|
|
Stranica: 4/12.
|
[ 289 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
limach
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 21 lis 2010, 18:08 |
|
Pridružen/a: 11 lip 2010, 23:22 Postovi: 206 Lokacija: Široki Brijeg
|
haha moj brajo, rusi su to.. nema s njima zajebancije, davno sam ja reko.. poljaci i rusi su ispred svih u tucama, torcida nije imala postene tuce ne pamtimo odkad, pod postenom tucom ne mislim bacanje kamenja i stolica.. a ovim rusima je to svako par gostovanja, torcida je ispala glupa jer svakom dopustaju da pravi trans i da ga kaci i nosa, a time ekipa gubi na reputaciji, da su ljepo sve vrijedno ostavili glavnoj ekipi da to donese u rusiju nebi im se ovakve stvari desavale..

Samo jedno ime Široki, samo jednom klubu odani!!! ***Škripari 1996 Široki Brijeg***
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 25 stu 2010, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 01 pro 2010, 18:40 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Ministry of Sound je napisao/la: Trebali su stavit petokraku na šljem umjesto šahare,'ta i sam preCjednik im kaže da je to simbol mira i dobrote 
|
 |
Samo jako!
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 04 pro 2010, 03:12 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 04 pro 2010, 17:15 |
|
|
Svaka čast Ultrasima, zaista odlična gesta ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 04 pro 2010, 20:06 |
|
|
Uvik sam volija i podržava takve i ovakve akcije. Nek se zna da smo SVOJI. 
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 04 pro 2010, 20:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61099 Lokacija: DAZP HQ
|
treba to više isfuravat, pogotovo Torca i BBB koje su ugledne grupe u Europi. nekakve poruke podrške Herceg-Bosni i slično, jednako kako su Srbi isfurali po Europi priču o Kosovu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 15:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 15:29 |
|
|
Izvjestavaj koliko god da znas...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 15:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
exX
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 19:26 |
|
|
Samo vi spavajte....oooooooooooooooo paokara...hi,hi,hi.... napokon mado Capo... večeras piće u gradu,ko nekad
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 19:45 |
|
|
Sad kukaju prave se svi naivni i posteni. I grci i srbi i ovi nasi iz uljudbe. Bilo je do sada tog VIP kuraca pa se ispostavljalo da su razne pizde na takav nacin uspjevali da se uvlace. Jebali ih oni smradovi od brace iz bg. Ko je od grka osudio onolike uvrede na racun nas hrvata. Mamu im jebem
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 14 pro 2010, 20:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61099 Lokacija: DAZP HQ
|
ma ko im hebe mater, VIP, ne-VIP, nisu dobrodošli.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
North Stand
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 07 sij 2011, 20:53 |
|
|
dudu je napisao/la: ma ko im hebe mater, VIP, ne-VIP, nisu dobrodošli. Malo kasnim, al ko im jebe mater, bratime se s četnicima, pa šta su očekivali? A ova kosorica je takva kozetina, bit će mi neopisivo drago kad joj sad milanović uvali kurčinu na izborima. Uostalom, na poziciju premijera je došla na najgori mogući način.
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 08 sij 2011, 06:32 |
|
|
Ovaj novi zakon koji Vlada predlaže je bolestan. Di ovo ide? A prema regionalnoj ligi kojom će se mnogi osladiti eto di ide, a navijače, baren one ekstremnije, će se do onda istrijebiti.
Atmosfera će umriti, masu mladih ljudi će zaguliti s kaznenim i prekršajnim prijavama koje će im praviti pizdarije pri zapošljavanju itd., a bogati će se nastaviti bogatiti jer će oštrica hrvatskog domoljublja i nacionalizma na sportskim borilištima do onda biti otupljena i njima će otvoriti put prema regionalnoj ligi, bogatim sponzorima, širem tržištu igrača itd.
Ma...
Vrh |
|
 |
jure split
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 28 sij 2011, 18:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
exX
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 13:20 |
|
|
jure split je napisao/la: totem je napisao/la: Nemoj tako o grobarima i bbb(kada sam ja pomenuo da su popili batine od njih, umalo ban da dobijem). Nisu popusili, samo su ih ovi nespremni uhvatili.  može se i tako reći  Istina,gasteri su popili na stadionu jer su naivni ko zadnji idijoti...ZG ekipa koja je došla busom je u gradu odradila svoje i pokupila zavidnu kolićinu rekvizita,ali je isto tak kompletna završila u pritvoru..samo dvoje ljudi iz zg busa je vidjelo tekmu,ostali u prdekani...
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 13:31 |
|
|
exX je napisao/la: jure split je napisao/la: može se i tako reći  Istina,gasteri su popili na stadionu jer su naivni ko zadnji idijoti...ZG ekipa koja je došla busom je u gradu odradila svoje i pokupila zavidnu kolićinu rekvizita,ali je isto tak kompletna završila u pritvoru..samo dvoje ljudi iz zg busa je vidjelo tekmu,ostali u prdekani... nemaš šta objašnjavat malom smradu koji koji nikad utakmicu vidio nije, a da ne govorim o da je bio u nekoj situaciji i koji premlaćivanje dvojice ljudi od strane njih 100 doživljava kao relevantnu navijačku tuču i koji još pokazuje užitak dok sere o tome kako su grobari ko razbili boyse. malo smeće uživa u toj pomisli, da su srbi razbili hrvate. malo govno, partizanski okot, iz nekog svog razloga mrzi zagreb, a kako su ga šiptari valjda u životu toliko isponižavali ovdje prema muslimanima izbacuje svoj bijes očito jer je povezao vjeru onih u bosni i onih koji su njega po tetovu šutali u dupe.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
jure split
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 13:40 |
|
|
caporegime je napisao/la: exX je napisao/la:
Istina,gasteri su popili na stadionu jer su naivni ko zadnji idijoti...ZG ekipa koja je došla busom je u gradu odradila svoje i pokupila zavidnu kolićinu rekvizita,ali je isto tak kompletna završila u pritvoru..samo dvoje ljudi iz zg busa je vidjelo tekmu,ostali u prdekani...
nemaš šta objašnjavat malom smradu koji koji nikad utakmicu vidio nije, a da ne govorim o da je bio u nekoj situaciji i koji premlaćivanje dvojice ljudi od strane njih 100 doživljava kao relevantnu navijačku tuču i koji još pokazuje užitak dok sere o tome kako su grobari ko razbili boyse. malo smeće uživa u toj pomisli, da su srbi razbili hrvate. malo govno, partizanski okot, iz nekog svog razloga mrzi zagreb, a kako su ga šiptari valjda u životu toliko isponižavali ovdje prema muslimanima izbacuje svoj bijes očito jer je povezao vjeru onih u bosni i onih koji su njega po tetovu šutali u dupe. jeli ovo o meni govoriš? 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 13:50 |
|
|
jure split je napisao/la: caporegime je napisao/la: nemaš šta objašnjavat malom smradu koji koji nikad utakmicu vidio nije, a da ne govorim o da je bio u nekoj situaciji i koji premlaćivanje dvojice ljudi od strane njih 100 doživljava kao relevantnu navijačku tuču i koji još pokazuje užitak dok sere o tome kako su grobari ko razbili boyse. malo smeće uživa u toj pomisli, da su srbi razbili hrvate. malo govno, partizanski okot, iz nekog svog razloga mrzi zagreb, a kako su ga šiptari valjda u životu toliko isponižavali ovdje prema muslimanima izbacuje svoj bijes očito jer je povezao vjeru onih u bosni i onih koji su njega po tetovu šutali u dupe.
jeli ovo o meni govoriš?  jesi li ti makodonac iz tetova? prepoznaćeš se ti u drugom postu, neboj se, 
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 14:02 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
caporegime je napisao/la: exX je napisao/la:
Istina,gasteri su popili na stadionu jer su naivni ko zadnji idijoti...ZG ekipa koja je došla busom je u gradu odradila svoje i pokupila zavidnu kolićinu rekvizita,ali je isto tak kompletna završila u pritvoru..samo dvoje ljudi iz zg busa je vidjelo tekmu,ostali u prdekani...
nemaš šta objašnjavat malom smradu koji koji nikad utakmicu vidio nije, a da ne govorim o da je bio u nekoj situaciji i koji premlaćivanje dvojice ljudi od strane njih 100 doživljava kao relevantnu navijačku tuču i koji još pokazuje užitak dok sere o tome kako su grobari ko razbili boyse. malo smeće uživa u toj pomisli, da su srbi razbili hrvate. malo govno, partizanski okot, iz nekog svog razloga mrzi zagreb, a kako su ga šiptari valjda u životu toliko isponižavali ovdje prema muslimanima izbacuje svoj bijes očito jer je povezao vjeru onih u bosni i onih koji su njega po tetovu šutali u dupe. Opet ti "govno", "sranje" i ostale komplimente. Jel se ti znas kulturno izraziti ponekad? Ja sam polemizirao sa ovim juretom, sto se ti uplices. Opet cu napisati, nisam bio tamo, u svicarskoj, ali sam vidio na snimci, razvlacili su vas. Necemo se sada praviti da se ne vidi. A kunem ti se da sam ipak iznervirao, i da sam navijao za boyse.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 14:06 |
|
|
totem je napisao/la: caporegime je napisao/la: nemaš šta objašnjavat malom smradu koji koji nikad utakmicu vidio nije, a da ne govorim o da je bio u nekoj situaciji i koji premlaćivanje dvojice ljudi od strane njih 100 doživljava kao relevantnu navijačku tuču i koji još pokazuje užitak dok sere o tome kako su grobari ko razbili boyse. malo smeće uživa u toj pomisli, da su srbi razbili hrvate. malo govno, partizanski okot, iz nekog svog razloga mrzi zagreb, a kako su ga šiptari valjda u životu toliko isponižavali ovdje prema muslimanima izbacuje svoj bijes očito jer je povezao vjeru onih u bosni i onih koji su njega po tetovu šutali u dupe.
Opet ti "govno", "sranje" i ostale komplimente. Jel se ti znas kulturno izraziti ponekad? Ja sam polemizirao sa ovim juretom, sto se ti uplices. Opet cu napisati, nisam bio tamo, u svicarskoj, ali sam vidio na snimci, razvlacili su vas. Necemo se sada praviti da se ne vidi. A kunem ti se da sam ipak iznervirao, i da sam navijao za boyse. sinko, opet si glup. to što 50 ljudi razvlači dvojicu i to jednog po jednog i to hrvate koji su sami uletili u hrpu srba, s tim da ta hrpa srba nikeda nije ni prišla na 50 metara većoj skupini hrvata govori to da nisu dobili batine boysi, nego dva gastarbajterska debila a pored komletne slike da ti inzistiraš na budalaštinama samo govori da si glup ko kurac. a ja ti i opet govorim, masakrs srba po ulicama kriensa još dugo nije niti će bit viđen. a ti i dalje gledaj cipelarku skupine koja može funkcionirati samo u hrpi od 50 ljudi na jendoga kao pobjedu grobara. i za promjenu, odi bar jednom na utakmicu.
|
|
Vrh |
|
 |
jure split
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 14:20 |
|
|
caporegime je napisao/la: jure split je napisao/la:  dudu ovo ti je par autobusa šta dođe iz hercegovine i jedan iz zagreba.da nema vas iz hercegovine ne bi nitko ni doša. ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=_dTPX-5EGxkonog drugog balonju mi se ne da komentirat.kad uspije nešto pojebat nek se javi. tooooo mali. napokon da imamo debila na forumu koji je bar počeo ići na tekme pa ga lovi ono ushićenje koje sam ja imao 89-90 s čim ćeš nas još iznenaditi? nemoj samo stat. najbolje da započneš s opisom situacije kada su to navijače čuvali vojnici 4. brigade? možda se ti u ono vrijeme kad su te vraćali iz vrtića srijedom sjećaš da su do 2001. godine specijalci imali zelene odore ali to ipak nije 4. brigada.  glup si ko kurac.ne da mi se s tobom raspravljat.aj bog.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 14:42 |
|
|
jure split je napisao/la: caporegime je napisao/la: tooooo mali. napokon da imamo debila na forumu koji je bar počeo ići na tekme pa ga lovi ono ushićenje koje sam ja imao 89-90 s čim ćeš nas još iznenaditi? nemoj samo stat. najbolje da započneš s opisom situacije kada su to navijače čuvali vojnici 4. brigade? možda se ti u ono vrijeme kad su te vraćali iz vrtića srijedom sjećaš da su do 2001. godine specijalci imali zelene odore ali to ipak nije 4. brigada.  glup si ko kurac.ne da mi se s tobom raspravljat.aj bog. čekaj mali......a di je ono da nešto poševim i to? 
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: Hrvatska Postano: 29 sij 2011, 18:17 |
|
|
totem je napisao/la: caporegime je napisao/la: znači imaš 35 godina a lupetaš gluposti na razini tinejdžera. žalosno. ništa ti ne znaš makedonče, ništa.
Sva srijeca da ti ne lupas. Ali pravi si navijac dinama. Fanatik. Ne vidis one stvari koje se iz aviona vide. točno. ja ne lupam. ako misliš da nešto lažem ili da krivo procjenjujem ajde budi mangup pa mi podastri. izgleda da si ti jedini ovdje koji vidiš neke stvari na način koji ih ti vidiš. stvarno o navijačima ne bi trebalo govoriti netko kao ti koji nemaš ni šora ni gostovanja ni ikakvog staža na tribini osim slušanja polovičnih priča još glupljih od tebe. ali to je svugdje isto. idioti i neznalice se uvijek guraju u prve redove pametovanja, baš kao i ti ovdje. srećom dobio si jurusplita kao konkrurenciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|