|
|
Stranica: 12/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 11:32 |
|
|
Ma zašto bi ga provocirao. Gotovo da sam i zaboravio da taj više postoji.
Totalno nebitan lik.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 11:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60032 Lokacija: DAZP HQ
|
jel to dikobraz gost? poznat mi od nekud, ali nikako da ga smjestim.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 13:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24039 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Treba živaca pa ovo pogledati. Kakav gad i đubre, to Hrvatska odavno nije iznjedrila.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 14:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Click na remote i uživam u ljepšem TV kanalu. I vama bih savjetovao, prije će ta emisija nestati sa repertoara.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 14:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24039 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
U 14. minuti ustaše i partizani. Njega se optužuje i napada, jer njeguje i brani antifašizam.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 17:24 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
lider30 je napisao/la: Treba živaca pa ovo pogledati. Kakav gad i đubre, to Hrvatska odavno nije iznjedrila. ali kao zvučna kulisa je izvrsna komedija. Mesića za sveca. santo subito! nisam ubrala sve, ali čini mi se da nisu stigli do Perkovića (iako je Aca najavio da će i o njemu govoriti). pitam se zašto.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 19:26 |
|
|
Zbilja vam kažem. Totalno nebitan lik. Njega se već sad ljudi ne sjećaju, a kamoli kad odseli na vječna lovišta.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 06 lis 2013, 23:14 |
|
|
Definitvno, koji bezveznjaković je bio 10 godina predsjednik. Hajde da je bio samo bezveznjaković, ali to je pokvareno k'o mućak.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 07 lis 2013, 09:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Da vidimo kako bi glasila interpretacija emisije
Stanković - Je li istina da ste kupili 2 stana prije 3 godine. Mesić - Ma dobro, to je u pizdi maternoj, na selu u vukojebini, nije to... Stanković - Odakle vam novci za to? Mesić - Pa ja sam cijeli život štedio, i ja i žena mi u mene, moja Milica. Još od vremena antifašizma... Stanković - Govorili ste prije vam je taj novac netko dao? Mesić - Taj novac za ta 2 stana mi je dao jedan moj dobar prijatelj. Stanković - Imate veoma dobrog prijatelja ako vam je dao toliko. Mesić - Itekako, malo je takvih prijatelja! Stanković - Čime ste vi njega zadužili da vam on da taj novac? Mesić - Ničim!! Stanković - Ku*cem te spičim! (ha-ha) Mesić - Ma dajte nemojte, ovo je ipak jedna ozbiljna emisija. Stanković - Ispričavam se, malo sam se našalio. Mesić - U redu je, znam da niste zlonamjerni već ste vjerojatno samo krivo informirani. Stanković - O kojem iznosu je riječ? Mesić - Pa, o 160. Stanković - 160? Čega? Mesić - Ovaj, 160 tisuća, da... tako je Stanković - 160 tisuča... 160 tisuća... 160 tisuća...?? Mesić - Eura, Eura. Stanković - Imate zbilja odličnog prijatelja gospodine Mesiću, i ja bih volio istog. Mesić - To je pravi drug, skupa smo ja i on išli i Genšeru i Papi! Stanković - Da li bi vi njemu dali tolike novce? Mesić - Dao bih kada bih imao, ali nemam. Stanković - I pod kakvim uvjetima je on vama dao taj novac? Mesić - Pa eto, dao mi je, i rekao vrati kad možeš i ako možeš. Stanković - I jeste li mu taj novac vratili? Mesić - Nisam, nisam... Ali tko zna, tj nadam se... jednog dana... ako budem mogao... tj imao novaca.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 07 lis 2013, 14:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude. Puntar, pobogu, ovo je utuživo. Eto, na što nam integralizam spade.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 07 lis 2013, 14:57 |
|
|
Ma ajde nećemo bit preosjetljivi. To je to Bobovac. Prije ću tebe pročitat i ovako nešto humorno nego onog ocvalog komedijaša.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 07 lis 2013, 15:27 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Stjepan Mesić: "U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga se nikom ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata - ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu i pobijedili smo jer smo se našli poslije rata, opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom".
vidim da se nimalo nije promijenio i nastavlja muljati. sad tvrdi da smo pobijedili kada je nestala 1. Jugoslavija i NOB, a gore se jasno vidi da kaže da smo pobijedili 10. travnja.
LAŽOV, MULJATOR...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 07 lis 2013, 17:46 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Croat je napisao/la: Stjepan Mesić: "U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga se nikom ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata - ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu i pobijedili smo jer smo se našli poslije rata, opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom".
vidim da se nimalo nije promijenio i nastavlja muljati. sad tvrdi da smo pobijedili kada je nestala 1. Jugoslavija i NOB, a gore se jasno vidi da kaže da smo pobijedili 10. travnja.
LAŽOV, MULJATOR... Ma teški mufljuz, Kraljevina Jugoslavija kapitulirala je 17. travnja, a 10. travnja nastala je NDH.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 08 lis 2013, 00:18 |
|
|
snowflake je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude. Puntar, pobogu, ovo je utuživo. Eto, na što nam integralizam spade. Sto je problem? Izvini, javis se svake pola godine i onda meni nesto pricas o tome na sto nan integralizam spade.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 09 lis 2013, 15:18 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: snowflake je napisao/la: Puntar, pobogu, ovo je utuživo. Eto, na što nam integralizam spade.
Sto je problem? Izvini, javis se svake pola godine i onda meni nesto pricas o tome na sto nan integralizam spade. Sve purgere si proglasio anacionalnim, eto, u tome je problem. Ja bih se i složila s tobom da si precizirao i tako opisao one koji se kite purgeštinom i hoch ponašanjem i okupljaju se oko zavičajnih udruga, ali, nažalost, nisu ograničeni na njih. Tako možeš karaterizirati tu otužnu plejadu, ali ne i svakog petog ili šestog stanovnika RH. Što se mene tiče, javljam se samo kad imam što reći. Je li to malo, vjerojatno jest, ali nije ništa neobično, i pametniji od mene rijetko govore pametno, a ja sam već požalila što sam komentirala i sada. Na temu komentirati ne mogu ništa je tu emisiju već godinama ne gledam, kao ni bilo koju u kojoj stavove uredništva o određenoj osobi i problemu mogu unaprijed prognozirati. To je potpuni gubitak vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Americro
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 09 lis 2013, 15:28 |
|
|
Croat je napisao/la: Stjepan Mesić: "U Drugom svjetskom ratu, vidite, Hrvati su dva puta pobijedili i mi nemamo razloga se nikom ispričavati. Ovo što skroz traže od Hrvata - ajde idite kleknuti u Jasenovac, kleknite ovdje... Mi nemamo pred kim šta klečati! Mi smo dva puta pobijedili, a svi drugi samo jednom. Mi smo pobijedili 10. travnja kad su nam Sile osovine priznale Hrvatsku državu i pobijedili smo jer smo se našli poslije rata, opet s pobjednicima, za pobjedničkim stolom".
LAŽOV, MULJATOR... Cim Bradati Jasenovac otvori usta, znas da laze.
_________________ Sun Tzu kaze: Duboko znanje jest biti svjestan smetnji prije smetnji, biti svjestan opasnosti prije opasnosti, biti svjestan razaranja prije razaranja, biti svjestan nesreće prije nesreće.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 09 lis 2013, 17:51 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: doc je napisao/la: Objasni se.
Zadar čist lijepo kajka i zna sve prometne pravce po Zagrebu tak da, argument ti ne stoji. Pa ti si slavonski dalmos, nemoj se kriti. A Zadro kajka...aha......... Ma tija san reci da mi je ovaj Stankovic prototip neke vrste Zagrepcanina, utopljen je u ZG, bar iz moje perspektive.(nevezano za politicko stajaliste) @Snowflake, jesi i ovo procitala. To anacionalno se odnosilo na njega, izkljucivo njega. A da Stankovic moze proci kao tipican purger, ako sa njime ne cakulas o politici, to je jednostavno fakt. Utopljen je u ZG. NEVEZANO za politicko stajaliste(NJEGOVO).
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 lis 2013, 15:11 |
|
|
Dubioza kolektiv kod Stankovica, ni jedno skakljivo pitanje, ama ni jedno pisljivo skakljivo pitanje. ''jeste se izjasnili na popisu'' ''pa on je, ja jos nisam, pa nije to toliko bitno...'' Stankovic minja temu.............PolitCari naravno krivi, ni jedno pitanje o Komsicu, priglasavanju, nista.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 lis 2013, 15:23 |
|
|
A kad mu u emisiju dođe bilo koji Srbin među prvim pitanjima su mu pitanja vezana za rat.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 13 lis 2013, 15:45 |
|
|
I nije bas tocno, kad je ona glavesina Zvezde dosla, i uz njega se liza. Ali gostovanje recimo Dodika i ovo, to je nebo i zemlja. Dobro, nisu ovi politicari, ali politicko su svijestni....i jako zanimljivo bi bilo pitanje kako su se ili ce se popisati....moga je mali miljun pitanja postaviti. Tezi shit od emisije.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 10 stu 2013, 16:02 |
|
|
Dobro je opra Merzelicu, iudci tjedan Ivo Markovic iz Sarajeva.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 10 stu 2013, 16:07 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Ova Martina je prava srpska Milfaca.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Jajce10
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 10 stu 2013, 17:50 |
|
|
Bome joj Stankovic nije mogao nista, ona je njega na kraju isprovocirala...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 10 stu 2013, 18:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
puntar2.0 je napisao/la: idući tjedan Ivo Marković iz Sarajeva. Ovo mi se ne sviđa, zašto zove relativno nepoznatog daidžu? Jedini motiv vidim da je tu pozvan kako bi napao Ninu Raspudića pred hrvatskim gledateljima, lagao i optuživao po matrici daidža i Ante Tomića.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 10 stu 2013, 20:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: idući tjedan Ivo Marković iz Sarajeva. Ovo mi se ne sviđa, zašto zove relativno nepoznatog daidžu? Jedini motiv vidim da je tu pozvan kako bi napao Ninu Raspudića pred hrvatskim gledateljima, lagao i optuživao po matrici daidža i Ante Tomića. Ma bit ćemu puna usta Mostara u negativnom smislu, uz pokoju packu Sarajevu radi uvjerljivosti a onda hvala Šehera i raHje. Kako se otet dojmu da neka nevidljiva ruka ne upravlja svime? Eto, i meni su smiješne teorije urote ali kako objasnit ovako nešto? Evo, meni pada napamet NED ili Turci (oni isti koji financiraju Agenciju Anadolija koja je na sitoj valnoj); ili oboje zapravo isto. Cijelo vrijeme ista mantra opskurnih ljudi, neko to plaća.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|