|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 94 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:36 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pranje mozga bolje od Goebbelsa, ti FTVovci su zlatni majketi gdje možeš naći još takvu propagandnu mašineriju osim u Sjevernoj Koreji ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 10:50 |
|
|
Nervoza, kompleksi, majorizacija, kmeek Citat: Noćas pucano na Gradsku vijećnicu!
Nepoznate osobe pucale su noćas u 1:30 iz vatenog oružja u pravcu mostarske Gradske vijećnice.
Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz PU Mostar, na mjestu događaja pronađeno je 5 čahura kalibra 9mm, a počinitelji su se udaljili u pravcu Musale.
Na Vijećnici je primijećeno manje oštećenje.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:22 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd. Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:24 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Možda sa tim svojim sranjima i jesu zlatni, ali evo sad će dvije godine odkako je u zraku ta jebena ratna psihoza a u takvom stanju ne treba puno da se opet ubijaju povratnici, postavljaju bombe itd. Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da . Nije mi jasno, zar ne kuže da se igraju s vatrom?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 11:36 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Točno, ne kažem ja da nisu opasni , ali da svoju propagandnu ulogu vrše tako uspješno iznad svih očekivanja, to da . Nije mi jasno, zar ne kuže da se igraju s vatrom? Ne razumiju oni to ko djeca što se igraju s vatrom dok se ne opeču, ako im Mevlid nije bio dovoljan , onda ćemo vidjeti što će biti .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Krik umiruće zvijeri, i jasan pokazatelj da samo njima odgovara Mostar kao "grad slučaj".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
lider30
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 27 ožu 2012, 21:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pa da je u Konjicu ili Bugojnu se ovako nešto očigledno dopgodilo, fašizam bi virio iz svakog članka u sarajevskim novinama i portalima.
I kako ih nije sram poginule vojnike HVO nazivati i povezivati s pojmom fašistički. Kome oni te više ublehe i šovinizam prosipaju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Melcher
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: SGV-PR Mostar Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost grada Mostara traži od visokog predstavnika Valentina Inzka da ne dozvoli da se u Mostaru ističu jednonacionalni simboli
„Najnoviji primjer je svakako postavljanje stećka u dvorištu zgrade Gradske vijećnice, na kome se nalaze simboli jednog naroda. Pošto Gradsko vijeće nije donbijelo odluku o postavljanju spomenika, onda je to pokušaj nametanja silom simbola jednog od tri konsttitutivna naroda koji žive u Mostaru. Time se, smatramo, odašilju vrlo ružne i nedvosmislene poruke. Ako, pak, Gradsko vijeće donese odluku o postavljanju takvog spomen obilježja na tom mjestu, onda ono mora biti odraz stanja tri naroda. Na sreću, ružna vremena su iza nas i zato smatramo da niko nema prava prizivati aveti zla na ovim prostorima. Na ovakav način, ne može se graditi povjerenje o jedinstvenom gradu, a pogotovo ne može se graditi jedinstven grad Mostar“, ističe se u saopštenju.
SGV-PR obratio se, u svom saopštenju i vijećnicima Gradskog vijeća, od kojih traže da počnu, konačno, razborito razmišljati i ponašati se ako im je Mostar imalo u srcu.
Uz to, u saopštenju se i od građana traži da se suprotstave manipulacijama s njihovim glasovima i da se suprotstave onim snagama koje ne žele dobro Mostaru. http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/20367/-hahahhahahhahhahahh koji je *** srpsko građansko vijeće hrkkk puuu mamu vam jebem opet se šlihtate muslimanima ko što ste zajedno sa njima napadali hrvate u mostar, ma dobićete kurčinu u usta čuj srpsko vijeće hahahhahha koja *** retardirana P-U-Š-I-T-E K-U-R-A-C i patite svaki dan će više i više biti hrvatskih spomenika i obilježja a vi se sa muslićima pod ruku uhvatite i skočite na glavu sa starog mosta NLO93 MVJPPSS Hahaha srpcicu, ta si neurozan...
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 15:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da, Srbima treba dati da stave isto velik spomenik. Bošnjacima ne, bili su agresori na Herceg-Bosnu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Stipe
|
Naslov: Srpsko građansko vijeće: Stećak ispred Gradske vijećnice je avet zla Postano: 28 ožu 2012, 18:27 |
|
|
Citat: SGV-PR Mostar Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda Srpsko građansko vijeće – Pokret za ravnopravnost grada Mostara traži od visokog predstavnika Valentina Inzka da ne dozvoli da se u Mostaru ističu jednonacionalni simboli. [Zabraniti isticanje simbola samo jednog naroda ] „Najnoviji primjer je svakako postavljanje stećka u dvorištu zgrade Gradske vijećnice, na kome se nalaze simboli jednog naroda. Pošto Gradsko vijeće nije donbijelo odluku o postavljanju spomenika, onda je to pokušaj nametanja silom simbola jednog od tri konsttitutivna naroda koji žive u Mostaru. Time se, smatramo, odašilju vrlo ružne i nedvosmislene poruke. Ako, pak, Gradsko vijeće donese odluku o postavljanju takvog spomen obilježja na tom mjestu, onda ono mora biti odraz stanja tri naroda. Na sreću, ružna vremena su iza nas i zato smatramo da niko nema prava prizivati aveti zla na ovim prostorima. Na ovakav način, ne može se graditi povjerenje o jedinstvenom gradu, a pogotovo ne može se graditi jedinstven grad Mostar“, ističe se u saopštenju. SGV-PR obratio se, u svom saopštenju i vijećnicima Gradskog vijeća, od kojih traže da počnu, konačno, razborito razmišljati i ponašati se ako im je Mostar imalo u srcu. Uz to, u saopštenju se i od građana traži da se suprotstave manipulacijama s njihovim glasovima i da se suprotstave onim snagama koje ne žele dobro Mostaru. ![slika](http://www.novasloboda.ba/slike/20120327194147.jpg) http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/20367/-A iza zatvorenih vrata, kad misle da ih niko ne vidi i ne čuje, ooooj Čiča Dragoljube, ooooj Čiča Karađiću, vi ste naše Danice zvijezde, naši aveti dobrote, mi ćemo bre da vas rahabilitiramo, ikone da crtamo, spomenike dižemo. ![HVO :HVO](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/HVO.gif) Bit će vjerojatno izbrisano. Ta ću mu ja?
_________________ Bošnjaci u gradu na Neretvi, zbog, kako je rečeno, uvođenja principa “jedan čovjek - jedan glas” diskriminirani.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Srpsko građansko vijeće: Stećak ispred Gradske vijećnice je avet zla Postano: 28 ožu 2012, 18:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77264 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SGV čine tri unajmljena Srbina, potpuno ista stvar ko i HNV.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 28 ožu 2012, 18:34 |
|
|
I ? Dolaze li Bošnjaci na posao ?
Neće nikome faliti ako i ne dolaze.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mostar
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:39 |
|
|
Evo postaviše i Bošnjaci spomenik za šehide, i to preko nekadašnje crte razdvajanja, u hrvatski dio grada. Oj Hrvati, oj junaci! A Bljesak i svi hrvatski mediji šute ko pizde! Ono sutra dolazi Predsjednik josipović u Mostar!? Postavljen spomenik borcima ARBiH kod Vijećnice![slika](http://www.starmo.ba/media/k2/items/cache/c8b574eb3bf2ed76c1405d112a5e841f_L.jpg) ![slika](http://www.starmo.ba/images/stories/spomenik_arbih_vijecnica_14april12.jpg) http://www.starmo.ba/mostars/item/5786- ... 7nice.html
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:45 |
|
|
Dobar natpis iznad "Lovački savez Herceg-Bosne."
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lebowski
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:46 |
|
|
Šta je ovo, pali ljiljan?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:47 |
|
|
Papina golubica mira.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77264 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Neka su brate. Ako misle da nam je ijedan komad kamena bitan pored presude Ustavnog suda, Mepas Malla, onkologije itd., varaju se. Valjda im je zadnja ideja da provociraju u slijedeća 3 tjedna, ne bi li izazvali kontrareakcije i sprječavanje provedbe presude ili bar izmjenu onoga za što se zna da će biti presuda. Kao što smo rekli, nama njihova obilježja ne smetaju ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) , stolni grad dozvoljava svima da izraze svoju bol povodom ratnih stradanja, još bi trebao Grigorije postaviti križ. S velikim zadovoljstvom ćemo izignorirati sve šta dolazi s njihove strane u slijedećih 20 dana. A onda dolazi zabava. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 19:54 |
|
|
Mostar je napisao/la: Evo postaviše i Bošnjaci spomenik za šehide, i to preko nekadašnje crte razdvajanja, u hrvatski dio grada. Oj Hrvati, oj junaci! A Bljesak i svi hrvatski mediji šute ko pizde! Ono sutra dolazi Predsjednik josipović u Mostar!? Postavljen spomenik borcima ARBiH kod Vijećnice![slika](http://www.starmo.ba/media/k2/items/cache/c8b574eb3bf2ed76c1405d112a5e841f_L.jpg) ![slika](http://www.starmo.ba/images/stories/spomenik_arbih_vijecnica_14april12.jpg) http://www.starmo.ba/mostars/item/5786- ... 7nice.htmlKad vidiš ovo pa se sjetiš onih junačkih povika sa istoka "Tekbir"- "Allah u'ekber!" ![crying :crying](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/crying.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 20:02 |
|
|
Ni 10 milijuna spomenika, kamenja i ostalih umjetničkih radova nije bitno kao presuda Ustavnog suda. Poklapanje je ipak daleko jači osjećaj. Računam da će i ovakvi gestovi iz istočnog kvarta povećati izlaznost Hrvata (tj. građana Mostara) na lokalnim izborima, a već smo jako motivirani izmjenama izbornih pravila, tako da možda dođemo do dvotrećine u GV.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60232 Lokacija: DAZP HQ
|
pozdravljam postavljanje ovog spomenika u Mostaru u duhu multikulturalnosti, a pozivam i drugi manjinski narod u Mostaru da postavi svoj spomenik ispred gradske vijećnice. radujemo se novim spomenicima. do daljnjeg.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:19 |
|
|
Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60232 Lokacija: DAZP HQ
|
MRSHO je napisao/la: Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd. koje tenzije? nema tenzija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
MRSHO
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 21:27 |
|
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ma neka bolan spomenika, ipak je to zajednički grad, valja gajit taj duh zajedničkog grada i spustit tenzije sa naše strane.
Tako su im u tom duhu širom otvorena vrata u našu sveučilišnu bolnicu, Sveučilište, novu onkologiju, nek se opreme najmodernijim brendovima u Mepas Mallu itd. koje tenzije? nema tenzija. Nisam se dobro izrazio. Tenzije koje oni dižu mi trebamo smirit.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani u Mostaru bojkotiraju otvaranje nove Gradske vijećnice Postano: 14 tra 2012, 22:40 |
|
|
Lijepo je da su Bošnjaci dobili svoj spomenik u zapadnom dijelu, šteta što njihovi mediji nisu to popratili, šteta što nedaju hrvatima u sarajevu spomenik, ali šta se tu može, ne zaboravimo - mir nema alternativu ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|