|
|
Stranica: 10/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 16 lis 2010, 21:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60547 Lokacija: DAZP HQ
|
pravo su zajebani...kakvi li su tek Manijaci koji su im oteli udarni? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 17 lis 2010, 14:01 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
dudu je napisao/la: pravo su zajebani...kakvi li su tek Manijaci koji su im oteli udarni?  kakvi teleskopi, nu kišobrana haha, ne bi se s njima kačio haha 

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
Vrh |
|
 |
tuzlaa
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 07 stu 2010, 01:35 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: ale je napisao/la: s druge strane u bih toga nema, jer u vecini slucajeva kad grupe idu na gostovanja preko 90% ekipe cine ljudi iz mjesta odakle je i klub, mozda jedini izuzetak je kad sarajevo ili zeljeznicar igraju u okolici Tuzle, gdje oba ta kluba imaju dosta pristalica
Ko ti je ovo slago matereti. cuj ko mu je slago, pa osim brckog, gradacca i lukavca gdje su fukare i simpatizeri slobode sve su horde i manijaci.. pozz iz tuzle, aktiviracu se na ovom forumu kolko mogu .. 
|
|
Vrh |
|
 |
mostarac_1991
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 25 stu 2010, 01:44 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
JEDINO ZRINJSKI JEDINO ULTRAS,najaca skupina u bih
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
 |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 pro 2010, 17:04 |
|
|
Moram samo ovim prije da kazem da Fukare uopce nisu uzele udarni trans... Sto se tice ove zastave koju su Škripari uzeli nemam rijeci osim... SMIJESNO... to su sigurno kupili kada su bili u turistickoj posjeti glavnom gradu... Sto se tice ovog Ultrasa i on je smijesan mi imali bolju bakljadu nego oni kad smo im dosli... Ali sta mogu da kazem pogledajte kako se navija DERBI http://www.youtube.com/watch?v=nBPpUfBjXXEBANJALUKA http://www.youtube.com/watch?v=n9sbc5CrZnw
_________________ "Volio bih da me upamte kao čovjeka koji je narod BiH uvijek imao na srcu" (A.Izetbegović)
|
|
Vrh |
|
 |
mostarac_1991
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 pro 2010, 20:17 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
ultras mostar vrh bih
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 pro 2010, 20:34 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Molim vas,nemojte se prepucavat.Tema je BiH tifo scena i njeno predstavljanje,a ne ko je najbolji.
|
 |
limach
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 11 pro 2010, 14:02 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
SnG je napisao/la: Moram samo ovim prije da kazem da Fukare uopce nisu uzele udarni trans... Sto se tice ove zastave koju su Škripari uzeli nemam rijeci osim... SMIJESNO... to su sigurno kupili kada su bili u turistickoj posjeti glavnom gradu...Sto se tice ovog Ultrasa i on je smijesan mi imali bolju bakljadu nego oni kad smo im dosli... Ali sta mogu da kazem pogledajte kako se navija DERBI http://www.youtube.com/watch?v=nBPpUfBjXXEBANJALUKA http://www.youtube.com/watch?v=n9sbc5CrZnwovim postom si samo ti ispao smjesan, mislio sam da se bar donekle kontas kao neki navijac a sad vidim da si obična teheranska šabančina.. pozz u Brezu!

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
Vrh |
|
 |
panika
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 11 pro 2010, 18:43 |
|
Pridružen/a: 24 tra 2010, 11:22 Postovi: 87 Lokacija: Široki Brig
|
SnG je napisao/la: Moram samo ovim prije da kazem da Fukare uopce nisu uzele udarni trans... Sto se tice ove zastave koju su Škripari uzeli nemam rijeci osim... SMIJESNO... to su sigurno kupili kada su bili u turistickoj posjeti glavnom gradu... Sto se tice ovog Ultrasa i on je smijesan mi imali bolju bakljadu nego oni kad smo im dosli... Ali sta mogu da kazem pogledajte kako se navija DERBI http://www.youtube.com/watch?v=nBPpUfBjXXEBANJALUKA http://www.youtube.com/watch?v=n9sbc5CrZnwzato sam i okačio onu sliku zbog ovakvih pravdanja da je ono zastava, stavi manijaci breza na google pa ću te ja pitat šta je trans a šta zastava periguzane
|
|
Vrh |
|
 |
unchained
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 pro 2010, 07:30 |
|
|
Imam jedno pitanje, grobar sam starije generacije i bili smo nas par grobara i par cigana na jednom derbiju 1999. na Grbavici Zeljo-Sarajevo i tada je transparent Fukare bio na jugu do istoka, tj kao bili su sa Manijacima ok, od kada je krenulo to neprijateljstvo izmedju te dve grupe? Koja verzija ovde preovladjuje za oduzeti transparent The Maniacs koji su uzeli forsi? Pozdrav svima.
|
|
Vrh |
|
 |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 14 pro 2010, 23:41 |
|
|
Jesmo bili dobri sa Fukarama od 98 do 00, ali je jednostavno puklo nezz koji su razlozi... Sto se tice Transa koji su uzeli Forsi to je bila samo glupost nasih momaka, ali jbga trans je pao ja barem priznajem istinu...
_________________ "Volio bih da me upamte kao čovjeka koji je narod BiH uvijek imao na srcu" (A.Izetbegović)
|
|
Vrh |
|
 |
unchained
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 pro 2010, 04:22 |
|
|
SnG je napisao/la: Jesmo bili dobri sa Fukarama od 98 do 00, ali je jednostavno puklo nezz koji su razlozi... Sto se tice Transa koji su uzeli Forsi to je bila samo glupost nasih momaka, ali jbga trans je pao ja barem priznajem istinu... Znam ja kako je to sve bilo jer sam igrom slucaja bio blizu kada se to desilo i ti vasi momci koji su ostali bili sa transom nisu mogli nista da urade ali me interesuje sta se prica nakon 20 i nesto godina o tome jer mi se cini da velika vecina i nema pojma sta je bilo i kako, konkretno. Inace ne znam da li znas za vase dobro gostovanje kod njih malo pre toga kada ste zapalili vagon i na Banjici pevali 'Orilo, gorilo, cio voz izgorio'... Imao sam devojku u Sarajevu 1988me i jednom prilikom je pozvala drugaricu i njenog decka da izadjemo kao u parovima a pojavio se Z. cuveni Manijak koji je prvo bio Joint Union. Prepoznao me je odmah jer je bio par puta na jugu na Kosevu kada smo igrali protiv 'gibanicara'. Jedan od vecih ludaka koje sam upoznao u zivotu, tada kada su zapalili vagon mi se javio sa stanice jer je uspeo da zapali tada od pandura, pola ljudi su vam tada uhitili, pa sam se nasao sa njim i otisao sam bio sa njim na Banjicu. Tada je Radovaca bilo malo i nisu bili kao sada a tada su bili svima ok. Vasih su dosta tada pokupili a bili ste na istoj tribini na zapadu gore kao i domacini samo levo od njih. I tada kada je uzet taj transparent Z. je bio tu pa smo bili otisli da se nadjemo sa nekim mojim iz ekipe koji su ga gotivili jer je cesto dolazio kod nas a i radili smo jedan posao zajedno tada kada je zemlja bila drugacija, Ante Markovic itd... Iskreno, ima puno 'obrade' i prerade desavanja tako da kada slusam sada mladje kako prepricavaju odredjene dogadjaje pitam se da li sam ja tada uopste i bio tu jer dosta toga sto je bitno i sta je bilo nestane a cujes detalje kao iz filma naucne fantastike gde mi kao Jedaji lebdimo a svi beze od nas.. 
|
|
Vrh |
|
 |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 pro 2010, 23:31 |
|
|
A koja je tvoja verzija tog događaja???
|
|
Vrh |
|
 |
unchained
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 15 pro 2010, 23:56 |
|
|
SnG je napisao/la: A koja je tvoja verzija tog događaja??? Nije to moja verzija nego onako kako je bilo, sedeli svi na gomili zajedno pa vasi otisli po klopu i pice do prodavnice koja nije bila daleko ali i predaleko za vase da promene nesto, Z... Manijak sa jos jednim likom sa nama otisao do grada a ostala 2 tipa sa transparentom i ovi im ga uzeli, kada su se vasi vratili vec je sve bilo gotovo. Pouka, nikada trans nesme da ostane kod par ljudi nego tamo gde ide i vecina. Da ste ga izgubili svi na gomili to bi vec bilo jako lose a ovako ste naucili da mora da se pazi. Cudan je navijacki svet, nikada ne znas kada ce ko i kako da se ponese... Nadam se da te post nije uvredio, treba napisati kako je bilo-dobro ili lose to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 16 pro 2010, 23:39 |
|
|
Ne zasto bi me post uvrijedio, naravno svi imamo neke svoje verzije koje smo culi ili cast nekima koji su to vidjeli... Ja sam momak koji je 89 godiste pa tu pricu slusam od starijih likova i moram da kazem da se verzija koju ja znam ne poklapa sa ovom... Ali cast tebi i tome sto ti kazes da si bio tu mada ja ipak vjerujem "mojim" momcima jer ne vidim razlog da me lazu... POZZ
|
|
Vrh |
|
 |
panika
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 09 tra 2011, 21:16 |
|
Pridružen/a: 24 tra 2010, 11:22 Postovi: 87 Lokacija: Široki Brig
|
 manijaci u ŠB 
|
|
Vrh |
|
 |
škripar šb
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 10 tra 2011, 11:49 |
|
|
panika je napisao/la:  manijaci u ŠB  ma ultra grupa jos im fali suncobran i koktelčići u boju Debeli ,debeli kolko mozes pojesti jedes cijeli dan jedes cijeli dan stvarno nisi normalan 
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 29 tra 2011, 10:16 |
|
|
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
SnG
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 23 svi 2011, 13:21 |
|
|
Sto jest jest Robije je dos'o "pun ***" napunili su cijelu "zdenku", ali Robija ko Robija vođa im Šaban, ostalo i ne trebam nista reci...
I da juce dobro navijanje Leseva, sami ih jebe ona pjesma kad kazu "zasto cutite picke Zeljine" realno moglo je bolje od toga...
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 23 svi 2011, 13:25 |
|
|
a ultrasi razvalili pecaru hihi
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 06 lip 2011, 19:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24233 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne znam zašto svi HZ stavljaju kao najbolje.  Manijaci su za njih klasa. Najbolje gostovanje ikad u BiH je gostovanje manijaka u ŠB prije 7-8 godina - ne znam precizno kad je bilo. Ultras Mostar fali samo brojnost. Razvalili bii ove obje grupe, da mogu postizati dvostruku brojnost nego sada. Ali razlog za brojnost je činjenica da dolaze iz 60% jednog grada. RA je zadnje dvije godine prestala biti ozbiljnija navijačka skupina. Lešinari imaju najbolji napredak zadnje dvije godine.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 06 lip 2011, 19:42 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
A jebiga kad ih ima puno i prave dobre koreografije pa na slikama to izgleda dobro.Njih neko dobro stoji,ministar Kebo ih je izvlačio iz Širokog,kad su ih Ultrasi ubili u Konjicu,Ultrasi su fasovali 60-tak prijava,oni nijednu.Kako sam čuo i Lešinari su ih izmlatili ove sezone.
Ja Lešinarima predviđam nivo velike četvorke,prije svega zbog veličine grada i RS-a.Samo da nastave sa sportskim uspjesima,a u svakom su sportu dobri.Sada ima dosta navijača delija i grobara,razlog tomu što je pola Banja Luke naseljeno poslije rata.Nove generacije će sigurno bit privrženije Borcu.
Fukare nisu došle u Hercegovinu otkako im je zapaljen bus u Mostaru,Red Army i Škripari skoro da ne idu na gostovanja.Robijaši ne znaju gdje im je glava a gdje im je guzica što i ne čudi sa onim Šabanom na čelu.
Manijaci eto drže konstantu i oni su jedini uz HZ,UM i Lešinare vrijedni spomena.
|
 |
bzvz
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 07 lip 2011, 01:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 30 lip 2011, 19:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
lider30 je napisao/la: Vidim da je Široki uspio privući par Duvnjaka i Livnjaka i pokojeg Žepčaka. Ultras sad-zasad Žepče, Čitluk Čapljina i to samo djelomično - osim naravno Mostara. Moglo bi i više. Zaboravljaš ekipu iz Kiseljaka koja je aktivna na utakmicama Širokog već nekoliko sezona. 
|
|
Vrh |
|
 |
zapovjednik
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 01 srp 2011, 11:29 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: lider30 je napisao/la: Vidim da je Široki uspio privući par Duvnjaka i Livnjaka i pokojeg Žepčaka. Ultras sad-zasad Žepče, Čitluk Čapljina i to samo djelomično - osim naravno Mostara. Moglo bi i više. Zaboravljaš ekipu iz Kiseljaka koja je aktivna na utakmicama Širokog već nekoliko sezona.  Bili su sinoc na utakmici,zapamtio sam to,Skripari Kiseljak.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|