|
|
Stranica: 22/27.
|
[ 660 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:12 |
|
|
totem je napisao/la: North Stand je napisao/la: Ma zapravo nije Arkan tada bio tamo, totem je bio totem! Kad te čovjek čita, dobije dojam da bi ti u mitomaniji i gluposti, uspio nadmašit i tog famoznog Arkana, srpskog tigra.
Cigani nisu popili batine, niti mekše niti žešće, ali nisu se ni proslavili previše, jer hvatanje razno raznih jazavaca po jugu, nije nikakav uspjeh, niti hvale vrijedan potez. Jazavce može svaka grupa uhvatit i napenalit, a kad je bila prilika da pokažu zube protiv prave ekipe, ona koja je probila ogradu na sjeveru i uletjela na travnjak, prepustili su tučnjavu BBB, zanimljivo zar ne??? Nisu oni dobili batina, al boga mi nismo ni mi, a to što taj tvoj pileći mozak ne može shvatit nije moj problem.
Cigani su realno došli osiljeni s činjenicom da će murja mirno gledat razbijanje maksimira, i to im je u prvom momentu pošlo za rukom, al u trenutku kad je Zvone počeo pričat Šta je ovo ljudi, koji vam je ***, pandurima naravno, i kad je počelo probijanje sjeverne ograde, tvoji cigani su se stisli ko miševi jer im je bilo jasno da bez obzira na podršku pandura i razno raznih brka srpske nacionalnosti, neće sve ić po planu! I to se jasno vidi na ovom snimku koji si stavio, i ne samo njemu već i ostalim snimcima. Al jebiga povijest je subjektivna stvar, pa sad moramo slušat priče o nekakvom genocidu u jasenovcu, i zgražat se nad tim jadnim nevinim srbima koji su najebali, a onda mi dođu ovakvi ko ti pa mi se kurče kako kolju i ubijaju hrvate, smeća jedna prozirna, možete pričat bajke nekom drugom ne meni, ipak sam ja neki *** u životu iskusio za razliku od vas internet jazavaca.
Capo ti je sve dobro reko, ohladi malo nisi upućen najbolje, a misliš da si najpametniji i da sve znaš iz prve ruke. A realno ne znaš ništa, već sve što znaš zaključuješ preko interneta odnosno rekla-kazala spike, i yubitoa, zato ni najmanje nije čudno da si prepun dezinformacija.
Sto pominjes jasenovca? Jel si ti pri sebi? U kojem kontekstu ovdje mozes svrstati jasenovca? Tamo na slici, na maksimiru, na jugu, se ne vide djeca, niti starci. I bilo je ne vise od pedesetak pandura. Pa valjda rulja od nekoliko tisuca, je moglo da probije to. Nego, do juga su dosli jos samo dvadesetak BBB. Jos su i oni mogli popusit. Opet postavljam pitanje. Gdje ima neki dokaz, pisani trag, usno predanje, anegdota, bilo cega, ali ne od vas, da ste nekada bilo gdje natamburali cigane ili grobare? ne mogu više.... ovo je kraj....debil traži da ga se u nešto uvjeri kao da je on arbitar i davatelj konačne ocjene a ne uvjerljivo najzadnjija rupa na svirali i svog života. oduzmite mu poslovnu sposobnost, dajte mu mirovinu, zaslužio je. samo pokušavam zamisliti kako bi to izgledalo da se s ovom pričom pojavi u nekom navijačko društvu koja bi to čvokaona nastala
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:15 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
caporegime je napisao/la: totem je napisao/la:
Sto pominjes jasenovca? Jel si ti pri sebi? U kojem kontekstu ovdje mozes svrstati jasenovca? Tamo na slici, na maksimiru, na jugu, se ne vide djeca, niti starci. I bilo je ne vise od pedesetak pandura. Pa valjda rulja od nekoliko tisuca, je moglo da probije to. Nego, do juga su dosli jos samo dvadesetak BBB. Jos su i oni mogli popusit. Opet postavljam pitanje. Gdje ima neki dokaz, pisani trag, usno predanje, anegdota, bilo cega, ali ne od vas, da ste nekada bilo gdje natamburali cigane ili grobare?
ne mogu više.... ovo je kraj....debil traži da ga se u nešto uvjeri kao da je on arbitar i davatelj konačne ocjene a ne uvjerljivo najzadnjija rupa na svirali i svog života. oduzmite mu poslovnu sposobnost, dajte mu mirovinu, zaslužio je. samo pokušavam zamisliti kako bi to izgledalo da se s ovom pričom pojavi u nekom navijačko društvu koja bi to čvokaona nastala Samo odgovori na pitanje. Eto ja neznam, pa da saznam kada ste prebili njih? Odgovori, ajde.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:15 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
I nemoj se smijati na nervnoj bazi. Popij nesto.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
|
North Stand
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:16 |
|
|
totem je napisao/la: Sto pominjes jasenovca? Jel si ti pri sebi? U kojem kontekstu ovdje mozes svrstati jasenovca? Tamo na slici, na maksimiru, na jugu, se ne vide djeca, niti starci. I bilo je ne vise od pedesetak pandura. Pa valjda rulja od nekoliko tisuca, je moglo da probije to. Nego, do juga su dosli jos samo dvadesetak BBB. Jos su i oni mogli popusit. Opet postavljam pitanje. Gdje ima neki dokaz, pisani trag, usno predanje, anegdota, bilo cega, ali ne od vas, da ste nekada bilo gdje natamburali cigane ili grobare?
U kojem kontekstu, pa majmune glupi u kontekstu, da glume neka nevinašca, i prozivaju ustaše hrvate dinamovce kako god hoćeš, da ih kolju u jasenovcu, a onda dođu na maksimir pa kao više nisu nevine žrtve, već opaki heroji i razbijači svega što se miče. Što nije žalosno glumatat neku žrtvu, a onda u drugom momentu glumatat heroja i opakog osvajača?? Jesi kad čuo za izraz, podvojena ličnost?? E sad znaš šta ti je podvojena ličnost, ovo što sam ti naveo. I reko sam neću više trošit riječi na tebe, a još manje svoje vrijeme, prevelika si ti budala, da bi netko normalan s tobom trebo išta diskutirat.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:18 |
|
|
totem je napisao/la: caporegime je napisao/la: samo mi kaži za komentar one veće skupine makedonaca koji bježe pred šiptarima i koji onako stisnuti uz zid dobivaju batine bez okakve želje da se brani i budu muškarci. obnevidjela ti majka u trenutku kad te začimala pa nije skužila da je pred njom red pacijenata duševne bolnice od kojih si očito naslijedio takve gene. Ok, idemo tvojom pricom. Stisli se, ispaniceni, i odalamili njihovog vodju, jednog namjestili na nosilima, na jednog imitirali ronaldinja, jedan udario, a dobio dva udara...i? Sto ti to kaze? Jos bili deset puta manje. ma jašta. sto puta manje, poubijali šiptare... ono je bila optička varka, mi smo samo mislili da makedonci bježe i pokrivaju glave pred šipcima..a ono oni u čak noris maniri ubijaju šipce. p.s. debilčiću, nije li baš bilo ponižavajuće gledat i i slušati šipce nakon što vas ubiše kako pobjedonosno viču UCK!! a ja se pitao koliki moraš biti debil pa biti uvjeren kako su boysi u švici dobili batine iako nitko iz zagreba nije bio ni okrznut a vratili su se s punim gepecima srpskih obilježja pokupljenih sa ulica od prebijenih srba. onda vidiš kako "toto u šupak mu ga smoto" uvjerava ljude kako su makedonci pobjednici, kako su boysi na jugu maksimira dobili batine od cigana uh, prekinuće me od smijeha. al ti slobodno nastavi. i ne zaboravi se prijaviti na medicinski seminar pod nazivom "posljedice dugogodišnjeg maltretiranja od strane šipaca" i nisi još odgovorio; pljugaš li šipcima da te ne tuku kad izađeš van?
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:20 |
|
|
North Stand je napisao/la: totem je napisao/la: kako kazu iz torcide-"nemojte nas vise brukati, prepustite nama tucu" Jel to ono, kad izađu van hrvatske, i redovito popiju porciju bilo od murje, bilo od navijača, evo sad zadnji primjer u rusiji, da se razumijemo nisam kompleksaš, i iskreno sam navijao za tovare, al džabe jer očito oni nisu toliko jaki na šake, koliko su jaki za papiriće baklje i ostale pizdarije. Al stvar je jednostavna, ne trebaš bit kompleksaš, iako nekoga mrziš, ne moraš se radovat njegovom porazu protiv nekog drugog, ko da si ga ti porazio. Vidiš ja se nikad nisam naslađivo, niti gaženju tovara, grobara, cigana, jer nema smisla da se naslađujem nečemu u čemu sam nisam sudjelovo kužiš? Al ti kompleksašu, se naslađuješ na svaki iti malo izgubljen sukob od strane BBB. Zašto, to ti sam vjerojatno najbolje znaš. A BBB hvala bogu nisu svemirci, pa da ne mogu dobit batina, svemirci ste samo vi makedonci srbi i Torcida. Samo zato je uvijek veliki gušt, takve jarane koji lete po oblacima, spustit na zemlju. Aj živio, neću ti više davat pažnje, iskreno ne znam šta mi bilo da sam ti ovoliko pozornosti posvetio. A tako je očito, da si iztraumatiziran s BBB. Kažem, ako Bog da sreće, možda i upoznaš pokojeg iz bliza, pa onda opet dođeš ovdje i udariš po tipkovnici kako su BBB *** i pičke zadnje. Ne daj se, imam povjerenja u tebe, vidi se da si pravi izvor informacija, samo nastavi tako. Pa ja sada ne znam...Tko god da pitas, od HZ, manijaka, cigana, grobara...Da ne nabrajam sve. Bilo tko od njih da pitas za tovare ili vas, jasno ce ti se kazati. Ne za djaba Srbi kazu da se u Split islo sa velikom dozom straha, a kod vas kao na izlasku u grad. Popijes, istuces, razvalis enterijer...Ma milina. Tko ne bi zelio da tamo ode. E sada, kada ti vodja ostane na zemlji, kada ti sva auta plivaju kao onaj dupin Fliper po moru, nije bas zgodno. U tome je razlika. Opet pitam, gdje ste to izmlatili cigane i grobare? Neka netko odgovori, ajde ljudi, sto ste takvi.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:20 |
|
|
totem je napisao/la: I nemoj se smijati na nervnoj bazi. Popij nesto. pijem kavu i guštam čitajući te. p.s. imaš na ovoj temi tekstove čovjeka čiji nick je unchained. nekoliko stranica prije. to ti je dugogodišnji grobar, najuži krug. malo ga čitaj pa će ti neke stvari biti jasnije. i piši naravno, nemam prilike baš svaki dan čitat debila tvoje kategorije. ti si pravo otkriće.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:26 |
|
|
totem je napisao/la: North Stand je napisao/la: Jel to ono, kad izađu van hrvatske, i redovito popiju porciju bilo od murje, bilo od navijača, evo sad zadnji primjer u rusiji, da se razumijemo nisam kompleksaš, i iskreno sam navijao za tovare, al džabe jer očito oni nisu toliko jaki na šake, koliko su jaki za papiriće baklje i ostale pizdarije. Al stvar je jednostavna, ne trebaš bit kompleksaš, iako nekoga mrziš, ne moraš se radovat njegovom porazu protiv nekog drugog, ko da si ga ti porazio. Vidiš ja se nikad nisam naslađivo, niti gaženju tovara, grobara, cigana, jer nema smisla da se naslađujem nečemu u čemu sam nisam sudjelovo kužiš? Al ti kompleksašu, se naslađuješ na svaki iti malo izgubljen sukob od strane BBB. Zašto, to ti sam vjerojatno najbolje znaš. A BBB hvala bogu nisu svemirci, pa da ne mogu dobit batina, svemirci ste samo vi makedonci srbi i Torcida. Samo zato je uvijek veliki gušt, takve jarane koji lete po oblacima, spustit na zemlju. Aj živio, neću ti više davat pažnje, iskreno ne znam šta mi bilo da sam ti ovoliko pozornosti posvetio. A tako je očito, da si iztraumatiziran s BBB. Kažem, ako Bog da sreće, možda i upoznaš pokojeg iz bliza, pa onda opet dođeš ovdje i udariš po tipkovnici kako su BBB *** i pičke zadnje. Ne daj se, imam povjerenja u tebe, vidi se da si pravi izvor informacija, samo nastavi tako. Pa ja sada ne znam...Tko god da pitas, od HZ, manijaka, cigana, grobara...Da ne nabrajam sve. Bilo tko od njih da pitas za tovare ili vas, jasno ce ti se kazati. Ne za djaba Srbi kazu da se u Split islo sa velikom dozom straha, a kod vas kao na izlasku u grad. Popijes, istuces, razvalis enterijer...Ma milina. Tko ne bi zelio da tamo ode. E sada, kada ti vodja ostane na zemlji, kada ti sva auta plivaju kao onaj dupin Fliper po moru, nije bas zgodno. U tome je razlika. Opet pitam, gdje ste to izmlatili cigane i grobare? Neka netko odgovori, ajde ljudi, sto ste takvi. a koja ti korist pričati o tuči u wc stadiona jna sa ciganima? koja ti koirst pričati kako su najebali novosadski grobari koji su išli u bg a kad je dinamo igrao protiv vojvodine. koja ti korist pričati kako su grobari dobili batine u maksimirskoj šumi. koja ti korist pričati o prebijenim ciganima u ljubljani koje su boysi išli lovit specijalno. koja korist tebi išta pričati pičkice jadna iskompleksirana. zamisli sramote kad 45 tih boysa pičaka prebije 70 tovara kod korenice i spremi ih petoricu teško ozlijeđene u bolnicu kad klinci iz agrama zgaze prvu ekipu na bačvicama u rano jutro kad u turskoj na pripremama ekipa torcide koja je krenula radit zasjedu boysima dobije batine od ovih koji su šatro trebali past u zasjedu koja korist od priče tebi, ti si jazavac koji ništa nije vidio ni doživio i pripadaš pičaka koje šiptari ubijajau u svojoj zemlji u svom gradu. boli snimk,a a šupče od makedonče kako je pljuggat šipcima? ti očito imaš jedini iskustva u tome.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:26 |
|
|
Ok, idemo tvojom pricom. Stisli se, ispaniceni, i odalamili njihovog vodju, jednog namjestili na nosilima, na jednog imitirali ronaldinja, jedan udario, a dobio dva udara...i? Sto ti to kaze? Jos bili deset puta manje.
ma jašta. sto puta manje, poubijali šiptare... ono je bila optička varka, mi smo samo mislili da makedonci bježe i pokrivaju glave pred šipcima..a ono oni u čak noris maniri ubijaju šipce. p.s. debilčiću, nije li baš bilo ponižavajuće gledat i i slušati šipce nakon što vas ubiše kako pobjedonosno viču UCK!! a ja se pitao koliki moraš biti debil pa biti uvjeren kako su boysi u švici dobili batine iako nitko iz zagreba nije bio ni okrznut a vratili su se s punim gepecima srpskih obilježja pokupljenih sa ulica od prebijenih srba. onda vidiš kako "toto u šupak mu ga smoto" uvjerava ljude kako su makedonci pobjednici, kako su boysi na jugu maksimira dobili batine od cigana uh, prekinuće me od smijeha. al ti slobodno nastavi. i ne zaboravi se prijaviti na medicinski seminar pod nazivom "posljedice dugogodišnjeg maltretiranja od strane šipaca" i nisi još odgovorio; pljugaš li šipcima da te ne tuku kad izađeš van? Ponizavajuce je da pored toliko broja vade njihove na nosilima, da dok gaze jednog od njih, ostali gledaju kazaliste i imitiraju boska buhe, ponizavajuce da njihov vodja bijezi od dijeteta...A to su se drali uck, ne mozes sprijeciti. Poslije javljanja po bolnici to im je ostalo. Ima jos ponizavajucih stvari. Da ti gaze tvoje, i to divljacki, krvnicki, krajnje nadmocno, u tvome gradu, i to traje, traje, minutama. I cijeli stadion samo psuje, psuje...I dvadesetak momaka od toliko tisuca na stadionu dodje do ograde, pa rikverc. Pa ti oni zapjevaju o cica drazi...E, to je isto ponizavajuce.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:28 |
|
|
Pa ja sada ne znam...Tko god da pitas, od HZ, manijaka, cigana, grobara...Da ne nabrajam sve. Bilo tko od njih da pitas za tovare ili vas, jasno ce ti se kazati. Ne za djaba Srbi kazu da se u Split islo sa velikom dozom straha, a kod vas kao na izlasku u grad. Popijes, istuces, razvalis enterijer...Ma milina. Tko ne bi zelio da tamo ode. E sada, kada ti vodja ostane na zemlji, kada ti sva auta plivaju kao onaj dupin Fliper po moru, nije bas zgodno. U tome je razlika. Opet pitam, gdje ste to izmlatili cigane i grobare? Neka netko odgovori, ajde ljudi, sto ste takvi. a koja ti korist pričati o tuči u wc stadiona jna sa ciganima? koja ti koirst pričati kako su najebali novosadski grobari koji su išli u bg a kad je dinamo igrao protiv vojvodine. koja ti korist pričati kako su grobari dobili batine u maksimirskoj šumi. koja ti korist pričati o prebijenim ciganima u ljubljani koje su boysi išli lovit specijalno. koja korist tebi išta pričati pičkice jadna iskompleksirana. zamisli sramote kad 45 tih boysa pičaka prebije 70 tovara kod korenice i spremi ih petoricu teško ozlijeđene u bolnicu kad klinci iz agrama zgaze prvu ekipu na bačvicama u rano jutro kad u turskoj na pripremama ekipa torcide koja je krenula radit zasjedu boysima dobije batine od ovih koji su šatro trebali past u zasjedu koja korist od priče tebi, ti si jazavac koji ništa nije vidio ni doživio i pripadaš pičaka koje šiptari ubijajau u svojoj zemlji u svom gradu. boli snimk,a a šupče od makedonče kako je pljuggat šipcima? ti očito imaš jedini iskustva u tome. Sve ovo sto si nabrojao,su stvari za koje samo vi znate. I nitko drugi. Rekao sam neka prica koja ne potice od vas.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:33 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:33 |
|
|
Pa ja sada ne znam...Tko god da pitas, od HZ, manijaka, cigana, grobara...Da ne nabrajam sve. Bilo tko od njih da pitas za tovare ili vas, jasno ce ti se kazati. Ne za djaba Srbi kazu da se u Split islo sa velikom dozom straha, a kod vas kao na izlasku u grad. Popijes, istuces, razvalis enterijer...Ma milina. Tko ne bi zelio da tamo ode. E sada, kada ti vodja ostane na zemlji, kada ti sva auta plivaju kao onaj dupin Fliper po moru, nije bas zgodno. U tome je razlika. Opet pitam, gdje ste to izmlatili cigane i grobare? Neka netko odgovori, ajde ljudi, sto ste takvi. a koja ti korist pričati o tuči u wc stadiona jna sa ciganima? koja ti koirst pričati kako su najebali novosadski grobari koji su išli u bg a kad je dinamo igrao protiv vojvodine. koja ti korist pričati kako su grobari dobili batine u maksimirskoj šumi. koja ti korist pričati o prebijenim ciganima u ljubljani koje su boysi išli lovit specijalno. koja korist tebi išta pričati pičkice jadna iskompleksirana. zamisli sramote kad 45 tih boysa pičaka prebije 70 tovara kod korenice i spremi ih petoricu teško ozlijeđene u bolnicu kad klinci iz agrama zgaze prvu ekipu na bačvicama u rano jutro kad u turskoj na pripremama ekipa torcide koja je krenula radit zasjedu boysima dobije batine od ovih koji su šatro trebali past u zasjedu koja korist od priče tebi, ti si jazavac koji ništa nije vidio ni doživio i pripadaš pičaka koje šiptari ubijajau u svojoj zemlji u svom gradu. boli snimk,a a šupče od makedonče kako je pljuggat šipcima? ti očito imaš jedini iskustva u tome. Capo, ovo nisam htio napisati, jer bi mogao otkrit identitet. Mnogi me po tome znaju. Ali, neka ti bude. Ja sa siptarima nemam nikakvih problema. Imam par drugova sa kojima sam od dijetinstva. Manje vise nerazdvojni. I sa njima o ovakvim stvarima ne pricam. Zato mozda i jesmo ostali drugovi. I imao sam curu, siptarku, umalo se nismo uzeli. Zato i ti kazem da bi me mogli po ovome poznati, jer su rijetki slucajevi. Tako da, sa sipcima nemam neugodnih iskustava, ako se upoznam sa stjepana ispricace ti da je tako. Jedino mi se ne svidjaju, opcenito kao narod, ogavni su. Sa pojedincima nemam problema.
|
|
Vrh |
|
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 16:43 |
|
|
Ejjj Totem,jest da je istina da oni siptari koji su dosli bizu,a nisu bili naoruzani dobili po picku,al tam smo mi dobili batinu.Meni je to najteze priznati,vjeruj mi jer sam i ja sam Komita(vec 2 godina redovito,al prvi put sam bio prije 3) i sto su tamu bili neki moji prijatelji,a i ja bi bio tamo da se nisam uspavao.Ok tukli su nas,bilo je njih vise,naoruzani,stariji.......jebiga,al zato mi dobijamo 90% velikih tuca.A ova je bila jedna od onih koji smo izgubili......Ponovit cu jos jednom,u pravu kad kazes da su i oni dobli kad bi dosli blize bez oruzja,al smo izgubili ovu tucnjavu.
BBB......ma daj u Svicarskoj je taj jedan jedini koji je bio prebijen je otisao previse naprijed i dobio batinu.To je sve. Maksimir,pa jebote sto su cigani uradili?Nista,samo su prerbili par njih koji su bili na jug gore i sjedili tamo ko picke.BBB vs policija je bilo to,ne BBB vs Delije.Cigani razbili par reklama,prebili tamo nekoliko ljudi gore(svaka cast onih koji su bili tamo 10 na 300) i sjedili.Da nije bila policija oni bi bili pregazeni,a cak je policajac bio onaj sto je obranio njihov trans.Ejj pa da ti murja obrani trans,to je sramota. A i pogledaj BBB zadnjih godina i Torcidu(pricamo o tucama, ne o brojnosti,koreografije,najvijanju.....).
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 17:05 |
|
|
Stjepan je napisao/la: Ejjj Totem,jest da je istina da oni siptari koji su dosli bizu,a nisu bili naoruzani dobili po picku,al tam smo mi dobili batinu.Meni je to najteze priznati,vjeruj mi jer sam i ja sam Komita(vec 2 godina redovito,al prvi put sam bio prije 3) i sto su tamu bili neki moji prijatelji,a i ja bi bio tamo da se nisam uspavao.Ok tukli su nas,bilo je njih vise,naoruzani,stariji.......jebiga,al zato mi dobijamo 90% velikih tuca.A ova je bila jedna od onih koji smo izgubili......Ponovit cu jos jednom,u pravu kad kazes da su i oni dobli kad bi dosli blize bez oruzja,al smo izgubili ovu tucnjavu.
BBB......ma daj u Svicarskoj je taj jedan jedini koji je bio prebijen je otisao previse naprijed i dobio batinu.To je sve. Maksimir,pa jebote sto su cigani uradili?Nista,samo su prerbili par njih koji su bili na jug gore i sjedili tamo ko picke.BBB vs policija je bilo to,ne BBB vs Delije.Cigani razbili par reklama,prebili tamo nekoliko ljudi gore(svaka cast onih koji su bili tamo 10 na 300) i sjedili.Da nije bila policija oni bi bili pregazeni,a cak je policajac bio onaj sto je obranio njihov trans.Ejj pa da ti murja obrani trans,to je sramota. A i pogledaj BBB zadnjih godina i Torcidu(pricamo o tucama, ne o brojnosti,koreografije,najvijanju.....). Stjepane, ne pricaj bez veze. Oni koji su dosli do grupe su popusili. Nijedan od njih nije udario, sem jedan mislim. Jesi li vidio onog grubija, jesi lividi od djecaka kako dobija udarac i bjezi? I kazes jedan u svicarskoj? Samo jedan? U maksimiru cigani prebili nekoliko ljudi? Iste cvikere imas sa capoom? I ne pricaj mi za komiti ziti se. Drugari mi se i Mali, i Mac od aerodrom, I Zuti i od avtokomanda i od Gjorce, i Neso, i Iljo kapar, site od stara garda. Imam gostuvanja so vardar na kilo. Dvapati vo Bitola na najgustoto, ti si imal 5m godini togas. Toa bese gostuvanje, isti maksimir, samo so pomalku lugje. Veke ne idam od sto mi zdosadi. I znam da prepoznaam prava tepacka i koj bega. Ako komitite vcera izedoa kotek, sto bese togas so BBB vo svajcarija i na maksimir? Ke priznaes ako ova pred nekoj den bese poraz na komitite, deka toa vo svajcarija, a pogotovo na maksimir bese masakr.
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 18:46 |
|
|
Zanima me jedna stvar.... dotični veliki navijač gospodin Totem uspio je sjebat i otjerat ekipu sa topica namjenjenog raspravi o navijačima u Hrvatskoj ( sa kojom dotični ima veze ko i ja sa srbijom),sad opet eto jebe ovaj topic u kojem se govori o ex Yu sceni iako sam istoj nije pripadao.Postoje li tu uopće moderatori??? Opet konstruktivna rasprava ode u k.... čisto iz provokatorskih uleta nekog ko sa scenom o kojoj se ovdje piše nije imao nikakve veze eventualno čitao o istoj.. I sad se očekuje da se opet jave ljudi od 35,40,45 koji ionako bježe od foruma upravo zbog ovakvih stvari?? Nemam ništa protiv kad netko argumentirano i iz prve ruke kao akter i svjedok događaja govori o nekim stvarima,ali ovakve priče tipa čuo ja,reko mi,i slićno ( ili još bolje pisalo u novinama) definitivno se ne uklapaju u sve postove napisane od strane onih koji su navedene događaje i doživjeli uživo i podlo,pokvareno i besćutno kvare jednu dobru ideju koju je ovaj topic u startu imao. Šteta,bilo je dobrih rasprava,ali i ovo se pretvorilo u forum kakvih ima na desetke i u kojima glavnu riječ vode oni koji zapravo u 99% događaja nisu ni bili ni sudjelovali,al o njima sve znaju. Šteta,stvarno šteta
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 19:53 |
|
|
exX je napisao/la: Zanima me jedna stvar.... dotični veliki navijač gospodin Totem uspio je sjebat i otjerat ekipu sa topica namjenjenog raspravi o navijačima u Hrvatskoj ( sa kojom dotični ima veze ko i ja sa srbijom),sad opet eto jebe ovaj topic u kojem se govori o ex Yu sceni iako sam istoj nije pripadao.Postoje li tu uopće moderatori??? Opet konstruktivna rasprava ode u k.... čisto iz provokatorskih uleta nekog ko sa scenom o kojoj se ovdje piše nije imao nikakve veze eventualno čitao o istoj.. I sad se očekuje da se opet jave ljudi od 35,40,45 koji ionako bježe od foruma upravo zbog ovakvih stvari?? Nemam ništa protiv kad netko argumentirano i iz prve ruke kao akter i svjedok događaja govori o nekim stvarima,ali ovakve priče tipa čuo ja,reko mi,i slićno ( ili još bolje pisalo u novinama) definitivno se ne uklapaju u sve postove napisane od strane onih koji su navedene događaje i doživjeli uživo i podlo,pokvareno i besćutno kvare jednu dobru ideju koju je ovaj topic u startu imao. Šteta,bilo je dobrih rasprava,ali i ovo se pretvorilo u forum kakvih ima na desetke i u kojima glavnu riječ vode oni koji zapravo u 99% događaja nisu ni bili ni sudjelovali,al o njima sve znaju. Šteta,stvarno šteta prijatelju ti isto radiš grešku u koracima. s totemom se ne razgovara kao sa ravnopravnom jedinkom. zašto? pokazao je već stotinama puta.
|
|
Vrh |
|
|
exX
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 16 vel 2011, 21:27 |
|
|
ma kužim sve,ovo je više išlo moderatore.kak mogu očekivat da će imat ok posjećenost i kvalitetne rasprave i ljude kad ovak nekaj dozvoljavaju...
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 15:51 |
|
|
Zasto da men banuju? Jer nisam nikome spomenuo majku? Ili zato sto kazem da su BBB bili pregazeni u oba slucaja? Slika ne laze, kako je capo rekao. Nijedan grobar, nijedan cigan...ni psovku nije dobio, a kamoli neki udarac. Samo konstatiram cinjenice. Nisto vise.
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 16:26 |
|
|
davno si se ti odvojio od činjenica. zato i služiš kao dežurna budala na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 16:39 |
|
|
caporegime je napisao/la: davno si se ti odvojio od činjenica. zato i služiš kao dežurna budala na forumu. Pa sada...Tebi su prepisivali lijecenje, ne meni. Bilo je i prijedloga da se skupi lova za tvoju rehabilitaciju(ukoliko je moguca, naravno)
|
|
Vrh |
|
|
North Stand
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 17:18 |
|
|
totem je napisao/la: Zasto da men banuju? Jer nisam nikome spomenuo majku? Ili zato sto kazem da su BBB bili pregazeni u oba slucaja? Slika ne laze, kako je capo rekao. Nijedan grobar, nijedan cigan...ni psovku nije dobio, a kamoli neki udarac. Samo konstatiram cinjenice. Nisto vise. Ma zamisli, a gle čuda ja nigdje nisam našo snimak gdje torcida gazi grobare i delije, jel to znači da oni nisu gazili iste? Po toj tvojoj logici razmišljanja, ispada tako. Točnije samo jedan snimak sam do sad vidio, gdje se jasno vidi kako su se cigićima u splitu polupali autobusi i nekolici razbili nosići. Naravno, bilo je toga i na drugim mjestima, samo nisu svi internet šabani kao ti, da imaju o tome previše potrebe pričati. A pogotovo ljudi koji su bili akteri tih razbijanja, ne pišu ništa o tome, jer ih niti najmanje ne zanima nadjebavanje preko tipke s ovakvima kao ti. Znaš neki ljudi šute i rade, a neki samo laju li ga laju al ne grizu. To su, ovakvi kao ti.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 19:18 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
meni i dalje nije jasno zašto vi uopce ulazite u diskusiju sa totemom, zasto se uopce obazirete na njega, on jedino što zna jest zasrat topic a o navijačkom pokretu ima pojma kao i makedonci o svojoj povijesti, dakle niđe veze...
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 19:44 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: meni i dalje nije jasno zašto vi uopce ulazite u diskusiju sa totemom, zasto se uopce obazirete na njega, on jedino što zna jest zasrat topic a o navijačkom pokretu ima pojma kao i makedonci o svojoj povijesti, dakle niđe veze... nije li baš zato smiješan?
|
|
Vrh |
|
|
North Stand
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 21:24 |
|
|
caporegime je napisao/la: TG-B.B.B je napisao/la: meni i dalje nije jasno zašto vi uopce ulazite u diskusiju sa totemom, zasto se uopce obazirete na njega, on jedino što zna jest zasrat topic a o navijačkom pokretu ima pojma kao i makedonci o svojoj povijesti, dakle niđe veze... nije li baš zato smiješan? šupče od makedonče
|
|
Vrh |
|
|
totem
|
Naslov: Re: Navijački mitovi ex Yu scene Postano: 17 vel 2011, 22:03 |
|
|
North Stand je napisao/la: caporegime je napisao/la: nije li baš zato smiješan? šupče od makedonče Opet oni sa vrijedjanjem. Pa nisu li vas zvali da ste picke, purgerske? Svi odreda. Grad parade, capo generalna hostesa. Sada drugima lijepite etikete. Kompleksi se lijece kod psihijatra, ozlijede od cigana i grobara kod ljecnika, A vid, da vidite kako vasi leze zdrobljeni po terenu(za koje ce ipak capo rec da nisu pojeli batine, i da drugi nisu samo promatrali, nego su bili sprijeceni, mobitel i te stvari), se lijeci kod oftalmologa. cao curice.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|