|
|
Stranica: 11/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 14:54 |
|
|
Šta je opće bitno? Neki Boris iz krda neovisnih umova.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 15:00 |
|
|
Buden je cudo, a-nacionalist, nesto u emisiji govori o ambevalentnosti Jugoslavije, a drzi nekakav neo-jugoslavenski casopis, plamen. Znaci vec laze kad zvale otvori. Najsramotnija emisija dosad, Stankovic dozvoljava da ovaj nekomentirano siri svoje nebuloze. *** od emisije.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 22:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne kužim zašto to gledate. Tako da vas ne mogu ni žaliti. Ja mrzim narodnu muziku i sad bi je stalno trebao slušati da vidim "što se zbiva sa njom".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 22:14 |
|
|
Ma ajde. Jednom u dvije godine ne može štetiti. To je kao da se ne izlažeš bakterijama pa onda izađeš među ljude i pokupiš nešto ozbiljno. Uglavnom ja prvo nisam mogao vjerovati šta ovaj izvaljuje, onda sam mu dva puta sočno opsovao, pa prebacio program al onda sam vratio i do kraja emisije se cerio na provale. Lik je tolko budalaština izvaljivao da na kraju nema nikakve štete da od gledanja jer ga samo kao budalaša možeš percipirat. Uglavnom nemrem se načudit toj ljevičarskoj ograničenosti i zadrtosti. Na koju foru su oni prodali svoju superiornu kulturu i intelekt mi ne ide u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 14 srp 2013, 16:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Jaka Kolinda, prejaka!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 14 srp 2013, 17:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60673 Lokacija: DAZP HQ
|
doista, potpuno dominira, ona mi toliko otskače od naše političke scene da je nemam s kim usporedit.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 15 srp 2013, 15:32 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Najjača izjava da je odmalena sanjala ulazak u NATO... Nije ni onaj suptilni pokušaj pravdanja povremenih kolateralnih civilnih žrtvava u NATO-vim akcijama puno bolji. Unatoč tome, za naše prilike i političku scenu, relativno dobar nastup, prilično staložena i smirena osoba. Doduše, nije ni Aca previše provocirao.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 15 srp 2013, 15:37 |
|
|
Ne znam ja ju nekako ne mogu do kraja shvatiti ili se moje shvaćanje razlikuje od ovog oduševljenja ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 srp 2013, 14:14 |
|
|
doc je napisao/la: Ne znam ja ju nekako ne mogu do kraja shvatiti ili se moje shvaćanje razlikuje od ovog oduševljenja ovdje. +1. Pari mi na ženskog Sanadera. Zato joj ne vjerujem.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 04:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Yutarnji Citat: 'SVE MU PRIPREME, A LIJENČINA NEOTESANA SAMO SJEDNE I MELJE'
Čadež o Stankoviću
Upita Aleksandar Stanković Gordana Marasa: "Kako to da ste vi ministar poduzetništva i obrta, a nemate poduzetničkog iskustva?" Ovaj, umjesto da odgovori, "Ali ja sam političar pobjedničke stranke, a među njima se biraju ministri", stane petljati da je em pokretao firmu em je vodio... Na takva glupa pitanja i odgovore Aleksandar Stanković troši većinu svoga jednosatnog tjednog radnog vremena.
Kako je i protekle nedjelje posvjedočio, njega služi kolegica kojoj je posao da naziva potencijalne goste. On, nadalje, ima kolegice koje prave priloge za njegov nedjeljni talk show, a ima i neke koje mu pripremaju pitanja za goste. On dođe, sjedne, i melje, mehanički i po unaprijed utvrđenom redoslijedu. Čak i prilog u emisiji prvi put pogleda zajedno s gostom.
Nekarizmatičan, neduhovit i nepripremljen, on će i u ovoj emisiji ustvrditi kako je njegova sveta dužnost da svojim gostima upada u riječ, prekida ih i ometa. Njemu koncentracija ne dopušta da sasluša odgovor dulji od dvije rečenice. Za to jednostavno nema kapaciteta. Pretprošle je nedjelje ugostio zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. I u njega je posumnjao kad je počeo o ekonomiji jer nije ekonomist. Čudim se da još nitko Stankoviću nije odbrusio: "Otkud tebi pravo da me ispituješ o ekonomiji, kad se u nju razumiješ koliko i mali Ivica u kvantnu mehaniku?"
Pred Stankovića, naime, može sjesti bilo tko i lupetati bilo što, a da ovaj ne primijeti ništa neobično. Tako mu je lani bilo pošlo za rukom da ugosti nekakvog nesretnika sa ceste koji ga je uvjerio da je i doktor ekonomije i stučnjak svjetskog glasa, a u stvarnosti je nekakav bolnički knjigovođa s očitim poremećajem ličnosti. Nije Stankoviću zbog toga skandala ni dlaka s bradice usfalila.
Posebno me nervira kad ugosti kojeg umjetnika ili pisca, pa se pokaže da pojma nema ni što ovaj piše niti što čini. Onih tjedan dana između dvije emisije on se valjda bavi sobom, piskara svoju trećerazrenu poeziju, i ne ostaje mu vremena da štogod pročita ili pogleda. Uostalom, nisu važni gosti, nego je važan on, jer zašto bi inače već gotovo dva desetljeća sjedio u istom voditeljskom stolcu. I svake je godine, kako stari, sve prozirnije površan, sve uštogljenije dosadan i sve očitije neuk, skučena rječnika, lišen imaginacije i cijepljen od humora.
Nadalje, neobično me nervira njegova ljevičarska, urbana poza. On je, kao, napredan i štiti prava svih ljudi. I zato ne mora ništa raditi. Štoviše, uvjeren sam da je samo malko udesno (poput Hloverke Novak Srzić) da bi odavna izletio iz programa. Na Hrvatskoj televiziji konzervativni voditelji zabranjeni su. Ako nisi ljevičar, nećeš moći žlabrati sa svojim gostima. A ako jesi, onda možeš mlatiti i najveće gluposti. Budući da je posrijedi javna televizija, ona bi, logično, trebala prenositi različite svjetonazore. No, biti, primjerice na HTV-u protiv gej brakova, ravno je samoubojstvu.
No, ako već mora biti ljevičar, zašto mora biti i lijenčina neotesana? I zašto, ako su ovi moderni hateveovci toliko napredno lijevi, mora biti muško. Moj prijedlog: neka Nedjeljom u dva vodi Tatjana Munižaba. Naoko ledena, specifičnog glasa, sugestivna, dobro pripremljena, svakog bi svojeg gosta proteklih mjeseci u Dnevniku 2 nepogrešivo izvela na čistac, suočila s istinom, zbunila ili, čak, posramila. Stanković joj nije ni do koljena.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 05:07 |
|
|
Ko koga.
Oni nas.
Trenutno.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 08:27 |
|
|
Otkud uopšte taj Vlah iz Bačke Palanke na HTVu?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 19:01 |
|
|
Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:04 |
|
|
Metemma je napisao/la: Otkud uopšte taj Vlah iz Bačke Palanke na HTVu? Nije on iz Subotice?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:07 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Metemma je napisao/la: Otkud uopšte taj Vlah iz Bačke Palanke na HTVu? Nije on iz Subotice? Tako piše na wikiju barem, kakogod nije Vlah...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:13 |
|
|
Kako to misliš nije posrbljen Vlah?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:33 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Kako to misliš nije posrbljen Vlah? Pa Vošanin je, oni su potomci pravih Srba koliko sam shvatio. Ili su samo u Pašaluku oni pravi pravi
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:43 |
|
|
Pravi Srbi... da te Starčević čuje...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 20:44 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Kako to misliš nije posrbljen Vlah? Pa Vošanin je, oni su potomci pravih Srba koliko sam shvatio. Ili su samo u Pašaluku oni pravi pravi Ja ne priznajem te Srbe. To su sve razni narodi, Hrvati, Bošnjaci, Vlasi, Mađari, Bugari, Makedonci, Iliri, Crnogorci koje je SPC posrbila tokom vekova velikosrbijanske pravoslavne hegemonije od Beča do Atine. Osim u pojedinim slučajevima, kod kojih se postojanje SPC ne priznaje pre 1920.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 21:11 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude. Objasni se. Zadar čist lijepo kajka i zna sve prometne pravce po Zagrebu tak da, argument ti ne stoji.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 21:17 |
|
|
doc je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude. Objasni se. Zadar čist lijepo kajka i zna sve prometne pravce po Zagrebu tak da, argument ti ne stoji. Vlah je veći Purger neg ti
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 ruj 2013, 21:27 |
|
|
Ajmo sad, rodoslove na sunce... Ili će ispast' Šeha burgerking br.1 na forumu. Zamisli bruke.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 26 ruj 2013, 00:01 |
|
|
doc je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Taj je vise purger nego Zadro ili doc. Ja ga ne percipiran kao Srbina, vec kao anacionalnog seronju, koji zna ubosti ljude. Objasni se. Zadar čist lijepo kajka i zna sve prometne pravce po Zagrebu tak da, argument ti ne stoji. Pa ti si slavonski dalmos, nemoj se kriti. A Zadro kajka...aha......... Ma tija san reci da mi je ovaj Stankovic prototip neke vrste Zagrepcanina, utopljen je u ZG, bar iz moje perspektive.(nevezano za politicko stajaliste)
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 29 ruj 2013, 00:51 |
|
|
Zaboravio si najvažnije. Gene kamene iz...Zagorja. Mala matura i 0.3 u zraku pri rođenju. Uostalom ne možeš biti pravi državnik na ovim prostorima ako nisi iz Zagorja. Premazan sam svim mastima.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 05 lis 2013, 19:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|