HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 pro 2024, 11:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 15 vel 2011, 18:26 

"žsi vidio kako su se stisli ko pilići uz onaj zid a šipci biju......[/quote]"

Stisli se, da. To stoji. I? koji je sipac dosao do njih? Sm jednog koji je dosao, udario, dobio udarac, pobjegao. I onog sa kojima makedonci igraju polufinale nogometa. I jedino sto im poslo za rukom su kamenice. I , gle, nijednog nisu pogodili.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:28 

haha ovi se stisli, a po šupčetovim pričama u najmanju ruku kao da su pobijedili.
znam da cviliš od muke i da od suza ni ne +vidiš. obriši ih pa ćeš vidjeti kako šipci udaraju jadne makedonce stisnute uza zid a ovi stisnuti ko pilići ni ne pokušavaju uzvratiti.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:29 

caporegime je napisao/la:
totem je napisao/la:

Mozes sebi ponavljati do prekosutra. Mozda se i ubjedis u tome. Epilog: jedan na nosilima, vodja im bjezi od dijeteta, cetvorica u bolnici(naspram dvoje sa ogrebotinama), od toga jedan teze, jedan gazen od grupe na zidu, ostali sipci imitiraju BBB u svici. E sada, ja ne kazem da je to bila nekakva pobjeda naspram siptara, ali sa obzirom na uzrast i brojcanost istih, sipci su prosli kudikamo gore.

onda se mi čudimo kako ti pored zdravih očiju vidiš neki poraz boysa u švici. :sega :sega :sega
mogu mislit kako moliš za milost kad te se šipci dočepaju.
pljugaš li im u zamjenu da te ne tuku?

Rekao sam da su sipci prosli kudikamo gore, sa obzirom na vise njih povridjenih u odnosu na makedonce. U svici, ja nisam vidio nijednog grobara da se valja po terenu...Samo sam vidio decke u plavim dresovima, padaju, pa ih onda ovi ostavljaju(morea se priznati, viteski djeluje)i vasi ih pokupljaju, ali sada dresovi vise slice na zvijezdine, sa izgled tijela kao uspana ljepotica.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:31 

haha ovi se stisli, a po šupčetovim pričama u najmanju ruku kao da su pobijedili.
znam da cviliš od muke i da od suza ni ne +vidiš. obriši ih pa ćeš vidjeti kako šipci udaraju jadne makedonce stisnute uza zid a ovi stisnuti ko pilići ni ne pokušavaju uzvratiti.

Pokazi mi gdje sem jedan koji je udario, i popio par udaraca, ima jos koji lupaju, a ne bacaju kamencice. Ja sam ti obiljezio gdje sam sto vidio. I onog na nosilima. Ili to ne zelis gledati, podsjeca te na nekog druga?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:33 

Stjepan je napisao/la:
totem je napisao/la:

A zasto ne komentiras deka od povredenite se cetvorica siptari? Zasto ne im ja pustis snimkata kako onoj Artan bega od dete po dobien boks? Deka na izlezot zastanaa i se tepaa? Deka gazat eden siptar, dodeka drugive ne mu pomagaat i mavaat samo so kamenja? Ovie se povlekoa, da, ama ne kako picki da ostavat nekoj na cedilo kako siptarive.

Za toa kolku pobarale pomos u bolnica ne znaev,iaku toa i bas ne mi e nekoe merilo za nestata.Eden drugar moj bese tamu lom go napravija,nema del od teloto so ne mu go mavnaa so kamenja,go raskrvarija,no ne pobara pomos vo bolnica.Takvi na nasa strana imas mnogu toj den.Rekov ubavo vkupno go izedovme tuka (vidi pogore za kamenuvanjata sto kazav),a koj se dobilizl od niv go izel.

Pa objasni mu go toa na capo, deka zavcera samo frlaa kamenja, a koga doagjase do kontakt go izedoa siptarite. Mada, toa i sam go gleda, samo mu se place od maka sto ja otvori diskusijata. Ama ako, mu gi vadam zrckite sega.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:35 

Stjepan je napisao/la:
totem je napisao/la:

A zasto ne komentiras deka od povredenite se cetvorica siptari? Zasto ne im ja pustis snimkata kako onoj Artan bega od dete po dobien boks? Deka na izlezot zastanaa i se tepaa? Deka gazat eden siptar, dodeka drugive ne mu pomagaat i mavaat samo so kamenja? Ovie se povlekoa, da, ama ne kako picki da ostavat nekoj na cedilo kako siptarive.

Za toa kolku pobarale pomos u bolnica ne znaev,iaku toa i bas ne mi e nekoe merilo za nestata.Eden drugar moj bese tamu lom go napravija,nema del od teloto so ne mu go mavnaa so kamenja,go raskrvarija,no ne pobara pomos vo bolnica.Takvi na nasa strana imas mnogu toj den.Rekov ubavo vkupno go izedovme tuka (vidi pogore za kamenuvanjata sto kazav),a koj se dobilizl od niv go izel.

Kazaa na A1, i toj sto e tesko povredeniot, go pratile vo Cair bolnicata. Sakal tamo da odi. Izgleda mu bilo fufka da lezi tuka.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:36 

Kaj zivees, mozda sme komsii. Jas sum vo centar.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:37 

totem je napisao/la:

onda se mi čudimo kako ti pored zdravih očiju vidiš neki poraz boysa u švici. :sega :sega :sega
mogu mislit kako moliš za milost kad te se šipci dočepaju.
pljugaš li im u zamjenu da te ne tuku?

Rekao sam da su sipci prosli kudikamo gore, sa obzirom na vise njih povridjenih u odnosu na makedonce. U svici, ja nisam vidio nijednog grobara da se valja po terenu...Samo sam avidio decke u plavim dresovima, padaju, pa ih onda ovi ostavljaju(morea se priznati, viteski djeluje)i vasi ih pokupljaju, ali sada dresovi vise slice na zvijezdine, sa izgled tijela kao uspana ljepotic.

evo što se događa kad debilno dijete izgubi svaki doticaj sa stvarnošću. ne samo što lupeta nego ni rečenicu ne zna složiti. =)) =))
to ti je kad vidiš ono što želiš vidjeti.
ali dobro utvrdili smo da si debil, i da si još jedini koji pokušava na ozbiljno provuć tezu da su boysi dobili batine u švici i da su cigani razvalili maskimir.
i da jedino ti od ovih jadnih prebijenih makedonaca koji bježe ko pičkice vidiš neke pobjednike.
podjećaš me na stipu mesića kad grčevito brani nob a zalaže se za procesuiranje hrvatskih zločina.
tu ste negdje iste pameti. no dobro, stipe koliko god je glup baš toliko kao ti nisi.
nastavi samovati u svojim shvaćanjima, dovoljno si se osramotio. :smajl007 :smajl007

i barem jednom, probaj se potući, doživi ulicu bar jednom, nemoj samo preko neta prenositi priče a da stvarnoga života vidio nisi.
sretno sa šipcima, nadam se da te neće baš toliko čvokati poglavi pošto je dosadašnje čvokanje ostavilo posljedice.
adio šupče od makedonče, i nemoj prestati pisati. u ova teška krizna vremena tvoje budalaštine su rijedak izvor smijeha

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:38 

totem je napisao/la:

Pokazi mi gdje sem jedan koji je udario, i popio par udaraca, ima jos koji lupaju, a ne bacaju kamencice. Ja sam ti obiljezio gdje sam sto vidio. I onog na nosilima. Ili to ne zelis gledati, podsjeca te na nekog druga?

na makedonce kad dođu na volej šipcima.
ubiše vas šipce. pobjegoste ko zadnje pičkice pred njima.
pa i ne čudi me. ako su svi kao ti, još su dobro i prošli.
sad stvarno moram ići.
aj bog šupče od makedonče

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:46 

totem je napisao/la:

Rekao sam da su sipci prosli kudikamo gore, sa obzirom na vise njih povridjenih u odnosu na makedonce. U svici, ja nisam vidio nijednog grobara da se valja po terenu...Samo sam avidio decke u plavim dresovima, padaju, pa ih onda ovi ostavljaju(morea se priznati, viteski djeluje)i vasi ih pokupljaju, ali sada dresovi vise slice na zvijezdine, sa izgled tijela kao uspana ljepotic.

evo što se događa kad debilno dijete izgubi svaki doticaj sa stvarnošću. ne samo što lupeta nego ni rečenicu ne zna složiti. =)) =))
to ti je kad vidiš ono što želiš vidjeti.
ali dobro utvrdili smo da si debil, i da si još jedini koji pokušava na ozbiljno provuć tezu da su boysi dobili batine u švici i da su cigani razvalili maskimir.
i da jedino ti od ovih jadnih prebijenih makedonaca koji bježe ko pičkice vidiš neke pobjednike.
podjećaš me na stipu mesića kad grčevito brani nob a zalaže se za procesuiranje hrvatskih zločina.
tu ste negdje iste pameti. no dobro, stipe koliko god je glup baš toliko kao ti nisi.
nastavi samovati u svojim shvaćanjima, dovoljno si se osramotio. :smajl007 :smajl007

i barem jednom, probaj se potući, doživi ulicu bar jednom, nemoj samo preko neta prenositi priče a da stvarnoga života vidio nisi.
sretno sa šipcima, nadam se da te neće baš toliko čvokati poglavi pošto je dosadašnje čvokanje ostavilo posljedice.
adio šupče od makedonče, i nemoj prestati pisati. u ova teška krizna vremena tvoje budalaštine su rijedak izvor smijeha

Opet cu ti ponoviti. Ovamo imamo, jednog u besoznanju, vodja ovih udaren od djeteta sakom, bjezi. Imamo jednog kojega gaze a njegovi sa dvadeset metara samo gadjaju kamenicama. I jedan, samo jedan od njih dolazi, udara, dobija par udara i on ide putem ostalih( u stilu bolje sa daljine ja njih kamenjem, nego iz blizine oni mene sakama). To je to. Gdje si ti vidio da sipci nekoga udarili? Dokle u svici, je situacija puno jasnija. Polegani po terenu. I nitko da im pritekne u pomoc. ma sto da pricam, sve se vidjelo. Nijedan grobar ni zanokticu nije povrijedio. maksimir? Bruka. Prava bruka. Tamo je jos bilo komatoznijih BBB-ovaca. I jos onaj manijak, koji kaze da ce ici skupa sa srbima na svijestsko... :smijeh Ajme

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:48 

Ne bjezi capo, curice ljubicice. Nisi mi komentarisao za onoga kojega gaze, za vodju koji bjezi od djecaka, i onoga na nosilima. I gdje si vidio da su udarili nekoga makedonca. Molim te capo, zelio bi to vidjeti. Eno, i Stjepan ti potvrdjuje da u bliskom susretu od prije dva dana su sipci pojeli batine. I njemu ne vjerujes?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 18:53 

"da si još jedini koji pokušava na ozbiljno provuć tezu da su boysi dobili batine u švici i da su cigani razvalili maskimir."

Capo, ti to ozbiljno? Da zovemo tvoje roditelje?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2011, 19:13 

totem je napisao/la:
Kaj zivees, mozda sme komsii. Jas sum vo centar.

Imas pp......

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 00:34 

totem je napisao/la:
ja ti više nabijam totemu krv u glavu nego što se naslađujem.
međutim nisi u pravu.
jasne se vide makedonci kako odlaze iako vide šipce kako jurišaju.
to se zove inače podvijanje repa pred najljućim neprijateljima, snimka sve pokazuje.
nema veze što je šipaca bilo više, onolika grupa ako stane na crtu, ta crta se ne probija.
naravno, ukoliko ekipa ima petlje za to.
prema onome što sam vidio dogodilo se sramorno podvijanje repa.
ja pamtim situacije i sa omjerom 10:1 pa se ostalo.
i preživjelo. a nekad i progonilo.

Gdje je prezivjelo, pa i progonilo, :smijeh na maksimiru? U svicarskoj? Omjer na stadionu u zagrebu, 100-1, u korist purgera. I opet razvlacenje na jugu. A ovi kao satro, zele preci na jug, a dvoji ih samo pedesetak komada murije. Ma daj. Ubili u vas zelju za rijec Dinamo. Zato ste ga i promijenili na neko vrijeme, da vas ne podsijeca na to. U svici, bruka. Lezali na travnjaku kao partizani na sutjesci. Ovdje su bila djeca, alo, djeca, nitko vise od 18 godina. I ne znam dali znas da su primljena cetvorica siptara i samo dva makedonaca u bolnici. Nisu bjezali, skupili se i tukli sada cu ti pustiti i snimak. Vidi curice tamo u guzvi koliko je makedonaca, a koliko sipaca pa pricaj dali su bjezali ili pruzili otpor. Plus kao sto sam rekao, vise njih povredjenih. A njihov vodja, onaj Artan Grubi, neka ti Stjepan nadje snimak kada ga jedno dijete razvali udarom, pa ovaj kao Husein Bolt. I vidi uzrast makedonaca i uzras siptara. I uporedi brojnost. Pa uporedi to sa maksimirom i svicarskom.

http://www.youtube.com/watch?v=Xev7fHb3D4c Obrati paznju na 0:46 nesto kao vasi u svici, ali ovaj ranjeni je sipac.

http://www.youtube.com/watch?v=rpyv_xbZkHw Vidi i ovo na 1:24, kako i dali bijeze Makedonci, ili tuku se. I vidi kako siptari padaju, prepoznaces ih jer su okrenjeni ledjima prema kameri.

A vidi ovo :smijeh :wacko na 1:11 opaaa, ode zastava. Plus nekoliko rodjaka po ranama onom sipcu.

Ima im ovo (jedino svaka cast onom decku na 0:12 sto je smozdio onog cigana, ovo ostalo...capovi jarani.

Ne bi rekao da preve dvije slike i druge dvije slike imaju nesto zajednickog. U druge dvije vidim samo tutanj, i po koji na putu za traumatologiju. A vidi ovo, djeca se tukli sa odraslim ljudima i epilog-vise povrijedjnih sipaca. Eto capo, izvjestaj iz prve ruke, jos i sa snimkom, da ne mislis da pricam napamet. (doduse, ti imas obicaj da pricas kako su vasa dva susreta sa srpskim navijacima zavrsila u korist BBB...a cuj, moze i to, ako ih tuzite za fizicke ozlijede). Ajd, zdravo.

Zapitao bi moderaciju, zasto mi sklanja snimke sa youtuba, kada BBB gazu grobare. Podlo. Pa tema je o EX navijacima.Sramota. Pa neka se vidi kako grobari jedu batine. Evo, ja cu opet postaviti. Ovo je tema o navijacima, pa neka se zna istina. Kako su grobari bili zgazeni od purgera. Nece biti problem, zar ne? Valjda nece opet da skinu te snimke. Kako grobari hvataju tutanj od purgera. Jbg, nije ni cudo, purgeri su to.
http://www.youtube.com/watch?v=p5vH4PAFTds Evo. Nece bit problem zar ne? Molim vas. Da se zna, kada modra armija gazi sve pred sobom. :smajl007

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 00:37 

Moram priznat da dugo nisam vidjeo ovakvog debila, kao što je ovaj totem, ne vi makedonci ste tukli grobare i cigane, pa svi znaju koliko ste ih samo vi puta dočekali i popušili im kurčinu svaki put. Ajde ne seri gluposti ovdje, inače nemam ništa protiv makedonaca, čak vam i dajem potporu u svezi ovih šiptara koji realno okupiraju vašu zemlju, i ono sranje s imenom makedonije gdje vas grci jebu, al daj budi pristojan toliko pa odjebi od grupe BBB. Nitko te ne tjera da nas cijeniš, iskreno boli me kara koga će te vi cijenit, a koga ne samo se okani spominjanja imena grupe BBB uzalud. Ako imaš nešto pametno za reć reci, a ako ne zaveži jezik.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 00:40 

a zamisli kako je tek frustrirajuće kad 40 boysa pored korenice prebiju 70 tovara. =)) =))
od toga petoricu teško ranjenih odvode u gospićku bonicu.
makedonci bježe pred šiptarima...
a totem liječi komplekse tako da sam sebe uvjerava kako su boysi u švici dobili batina od grobara a da su cigani razvalili zagreb
:smijeh :smijeh :smijeh
pa u kojoj se rupi kriješ jazavče

Citat:
Ja znam da Hrvati od srba dobiju batine samo kada su BBB u pitanju.

p.s. ti ne znaš ništa. u tome i jest problem.
ti proživljavaš tuđe živote.
mogao bi dobiti svoju posebnu temu na nekom podforumu.žobjašnjavao bi ljudima iz prve ruke kako je to biti pička, genetski jazvaca, čovjek bez ičega velikogo doživbljenog u životu, siročića koji iz dana u dan pokušava zaliječiti nagomilane komplekse =)) =))

dr. totem...možda završiš i na opri

Capo, djevojcice slatka, pa sto mijenjas postove? Nije ti valjda nivo do tamo otisao? Pa mislio sam da pored svih tvojih kompleksa, ipak imas dostojanstva. Ne mijenja se post, onako, ********. Imas valjda neki prag tvoje moralne sirotinje. Sramota, fuj.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 00:41 

North Stand je napisao/la:
Moram priznat da dugo nisam vidjeo ovakvog debila, kao što je ovaj totem, ne vi makedonci ste tukli grobare i cigane, pa svi znaju koliko ste ih samo vi puta dočekali i popušili im kurčinu svaki put. Ajde ne seri gluposti ovdje, inače nemam ništa protiv makedonaca, čak vam i dajem potporu u svezi ovih šiptara koji realno okupiraju vašu zemlju, i ono sranje s imenom makedonije gdje vas grci jebu, al daj budi pristojan toliko pa odjebi od grupe BBB. Nitko te ne tjera da nas cijeniš, iskreno boli me kara koga će te vi cijenit, a koga ne samo se okani spominjanja imena grupe BBB uzalud. Ako imaš nešto pametno za reć reci, a ako ne zaveži jezik.

Tko se tebi obratio gospodine?

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 00:47 

"ne vi makedonci ste tukli grobare i cigane, pa svi znaju koliko ste ih samo vi puta dočekali i popušili im kurčinu svaki put"

Bez ono "k.....e" molio bi. Imajte dignitet. Ipak ste kako kontam valjana akademska osoba. A ono, sto sam postavio snimke iz svicarske, ma nije to nista, zezancija. Ne shvatajte to kao nesto zlonamjerno. ja samo onako ubacio klip. Ne mora to nista znaciti. Kako to kaze capo, sve je relativno.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:00 

http://www.youtube.com/watch?v=u7EM5Imlr_w Jebate, ovdje tko dodje radi sto mu volja. Nije ni interesantno. Ovoliko kompleksa na ovoliko malom prostoru. Samo me zanima, jesu li ovo nekada uradili BBB na JNA ili na marakani? Zauzvrat.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:06 

Totem ti kao i ovi tvoji isprdci što tovarski što grobarski, i svi vi koji svršavate na ovu švicarsku već 5 godina, iako su boysi bili u beogradu poslije toga i ništa se nije dogodilo, samo za vašu informaciju dečki koji su bili su se fino proveli i van stadiona je svaka grupa srba na koju su naletili dobila porciju, ama baš svaka, pa nije riječ o amaterima pobogu, već o iskusnoj ekipi koja je noćna mora za tvoje tovare kojima pušiš *** svaki dan. Ne znam stvarno što želiš postić s ovom tezom da su pazi Boysi dobili batina, od koga majmune retardirani? Ti si bio tamo, ti znaš tko su boysi, kako se zovu kako izgledaju? Glupane glupi ovo što se na snimku vidi je jasno ko dan, grupica šabana uljeće u čopore srba i dobiva porciju, znači najobičniji šabani tu nijedan navijač odnosno BBB nije ni sudjelovo u tuči kretenu glupi. Da nisu dečki privedeni prije tekme, vjerojatno bi slika svega ovoga bila sasvim drugačija, naravno ispada kao da se vadimo i da pričamo priče kao vi, al realno da je ta ekipa ostala izvan murije, ovaj sukob bi imo sasvim drugu priču koju vi grobari i iskompleksirani tovari sad volite isticat, a to je da su purgeri pičke i da svugdje dobiju batina, nisu purgeri pičke već purgeri svoje akcije ne snimaju video kamerama niti se kurče kao vi majmuni internetski koji što vam reče capo tuče vidjeli niste! Osim na internetu, naravno. Dakle jebači preko tipkovnice, boysi NISU! dobili batine, već točno 4 šabana koja su uletjela u ralje srba odnosno omjer je svaki put bio 10 na prema jedan, i u takvoj situaciji nije nikakva sramota popit batine, sramota je bježat što reče capo, i ovi iz kriensa koliko god neozbiljni bili, za vas makedonce su pravi pravcati huligani, zato odjebi od ove teme, jer dok je grupa BBB akcija i tukla se sa svima, vi niste ni postojali. Miševi mali bijedni, da sam znao da ima ovako iskompleksiranih makedonaca, vjerojatno bi odavno drukao za grke i šipce da vas pregaze.

A što se tiče modre armije, moli boga da ti ne dođe u tu tvoju makedoniju, jer ćeš se morat u mišju rupu sakrit i pet dana boga molit da te ne nađe.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:13 

U Kriensu su Grobari poštene batine popili a i rekvizita je bilo ko na rasprodaji. Tad je tek nekoliko BBB stiglo na tribinu a što su ona dva gastoša popušila batine nema veze sa BBB...

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:15 

"što želiš postić s ovom tezom da su pazi Boysi dobili batina, od koga majmune retardirani?"

Od ovih,(pa vi niste normalni, moram vam stalno postavljati ovaj klip, kako ste zaboravni, da nije od nekog udarca?)

Jel ti znas pratiti televizor? I koji su se to Srbi "fino" proveli van stadiona? To su price samo koje vi znate? I pricate si medjusobno? Neka. Bolje i to nego placati psihijatre.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:17 

MRSHO je napisao/la:
U Kriensu su Grobari poštene batine popili a i rekvizita je bilo ko na rasprodaji. Tad je tek nekoliko BBB stiglo na tribinu a što su ona dva gastoša popušila batine nema veze sa BBB...

Da, vidjelo se. I ona zastava...
Gdje su batine popil grobari? I kako to da nitko ne zna za to?

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:20 

North Stand je napisao/la:
Totem ti kao i ovi tvoji isprdci što tovarski što grobarski, i svi vi koji svršavate na ovu švicarsku već 5 godina, iako su boysi bili u beogradu poslije toga i ništa se nije dogodilo, samo za vašu informaciju dečki koji su bili su se fino proveli i van stadiona je svaka grupa srba na koju su naletili dobila porciju, ama baš svaka, pa nije riječ o amaterima pobogu, već o iskusnoj ekipi koja je noćna mora za tvoje tovare kojima pušiš *** svaki dan. Ne znam stvarno što želiš postić s ovom tezom da su pazi Boysi dobili batina, od koga majmune retardirani? Ti si bio tamo, ti znaš tko su boysi, kako se zovu kako izgledaju? Glupane glupi ovo što se na snimku vidi je jasno ko dan, grupica šabana uljeće u čopore srba i dobiva porciju, znači najobičniji šabani tu nijedan navijač odnosno BBB nije ni sudjelovo u tuči kretenu glupi. Da nisu dečki privedeni prije tekme, vjerojatno bi slika svega ovoga bila sasvim drugačija, naravno ispada kao da se vadimo i da pričamo priče kao vi, al realno da je ta ekipa ostala izvan murije, ovaj sukob bi imo sasvim drugu priču koju vi grobari i iskompleksirani tovari sad volite isticat, a to je da su purgeri pičke i da svugdje dobiju batina, nisu purgeri pičke već purgeri svoje akcije ne snimaju video kamerama niti se kurče kao vi majmuni internetski koji što vam reče capo tuče vidjeli niste! Osim na internetu, naravno. Dakle jebači preko tipkovnice, boysi NISU! dobili batine, već točno 4 šabana koja su uletjela u ralje srba odnosno omjer je svaki put bio 10 na prema jedan, i u takvoj situaciji nije nikakva sramota popit batine, sramota je bježat što reče capo, i ovi iz kriensa koliko god neozbiljni bili, za vas makedonce su pravi pravcati huligani, zato odjebi od ove teme, jer dok je grupa BBB akcija i tukla se sa svima, vi niste ni postojali. Miševi mali bijedni, da sam znao da ima ovako iskompleksiranih makedonaca, vjerojatno bi odavno drukao za grke i šipce da vas pregaze.

A što se tiče modre armije, moli boga da ti ne dođe u tu tvoju makedoniju, jer ćeš se morat u mišju rupu sakrit i pet dana boga molit da te ne nađe.

Drukaj za sipce... :palacgore1 Jel si vidio onoga na nosilima? Fakat isti ko onaj iz svice. Zato ti njih gotivis...

Vrh

PostPostano: 16 vel 2011, 01:22 

"a to je da su purgeri pičke i da svugdje dobiju batina, nisu purgeri pičke već purgeri svoje akcije ne snimaju video kamerama"

Ima tko snima za vas. Vi i onako ne biste mogli,(jbg, da te gaze onako, pa jos da snimas, ne ide)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: