|
|
Stranica: 1/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 17:47 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 18:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Imam dojam da kada Zirdumu komarac pije krv sa podlaktice da on ne voli jednostavno zgnječiti insekta nego rješenje vidi u rezanju vlastite ruke.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 18:35 |
|
|
|
"Postkolonijalni kompleks u Hrvata najljepše se zrcali kroz današnji zagrebački urbani fašizam. Matija Babić samo je tužni isprdak stoljeća tlačenja ove zemlje i ovog naroda. Kako god su nekada talijanski i germanski pisci bajki, naši drevni kolonizatori, svoju finu arijevsku djecu učili da su Hrvati čudovišta koja jedu malu djecu , tako danas taj isti kompleks mi prebacujemo jedni drugima. Od slavenskog zapada prema istoku caruje postkolonijalni urbani rasizam. Slovencima smo svi mi balkanska neodgojena čudovišta.Dalmatinci uče svoju djecu da Vlaji smrde. Tzv. Zagrepčanima prvoj i drugoj generaciji djece dotepenaca smrde svi osim pravih Zagrepčanaca kojih gotovo više i nema. Vlajima smrde Bosanci. Bosancima i Hercegovcima Sandžaklije i Prečanski Srbi , Srbima Rumunji i Bugari itd."...
Bravo brate... Sto dodat? Mozda to da se ovi tekstovi moraju dat na citenje prije svega onom bolesnom , lobotomiziranom djelu hrvatska puka na koga se prije svega odnosi..ali i ostatku vjecno sutljive hrvatske vecine. O tome cesto i sam govorim. Mrzitelja ce uvijek bit. Problem je sa onima koji sute.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 20:11 |
|
|
|
Kad je Matija rekao da je Hrvat i kako on može biti hr nacist, kad svi znamo da je deklarirani anacionalni kozmopolit, a stvarni antihrvat i Jugoslaven! I kakva je to spika koja notorne mrzitelje branitelja, crkve, svih tradicionalnih vrednota i svega što djeluje u intersu hr naroda, predstavlja kao Hrvate da bi se s Hrvatima mogao obračunavati! Zrikavac je hercegovački Matija , najvjerovatnije su identičnog komunističkog porijekla , pokreću ih isti motivi i obojica uživaju blagodati države koju mrze!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 20:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Radi jednog šugavog Matije napast najjači grad u ex YU i njegove građane od kojih je uzgred barem pola podrijetlom iz BiH je glupost.
Potrebno je finim skalpelom secirat a ne lupat sjekirom.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 21:34 |
|
|
|
Obzirom da sam rođen u Zagrebu i da cijeli život živim u njemu, mogu reći da je puno toga što je Zirdum napisao o iskompleksiranom provincijskom gradu točno. To, međutim, ne mijenja činjenicu da ovakvi članci samo dolijevaju ulje na vatru i razjedinjuju hrvatski nacionalni korpus, a to je zadnje što trebamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 21:38 |
|
|
|
Razlike izmedju hrvaskog juga i sjevera su prevelike.
Istrijani su jednom nogom vani a ovi misle da će im se uvuću u guzicu ako pljuju po "ustašama" i "ruralnima", ovako kako su olajali Hercegovce nek još olaju i Dalmatince i ovi gore si mogu napraviti još jednu blijedu Sklaviniju ili se pripojiti jednoj u susjedstvu.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 21:44 |
|
|
|
Pa to je Kuljiš već napravio. Inače je propao pokušaj podjele na Hrvate i HercegBosance na Indexu. Nema više takvih postova.
Valjda ih Milanović zabranio. Zadnji put nije pobjedio na izborima upravo zato što je igrao na tu kartu.
Pobjeda Josipovića ili Bandića bi trebala donijeti primjer kako treba sve Hrvate objedinit za pobjedu i to je dobro.
Ne lijeve ili desne, ruralne ili urbane, partizane ili ustaše, nego sve Hrvate.
Mislim da je to dobro za nas. I ne treba dolijevat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 21:52 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1606 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
|
Zbilja mi dođe nekad muka kad vidim kakav narod živi u istoj državi sa mnom. I postavljam si pitanje da li se tu zapravo radi o manjini. Za ukidanje prava glasa dijaspori je sigurno dvije trećine građana RH. A najlakše se nalože pričom o primitivnim Hrvatima Herceg-Bosne koji im kroje sudbinu. Takva priča i kod izbora dobro posluži jedino što je dosad nisu okretali protiv Bandića jer je bio "njihov" s obzirom da je bio u SDP-u. Dovoljno je kod takvih tema pogledati komentare bilo na Hrvatskim forumima bilo komentare ispod vijesti na sajtovima...čovjeku se smuči život. Sranje po BH Hrvatima a napose Hercegovcima je masovno i postaje univerzalno s obzirom da ga se polako prestaje povezivati sa ideologijom i pripadnosti određenom kraju. I stoga me ne čudi što nekima pukne film ko ovom Zirdumu. Ja se nekad jedva suzdržavam i najradije bi otišao iz Zagreba za sva vremena. Svi smo mi skloni povremenom generaliziranju, stereotipima...ali ovo je prevršilo mjeru i ne bih abolirao nikoga. Oni koji se protiv toga ne bore su također krivi. Malo je tu glasa razuma kad se taj primitivizam oslobodi. A posljedica će biti da ćemo na kraju popušiti svi.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 21:58 |
|
|
|
Slažem se za borbu. Ali recimo submitaš link na poziv talijanskim državljanima na referendum i sl.
Onima koji to rade i jest cilj ovakav tekst poput Zirdumovog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 22:01 |
|
|
mateb je napisao/la: Obzirom da sam rođen u Zagrebu i da cijeli život živim u njemu, mogu reći da je puno toga što je Zirdum napisao o iskompleksiranom provincijskom gradu točno. To, međutim, ne mijenja činjenicu da ovakvi članci samo dolijevaju ulje na vatru i razjedinjuju hrvatski nacionalni korpus, a to je zadnje što trebamo. Iskompleksirana provincijska 'metropola' nije problem. Problem je sto u se taj fenomen iskomplekisaranosti i nesigurnosti replicira na sub razinama percipiranih rascijepa nakazna hrvatskog vrijednosna sustava. Kao sto su mi moji govorili da je jos prije II rata u Splitu Livnjak bio vlaj, tako ce netko Livnjaku bit seljak, dok ce Livnjak bit Hercegovcu 'onaj odozgo'...Damlatinac Zagrebcaninu ono sto je Posavljak Varazdincu..a svi oni pucaniniu Viene...itd. U svakoj zemlji, pa cak u u USA gdje novac znaci mnogo vise od podrijetla, se ipak zna tko je sedma generacija u Bostonu ili San Franciscu. Znaju se oni. Ali nigdje u svijetu cini mi se da nije na pijedestal prihvatljivosti iznesen , te u toj mjeri rasizam spram dijelova svog naroda besramno i choporativno promoviran od strane IZABRANA predsjenika drzave i lazne intelektualne elite poput ovoga u Hrvatskoj. Stoga je vazno o tome govoriti, jer nije problem u Zagrebu, problem je u svima nama. U toj duboko nekrscanskoj i neljudskoj osobini koja zivi u nasim dusama i ciju rast promoviraju nemoralni kurvini sinovi tipa Mesic i Kuljis. Jednostavno, rasizmu se univerzalno mora rec ne. Problemi ce se rijesit jedino ukoliko se o njihovoj genezi otvoreno govori. I da, Hercegovac 1981 je u pravu. Sramim se djela svog naroda. Onoga tko ne izlazi na izbore ali zna da su mu BIH Hrvati za sve krivi. Volim tu zemlju, ali ljude...ne sve. PS Ali to je u redu. U USA su podjele daleko gore no kod nas. Ne doduse tako vulgarne, ali ljevica postaje univerzalni problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caporegime
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:04 |
|
|
|
90% stvari je rečeno ispravno ali za ostatak od 10% volio bih pisca sresti u nekoj mračnoj uličici. ako u mom gradu živi oko 400 000 ljudi porijekom iz bih, dalmacije, like i ostalih tvrdih krajeva onda je sve ovo što je rekao hraćak sebi u facu jer smo onda MI dozvolili bagri da nam sere po glavi. MI šutke prelazimo i preko babića i kuljiša i pupovca i ostale gamadi koja sere iz medija i prolazi pored nas na ulici, na placu, u kafiću..... ovaj zirdum je isti jazavac kao i oni, on bi vjerojatno htio ponosnu, snažnu, muževnu hrvatsku u kojoj gamad koju je nabrojao šuti i strahuje. i to je izvedivo ali bi se zirdum onda, za primjer mogao izvući iz svoje rupe i zabit ruke u glib i čupati. hračak u lice butkoviću, šamar jazavcu s che guevarinom majicom, cipelarka pankera koji se vraća s protuprosvjeda kruga za trg.....koliko god ružno zvuči je izgleda jedini argument za one koji drugi argument ne priznaju. zirdum bi se jebo al da mu ne uđe. a priča o zamjeni terietporija i dogovorenom ratu.....pljujući babića samo je još bolje pronio babićevu misao jer babića ionako nitko od naših ne doživljava ali bi pljuvanje po babiću itekako mogli doživjeti pa i žlicu govna zamiješanu u kazan fine čorbe. zirdume, sretnem li te ikad šamar ćeš morat popit, i bit sretan što si prošao tako dobro.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa to je Kuljiš već napravio. Inače je propao pokušaj podjele na Hrvate i HercegBosance na Indexu. Nema više takvih postova.
Valjda ih Milanović zabranio. Zadnji put nije pobjedio na izborima upravo zato što je igrao na tu kartu.
Pobjeda Josipovića ili Bandića bi trebala donijeti primjer kako treba sve Hrvate objedinit za pobjedu i to je dobro.
Ne lijeve ili desne, ruralne ili urbane, partizane ili ustaše, nego sve Hrvate.
Mislim da je to dobro za nas. I ne treba dolijevat. hmmm.. ok je sve što si napisao, ali treba nekada i "hercegbosanac" pokazati zube.. dosta zuluma svačiji kako koga qrcu volja, neka malo i druga strana vrati koji udarac, valjda ima pravo na to nakon 15 godina medijskog linča, naravno da podržavam svaki ovakav članak na provokaciju "antifašista" s indexa i ostalih "antifašističkih" portala. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:15 |
|
|
|
Ovaj Nikola Zir-kakoliveć je ništa drugo nego Babić s naše strane. Druga strana iste medalje... ili kako bi se u narodu reklo... isto sranje, drugo pakovanje. Cilj im je isti, stvoriti mržnju i razdor unutar hrvatskog naroda. Ako malo bolje razmislim uopće me ne bi čudilo da su na istoj platnoj listi. No najvjerojatnije ne treba ni zalaziti u te neke teorije zavjera i slično, istina je najčešće sasvim prosta i jednostavna. A svi znamo tko je odgovoran za svo zlo na svijetu, počevši od Eve. Tako je Babićevu curu naguzio neki bosanski bauštelac u Zagrebu, a Nikolina lipojka je iz rodnog Posušja otišla studirati u Zagreb pa joj ga je šuknuo neki Purger. Zato Babić nemre smisliti nikoga iz te smrdljive Ercegovnije, a za dobrog Nikolu nije Zege, nego je Ze-Gej. E je, svi su oni tamo Purgeri gej, samo onaj jedan... on nije.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:21 |
|
|
unknown je napisao/la: hmmm.. ok je sve što si napisao, ali treba nekada i "hercegbosanac" pokazati zube.. dosta zuluma svačiji kako koga qrcu volja, neka malo i druga strana vrati koji udarac, valjda ima pravo na to nakon 15 godina medijskog linča, naravno da podržavam svaki ovakav članak na provokaciju "antifašista" s indexa i ostalih "antifašističkih" portala.  Hrvat iz BIh je pokazao zube 91-95 kad je uveliko doprinio rušenju juge i stvaranju svoje domovine HR u kojoj je danas punopravan državljanin i koju jednakopravno baštini ! A ovo su posljednji trzaji Jugofila i njihovo zadnje pokazivanje zubiju dok je još stevan na vlasti!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:21 |
|
|
Vuco je napisao/la: Ovaj Nikola Zir-kakoliveć je ništa drugo nego Babić s naše strane. Druga strana iste medalje... ili kako bi se u narodu reklo... isto sranje, drugo pakovanje. Cilj im je isti, stvoriti mržnju i razdor unutar hrvatskog naroda. Ako malo bolje razmislim uopće me ne bi čudilo da su na istoj platnoj listi. No najvjerojatnije ne treba ni zalaziti u te neke teorije zavjera i slično, istina je najčešće sasvim prosta i jednostavna. A svi znamo tko je odgovoran za svo zlo na svijetu, počevši od Eve. Tako je Babićevu curu naguzio neki bosanski bauštelac u Zagrebu, a Nikolina lipojka je otišla studirati u Zagreb pa joj ga je šuknuo neki Purger. Zato Babić nemre smisliti nikoga iz te smrdljive Ercegovnije, a za dobrog Nikolu nije Zege, nego je Ze-Gej. E je, svi su oni tamo Purgeri gej, samo onaj jedan... on nije. haha za cure se moram nasmijati, iako mislim da je asmo Babićevu neki "bosanac" naguzyo... mislim da je Zirdum pomalo živčan a pametan tip, te mu kap prelila čašu, to je osobno mišljenje, kome od nas ne skoči tlak kada vidi index, globus, NOVU, HRT (u dosta navrata) i ine...koji šire mržnju prema nama, tj. prema BH Hrvatima, a gledaj narod je nepismen, narod nema uvid u stvarnost, sluša i upija što kažu mediji (ako ćemo bacat paralelu imamo prvi krug izbora, qrac bi Josipović primirisa drugom krugu da sve nije medijski razrađeno, sad se isto radi ali protiv Bandića), sada kad Hrvati koliko toliko imaju medije, internetske bar, te kada mogu uzvratiti istom mjerom, ne znam zašto misliš da se radi o zavadi naroda, jdnostavno sve ima svoje granice, ja osobno ne mogu durati da me netko prava-zdrava yebe desetljećima... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:25 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: unknown je napisao/la: hmmm.. ok je sve što si napisao, ali treba nekada i "hercegbosanac" pokazati zube.. dosta zuluma svačiji kako koga qrcu volja, neka malo i druga strana vrati koji udarac, valjda ima pravo na to nakon 15 godina medijskog linča, naravno da podržavam svaki ovakav članak na provokaciju "antifašista" s indexa i ostalih "antifašističkih" portala.  Hrvat iz BIh je pokazao zube 91-95 kad je uveliko doprinio rušenju juge i stvaranju svoje domovine HR u kojoj je danas punopravan državljanin i koju jednakopravno baštini ! A ovo su posljednji trzaji Jugofila i njihovo zadnje pokazivanje zubiju dok je još stevan na vlasti! Slažem se, i zato im je bolje da ne diraju "uspavanog medvjeda" a diraju ga i provociraju desetljećima, uvijek kažem da dotični tj. Zirdum ima mnogo dara za pisanje članaka, samo mora smanjiti doživljaj, ne prozivati Hrvate unutar RH nego se okomiti na politiku i medije, a vidim zadnji članak tome ide, i tako neka nastavi a neka se okane naroda, narod nije mnogo kriv, a što se tiče yugofila, pa gledaj kad se sruše neka prava Srbinu, Židovu, Bošnjaku, Ciganu, Talijanu, homoseksualcu unutar RH skače sve, od medija do gey-udruga, udruga antifašista, pa čak i sama država intervenira, a kad netko BH Hrvate naziva čobanima, seljacima, itd.. svi šute... apsolutno svi, te se još iživljavaju po forumima.. Katastrofa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 29 pro 2009, 23:32 |
|
|
Vuco je napisao/la: istina je najčešće sasvim prosta i jednostavna. A svi znamo tko je odgovoran za svo zlo na svijetu, počevši od Eve. Tako je Babićevu curu naguzio neki bosanski bauštelac u Zagrebu, a Nikolina lipojka je iz rodnog Posušja otišla studirati u Zagreb pa joj ga je šuknuo neki Purger. Zato Babić nemre smisliti nikoga iz te smrdljive Ercegovnije, a za dobrog Nikolu nije Zege, nego je Ze-Gej. Onda znači da su Hercegbosanci masu domaćih cura naguzili u RH, pogotovo u Zagrebu, otud sva netrpeljivost. Nitko Babiću i ekipi nije kriv što su cure patriotski nastrojene pa rado daju braći Rvatima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:04 |
|
|
unknown je napisao/la: haha za cure se moram nasmijati, iako mislim da je asmo Babićevu neki "bosanac" naguzyo... mislim da je Zirdum pomalo živčan a pametan tip, te mu kap prelila čašu, to je osobno mišljenje, kome od nas ne skoči tlak kada vidi index, globus, NOVU, HRT (u dosta navrata) i ine...koji šire mržnju prema nama, tj. prema BH Hrvatima, a gledaj narod je nepismen, narod nema uvid u stvarnost, sluša i upija što kažu mediji (ako ćemo bacat paralelu imamo prvi krug izbora, qrac bi Josipović primirisa drugom krugu da sve nije medijski razrađeno, sad se isto radi ali protiv Bandića), sada kad Hrvati koliko toliko imaju medije, internetske bar, te kada mogu uzvratiti istom mjerom, ne znam zašto misliš da se radi o zavadi naroda, jdnostavno sve ima svoje granice, ja osobno ne mogu durati da me netko prava-zdrava yebe desetljećima...  Nu... ja tebe kužim i slažem se, dobrim dijelom. Ni ja ne mogu durati da me netko jebe, ali se onda obrusim na onoga tko mi ide na onu stvar, a ne cijeli grad, narod. Zato i jesam uvjeren da se tu radi o nekim osobnim stvarima, pa su jednostavno frustrirani. A od svih ovih Babića, indexa, globusa i koji si sve nabrojao... znaš koji su najgori? Pa najgori su oni naši, koji su otišli u Ze-gej, Split, Njemačku, gdje li već ne, pa kad se vrate doma glume face. Dok su ovi koji su ostali za njih primitivci. Pa često je dovoljno da ode iz Čitluka u Mostar, pa postane veliki "urban", a ovi od tamo gdje je se rodio su nepismene seljačine. Jebiga, takvi su ljudi. Tako je to na svim relacijama, ZG-HB, ZG-ST, ST-Sinj... to imaš u svakom selu. Oni s jedne, a oni s druge strane rijeke, oni s brda... I apsolutno se slažem. Nikola je zasigurno pametan tip, ima dar pisanja, daleko je jači od Babića, ustvari besmislica je uopće uspoređivati ih... no to je ono što dodatno frustrira. S jedne strane budala Babić, a s druge strane pametni Nikola, koji se bavi budalom Babićem i budalaštinama, umjesto da taj svoj talent iskoristi na neke pametnije i korisnije stvari.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:06 |
|
|
|
Skalpel a ne sjekira!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
I zgnječiti komarca a ne odsjecati ruku, kao što je već rečeno gore.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vuco
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:09 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Onda znači da su Hercegbosanci masu domaćih cura naguzili u RH, pogotovo u Zagrebu, otud sva netrpeljivost. Nitko Babiću i ekipi nije kriv što su cure patriotski nastrojene pa rado daju braći Rvatima  Živile Purgerke! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
unknown
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:10 |
|
|
Vuco je napisao/la: unknown je napisao/la: haha za cure se moram nasmijati, iako mislim da je asmo Babićevu neki "bosanac" naguzyo... mislim da je Zirdum pomalo živčan a pametan tip, te mu kap prelila čašu, to je osobno mišljenje, kome od nas ne skoči tlak kada vidi index, globus, NOVU, HRT (u dosta navrata) i ine...koji šire mržnju prema nama, tj. prema BH Hrvatima, a gledaj narod je nepismen, narod nema uvid u stvarnost, sluša i upija što kažu mediji (ako ćemo bacat paralelu imamo prvi krug izbora, qrac bi Josipović primirisa drugom krugu da sve nije medijski razrađeno, sad se isto radi ali protiv Bandića), sada kad Hrvati koliko toliko imaju medije, internetske bar, te kada mogu uzvratiti istom mjerom, ne znam zašto misliš da se radi o zavadi naroda, jdnostavno sve ima svoje granice, ja osobno ne mogu durati da me netko prava-zdrava yebe desetljećima...  Nu... ja tebe kužim i slažem se, dobrim dijelom. Ni ja ne mogu durati da me netko jebe, ali se onda obrusim na onoga tko mi ide na onu stvar, a ne cijeli grad, narod. Zato i jesam uvjeren da se tu radi o nekim osobnim stvarima, pa su jednostavno frustrirani. A od svih ovih Babića, indexa, globusa i koji si sve nabrojao... znaš koji su najgori? Pa najgori su oni naši, koji su otišli u Ze-gej, Split, Njemačku, gdje li već ne, pa kad se vrate doma glume face. Dok su ovi koji su ostali za njih primitivci. Pa često je dovoljno da ode iz Čitluka u Mostar, pa postane veliki "urban", a ovi od tamo gdje je se rodio su nepismene seljačine. Jebiga, takvi su ljudi. Tako je to na svim relacijama, ZG-HB, ZG-ST, ST-Sinj... to imaš u svakom selu. Oni s jedne, a oni s druge strane rijeke, oni s brda... I apsolutno se slažem. Nikola je zasigurno pametan tip, ima dar pisanja, daleko je jači od Babića, ustvari besmislica je uopće uspoređivati ih... no to je ono što dodatno frustrira. S jedne strane budala Babić, a s druge strane pametni Nikola, koji se bavi budalom Babićem i budalaštinama, umjesto da taj svoj talent iskoristi na neke pametnije i korisnije stvari.  Pogodijo si u sridu, isto tako mislim, naveo sam već ne treba se obrusivati na narod, ima dar da se obrusi na politiku, medije, također treba budalu Babića odyebat, neka napada index ništa prozivati osobno, (a i tu se slažemo i on je Hercegovac ali pokušava biti urbani ili šta ti ga ja već znam, mislim da ne smije ni otići kod rodbine zbog onoga šta sije od kada je indexa). uglavnom razumjeli smo se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:14 |
|
|
|
Ovo je moj post s Index-a i odgovor je zašto smo protiv Index-a i njegovog dijeljenja a zbog podrške istih Josipoviću i nenamjerno protiv njega jer glasamo protiv urbanog rasizma:
Pa baš radi djece. Šta mi treba da mi ih netko namlati kad se vrate s raspusta od bake i razvlače kad pričaju. Ili da ih tamo namlate jer kajkaju?! Puno mi je manje važno tko će bit predsjednik.
Mislim da je ovo dobar način da se pokaže kud vodi Index novinarstvo a ne zaboravite da 80% Zagrepčana i nisu Zagrepčani, nego su podrijetlom isto što i mi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Zašto se usrao Matija? Postano: 30 pro 2009, 00:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1650 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
Zirdumove kolumne treba ignorirati i zaobilaziti u najširem luku.Jebiga ima nekad i pametne kolumne,ali samo to.Pametan članak je samo pametan članak i neće promijenit stanje.Dok rušilački članak može puno toga srušiti.
Svaki Hrvat iz RH koji pročita njegovu kolumnu počinje nas mrzit,iako do sada nije.
Čini mi se da većina forumaša ovdje zaboravlja da je nama Herceg-Bosancima cilj osvjestit braću u Hrvatskoj i podržat ih u borbi da današnja vlast od zauvjek,a ne uzvraćat udarce,pogotovo ne na način na koji to Zirdum radi.Indexu,yutarnjem ..treba jebat mater...
...al ne udaraj mi po braći, Nikola, jer si za mene onda isti kurac ko i Matija i Co te i za tebe vrijedi ovo iznad.
Poskok smatram velikim portalom,najzaslužnijim za nacionalnu svijest od 2000- te.I za njihovu ( i našu ) dobrobit nadam se da će sklonit ovog kretena iz svog kadra.
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|