, 17:12 |
|
|
Pa krem juha. Karfiol. I to bas kreeeem. Odlicna.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vaša jela... Postano: 06 ruj 2015, 17:13 |
|
|
Jesi to napravio ti ili ona tvoja Dženita ili kako i se već zvala?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|