|
|
Stranica: 10/21.
|
[ 525 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Metemma
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 pro 2012, 22:52 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Mozda misle da nije poceo ali mu namjere sto nije sve uspio osvojiti Pa niste ga ganjali zbog toga sto ste bili dobri i miroljubivi vec sto nije palo jos vise tudje krvi Dakle, tvoja teorija je da su Srbi Miloševića srušili jer nisu bili zadovoljni količinom tuđe krvi koja je pala? Ne znam ko si ti i koja je tvoja priča, ali zar ne misliš da ti je ova teorija malo žešće sranje?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 pro 2012, 23:02 |
|
|
Milošević je otišao jer je izgubio rat protiv Amerike.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 pro 2012, 23:23 |
|
|
Metemma je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Onaj cova je rekao jednu dobru stvar.. Srbi su "proganjali" Slobu ne zato sto je kuhao ratove i unistavao sve oko sebe vec sto je izgubio, sto nije uspio u cijelosti u svom naumu.. Da je sve osvojio i pobio slavili bi ga Da, to je stvarno originalno, Srbi ne krive Miloševića što je počeo ratove već zato što ih je izgubio... Srbi prije svega ne misle da je Milošević počeo ratove. To je problem Srba. A ne, mi smo počeli rat! (scene iz Ničije zemlje)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 pro 2012, 23:27 |
|
|
doc je napisao/la: Metemma je napisao/la: Da, to je stvarno originalno, Srbi ne krive Miloševića što je počeo ratove već zato što ih je izgubio...
Srbi prije svega ne misle da je Milošević počeo ratove.
To je problem Srba. A ne, mi smo počeli rat! (scene iz Ničije zemlje) To je problem Srba, ali ne znači da su ovakvi glupavi zaključci tačni. Da li bi većina Srba voljela da su krajiški Srbi malo bolje prošli? Sigurno. Da bosanski nemaju ludake iz Sarajeva za vratom? Sigurno. Da Srbi na Kosovu nisu divljač za odstrel, ako ih je ostalo? Naravno. A da li to znači da je srpski narod u prosjeku žedan tuđe krvi? Budalaština. Milošević je pao jer a) je loše vodio Srbiju, ratovi tu skoro da nisu imali uticaja b) jer je CIA platila njegovo rušenje i ujedinjenje opozicije.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 16 pro 2012, 23:45 |
|
|
Nije glupavo reći da ste vi pokrenuli sve te događaje i da su ostali reagirali na to koliko god se to vama ne sviđalo.
I da ste htjeli i tuđe kao i svoje.
Nažalost onda i nevini pate.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 27 sij 2013, 21:28 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8350 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Danas sam neke članove obitelji poslao u p.m. dok smo gledali don Stojića. Kažu meni oni, ja sam samo na strani Jovanovića, odnosno kontra sam Crkve jer nije napadala HDZ za vrijeme privatizacije. Sve se svelo samo na dvije riječi... "grijesi struktura". A iste te moralne ljevičarske vertikale su krale ljude na foru od zakonskih 5% na kalo, rasip i lom. I naravno, moralno si "čiste". Sva sreća pa nismo krvno srodstvo...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 sij 2013, 00:13 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Danas sam neke članove obitelji poslao u p.m. dok smo gledali don Stojića. Kažu meni oni, ja sam samo na strani Jovanovića, odnosno kontra sam Crkve jer nije napadala HDZ za vrijeme privatizacije. Sve se svelo samo na dvije riječi... "grijesi struktura". A iste te moralne ljevičarske vertikale su krale ljude na foru od zakonskih 5% na kalo, rasip i lom. I naravno, moralno si "čiste". Sva sreća pa nismo krvno srodstvo... tako to biva kad se prost svijet bavi politikom, a emocije prevladaju....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 sij 2013, 00:43 |
|
|
osa je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Danas sam neke članove obitelji poslao u p.m. dok smo gledali don Stojića. Kažu meni oni, ja sam samo na strani Jovanovića, odnosno kontra sam Crkve jer nije napadala HDZ za vrijeme privatizacije. Sve se svelo samo na dvije riječi... "grijesi struktura". A iste te moralne ljevičarske vertikale su krale ljude na foru od zakonskih 5% na kalo, rasip i lom. I naravno, moralno si "čiste". Sva sreća pa nismo krvno srodstvo... tako to biva kad se prost svijet bavi politikom, a emocije prevladaju.... raspon komunikacije je u mene zavidan bojovniče. od tvog trolanja do pičkaranja. ovisno kome je namijenjeno. bitno je da poruka dospije do malog mozga. koliko ja vidim, ti iz kulturnog dijaloga nisi ništa naučio. zapita se čovjek trebamo li mijenjati način komunikacije...
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 sij 2013, 00:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Danas to ugledam na TV i promijenim kanal. Imam ih preko stotinu. Zašto se mučite i gledate te gluposti ? Inače je taj HRT tako loš da to nigdje nisam vidio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 sij 2013, 00:46 |
|
|
BBC je napisao/la: Danas to ugledam na TV i promijenim kanal. Imam ih preko stotinu. Zašto se mučite i gledate te gluposti ? Inače je taj HRT tako loš da to nigdje nisam vidio. sve 5. rekoh, gledali smo don Stojića.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 28 sij 2013, 00:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Princip je princip. Trebali bi to svi bojkotirati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 24 vel 2013, 15:04 |
|
|
Gost Dinko Buric.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 24 vel 2013, 20:15 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7382 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Kakva je svijest današnje Hrvatske i medija u RH ,meni je danas najbolje ilustriralo jedno od prvih pitanja koje je voditelj postavio liječniku,internistu u današnjoj emisiji,gosp. Buriću a glasilo je ''Što biste vi uradili da vam dođe netko i kaže da je gay?''
Kakve veze ima ako je netko bolestan došao liječniku,zar njemu na čelu piše da je gay i zašto bi on govorio to liječniku ako je bolestan.Kakve veze ima seksualana orijentacija sa njegovim liječničkim pozivom?? I to pitanje je bilo među prvim u emisiji.E stvarno Hrvatska,jadna li si.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 24 vel 2013, 20:20 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Kiler, takvo je ako ne i gore stanje u cijelom regionu,kad je medijska sfera u pitanju. Najmanje je novinara na televiziji,pričam uopšteno, ne aludirajući na Stankovića. Danas sam dobar dio emisije odgledao,iako ruku na srce nisam znao ništa o tom gostu... I ono konstantno spominjanje komunizma kao nekog krunskog dokaza za i protiv,smješno.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 24 vel 2013, 22:36 |
|
|
Pa nije dzaba pozva desnicara u emisiju, normalno da ce postavljati skakljiva pitanja. Dobro da neko kao Buric dobije koliko toliko medijskog prostora, da ima mogucnost objasniti neke stavove itd.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 vel 2013, 02:25 |
|
|
Kako više imate živaca pratit tog ćelavca?
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
maradot
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 vel 2013, 03:27 |
|
|
Je istina, ovaj doša u emisiju, predstavljen kao jedan od najzanimljivijih saborskih zastupnika, on nnjemu prvo pitanje o ********, no Burić se je snašao na sva pitanja lipo odgovorio. Imputira mu "velikog vođu" jer je ovaj odgovara sve čisto i bez greške. Nije mu Aco moga ništa, ali je kroz pitanja već odgajao gledatelje HRTa. Jadni su ti novinari i njihova indoktrinacija. Mislio sam da se HRT još nekako odupire Sorosu i drizbi Bilderberg. Zasto takva skakljiva pitanja ne postavljaju ljevičarima. Jadno.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 vel 2013, 05:16 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
hinterland je napisao/la: Kako više imate živaca pratit tog ćelavca? Ja sam mislio da ga ljudi tvog mentalnog sklopa vole.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 25 vel 2013, 06:36 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 18:44 Postovi: 335 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
Iz principa ne gledam tog neprofesionalnog konja tako da nisam gledao ni danas iako sam znao da ce gostovati stranački kolega. Nekako mislim da postoji sto i jedan bolji način za pokvariti nedjeljni ručak i općenito cijeli dan od gledanja emisija i voditelja takvog lošeg kalibra.
Inače od osnovnih programa u RH jedino što vrijedi su HRT 3 i 4 i to samo u onom dijelu kad se prikazuju dokumentarci, a sve ostalo može se svrstati u jugo-********-antihrvatsku propagandu te program za zaglupljivanje masa a to ne gledam iz principa...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 20 ožu 2013, 01:22 |
|
|
Korektan je Dzajic bio, stara skola, ne mnogo recit i naocit...
Stankovic mora da se izdrkava sa ratom, sta ima to da ga pita...niti je mesto, niti vreme...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 20 ožu 2013, 08:43 |
|
|
Uobičajen folklor.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 14:42 |
|
|
Koji kolosalan primjer budale kod Alekse.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tko je ovo? Ja prije 5 minuta počeo gledati. Koji lik...
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 14:50 |
|
|
Neki intelektualac.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Aleksandar Stanković i Nedjeljom u dva Postano: 30 lip 2013, 14:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23964 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
doc je napisao/la: Neki intelektualac. Ime i prezime, odakle je?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|