HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 20:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene
PostPostano: 17 vel 2011, 22:27 

Toliko klonova na jednom forumu...

Vrh

PostPostano: 17 vel 2011, 22:40 

"Ma zamisli, a gle čuda ja nigdje nisam našo snimak gdje torcida gazi grobare i delije, jel to znači da oni nisu gazili iste?"

Nosici, nesvijest, auta-gnjurci...nije mnogo, ali ok je. I, najvaznije, torcidu nije nitko razvlacio kao pitu-zeljanicu po terenu i tribinama. Kao vas.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 02:45 

totem je napisao/la:
"Ma zamisli, a gle čuda ja nigdje nisam našo snimak gdje torcida gazi grobare i delije, jel to znači da oni nisu gazili iste?"

Nosici, nesvijest, auta-gnjurci...nije mnogo, ali ok je. I, najvaznije, torcidu nije nitko razvlacio kao pitu-zeljanicu po terenu i tribinama. Kao vas.

Jadniče jadni, razvlačili smo mi tvoju majku, i sprijeda i straga, jaukala je od skopja do zagreba, milina jedna. Ajde šupče od makedonče, zajebi priče, vidim nisi baš neki "insajder", praviš se pametan, a svakim postom ispadneš gluplji od najglupljeg. Dakle, zajebi priče o navijačima, a pogotovo o BBB jer si krajnje neupućen, a to tko je koga i gdje razvlačio, sigurno nije na tebi da to komentiraš. Jer ti mišu mali makedonski, si u to vrijeme tek iz pizde izašo, tako da odjebi odavdje, jer si krajnje retardiran. A torcidu kojoj pušiš kurčinu svaki dan, se itekako razvlačilo, i to upravo ovi s kojima cijelo vrijeme sprdnju radiš. A što se tiče gaženja nas, hvala bogu mi nismo šupče od makedonče da se s curicama tučemo, već s Grobarima Delijama Torcidom Armadom Kohortom Hordama Manijacima, barem za vrijeme juge, pa tako da nije čudno niti najmanje da se desi zajeb i da nekad netko i najebe. Naravno to je tebi u makedoniji stran pojam, osim ako ne ideš na tekmu protiv šipaca kao ovi tvoji nesretnici s snimka, pa te šipci malo nauče kako se širi albanija na račun makedonije. =))

Mislim stvarno si mi nejasan, ne znam kome se ovdje dokazuješ, i šta ti to treba, samo znam da u toj svojoj makedoniji si krajnje jadan i bijedan, a dozvoljavaš si dolazit na hrvatski forum vrijeđat i omalovažavat hrvatsku grupu, mislim da to o tebi najviše govori. Ne trebaš više ništa ni reć, već si se do sad žešće izblamiro. Ne znam samo zašto te administracija ne strelja, ja da sam na mjestu administracije rastego bi ti crijeva po cijelom topicu, čisto da budeš primjer kako završavaju šabani. Gledaj smrade i pati, ovo je najveći klub u hrvata bio, je i ostat će! :dinamo

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 11:26 

Dugo nisam htio da se mjesam u razgovore i price navijaca "velikih klubova" bivse nam drzave. Mislio sam da imate puno vise za ispricat, puno dozivljaja, ali kad je na kraju ovaj Totem bas zacackao mecku, nema druge no da kazem i ja koju.
Pocet cu od Svicarske i te "najvece pobjede" Grobara (tako misle samo oni koji pojma nemaju o navijanju). To je bilo poodavno mislim 2003. godine.. Tada sam bio na kratko u Njemackoj pa nas je par odlucilo da se "spustimo" do Svice na cistu zajebanciju. Ja inace nisam navijac Dinama (ali imam veliki respekt prema BBB-ima zasto, objasnit cu) ali kao profi navijac i ljubitelj svega sto utakmice nose :zubati , da ne govorim da sam kao Hrvat imao volju da se sretnem sa pokojim Srbom, krenuli smo za Kriens.
Tamo je bilo ok, solidno Hrvata ali premalo onih sa vecim navijackim iskustvom. Vecinom je tu bilo kojekakve gastarbajterske djecurlije koja je kasnije i pobrala batina .. Sreli smo se i sa 30-tak Boysa (plus minus) iz ZG.. Vrijeme smo ubijali ponekom carkom sa Srbama koji su naletili ili koje smo "uganjali" , ali sve je to bilo cisto iz zajebancije i nije bio cilj utuci te zalutale ovce. Ozbiljnijih protivnika na vidiku (sem drotova, jebi ga) nije bilo, ali vremenom smo hendikepirani zbog privodjenja jednog veceg dijela te grupe u muriju. E sad, kad se doslo na taj stadioncic vidjelo se odmah da na drugoj strani ima pofin broj Srba. Nije ih bilo skoro nista po mjestu ali su stigli na stadion, valjda direkt .Nesto provokacija i da ne razvlacim sve do drugog gola i glupog ulijetanja "nase mladezi" na teren, bilo je sve u normali. Jos smo govorili tim blesanima da nema smisla ulijetati i zavrsit u muriji ni zbog cega (iako je, cudo, na stadionu bilo svega tri drota) ali nista.. I bilo je to sto se vidjelo na snimcima, mada nije bas sve snimljeno. Na zalost jedan od tih balavandera (16 godina tada) je rodjak ovog mog kompe sto smo zajedno dosli i kada su ih Srbi poceli naganjat po centru .. Ovaj , kad je vidio da je vrag odnio salu, odmah preko ograde a i mi za njim (nas sestorica) i tako smo uletili u svu tu frku. Nisam bas gledao iza sebe ali mislim da je krenulo jos starije ekipe. Ovaj ih je u putu poslago par komada, i mi kako je ko dolazio na stelu dok se jedan moj pajtos iz Viteza zaletio u grupu od 5-6 Srba (fala Bogu imalo ga je barem 120 kg) koji su drzali HR zastavu kao trofej, i poslago ih ko kegle. I ovi nasi klinci su malo dosli sebi kad su vidjeli kako su Srbi postali neodlucni i tu je lijepa kontra uslijedila tako da smo ih potjerali do gola pred njihovom tribinom.. Oni su vec poceli da preskacu ogradu i bjeze na tribinu kad je uletila murija na teren..

Osobno sam vidio vise komada palica i nozeva kod srba, kao i puno puno starije likove no sto je bila mladez koja je uletila na stadion misleci da su na nekom korzu. Poslije nekoliko godina sreo sam u Nizozemskoj lika Grobara koji je tada takodjer bio u Kriensu. U lijepom razgovoru mi je sam rekao da nije fora bila tuci tu djecurliju, ali smo se slozili i da ko ih jebe kad se prave budale i petljaju se gdje im nije mjesto. Oni su , barem ova ekipa (bolje reci ekipe)Grobara iz EU, stigli direkt na stadion i nisu uopce bili u mjestu prije tekme.

Sad, malo objasnjenje.. respekt prema BBB-ima nastao je jos prije rata. Kao navijac Borca i pripadnik Lesinara prosao sam skoro svaki kutak bivse drzave (sem Skoplja) i to u samo dvije godine. BBB-i su dosli u BL u respektabilnom broju, napravili pizdariju i to u ono vrijeme kada su ih proganjali kao pse. Nismo nista uspjeli uciniti dok smo Cigane bukvalno razvalili u BL, lezali su po centru grada. Nisu nista bolje prosli ni Grobari, dok su Manijaci poslije tekme preskakali u kasarnu JNA koja je bilo tada pored stadiona, da ih ne bismo uhvatili. No nije to tako bitno, govorim o BBB.. dakle poslije svega toga, progona, doslo je do slicnoga i u samostalnoj HR.. Otimaju im ime love ih brane unosenja obiljezja i pored svega o(p)staju. Zasluzuju respekt od svakoga ko se imalo razumije u navijacki "zivot" ..

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 12:30 

tuky nisam znao da si bio u vulturesima.
viš ti vraga

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 13:00 

Da, da jos od samih pocetaka..

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 13:02 

Tulkas je napisao/la:
Sad, malo objasnjenje.. respekt prema BBB-ima nastao je jos prije rata. Kao navijac Borca i pripadnik Lesinara prosao sam skoro svaki kutak bivse drzave (sem Skoplja) i to u samo dvije godine. BBB-i su dosli u BL u respektabilnom broju, napravili pizdariju i to u ono vrijeme kada su ih proganjali kao pse. Nismo nista uspjeli uciniti dok smo Cigane bukvalno razvalili u BL, lezali su po centru grada. Nisu nista bolje prosli ni Grobari, dok su Manijaci poslije tekme preskakali u kasarnu JNA koja je bilo tada pored stadiona, da ih ne bismo uhvatili. No nije to tako bitno, govorim o BBB.. dakle poslije svega toga, progona, doslo je do slicnoga i u samostalnoj HR.. Otimaju im ime love ih brane unosenja obiljezja i pored svega o(p)staju. Zasluzuju respekt od svakoga ko se imalo razumije u navijacki "zivot" ..

Kakav je bio nacionalni sastav Lešinara tada otprilike? Znam da je bilo pripadnika iz svih triju nacija, međutim, jel istina da su Muslimani prevladavali?

Jel se pamte gostovanja u Osijeku, recimo ovo:

slika

Čuo sam priču da je tu jedan Lešinar koji se došao kurčit pred istočnu tribinu popio punom bocom Osječkog u glavu i ostao ležat na podu...

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 14:11 

"Ovaj , kad je vidio da je vrag odnio salu, odmah preko ograde a i mi za njim (nas sestorica) i tako smo uletili u svu tu frku. Nisam bas gledao iza sebe ali mislim da je krenulo jos starije ekipe. Ovaj ih je u putu poslago par komada, i mi kako je ko dolazio na stelu dok se jedan moj pajtos iz Viteza zaletio u grupu od 5-6 Srba (fala Bogu imalo ga je barem 120 kg) koji su drzali HR zastavu kao trofej, i poslago ih ko kegle. I ovi nasi klinci su malo dosli sebi kad su vidjeli kako su Srbi postali neodlucni i tu je lijepa kontra uslijedila tako da smo ih potjerali do gola pred njihovom tribinom.. Oni su vec poceli da preskacu ogradu i bjeze na tribinu kad je uletila murija na teren.."

Tulkas, kad je ovo bilo, jer ja na snimku to nigdje nisam vidio, nisam bio u kriensu pa ni ne znam za ovo što ti pričaš. Inače samo piši, pošto je dobro imat aktera neke grupe, pa taman ona bila i manja kao što su vulturesi npr.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 14:41 

North Stand je napisao/la:
"Ovaj , kad je vidio da je vrag odnio salu, odmah preko ograde a i mi za njim (nas sestorica) i tako smo uletili u svu tu frku. Nisam bas gledao iza sebe ali mislim da je krenulo jos starije ekipe. Ovaj ih je u putu poslago par komada, i mi kako je ko dolazio na stelu dok se jedan moj pajtos iz Viteza zaletio u grupu od 5-6 Srba (fala Bogu imalo ga je barem 120 kg) koji su drzali HR zastavu kao trofej, i poslago ih ko kegle. I ovi nasi klinci su malo dosli sebi kad su vidjeli kako su Srbi postali neodlucni i tu je lijepa kontra uslijedila tako da smo ih potjerali do gola pred njihovom tribinom.. Oni su vec poceli da preskacu ogradu i bjeze na tribinu kad je uletila murija na teren.."

Tulkas, kad je ovo bilo, jer ja na snimku to nigdje nisam vidio, nisam bio u kriensu pa ni ne znam za ovo što ti pričaš. Inače samo piši, pošto je dobro imat aktera neke grupe, pa taman ona bila i manja kao što su vulturesi npr.

Pa sta mislis zasto nekih dijelova nema na snimci?? Ljudi su ostavili sto njima odgovara, a sve je preraslo u neku legendu o gazenju BBB-a od strane Grobara.O tome uglavnom pricaju oni koji tekme nisu vidjeli vec su culi od rodjaka nekog poznanika. Ruku na srce niti jedan pripadnik BBB-a nije dobio niti pljusku, osim ako djecu gastosa svrstavamo medju iste. U tom slucaju smo prije tekme prebili na tone pravih Grobara.. Video pokazuje puno gore no sto je u cjelini doista bilo.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 15:58 

Iskreno, ovo što video iz kriensa pokazuje je smijurija, da nije bilo onih par pojedinaca s hrvatske strane, koji su se zaljetali ko ptica trkačica u grobare odnosno njihove gastarbajtere, vjerojatno nitko ne bi ni dobio batina. Ovo je vic, a ne tučnjava. Po nekim pričama prije snimka, ja sam mislio da je tamo bio pravi pravcati rat, kako su to srbi na srpskoj tribini opisali. I onda kad sam prvi put pogledo snimak, imo sam što vidjet, par likova se zaljeće u masu dobiva porciju, i to je to, uljeće murja i kraj priče. Jebote, a po izvještajima sa srpske tribine čovjek dobije dojam, da su tamo stvarno pregaženi ključni ljudi BBB. Naravno isti se prave blentavi, kao ne znaju da na travnjaku nije bilo BBB, već namjerno perfidno lažu, i govore gle BBB pičkice kako ih gastoši demoliraju. A mislim da svatko s iti malo grama mozga u glavi zna, kako bi oni gastoši prošli da su tamo bili BBB. Al jebiga, internet kampanja i mitomanija, čuda napravi.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 16:31 

Na travnjaku nije bilo vise od 5, ponavljam, pet, onih pravih pripadnika BBB...

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 17:58 

Ma to je na kraju krajeva posve nebitno, bitno je to da ovakvi ko totem i još tisuće takvih, pa i sami grobari svršavaju na to, a realno gdje su oni bili? Mislim jasno mi je da je cool što su srbi natamburali hrvate, i jasno mi je da nam to nabijaju na nos, ALI! ako negdje nisi bio prisutan, odakle ti pravo da se praviš pametan i nekoga prozivaš za nešto gdje nisi bio?? Iz srbije je bilo točno nula, 0 grobara, dakle šta oni to imaju komentirat uopće? Druga stvar da je netko od njih bio prisutan, pa ide jel nas prcat jer su i oni nekome po glavi skakali, al njih uopće tamo nije bilo, s njihove strane sve sami indijaneri, odnosno ljudi iz dijaspore. I sad se s time kurčit, ko nekim dokazom superirnosti nad BBB. Bože me sačuvaj takvih navijača, i realista. Iako treba reć, da je to sramota, al sramota je i kad se u australiji svako malo ganja srbe, pa ne vidim da o tome isti pričaju. Svatko samo forsira svoje pobjede, a kad dobije po nosu, šuti ko pička. Mislim to je tako tipično, za ova naša područja. A realno svi ovi drkači kurca, što svršavaju na takve stvari po internetu, pitanje dal imaju jednu navijačku tuču u životu, al bitno da su oni glavni kad treba komentirat nešto. Ma užas
živi, trebalo bi to sve zaključat, pa nek se doma preseravaju sami sa sobom.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 18:11 

Tulkas je napisao/la:
Dugo nisam htio da se mjesam u razgovore i price navijaca "velikih klubova" bivse nam drzave. Mislio sam da imate puno vise za ispricat, puno dozivljaja, ali kad je na kraju ovaj Totem bas zacackao mecku, nema druge no da kazem i ja koju.
Pocet cu od Svicarske i te "najvece pobjede" Grobara (tako misle samo oni koji pojma nemaju o navijanju). To je bilo poodavno mislim 2003. godine.. Tada sam bio na kratko u Njemackoj pa nas je par odlucilo da se "spustimo" do Svice na cistu zajebanciju. Ja inace nisam navijac Dinama (ali imam veliki respekt prema BBB-ima zasto, objasnit cu) ali kao profi navijac i ljubitelj svega sto utakmice nose :zubati , da ne govorim da sam kao Hrvat imao volju da se sretnem sa pokojim Srbom, krenuli smo za Kriens.
Tamo je bilo ok, solidno Hrvata ali premalo onih sa vecim navijackim iskustvom. Vecinom je tu bilo kojekakve gastarbajterske djecurlije koja je kasnije i pobrala batina .. Sreli smo se i sa 30-tak Boysa (plus minus) iz ZG.. Vrijeme smo ubijali ponekom carkom sa Srbama koji su naletili ili koje smo "uganjali" , ali sve je to bilo cisto iz zajebancije i nije bio cilj utuci te zalutale ovce. Ozbiljnijih protivnika na vidiku (sem drotova, jebi ga) nije bilo, ali vremenom smo hendikepirani zbog privodjenja jednog veceg dijela te grupe u muriju. E sad, kad se doslo na taj stadioncic vidjelo se odmah da na drugoj strani ima pofin broj Srba. Nije ih bilo skoro nista po mjestu ali su stigli na stadion, valjda direkt .Nesto provokacija i da ne razvlacim sve do drugog gola i glupog ulijetanja "nase mladezi" na teren, bilo je sve u normali. Jos smo govorili tim blesanima da nema smisla ulijetati i zavrsit u muriji ni zbog cega (iako je, cudo, na stadionu bilo svega tri drota) ali nista.. I bilo je to sto se vidjelo na snimcima, mada nije bas sve snimljeno. Na zalost jedan od tih balavandera (16 godina tada) je rodjak ovog mog kompe sto smo zajedno dosli i kada su ih Srbi poceli naganjat po centru .. Ovaj , kad je vidio da je vrag odnio salu, odmah preko ograde a i mi za njim (nas sestorica) i tako smo uletili u svu tu frku. Nisam bas gledao iza sebe ali mislim da je krenulo jos starije ekipe. Ovaj ih je u putu poslago par komada, i mi kako je ko dolazio na stelu dok se jedan moj pajtos iz Viteza zaletio u grupu od 5-6 Srba (fala Bogu imalo ga je barem 120 kg) koji su drzali HR zastavu kao trofej, i poslago ih ko kegle. I ovi nasi klinci su malo dosli sebi kad su vidjeli kako su Srbi postali neodlucni i tu je lijepa kontra uslijedila tako da smo ih potjerali do gola pred njihovom tribinom.. Oni su vec poceli da preskacu ogradu i bjeze na tribinu kad je uletila murija na teren..

Osobno sam vidio vise komada palica i nozeva kod srba, kao i puno puno starije likove no sto je bila mladez koja je uletila na stadion misleci da su na nekom korzu. Poslije nekoliko godina sreo sam u Nizozemskoj lika Grobara koji je tada takodjer bio u Kriensu. U lijepom razgovoru mi je sam rekao da nije fora bila tuci tu djecurliju, ali smo se slozili i da ko ih jebe kad se prave budale i petljaju se gdje im nije mjesto. Oni su , barem ova ekipa (bolje reci ekipe)Grobara iz EU, stigli direkt na stadion i nisu uopce bili u mjestu prije tekme.

Ok tulkas. Konacno da cujem neko logicno objasnjenje o toj tekmi(bez pominjanja majke, sestre...) Drzi mi logcno manje vise ovo sto si objasnio. I tebi cu rec, casna rijec, da sam zivce kidao kada sam gledao snimku tekme, i da sam normalno navijao da Srbi popuse. Samo jer su Hrvati, za Dinamo me zabolje. I da me neki od frendova cigana ili grobara ne zajebava.

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 20:05 

Pa i sam jedan bg grobar,akter događaja u Kriensu je doslovno napiso na jednom forumu: nije da me nema,190 i nešto,sto kg,al kad me onaj mali pogodio nogom u glavu ( dok je stajao)...
upućeni će znat o kome je riječ s naše strane kad spomenem Beč i jednog odlićnog dečka,baš borca iz tog grada

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 20:08 

Ma to je na kraju krajeva posve nebitno, bitno je to da ovakvi ko totem i još tisuće takvih, pa i sami grobari svršavaju na to, a realno gdje su oni bili? Mislim jasno mi je da je cool što su srbi natamburali hrvate, i jasno mi je da nam to nabijaju na nos, ALI! ako negdje nisi bio prisutan, odakle ti pravo da se praviš pametan i nekoga prozivaš za nešto gdje nisi bio?? Iz srbije je bilo točno nula, 0 grobara, dakle šta oni to imaju komentirat uopće? Druga stvar da je netko od njih bio prisutan, pa ide jel nas prcat jer su i oni nekome po glavi skakali, al njih uopće tamo nije bilo, s njihove strane sve sami indijaneri, odnosno ljudi iz dijaspore. I sad se s time kurčit, ko nekim dokazom superirnosti nad BBB. Bože me sačuvaj takvih navijača, i realista. Iako treba reć, da je to sramota, al sramota je i kad se u australiji svako malo ganja srbe, pa ne vidim da o tome isti pričaju. Svatko samo forsira svoje pobjede, a kad dobije po nosu, šuti ko pička. Mislim to je tako tipično, za ova naša područja. A realno svi ovi drkači kurca, što svršavaju na takve stvari po internetu, pitanje dal imaju jednu navijačku tuču u životu, al bitno da su oni glavni kad treba komentirat nešto. Ma užas
živi, trebalo bi to sve zaključat, pa nek se doma preseravaju sami sa sobom.

Nije to nikakvo cudo.. Ako se ko sjeca Kranja i vaterpola. U pocetku su neku furku furali oni jadni OB (ortodox boys ili koji su vec qrac) kada su presreli dvojicu nasih i uzeli im salove.. Bilo je ufuravanje do jaja, a kad je dosao dan odluke nikoga ni u misijim rupama a kamo li na vidiku. Jel tako, tako je. Sve su pokusali, svu svoju nemoc i jad pokusali su nadoknaditi udarcem onog gorile koji je tu radi svog posla i obezbjedjenja onih koje cuva odradio dobar direkt. Poznatom srpskom retorikom sve je palo u drugi plan. I nasa nadmoc njihov kukavicluk (a pun ih je *** u Sloveniji), i proboj nekolicine nasih momaka (tocnije osmorice) medju njih na njihovu tribinu pored kordona policije (baj d vej sve se to razbjezalo sem par tjelohranitelja prisutnih politicara).. Tipicno srpski, jebat ih..
Na kraju u pionir im dodje ekipa BBB-a, par Grobova se probije do BBB-a i jos popiju batina.. I njima je to pickasto jer je BBB-e murija cuvala.. Nije im pickasto sto je njih drotovija spasila linca u Zagrebu, nije im pickasto kad je Ciganiju pratila malne vojska do Zapresica sve od granice. Ko da su Licki medvjedi.. Ko ih nezna skupo bi ih platio..

Vrh

PostPostano: 18 vel 2011, 20:12 

exX je napisao/la:

Pa i sam jedan bg grobar,akter događaja u Kriensu je doslovno napiso na jednom forumu: nije da me nema,190 i nešto,sto kg,al kad me onaj mali pogodio nogom u glavu ( dok je stajao)...
upućeni će znat o kome je riječ s naše strane kad spomenem Beč i jednog odlićnog dečka,baš borca iz tog grada

Nije bio jedini slucaj noge u glavu i nije istina da nije bilo prave Grobarske ekipe (cak bih se usudio reci da je bila nekolicina iz BG). A svi znamo da oni imaju jako dobro organizirane ekipe diljem Europe, kao i cigojneri

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 00:12 

Tulkas je napisao/la:
nije im pickasto kad je Ciganiju pratila malne vojska do Zapresica sve od granice. Ko da su Licki medvjedi.. Ko ih nezna skupo bi ih platio..

istog jutra dok su cigani tek kretali iz Bg privedeno je 100 i kusur ljudi (preventivno) iz uže ekipe,a potom i ulet murje u King Cross di se skupilo onih 200tinjak,plus par riječana iz armade koji su na kraju i završili s nama na mostu preko Save -Zaprešić
pa onda onaj jebeni helikopter i okruženje u šumi,iza leđa sava,okolo blokade.........
jebat ga i to ide u staž

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 02:10 

Problem nastaje, kad ljudi previše subjektivno gledaju na ono što su sami proživjeli. Mislim u redu je napisat svoje mišljenje i stav, al treba bit odmjeren u tome, a ne ono moj je tata najjači na svijetu, i svi mu puše *** gdje god da dođe.

Inače ovaj security iz kranja je neki musliman, točnije Bošnjak po nacionalnosti, hahaha al kad nema srba moraju ih zeleni spašavat. O jebemti lebac, šta sve čovjek neće doživjet, ma nije uopće problem to nego što se oni kurče tuđim uspjehom, pa ne moš čovjeka koji radi u osiguranju slavit ko svoju pobjedu, pa mislim stvarno dokle su neki spremni ić. Al u redu je, razumijem slovenija je nama puno bliže, znali su da će doći cijela krema hrvatske navijačke scene, i procijenili su bolje da ne idemo. Iako šteta, mislim da bi duel bio puno zanimljiviji, kako na tribinama tako i oko njih.

Što se tiče delija i zaprešića, ljudi su napravili čeke, znam da to nije neko opravdanje, al bilo je stvarno murije ko govana. Vjerojatno bi nas prije murja naprašila, nego bi i došlo do kontakta s njima, jebiga nije ovo vrijeme juge da navijače čuva 50 brka u košuljici, i da je dovoljno da jedan zamahne pendrekom da se svi ostali razbježe. haha Bit će prilike i za nas i za njih, kad tad ne brinem se ja, budućnost je pred nama.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 02:15 

Tulkas je napisao/la:

Nije bio jedini slucaj noge u glavu i nije istina da nije bilo prave Grobarske ekipe (cak bih se usudio reci da je bila nekolicina iz BG). A svi znamo da oni imaju jako dobro organizirane ekipe diljem Europe, kao i cigojneri[/quote]

Tulkas pa ti si živi insajder, bolje čitat informacije iz prve ruke, nego novine haha. A kažem nisam bio, i ne znam tu priču oko kriensa u detalje, samo znam da BBB nisu dobili batine, to znam s velikom sigurnošću jer mi je pričo dečko koji je Boys, i koji nije sklon laganju.

A ovo da je bilo grobara, viš to nisam znao, po priči nekih nije bilo nijednog. Ma tko će znat, uostalom to je ionako nebitno, ne mora se o svemu ni pričat na internetu. Al dobro ovo je malo manje popularan forum, pa ne trebamo strahovat da će informacije uć u "krive uši". :hrvatinic

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 02:25 

exX je napisao/la:

Jel misliš na pulu, ili nekog drugog? :D

Vrh

PostPostano: 19 vel 2011, 08:05 

exX je napisao/la:

Jel misliš na pulu, ili nekog drugog? :D

kao što rekoh,upućeni će znat o kome je riječ,u pravu si za prvog mislio

Vrh

PostPostano: 20 vel 2011, 04:00 

exX je napisao/la:
Tulkas je napisao/la:
nije im pickasto kad je Ciganiju pratila malne vojska do Zapresica sve od granice. Ko da su Licki medvjedi.. Ko ih nezna skupo bi ih platio..

istog jutra dok su cigani tek kretali iz Bg privedeno je 100 i kusur ljudi (preventivno) iz uže ekipe,a potom i ulet murje u King Cross di se skupilo onih 200tinjak,plus par riječana iz armade koji su na kraju i završili s nama na mostu preko Save -Zaprešić
pa onda onaj jebeni helikopter i okruženje u šumi,iza leđa sava,okolo blokade.........
jebat ga i to ide u staž

Ejjj, kome ti to objašnjavaš?

Daj ugasite ovo, nema se tu kome što pričati!

Ante!!!!

Vrh

PostPostano: 20 vel 2011, 08:30 

mrzim kad neko priča o nečem na način da svoju istinu gura a da nije akter istog,a priča je ionako dobro znana i neki bajke pričaju tak da nikakve štete nema
ionako sam rijetko tu jer se pojavilo previše svezalih i pravednih

A po pitanju tvog potpisa....znam ih više sa tim imenom,al samo jedan ima zasluženi respekt s moje strane

Vrh

PostPostano: 23 vel 2011, 18:34 

exX je napisao/la:
mrzim kad neko priča o nečem na način da svoju istinu gura a da nije akter istog,a priča je ionako dobro znana i neki bajke pričaju tak da nikakve štete nema

A po pitanju tvog potpisa....znam ih više sa tim imenom,al samo jedan ima zasluženi respekt s moje strane

Mislio sam na otvarača teme, što se imena tiče.
Fora je u tome da te "budala prvo spusti na svoj nivo, pa te na koncu dotuče iskustvom", zato im exx ne treba ništa dokazivati, ništa objašnjavati. Pozdrav

Vrh

PostPostano: 23 vel 2011, 19:49 

ključ u bravu! je napisao/la:
exX je napisao/la:

Mislio sam na otvarača teme, što se imena tiče.
Fora je u tome da te "budala prvo spusti na svoj nivo, pa te na koncu dotuče iskustvom", zato im exx ne treba ništa dokazivati, ništa objašnjavati. Pozdrav

Ma sve 5,kužim poantu i u pravu si...kako sam i reko šteta da je jedna dobra rasprava otišla u k upravo zbog takvih...
pozz

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: