|
|
Stranica: 66/69.
|
[ 1710 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 14 tra 2025, 12:31 |
|
|
dudu je napisao/la: Hajduk je po meni veći favorit jer oba derbija igra doma, a Rijeka oba u gostima. To važi za obične stabilne klubove, ovdje ako u nekoj od utakmica prije derbija već bude neuspjeha, na derbiju možemo očekivati prekide, lov na igrače i potpuni raspad sistema.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 14 tra 2025, 17:05 |
|
|
Gledao sam sinoć Hajduk-Lokomotiva, tražio karte za Dinamo i Rijeku, ali se prodavalo samo u paketu od 4 utakmice pa ću sad pogledati sve 4 u ST. Hajduk loš, nije mi izgledalo da ima izgleda za uopće dati gol, bez ozbiljne šanse.. I baš komnetiram za vrijeme utakmice, planiraš nakon 20 godina osvojit prvenstvo i nisi u stanju dobit Looomotivu u Splitu, tu jednostavno nema ni traga ekipi koja osvaja bilo kakvo prvenstvo. Tako da ako se to i desi , unatoč proslavi i euforiji meni će to biti nedorečeno.
S druge strane ni drugi nisu zaslužili, ali opet fali mi naboj s terena za potpuni doživljaj osvajanja titule nakon 20 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 14 tra 2025, 17:59 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8594 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 14 tra 2025, 19:34 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Gledao sam sinoć Hajduk-Lokomotiva, tražio karte za Dinamo i Rijeku, ali se prodavalo samo u paketu od 4 utakmice pa ću sad pogledati sve 4 u ST. Hajduk loš, nije mi izgledalo da ima izgleda za uopće dati gol, bez ozbiljne šanse.. I baš komnetiram za vrijeme utakmice, planiraš nakon 20 godina osvojit prvenstvo i nisi u stanju dobit Looomotivu u Splitu, tu jednostavno nema ni traga ekipi koja osvaja bilo kakvo prvenstvo. Tako da ako se to i desi , unatoč proslavi i euforiji meni će to biti nedorečeno.
S druge strane ni drugi nisu zaslužili, ali opet fali mi naboj s terena za potpuni doživljaj osvajanja titule nakon 20 godina. Dr. Van Nostrand je napisao/la: dudu je napisao/la: Hajduk je po meni veći favorit jer oba derbija igra doma, a Rijeka oba u gostima. To važi za obične stabilne klubove, ovdje ako u nekoj od utakmica prije derbija već bude neuspjeha, na derbiju možemo očekivati prekide, lov na igrače i potpuni raspad sistema. Sigurniji bih bia u Hajdukov uspih da se igra u Rici, nego u Splitu. Za Hajduka bi bilo najboje da najvažnije utakmice igra bez gledateja izvan Splita, možda u Dugopoju. Izgleda da Pojud motivira svakoga osin Hajduka. Ondi i cotavi slabijon nogon pogađadu iz slobodnih. Hajduk nije bia loš protiv Lokomotive. Najgori je bia u drugen poluvrimenu do iskjučenja o' vratara. Malo pogubiven, ali je izgleda puno boje nego na nike druge utakmice. Onda se je trgnia. Pazite, Hajdukovi igrači su imali lipe udarce na vrata, Šubarić se je mora dobro napregnit za ih obranit. Sofascore nije zabiližia jednu situaciju kad se je iz flipera u petercu odbilo od glave Hajdukovega igrača, Šubarić se je bacia i spasia. Vaja spomenit da je Šubarić obrania jednu situaciju di je bia na krivoj nozi, uspia se je vratit u drugu stranu i skinit balun. Skupilo se je na koncu 15 Hajdukovih udaraca na vrata. Ono je bilo nerealno šta su hajdukovci sve ispromašivali odnosno šta je sve Lokomotivin vratar obrania. Ipak, moradu se zamislit nad sebon u Lokomotivi. Diallo ih je pridriblava i nadtrčava, a Trajkovski in je uvalia gol :seha Znate, mi samo znamo reć "Hajduk je bia loš". Šipak, koliko puta je u nogometnoj povisti bilo da momčad odigra loše ali iz udaraca na vrata ništo i uđe. A Hajduku ka' da je sami Sotona zapričia put, pa ili mu obranidu ili blokiradu udarce, ne sidne dobro balun na nogu, promašidu branku, odbijanci nikad Hajdukoven igraču na nogu... Usporedite s Rikon. Imali su i oni svojih loših utakmic, tribali su se nagubit bodih, a onda su u zadnjih 10 minutih postigli pogodke iz nikih livih situacija, di ni biljaristi ne pogađadu, di na nogometnen treningu tribaš iz 10 puta pucat za onako pogodit. Rika je ove sezone dosad bila ka' mačka, ima sto života, uvik se izvuče. Ali daleko od tega da je loša. Ono je bia veliki propust ako nisu iskjučili Selahija a faulira je protivnika koji je bia zadnji prima vrataru. Ka' Hajdukova navijača me živciradu oni mutavci influenceri na Istoku i Zapadu. Otkako je krenia đir s pritplataman, sa' je svaki šteker i štekerica doša ondi i samo mutavo tulidu, nikad ne navijadu, jedino još znadu i zvižjat. Ne čuje se više " Zapad u napad" i " Istok, poludi" pa onda " Ajmo bili ale". To je bilo dok je bila stara Torca na Istoku i Zapadu. Sa' su ih istinuli mutavi pomodarci. Po meni se je prirano otpisalo Dinama. Svakomen se more dogodit da je protivniku raspoložen vratar pa sve hvata ili napadači pa in sve šta opalidu uđe, odnosno da igraš dobro a balun ne će u gol i ne će, sve završi u blok ili projde tik pored. Loša sudačka procina i pogriška more puno bacit momčad unazad. Liga nan je jaka. Ekipa i daje glavon trideset godina unazad, kal se je podrazumivalo pobidit jedneg Varaždina, Slavena, Istru, Šibenik, Goricu...
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 14 tra 2025, 20:36 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Ka' Hajdukova navijača me živciradu oni mutavci influenceri na Istoku i Zapadu. Citat: "Moram priznati da sam se šokirao. Stotinjak, dvjestotinjak ljudi sa zapada u 86. minuti krenulo je put parkinga. U utakmici u kojoj se Hajduk bori za naslov, koja je još živa, u kojoj Hajduk ide va bank na suparnički gol. To je dokaz nepoštovanja i dokaz da se publika u Splitu proteklih godina malo promijenila. Hajduk je u trendu, nikad to nije bilo ovako kao danas i to jasno nosi svoje. To nosi navijače koji odlaze prije kraja utakmice“, započeo je Mateo Pukšar. 
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 02:30 |
|
|
Brane je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Ka' Hajdukova navijača me živciradu oni mutavci influenceri na Istoku i Zapadu. Citat: "Moram priznati da sam se šokirao. Stotinjak, dvjestotinjak ljudi sa zapada u 86. minuti krenulo je put parkinga. U utakmici u kojoj se Hajduk bori za naslov, koja je još živa, u kojoj Hajduk ide va bank na suparnički gol. To je dokaz nepoštovanja i dokaz da se publika u Splitu proteklih godina malo promijenila. Hajduk je u trendu, nikad to nije bilo ovako kao danas i to jasno nosi svoje. To nosi navijače koji odlaze prije kraja utakmice“, započeo je Mateo Pukšar.  Babe još i navijadu. Za njih san uviren da su navijale. Problem su oni mlađi i mlađe sridnje dobi.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 08:08 |
|
|
Na glavnom izlazu iz Splita su radovi , velike su gužve i zato je dosta ljudi izašlo malo ranije.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 09:29 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Na glavnom izlazu iz Splita su radovi , velike su gužve i zato je dosta ljudi izašlo malo ranije. Ovi koji idu ranije ne trebaju ni dolazit...i gotovi su radovi na izlazu iz St
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 09:36 |
|
|
Mene isto to živcira na tekmi kad ekipa bez obzira na rezultat tamo oko 85min - 90min. krene se dizat i izlazit sa stadiona.
Dok je bilo stajanje to se moglo i tolerirat, al sad jednostavno svima smetaju jer ne vidiš od njih tekmu, plus premalo je mjesta za noge pa se moraš savijat da ih propustiš da prođu između sjedalica do stepenica.
Definitivno najgore mi je kad su s menom takvi i još mene forsaju kao ajmo prije gužve.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 10:17 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Na glavnom izlazu iz Splita su radovi , velike su gužve i zato je dosta ljudi izašlo malo ranije. Ovi koji idu ranije ne trebaju ni dolazit...i gotovi su radovi na izlazu iz St Zato će odsad biti puno manje izlazaka prije kraja, o tome ti i govorim.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 10:31 |
|
|
Ma nije uopce bila tolika guzva di su radovi iso sam par puta, al vecinom stanem negdi na pivu dok produ guzve. Ovi sto su osli ranije su vecinom isti oni koji zvizde na svaku pogresku igraca i po meni ne trebaju ni dolazit.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 14:39 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8594 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Jeste li ikad pokušali otići s Poljuda nakon utakmice?
Pa meni je u sridu, nakon kup utakmice s Rijekom trebalo sat vremena od Zrinsko-frankopanske do početka Vukovarske. Da sam pješke išao stigao bih barem do Solina.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 15 tra 2025, 15:32 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Jeste li ikad pokušali otići s Poljuda nakon utakmice?
Pa meni je u sridu, nakon kup utakmice s Rijekom trebalo sat vremena od Zrinsko-frankopanske do početka Vukovarske. Da sam pješke išao stigao bih barem do Solina. Parkiras kraj jokera ili na kopilici i izbjec ces vece guzve. Jedino malo na izlazu iz grada. Zrinsko frankopanska je ogromna guzva svaki put.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 tra 2025, 21:24 |
|
|
Ovakva Hajduka iz drugege poluvrimena želin gledat! Ovakvu publiku želin čut na Pojud! Energija onih mutavih influencera i kazališne publike prilila se je na momčad pa zato onako mlitavo i odigradu na Pojudu.
Ako se bude onako igralo i navijalo, onda me nije briga kako ća završit utakmica, onda me uopće nije briga ako ne osvojimo naslov. Ono je bila hajdučka igra! S igračen manje si pritisnia drugu najboju obranu u ligi. Tako triba!
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 18 tra 2025, 22:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7609 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Hajduk dao više golova sa penala u prethodne dvije sezone nego Borac iz BL.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 19 tra 2025, 16:22 |
|
|
kiler je napisao/la: Hajduk dao više golova sa penala u prethodne dvije sezone nego Borac iz BL. ali nije više od dinama u posljednje tri U zadnje tri sezone: Dinamo 20 penala Hajduk 19 penala Rijeka 18 penala usput
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 20 tra 2025, 20:23 |
|
|
Istra je pokazala da je vrlo sposobna. Ova pobida mi je draga zbog zlobnika među Hajdukovin navijačiman koji su pjucali po momčadi nakon nerišene na Pojudu protiv njih.
Rika je napokon potrošila zalihu svojih života. Prikoviše putih se Rika, za jednu odličnu momčad, izvukla iz nokdauna.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 22 tra 2025, 22:08 |
|
|
Šibenik dobio lokose 2:1
Ono što je bilo nezamislivo sad je itekako realno, ako se Osijek ne trgne mogao bi ispast iz Lige. Što bi fakat bila katastrofa s obzirom na novi stadion i nogometnu akademiju.
Privitak/ci: |

hnl 31.png [ 73.72 KiB | Pogledano 423 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 22 tra 2025, 22:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61098 Lokacija: DAZP HQ
|
Osijek visi, ima lošiji međusobni skor i od Šibenika i Gorice. Vrijeme je Osiječe da se trgneš i mazneš bodove Rijeci i Hajduku u iduća dva kola. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 19:33 |
|
|
Hajduk izgubio od Istre 0:1
Mislim da će Rijeka dobit Osijek večeras, ali igra s Dinamom i to će sigurno izgubit, tako da je Hajduk i s remiem mogao pobjeć 1 bod iznad Rijeke.
Hajduku pleše na rubu, imali su +10 mil.€ nakon privatizacije dok se nisu pojavili ovi likovi iz "Naš Hajduk" i sad je u minusu - 10 mil.€ Što je najgore igrači su im prosjek osim Livaje, nemaju igre niti naslova prvaka, al treba priznat da su uzeli Kup 2 puta
Dinamo bar ima hrpu talenata mogu uzet 50 mil.€ u prijelaznom roku (Sučić-15 mil.€, Baturina-30mil.€)
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 19:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24389 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hajduk je zreo za puno promjena. Koliki proracun imaju Hajduk i Dinamo u odnosu na ostale, dominacija u ligi bi trebala biti neupitna. Ali vidimo da su daleko od toga.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 19:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61098 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne da se nikom bit prvak, ovo je nemoguće koliko loše igraju prva tri. Dinamo igra 4 doma i jednu na Poljudu, Hajduk dvije doma, oba derbija i 3 vani, Rijeka u goste i Dinamu i Hajduku. Ako danas popuše od Osijeka još uvijek smo u igri. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 19:45 |
|
|
Sad baš gledam Hajduk igra još s Dinamom i s Rijekom, znači da je sve otvoreno, Dinamo još može uzet naslov iako je 5 kola do kraja!
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 19:55 |
|
|
dudu je napisao/la: ovo je nemoguće koliko loše igraju prva tri. Ovo je jedna od najgori završnica HNL-a baš su sva 3 kluba LOŠA. Iako nije zanimljivo gledat ovako loš nogomet, moram priznat da je totalno napeto, ovako napeto nije bilo još od '90i kad su Dinamo, Vartex i Hajduk bili u igri do zadnjeg kola, ali tada je nogomet bio čista romantika.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: 1. HNL Postano: 23 tra 2025, 20:02 |
|
|
Sezona '95-'96
Dalić plače na 19:15 sec
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|