|
|
Stranica: 16/136.
|
[ 3380 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 04 pro 2009, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24028 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Samo jako! je napisao/la: Dosta ljudi, kada ih pitam što ne idu na utakmicu, odgovore zbog sigurnosti.Tako da bi bilo dobro izgradit malu tribinu na jugu.Malo suzit atletsku stazu i ić u dužinu, a ne širinu.Mislim da bi se mogla nekako smjestit tribina od 1000- 1500 mjesta.
Ja bi prije izgradio sjevernu tribinu. Prostora ima. U utrobi tribine nek budu: poslovni prostori + svlačionice + Uprava kluba. Faktički tribina za Ultrase, jer se oni svaklako okupljaju na platou ispred ove buduće tribine. Istok, kako je već rekao netko, kao donja tribina zapad (5.000 - 6.000 mjesta) i to je solidan stadion za Mostar. Prodaja ili rentanje poslovnih prostora bi moglo isplatiti dobar dio investicije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 pro 2009, 23:41 |
|
|
lider30 je napisao/la: Samo jako! je napisao/la: Dosta ljudi, kada ih pitam što ne idu na utakmicu, odgovore zbog sigurnosti.Tako da bi bilo dobro izgradit malu tribinu na jugu.Malo suzit atletsku stazu i ić u dužinu, a ne širinu.Mislim da bi se mogla nekako smjestit tribina od 1000- 1500 mjesta.
Ja bi prije izgradio sjevernu tribinu. Prostora ima. U utrobi tribine nek budu: poslovni prostori + svlačionice + Uprava kluba. Faktički tribina za Ultrase, jer se oni svaklako okupljaju na platou ispred ove buduće tribine. Istok, kako je već rekao netko, kao donja tribina zapad (5.000 - 6.000 mjesta) i to je solidan stadion za Mostar. Prodaja ili rentanje poslovnih prostora bi moglo isplatiti dobar dio investicije. Isto mislim da južna tribina može čekati. Sjever da se izgradi ispred njega trg plemićkoj obitelji Zrinski, ispod podzemne garaže, u utrobi tribine poslovni prostori... Mada ne bi bio loš projekt da se obnovi donja tribina Zapada i iste veličine naprave sjever i istok, sve natkrije i drama ... Ali o tom po tom.
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 05 pro 2009, 23:58 |
|
|
Zaključak: Ima ondje sasvim dovoljno prostora,a izgleda da nam ni ideja ne fali. Samo nam nedostaje novac za to ili neki čovjek u klubu koji ga je sposoban namaknuti dugoročno. Sad je već previše poslovnih prostora po gradu ali da je bilo spremnosti za izgradnju istoka uz prodaju ili iznajmljivanje posl. prostora sigurno bi bilo zainteresiranih. PS: Nama ne treba stadion kapaciteta većeg od 15 000,a i to nam je puno. Imali bismo to već samom izgradnjom istoka.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 16:36 |
|
|
Skoro gotova zgrada u DUM-u slikao mr. dado
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 17:16 |
|
|
I ja sam je mislio jučer prebaciti pa sam "smetnuo". Zgrada je šarena ali mi se ipak sviđa ovo kako je sva pomalo izlomljena, kao da je od lego kockica pravljena. Već su počeli raditi fasadu na mansardi zagrebačke banke: Vrh (budući) avenije, zgrade je ispala odlično po meni. AKo je ovo napravljeno ispred MUPa na javnom parkingu onda ne treba ništa čuditi:
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 17:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 17:35 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Kad smo već kod izgradnje, sve ovo nije prošlo nezapaženo na lijevoj obali: Citat: Hoće li se to opet ikada desiti, ja ne znam“, kaže Safa i dodaje da zapadni Mostar sve više liči na pravi evropski grad, a istočni 'stoji u mjestu' i to potiče mlade ljude da odlaze iz tog dijela Mostara. http://www.deutsche-welle.de/dw/article/0,,4289582,00.html
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 17:48 |
|
|
Citat: Vrh (budući) avenije, zgrade je ispala odlično po meni. Zgrada je ekstra, možda jedna od najboljih. Pogledaj stan na vrhu zgrade : http://www.omegainterijeri.ba/PDF/V_kat_1.pdfBazen na vrhu zgrade... Inače Marine hvala na slikama super su. PS ajde ako ti nije problem kad ih stavljao stavi u velikoj dimenziji ljeno mi malo klikati stalno kad ih umanjiš ovako (ne mislim na ovu nego ove što imaju crnu traku iznad).
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 17:54 |
|
|
MaMo je napisao/la: Dobro su im ispale ove zgrade, drago mi je da se i u njih nešto gradi, a ne samo u nas...
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 06 pro 2009, 20:23 |
|
|
A ja baš stavljao ove male slike s namjerom da ne opterećujem puno stranicu pa da je ne otvara onda 3 minute. Uglavnom, od sada ću stavljati u ovom gore formatu 640x480 je li dogovoreno? Ili reci ako je neki drugi format optimalan za forum.
Ova zgrada siva ipak nije napravljena baš kao na projektu što se vidi na njihovojj stranici. Ja ne bih kupio taj stan sa bazenom jer je preko puta zgrada od desetak katova odakkle se sve vidi, nije to to.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 07 pro 2009, 17:50 |
|
|
MaMo je napisao/la: A ja baš stavljao ove male slike s namjerom da ne opterećujem puno stranicu pa da je ne otvara onda 3 minute. Uglavnom, od sada ću stavljati u ovom gore formatu 640x480 je li dogovoreno? Ili reci ako je neki drugi format optimalan za forum.
Ova zgrada siva ipak nije napravljena baš kao na projektu što se vidi na njihovojj stranici. Ja ne bih kupio taj stan sa bazenom jer je preko puta zgrada od desetak katova odakkle se sve vidi, nije to to. Možeš i to a i hi-res slike ionako ih forum smanji. Za stan sa bazenom - gleda prema rudniku (sve kuće), zgrada je s druge strane. Ja bi ga kupio ali ima jedan mali problem- okle mi cca 400000KM?
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 12:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 12:46 |
|
|
Naravno evo i one s vrha avenije: vide se bazeni Ispala je ljepša nego na slikama.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 12:50 |
|
|
Lijanovićeva
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76715 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Otvoren španjolski konzulat u Mostaru Mostar je od jučer bogatiji za još jedno diplomatsko predstavništvo. Nakon generalnog konzulata Republike Hrvatske, Republike Mađarske i Republike Turske u Mostaru je poslijepodne uz nazočnost predstavnika Grada Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije te brojnih gostiju i uzvanika, svečano otvoren počasni konzulat Kraljevine Španjolske. Za konzula je imenovan Pierino T. Deldum, a konzulat je otvorio veleposlanik Kraljevine Španjolske u BiH Alejandro Alvargonzales San Martin, koji je tom prigodom još jednom posjetio na međusobno vrlo dobre odnose. ImageU svom obraćanju mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić također je naglasio kako prijateljstvo Španjolske i Mostara traje već dugo godina, kako kroz najteže dana kroz koje je ovaj grad prolazio tijekom rata, pa sve do danas. "Brojni su projekti koje je Vlada Kraljevine Španjolska i njezine postrojbe u sastavu različitih misija proveli u Mostaru i koristim i ovu prigodu da se u ime Grada Mostara i svih njegovih građana zahvalim na svemu i za svaku vrstu pomoći što su je pružili tijekom proteklih godina.Činjenica da naš središnji Gradski trg nosi ime Španjolski samo je jedan znak te zahvalnosti i prijateljstva", kazao je on. Bešlić je otvaranje konzulata ocijenio kao mogućnost podizanja odnosa na još jednu višu i kvalitetniju razini te da vjeruje kako će se vrlo skoro to osjetiti i kroz nove, partnerske projekte. "Ono što mogu sa svoje strane obećati je da ću uvijek pružati potporu i razvijati te odnose na opću dobrobit i korist naših zemalja i sugrađana", dodao je on. Uz gradonačelnika na svečanosti otvorenja, među ostalim, nazočan je bio i predsjednik Vlade HNŽ-e Srećko Boras, generalni konzul Republike Hrvatske u Mostaru Velimir Pleša. Konzulat se nalazi u ulici Kneza Domagoja (zgrada "Minipexa").
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 13:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 19:51 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Lijanovićeva Sa druge strane je već gotovo i skinuta je sklea,a evo sa prednje strane što gleda prema školi.
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 19:58 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Naravno evo i one s vrha avenije: vide se bazeni Ispala je ljepša nego na slikama. Meni je malo ljepša na slikama jer mi je glupo što su pola zgrade obojili ovom sivom kombinaijom,a drugu polu roza bojom. Iako nisam ljubitelj ovih staklenih fasada ovdje mi baš dobro izgledaju,a nisu urađene na zgradi. Evo i partera: A evo kuda bi avenija trebala proći ispred:
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 20:10 |
|
|
Radovi na kući mode:
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 20:14 |
|
|
MaMo je napisao/la: Radovi na kući mode: Polako napreduje, ne znam da je u zadnjih 5-6 godina bio ijedan dan da se ne gradi nešto u Mostaru Šta misliš šta je problem sa Hercegovina osiguranjem? PS jedva čekam da se i taj pločnik ispred kuće mode uredi kao onaj kod novog tržnog, to će biti ekstra.
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 20:21 |
|
|
Koliko ja znam Hercegovina Osiguranje je bila dio Hercegovačke banke koju su *** srušila i unazadili nas. Iz toga razloga ni ovdje nije riješeno pitanje vlasništva nad objektom iako Hercegovina osiguranje iu dalje funkcionira. Mene ne bi čudilo i da je ona krava prodala objkat nekom drugom. I ja se nadam da će ovo napokon riješiti da čitav ovaj dio od Kosače do avenije postane najreprezentativniji dio grada.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 20:32 |
|
|
MaMo je napisao/la: Koliko ja znam Hercegovina Osiguranje je bila dio Hercegovačke banke koju su *** srušila i unazadili nas. Iz toga razloga ni ovdje nije riješeno pitanje vlasništva nad objektom iako Hercegovina osiguranje iu dalje funkcionira. Mene ne bi čudilo i da je ona krava prodala objkat nekom drugom. I ja se nadam da će ovo napokon riješiti da čitav ovaj dio od Kosače do avenije postane najreprezentativniji dio grada. Vidiš, ja sam imao informaciju da su gradili neznajući na dijelu zemlje (zadnji dio valjda) koja nije njihova nego neke žene. Kad su već izgradili ona se javila i traži neke velike pare koje Hercegovina Osiguranje nema.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 09 pro 2009, 23:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ultras1986 je napisao/la: Vidiš, ja sam imao informaciju da su gradili neznajući na dijelu zemlje (zadnji dio valjda) koja nije njihova nego neke žene. Kad su već izgradili ona se javila i traži neke velike pare koje Hercegovina Osiguranje nema. Ma de bola,čuj nisu znali.Igre su to neke.
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 pro 2009, 00:59 |
|
|
Izgleda da su kod nas svi nekakvi zbunjeni jer svaka druga građevina se ispostavi da ne napravljena na tuđoj zemlji i sl. Čuj osiguranje nema para ha ha ha,a pa tko guli narod nego osiguranja i banke! Taman i da nisu znali ne može ona cijela parcela biti skuplja od recimo milijun KM, što je za njih iznos kao za mene 10KM. Morali su znati jer ne možeš ni početi raditi projekt dok ne dobiješ ZK izvadak da vidiš granice parcelke, da da dobiješ urbanističku suglasnost i sl. Uglavnom lažu! Sanjam dan kad će se u Mostaru početi normalno i planski graditi i kad će (što se tiče grada) biti važnija praktičnost i potrebe građana od moguće zarade od prodaje zemlje i sl.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Izgradnja u Mostaru Postano: 10 pro 2009, 01:08 |
|
|
MaMo je napisao/la: Izgleda da su kod nas svi nekakvi zbunjeni jer svaka druga građevina se ispostavi da ne napravljena na tuđoj zemlji i sl. Čuj osiguranje nema para ha ha ha,a pa tko guli narod nego osiguranja i banke! Taman i da nisu znali ne može ona cijela parcela biti skuplja od recimo milijun KM, što je za njih iznos kao za mene 10KM. Morali su znati jer ne možeš ni početi raditi projekt dok ne dobiješ ZK izvadak da vidiš granice parcelke, da da dobiješ urbanističku suglasnost i sl. Uglavnom lažu! Sanjam dan kad će se u Mostaru početi normalno i planski graditi i kad će (što se tiče grada) biti važnija praktičnost i potrebe građana od moguće zarade od prodaje zemlje i sl. Koliko su ono rekli da će biti katova u novoj kući mode?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|