|
|
Stranica: 11/22.
|
[ 530 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
škripar šb
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 05 srp 2011, 12:42 |
|
|
Novi Euro izazov, opet nam je skratio praznike i opet nam je donio Olimpiju iz Ljubljane, nešto slično kao lani ali ovaj put prva na redu je bila domaća utakmica. Čini nam se da je to kod nas postalo normalno pa se par dana prije utakmice i nije osjecala neka posbena atmosfera. Dan utakmice ipak donosi okupljanje raznoraznih ekipa po roštiljima, kasnije se sve seli u klub gdje ekipa nastavlja zagrijavanje za utakmicu. Mnoštvo pirotehnike, pjesme, piva i kiše su kumovale dobrom izdanju na tribini, unatoč kiši sasvim lijepa brojka te navijanje 90 minuta. Igrači na terenu loši, mora to puno bolje. Tražimo prolaz na uzvratu u Ljubljani za par dana!!!Svaka cast ekipama iz Kiseljaka, Ljubuškog, Metkovića lagano postajete dio našeg sjevera a to je svima nama jako jako bitno i cijeni se jako se cijeni. Nakon nekog vremena na tribini su se pojavili neki decki kojih jedno vrijeme nije bilo. http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=317Otisli smo opet korak dalje ,izvan okvira nase nam drage jer ko ne znam Metkovic je u Hrvatskoj ,ekipa Metkovic je stvarno postala dio naseg sjevera ,a da ne govorim o Kiseljačinama ,Ljubusaci ,Duvnjaci...
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 29 srp 2011, 14:18 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Pessimus dux je napisao/la: Zaboravljaš ekipu iz Kiseljaka koja je aktivna na utakmicama Širokog već nekoliko sezona. Bili su sinoc na utakmici,zapamtio sam to,Skripari Kiseljak. Divno ste prošli u Ljubljani zbog motela Plitvice čujem,ha,ha,ha....pijanice jedne,e kad vi ove ljenguze iz ZG kupite pa se nagovorite a još vam i zastoj na granici zbog jednog bude... Čujem da je bilo brutalno,al brutalno razbijanje u busu od cuge
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 29 srp 2011, 17:33 |
|
|
exX je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Bili su sinoc na utakmici,zapamtio sam to,Skripari Kiseljak. Divno ste prošli u Ljubljani zbog motela Plitvice čujem,ha,ha,ha....pijanice jedne,e kad vi ove ljenguze iz ZG kupite pa se nagovorite a još vam i zastoj na granici zbog jednog bude... Čujem da je bilo brutalno,al brutalno razbijanje u busu od cuge ,ne navijam ja za Siroki.
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 03 kol 2011, 17:25 |
|
|
Sori,krivo posto citat,jbg,išlo je škripara šb
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 03 kol 2011, 18:00 |
|
|
exX je napisao/la: Sori,krivo posto citat,jbg,išlo je škripara šb nemas frke kompa.
|
|
Vrh |
|
|
škripar šb
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 04 kol 2011, 00:33 |
|
|
NK Široki Brijeg-Fk Željeznicar Nedjelja 21 h Nadam se da ce Manijaci doc u velikom broju da upotpunimo derbi SVI NA SJEVER
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 04 kol 2011, 09:46 |
|
|
škripar šb je napisao/la: NK Široki Brijeg-Fk Željeznicar Nedjelja 21 h Nadam se da ce Manijaci doc u velikom broju da upotpunimo derbi SVI NA SJEVER hocel biti tekma na TV-u?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 17 ruj 2011, 20:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23923 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Izgleda da su Hz fasovale degenek u Trebinju (Leotar-Sarajevo). Ima ih uhapšenih. Ne znam ko će ovaj put ići. Zlaja osobno ili neki njegov izaslanik po njih.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 17 ruj 2011, 22:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59727 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: "Želio sam intervenisati na kulturan i civilizovan način da naši navijači uđu u stadion. Ne znam zbog čega nisu željeli da ih puste. No, kada sam prišao, nekulturni policajac me pokušao udariti prvo nogom, izmakao sam se. Onda me udario pendrekom, bez ikakvog razloga. Tada su svi igrači pritrčali i stali u moju odbranu. I navijači su bili iznervirani. To je prava istina. Naravno da sam se iznervirao“, kaže Torlak za Sarajevo-x.com. policija u BIH nije normalna, oni pendreče i igrače.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 17 ruj 2011, 22:36 |
|
|
dudu je napisao/la: Citat: "Želio sam intervenisati na kulturan i civilizovan način da naši navijači uđu u stadion. Ne znam zbog čega nisu željeli da ih puste. No, kada sam prišao, nekulturni policajac me pokušao udariti prvo nogom, izmakao sam se. Onda me udario pendrekom, bez ikakvog razloga. Tada su svi igrači pritrčali i stali u moju odbranu. I navijači su bili iznervirani. To je prava istina. Naravno da sam se iznervirao“, kaže Torlak za Sarajevo-x.com. policija u BIH nije normalna, oni pendreče i igrače. Ovo ide Rami patriJoti na dušu
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 24 ruj 2011, 21:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59727 Lokacija: DAZP HQ
|
kakvi su to neredi u Banja Luci? Lešinari u sred tekme upali u teren i zaletili se prema Manijacima?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 19:40 |
|
|
bravo za ulijetanje u 7minuti nadoknade, ima li gluplji način za pojebat svoj klub, sad će vas bošnje uzeti u krug i na osunećenom pronosat, jako pametno, NOT
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 20:06 |
|
|
Zalosno Citat: "Moram posebno pohvaliti igrače, stručni štab i Upravu Zrinjskog koji su nam bili izuzetni domaćini i više nego korektni. Jedan naš igrač, Bajro Spahić, ostao je na terenu kada su utrčali domaći navijači i spasili su ga saigrači iz Zrinjskog, koji su mu dali svoj dres da obuče i tako izbjegne huligane. Također bih se posebno zahvalio i našim vjernim navijačima, koji su danas došli u velikom broju da nas podrže i ovu pobjedu poklanjamo njima. Ovo je prva pobjeda Veleža u istoriji protiv Zrinjskog na Bijelom brijegu i na nju se zaista dugo čekalo. Drago mi je što smo srušili tu tradiciju", dodao je Varešanović[i][/i]
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 20:15 |
|
|
žalosno bihaćanine a ono na grbavici ? šta kažeš na to ?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 20:19 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: žalosno bihaćanine a ono na grbavici ? šta kažeš na to ? Isto tako.
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:18 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
POL_GASOL je napisao/la: bravo za ulijetanje u 7minuti nadoknade, ima li gluplji način za pojebat svoj klub, sad će vas bošnje uzeti u krug i na osunećenom pronosat, jako pametno, NOT Ma lako je sad pričat, al kada te igrači s livade provociraju proslavom gola u skoro devedesetoj minuti ispred tvoje tribine? Maši crvenom krpom ispred bika i dobit ćeš istu reakciju. Gluposti o tisućljetnim zastavama obrisane! Otvorite sebi temu na povijesti i politici.Bujrum!
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:21 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: bravo za ulijetanje u 7minuti nadoknade, ima li gluplji način za pojebat svoj klub, sad će vas bošnje uzeti u krug i na osunećenom pronosat, jako pametno, NOT Ma lako je sad pričat, al kada te igrači s livade provociraju proslavom gola u skoro devedesetoj minuti ispred tvoje tribine? Maši crvenom krpom ispred bika i dobit ćeš istu reakciju.Gluposti o tisućljetnim zastavama obrisane! Otvorite sebi temu na povijesti i politici.Bujrum!
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:22 |
|
|
Samo jako! je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: bravo za ulijetanje u 7minuti nadoknade, ima li gluplji način za pojebat svoj klub, sad će vas bošnje uzeti u krug i na osunećenom pronosat, jako pametno, NOT Ma lako je sad pričat, al kada te igrači s livade provociraju proslavom gola u skoro devedesetoj minuti ispred tvoje tribine? Maši crvenom krpom ispred bika i dobit ćeš istu reakciju. Gluposti o tisućljetnim zastavama obrisane! Otvorite sebi temu na povijesti i politici.Bujrum! šta ga bujrumišišeš koga vraga ???
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:30 |
|
|
Da se vratimo temi, da ponovim koja jadost:
|
|
kiler
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7342 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Neće vehlež nikad pobijedit Zrinjskog pod Bijelim brijegom ,baš kao ni danas, utakmica prekinuta 5 minuta prije kraja sudačke. Tako da ovu izjavu Varešanovića možeš ..............................esdepeovsko,najgora si vrsta,izvana crven,a iznutra najzeleniji. Tko vas ne zna ,skupo bi vas platio.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23923 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ovo ulijetanje u teren stvarno je u kurcu bilo. Dugoročno su navijači naštetili najviše Zrinjskom. Teheranski mediji će jedva dočekati iz..kavanje po Hercegovini. Nema veze imaju oni svoje HZ i TM, koji ne zaostaju za događanjima u BiH.
Cijeli meč su Ultrasi bili fantastični i na kraju ulijetavanje, koje po meni, nogometnim rječnikom rečeno, čisti autogol.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:53 |
|
|
Kako se razbjezase hrabri Sargani i Poskoci iz Gacka i Nevesinja.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 21:58 |
|
|
@SAmo jako, jesu li to neredi po bulevaru? Imaš li informacija o tome?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 22:09 |
|
|
Mislim da ova slika veležovog štaba sa utakmice izvrsno oslikava harmonično stanje koje vlada između federalnih partnera
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: BH tifo scena Postano: 28 ruj 2011, 22:14 |
|
|
Taman ja oko 15:40 na Rondou, kad provlače navijače Veleža. Blokada svih okolnih ulica desetak minuta. Prvi put da su ih prije početka utakmice smjestili na stadion i provukli krpz zapadni dio. Vjerojatno na iznenađenje i uspjeli su ih prevesti bez incidenata. Pogle likova. Narodu s posla se vraća oni srednjak pokazuju, kad prolaze. Ovaj s norveškom zastavom, koji likovi. Drežnica, Podveležje i Gnojnice su preuzele RA.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|