|
|
Stranica: 17/27.
|
[ 660 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
unchained
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 16:56 |
|
|
U WCu na severu JNA, na poluvremenu, su se tukli cigani sa vama tako da je to bilo 1988. u maju, Partizan-Dinamo 2:1. Sto se tice Bube, jeste bio pijanac i nikad trezan ali je opis situacije delimicno tacan a on je nakon nekih stvari bio jedini lik koji bi na nas Jug mogao i da udje i da ga niko ne pipne. Bio je tvrdoglav i tvrd pa nije popustao ni nakon zestokih batina sto je retkost, a TO SE CENI!
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:03 |
|
|
Buba je imo veliko srce,iako mu je šećerna bolest u kombinaciji sa "vatrenom vodom" ubijala svu snagu,on se bez beda zaletio na bilo koga,pa i duplo veće od sebe. Znao je dobit mare ko konj al on bi opet po svom.... to se mora respektirat Na kraju krajeva nikad nije sjebo nekog od ekipe,ak bi sjebo sjebo bi i uvalio samo sebe,tak da respekt za to. A nažalost,bio je cuger i to nemožemo poreć
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:05 |
|
|
Da Zujo ima buraze.Svojevremeno je bio jedini lik u Sesvetama koji se usudio usprotivit pokojniom Slišku,pa čak ga i nabit pa ga ovaj posle zaposlio kao tjelohranitelja
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:11 |
|
|
unchained je napisao/la: U WCu na severu JNA, na poluvremenu, su se tukli cigani sa vama tako da je to bilo 1988. u maju, Partizan-Dinamo 2:1. Da, tako je to je bilo u poluvremenu, 2:1 i rezultat odgovara. Mene su pokupili ispred stadiona jer je jedan od ovih sitnih delikvenata srušio onaj veliki aluminijski tanjur na kojem se peče kotlovina i zbrisao a taj vlasnik i nekakvi likovi navalili na mene jer je mislio da sam ja i tu je nastalo sranje. Maj? Nisam siguran, mislim da je to prije bilo u rujnu (9. mjesec). To je bio početak prvenstva ako se dobro sjećam. Citat: Sto se tice Bube, jeste bio pijanac i nikad trezan ali je opis situacije delimicno tacan a on je nakon nekih stvari bio jedini lik koji bi na nas Jug mogao i da udje i da ga niko ne pipne. Bio je tvrdoglav i tvrd pa nije popustao ni nakon zestokih batina sto je retkost, a TO SE CENI! Kao što rekoh, meni baš nije "legao" jer nisi znao šta bi s njim. Ne priča, ne orijentira se u prostoru i vremenu, ne reagira na podražaje na koje prosječan čovjek reagira a ovi su ga držali božanstvom. Čuo sam da je pred kraj života spavao ispod nekih stepenica u Vinogradskoj bolnici koje su zbog nekakvog toplovoda koji je prolazio blizu bile čak i grijane i da su ga i tamo našli mrtvog.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:21 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
sta je bilo sa tim kelavom, jel to onaj sto je nastrado u ratu?
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:31 |
|
|
exX je napisao/la: Da Zujo ima buraze.Svojevremeno je bio jedini lik u Sesvetama koji se usudio usprotivit pokojniom Slišku,pa čak ga i nabit pa ga ovaj posle zaposlio kao tjelohranitelja Ako je to taj, taj je bio malo "predivlji" čak i za mene. Ne nužno divlji, na onaj način koji poštujem. Jednom se skupila ekipa nakon matineje u Studentskom i ja nisam znao, ali oni su bili opako ogrezli u kradje i provale. Uglavnom, ušli u dućan kraj birtije "Trojka" malo dalje od Studentskog i pokrali svega. Nisu se ni skrivali nego onako sirovo, zaskočili se iza pulta i Zulfer uzme cijeli pršut, ostali uzeli vina, piva, prodavačice nadobudno krenule da im uzmu to, kad su počele skičati da vratimo, Zulfer jednoj opalio šamar pa su se povukle. Uh, još je svašta bilo taj dan (i noć) ali to je neka druga priča.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 17:33 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: sta je bilo sa tim kelavom, jel to onaj sto je nastrado u ratu? Znam da je u ratu (Pokupsko) nastradao onaj dečko Miha. On je stvarno bio ljudina i tako dobar čovjek sa prirodnim darom da pregovara. On nas je stalno nešto mirio. Pokoj mu duši. Za Kelavu ne znam da je nastradao. Sad i mene zanima?
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:12 |
|
|
exX je napisao/la: Da Zujo ima buraze.Svojevremeno je bio jedini lik u Sesvetama koji se usudio usprotivit pokojniom Slišku,pa čak ga i nabit pa ga ovaj posle zaposlio kao tjelohranitelja jel to o našem zuji? zuji? zujo , najčešće na tekmama bio u zadnje vrijeme (do prije koju godinu dvije) sa š. koji je sada u egzilu. ne bi nikad zamislio zuju u kriminal vodama. on mi je ono, pravi navijač kojega druge stvari i ne jebu baš.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:14 |
|
|
jedini kelava je brijem kelava što je bio u tigrovima a brijao je sa zlodijem i ekipom. smrtno stradao negdje tamo u ratu.ž bio je u tigrovima al ne znam je li se radilo o pogibiji u ratu ili nesretnom slučaju van bojišnice. inače iz roškog polja, znam mu brata jako dobro.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:15 |
|
|
pjosip je napisao/la: exX je napisao/la: Da Zujo ima buraze.Svojevremeno je bio jedini lik u Sesvetama koji se usudio usprotivit pokojniom Slišku,pa čak ga i nabit pa ga ovaj posle zaposlio kao tjelohranitelja Ako je to taj, taj je bio malo "predivlji" čak i za mene. Ne nužno divlji, na onaj način koji poštujem. Jednom se skupila ekipa nakon matineje u Studentskom i ja nisam znao, ali oni su bili opako ogrezli u kradje i provale. Uglavnom, ušli u dućan kraj birtije "Trojka" malo dalje od Studentskog i pokrali svega. Nisu se ni skrivali nego onako sirovo, zaskočili se iza pulta i Zulfer uzme cijeli pršut, ostali uzeli vina, piva, prodavačice nadobudno krenule da im uzmu to, kad su počele skičati da vratimo, Zulfer jednoj opalio šamar pa su se povukle. Uh, još je svašta bilo taj dan (i noć) ali to je neka druga priča. postojao je i zujo iz španskog. možda se radi o tom liku.
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:15 |
|
|
caporegime je napisao/la: exX je napisao/la: Da Zujo ima buraze.Svojevremeno je bio jedini lik u Sesvetama koji se usudio usprotivit pokojniom Slišku,pa čak ga i nabit pa ga ovaj posle zaposlio kao tjelohranitelja jel to o našem zuji? zuji? zujo , najčešće na tekmama bio u zadnje vrijeme (do prije koju godinu dvije) sa š. koji je sada u egzilu. ne bi nikad zamislio zuju u kriminal vodama. on mi je ono, pravi navijač kojega druge stvari i ne jebu baš. Da naš Zujo
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:16 |
|
|
exX je napisao/la: caporegime je napisao/la: jel to o našem zuji? zuji? zujo , najčešće na tekmama bio u zadnje vrijeme (do prije koju godinu dvije) sa š. koji je sada u egzilu. ne bi nikad zamislio zuju u kriminal vodama. on mi je ono, pravi navijač kojega druge stvari i ne jebu baš. Da naš Zujo pa di si frende? taman te tražim
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:19 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: sta je bilo sa tim kelavom, jel to onaj sto je nastrado u ratu? Da,Ante Kelava,poginuo kao pripadnik 1.gbr - Tigrovi U ljeto 1991 cijela ekipa ZG80,(al doslovno kompletna sa izuzetkom jednog koji je noć prije teško stradao u saobraćajki),prijavila se u Rakitje.Neki u Tigrovima,neki u Gromovima,bojni Frankopan,al komplet ekipa je otišla tada,i Kelava kao dio njih. Neki ranjeni,neki utamnićeni u logorima,a nažalost neki časno položili živote na oltar Domovine.
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:20 |
|
|
caporegime je napisao/la: exX je napisao/la: Da naš Zujo
pa di si frende? taman te tražim eto me,hi,hi
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:21 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
caporegime je napisao/la: jedini kelava je brijem kelava što je bio u tigrovima a brijao je sa zlodijem i ekipom. smrtno stradao negdje tamo u ratu.ž bio je u tigrovima al ne znam je li se radilo o pogibiji u ratu ili nesretnom slučaju van bojišnice. inače iz roškog polja, znam mu brata jako dobro. e na tog dečka mislim, nisam ga osobno znao jer sam imo 3 godine kad je rat počeo ali i ja sam iz roškog polja pa sam čuo priče, bio je veliki boys, šteta što je tako mlad umro
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:23 |
|
|
exX je napisao/la: caporegime je napisao/la: pa di si frende? taman te tražim
eto me,hi,hi e sad....čuj eto me....
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:24 |
|
|
e sad je d obro
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:51 |
|
|
caporegime je napisao/la: postojao je i zujo iz španskog. možda se radi o tom liku. Ja se sve mislim da bi to prije mogao biti taj. Mršav, sitniji, bio je u novinama kad se pokušao ubiti skokom sa zgrade pa su ga nagovarali da siđe.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 18:53 |
|
|
exX je napisao/la: E hebem vam, mene ste našli...
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 19:04 |
|
|
pjosip je napisao/la: caporegime je napisao/la: postojao je i zujo iz španskog. možda se radi o tom liku. Ja se sve mislim da bi to prije mogao biti taj. Mršav, sitniji, bio je u novinama kad se pokušao ubiti skokom sa zgrade pa su ga nagovarali da siđe. ja se ne sjećam da se naš zujo iz sesveta pokušao ikada ubiti. osim toga zujo je visok. dakle, bit će da je ovaj drugi.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 19:08 |
|
|
caporegime je napisao/la: pjosip je napisao/la:
Ja se sve mislim da bi to prije mogao biti taj.
Mršav, sitniji, bio je u novinama kad se pokušao ubiti skokom sa zgrade pa su ga nagovarali da siđe.
ja se ne sjećam da se naš zujo iz sesveta pokušao ikada ubiti. osim toga zujo je visok. dakle, bit će da je ovaj drugi. Onda je to taj. Našao sam vijest o njegovom burazu http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagr ... 68078.aspxI piše 1.1.2010 a ja reko prije 3-4 mjeseca. Izgubio pojam o vremenu... BTW: Ima li kakvih vijesti o "rođi"?
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 19:09 |
|
|
Ma da,to je Zujo iz Španskog,ne naš Zujo
Ovaj naš je ipak hodajuća legenda
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 19:10 |
|
|
pjosip je napisao/la: caporegime je napisao/la: ja se ne sjećam da se naš zujo iz sesveta pokušao ikada ubiti. osim toga zujo je visok. dakle, bit će da je ovaj drugi.
Onda je to taj. Našao sam vijest o njegovom burazu http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagr ... 68078.aspxI piše 1.1.2010 a ja reko prije 3-4 mjeseca. Izgubio pojam o vremenu... BTW: Ima li kakvih vijesti o "rođi"? rođo je ko jeti. nitko ga dosad nije vidio. valja reći da je u to vrijeme obzirom na prezime, bila inflacija raznoraznih bliskih rođaka
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 20 sij 2011, 19:15 |
|
|
caporegime je napisao/la: pjosip je napisao/la: Ima li kakvih vijesti o "rođi"? rođo je ko jeti. nitko ga dosad nije vidio. valja reći da je u to vrijeme obzirom na prezime, bila inflacija raznoraznih bliskih rođaka E hedri ga, vas očito ima ko "Turaka" Neću valjda ja morat i njegov telefon pronalazit? Vidim da si u Sesvetama doma, ako je čovjek tamo radio, razlog više zašto je čudno da ga ne znaš. Ako ga ja budem tražio neće dobro završit, rođo je "baždaren" i svaki sastanak sa njim je i psihički i fizički izazov.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|