Žao mi je što nisam uložio 1000 eura na Hajduk prvak, još prije par mjeseci kad sam pisao kako će ih strukture gurati do naslova. Sad je već koeficijent slab.
Isti ofsajd ( ispružena ruka ) za Šibenik u Rijeci nije ofsajd, a za Goricu protiv Hajduka je.
Žao mi je što nisam uložio 1000 eura na Hajduk prvak, još prije par mjeseci kad sam pisao kako će ih strukture gurati do naslova. Sad je već koeficijent slab.
Isti ofsajd ( ispružena ruka ) za Šibenik u Rijeci nije ofsajd, a za Goricu protiv Hajduka je.
Baš se vidi da su staja otkrivene glave na ožujsken suncu pa svašta govoriš.
Hajduk je rekorder po poništenin pogodciman u HNL. Osobito zbog malih zaleđa. Eno samo otipkaj u tražilicu.
Hajduk je rekorder po poništenin pogodciman u HNL. Osobito zbog malih zaleđa. Eno samo otipkaj u tražilicu.
Uozbilji se. U zadnje 3 tekme 2 pljačke i 4 boda više nego što su trebali, a da ne pričamo da su Kalik i Livaja trebali pobrati žute svaku tekmu, a nisu. Ono napravi 6+ prekršaja do 70 min i prođe bez kazne. Ali neka vam nek se malo radujete. Svakako će vam i Rijeka i Dinamo uzeti mjeru, a zadnje kolo ako Bog da i Šibenik
Uozbilji se. U zadnje 3 tekme 2 pljačke i 4 boda više nego što su trebali, a da ne pričamo da su Kalik i Livaja trebali pobrati žute svaku tekmu, a nisu. Ono napravi 6+ prekršaja do 70 min i prođe bez kazne. Ali neka vam nek se malo radujete. Svakako će vam i Rijeka i Dinamo uzeti mjeru, a zadnje kolo ako Bog da i Šibenik
Ovako, ne ću se zaplest u beskonačno kolo međusobneg navođenja ove i one situacije. Jur san napisa svaki put kal se navelo da je tko od Hajduka napravia prikršaj za žuti i crveni, da ga se tribalo kaznit, a ta pojedine bih hajdukovce još nadožunta koju utakmicu kazne zbog nepotribnosti prikršaja.
Osobno ne volin svako ovo remplanje: jedno je međusobno naguravanje pa tko jači i lukaviji, a drugo su ova zabijanja, bočna i uguravanja s leđa (ograđivanje gdje si malo uša u protivnika ne spada u ovo). T.zv. most je kažnjiv što je jasno, ali je apsolutno opravdan kal protivnik naskakuje visoko bočno na te i kukovima ti leti u vrat.
No isto tako išćen da onda to važi i kal je takav prikršaj na Hajdukovin igračiman.
Grubosti kod hajdukovaca su mi jasne, jer su dobrin dilon rizultat frustracija zbog nekažnjenih protivničkih izmotavanja, koja se protiv Hajduka priminjije priko mire. Ono, n.pr. smiš ometat izvođenje prikršaja jer nisi sta na propisnu udaljenost ili si šucnia balun ća, samo onda se zna kakva su pravila odnosno kazne. Onda, zbog pustih protivničkih izležavanja koja su, kal protivniku odgovara rizultat, privršila miru, Hajdukovi igrači više ne izbacijedu balun iz igre, nego nastavjadu igrat. Samilost i športskost prima ozliđenen igraču i oslabivenoj momčadi se naveliko zlorabi. Onda, ako se igraču ukazije pomoć onda neka izvolidu se držat pravila. Neka ga izvadidu izvan terena pa neka ga ličidu i krpadu i pola ure ako hoće.
Usput, podsiti se obrnute psihologije. Kad profiliraš druge, govoriš o sebi, odnosno, svojiman, u oven slučaju momčadi za koju navijaš.
Što se tiče offsidea i Var-a, oni mogu povući crte kad hoće, a jedino je relevantno u trenutku kad se lopta odvojila od noge asistenta. Pošto ne prikazuju ta dva kadra istovremeno, svaki VAR kod ofsajda je manipulacija i mogu dobiti rezultat kakav god žele.
Što se tiče offsidea i Var-a, oni mogu povući crte kad hoće, a jedino je relevantno u trenutku kad se lopta odvojila od noge asistenta. Pošto ne prikazuju ta dva kadra istovremeno, svaki VAR kod ofsajda je manipulacija i mogu dobiti rezultat kakav god žele.
Da to je istina, zato sam govorio da se tolerira 10cm zaleđe i onako ništa ne znači.
Makar ono je čista ruka Eleza kad je zabila Gorica, doslovce je dlanom i prstima gurno loptu sebi u for...
Katastrofa su nam sudci, treba naglasit da su to jugoslavenski suci i nikad nije napravljena hrvatska sudačka organizacija počevši od onog iz Rijeke u UEFI preko Beusana.
Pogotovo se vidi kad namještaju snimke VAR di puste lošije kadrove da zbune sudca.
Nevjerovatno da HNL klubovi trpe ove jugoslavene i ne traže da se napravi NOVA Hrvatska sudačka organizacija - kao što je HNS obnovljen s novim ljudima - također i klubovi su preuzeti ponovo od hrvatski djelatnika - te Sudci iz Jugoslavenske sudačke organizacije koji su desetljećima pljačkali Hrvatske klubove u Jugo ligi.
Nista od Hajduka izgleda. S obzirom da se Petko vratio, Dinamu rastu šanse da u ulovi Rijeku do kraja. Doduše ako Rijeka nastavi ovako, male su nam šanse…
Rijeki bi dao 50% šanse za titulu, Dinamo i Hajduk nek podjele preostalih 50%.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.