|
|
Stranica: 46/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 11:40 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Dobro ja se ne razumijem. Ti se razumiješ. Sasvim slučajno nekoliko godina trenirao isti,posjetio maltene sve važnije fudbalske događaje i i dan danas se bavim sportskim novinarstvom.
Navijao za Crnu Goru,al da su napumpali Engleze,nisu,da su imali sreće - jesu. Nigdje nisam rekao da je Engleska ubila CG ili zaslužila pobjedu,da je bila bliže - jeste.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 11:53 |
|
|
zenička posla 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 12:05 |
|
|
 Nekada davno u Grčkoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 17:42 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Pa jel to nacelnik Zenica pa da su zenicka posla i da prestavlja cjeli Zenici? Momak smijsan si... dobro je ovo utakmica prosla, kako su nas Pirausu primili i bacali na navijace, zvidjali himnoj i zapalili zastavu... bili su to prava "pirauska posla". Idemo jos malo statistike.... Zmajevi najpostenija repka u kvalifikacijama za najmanje primljenim opomenama.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 19:04 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 01:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Pa jel to nacelnik Zenica pa da su zenicka posla i da taj tip prestavlja cjelu Zenicu, bog zna odakle je taj tip uopste? Ja mislim da si prije imo u cilu da mene licno provociras. Momak smijsan si... dobro je ovo utakmica prosla, kako su nas u Pirausu primili i bacali na navijace, zvidjali himnoj i zapalili zastavu... bili su to prava "pirauska posla".. Idemo jos malo statistike.... Zmajevi najpostenija repka u kvalifikacijama za najmanje primljenim opomenama.   
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 19:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63789 Lokacija: DAZP HQ
|
Grci su bagra što je je, na naše navijače u Pireju su bacali molotovljev koktel i nikom ništa, UEFA im nikakvu kaznu nije odredila! 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 20:45 |
|
|
Još bih rekao da su oni neka moćna organizacija, poput ukrajinske, ali ovako mi uopće nije jasno  No važno da se hukanje kažnjava sa 100 000€, da se ne bi crnčići uvrijedili...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 22:35 |
|
|
|
Bemliga i vi Hrvati gdje god ste otišli problem ste napravili,ako ćemo bit realni. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 22:38 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
storaB je napisao/la: Bemliga i vi Hrvati gdje god ste otišli problem ste napravili,ako ćemo bit realni. :) Tko o čemu, kurva o poštenju il ti ga srbi o huliganizmu 
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 22:42 |
|
|
|
TG-B.B.B...
U svome dvorištu se treba prvenstveno gledati. Ono što sasvim sigurno znam da na utakmicama na strani ne vrijeđamo Hrvate,dok su isti to znali raditi po Rumuniji,Bugarskoj,Austriji,a protivnik im nije bila Srbija.
Naravno da je huliganizam sveprisutan u regionu,dakle prvo u mom dvorištu,samo sam se nadovezao kako se neki žele praviti moralni,a suštinski sve je to u pet deka.Štaviše gledamo li gostovanja srpski navijači,sem onog namještenog i plaćenog u Žabariji i nisu pravili probleme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 22:49 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
|
Pa realno vas ni nema na gostovanjima u nekom večem broju(reprezentativne utakmice) a i to što vas bude večinom se radi o dijaspori, ovo za naša gostovanja u bugarskoj i rumunjskoj ima konotacije sa pravoslavljem i provociranjem rumunjskih/bugarskih a i srpskih navijača koji su se tamo "slučajno" našli, mi bošnjaci njegujemo veči kult reprezentacije a i naše navijačke grupe organizirano prate reprezentaciju(za razliku od vaših), a znaš i sam da je dovoljno 5 budala da napravi kaos
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 27 ožu 2013, 22:53 |
|
|
|
Ma znam,diskutujemo, ne želim se svađati niti ima potrebe. Samo sam se nadovezao na priču o huliganizmu i čiji je ćaća jači i bolji.
Što se Srbije tiče daleko je više huliganizma u klupskom fudbalu i u šampionatu.Puno manje na tekmama reprezentacije. U Beču je bilo 15-ak hiljada,u Francuskoj 10-ak,na onoj tekmi u Njemačkoj 15-ak,u Belgiji 7-8... Jasno nema organizovane navijačke grupe iz Srbije koja je redovna na tekmama reprezentacije,mada su Zemunci imali nekolicinu akcija uz pomoć Meraklija...
Što se Rumunije tiče,znam tačno šta je bilo... bezveze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 29 ožu 2013, 14:06 |
|
|
Vrlo dobra i uigrana ekipa koja po svemu sudeći ide u Brazil. Imaju kvalitet za to,imaju dobru atmosferu u ekipi,igraju lijepo i efikasno. Mislio sam da će to protiv Grka ići teško,ali nije bilo ni trenutka neizvjesnosti. U Brazil idu Hrvatska,BiH,Crna Gora,Albanija. Teško vrijeme za neke,al jebga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 13:08 |
|
|
zmajček je napisao/la: Vrlo dobra i uigrana ekipa koja po svemu sudeći ide u Brazil. Imaju kvalitet za to,imaju dobru atmosferu u ekipi,igraju lijepo i efikasno. Mislio sam da će to protiv Grka ići teško,ali nije bilo ni trenutka neizvjesnosti. U Brazil idu Hrvatska,BiH,Crna Gora,Albanija. Teško vrijeme za neke,al jebga  +1 I agree.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:03 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:03 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:08 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
BiH će vjerojatno napraviti svjetsko čudo i plasirati se na prvo veliko natjecanje u povijesti. To mogu zahvaliti ždrijebu. U ovoj njihovoj skupini bi i Mihajlović osvojio prvo mjesto, bez izgubljenog boda. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:16 |
|
|
SDB je napisao/la: BiH će vjerojatno napraviti svjetsko čudo i plasirati se na prvo veliko natjecanje u povijesti. To mogu zahvaliti ždrijebu. U ovoj njihovoj skupini bi i Mihajlović osvojio prvo mjesto, bez izgubljenog boda.  Igrajući na nulu u gostima jer opasni Gekas uvijek vreba?? Teško 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:30 |
|
|
volvoks je napisao/la: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=670176 Teška iskompleksiranost... Zašto pobogu. Ne volim Dzeku, nije mi neki napadač ali nije lošiji od Mandzukića, uostalom ima bolju karijeru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: volvoks je napisao/la: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=670176 Teška iskompleksiranost... Zašto pobogu. Ne volim Dzeku, nije mi neki napadač ali nije lošiji od Mandzukića, uostalom ima bolju karijeru. Džeko je bolji, no nema potrebe za time, kao da Ćiro ili Bilić stalno ističu da je Modrić bolji nego Pjanić, ili Srna od Lulića 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:41 |
|
|
|
Pa niko stalno ne ističe. Čovjek rekao da je PO NJEGOVOM MIŠLJENJU BiH najbolja reprezentacija. Reakcija je bila takva da su ga pitali ZAŠTO? On je onda napravio komparaciju i spomenuo Dzeku i Mandzukića kao glavne napadače. jer možda misli da je to razlika a možda ga je neko pitao ko je bolji od te dvojice.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 15:49 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa niko stalno ne ističe. Čovjek rekao da je PO NJEGOVOM MIŠLJENJU BiH najbolja reprezentacija. Reakcija je bila takva da su ga pitali ZAŠTO? On je onda napravio komparaciju i spomenuo Dzeku i Mandzukića kao glavne napadače. jer možda misli da je to razlika a možda ga je neko pitao ko je bolji od te dvojice. Ta rasprava tko je bolji nema smisla dok ne odigramo utakmicu, a pogotovo ne s argumentima tipa mi razbili Grke vi ne, odigrali s Belgijom prije 5 godina 4-2, a vi 1-1, baa  Do te tekme, koja će doći prije ili kasnije, treba ili zaustaviti tu raspravu ili se usredotočiti na vrijednost igrača, trenutnu formu i slično...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 16:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28621 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Hah, čim se mnogi u BiH trude da naglase da im je repka bolja od Hrvatske, a Hrvate u HR zaboli neka stvar kakva je BiH reprezentacija tu je odmah sve jasno tko se komu divi i tko je objektivno viša klasa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 16:03 |
|
|
|
Ivica provokator, mamu mu muslimansku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 30 ožu 2013, 18:14 |
|
|
volvoks je napisao/la: http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=670176 Teška iskompleksiranost... Osim ništa pogrešno nije rekao, BiH je jača od hrvatske i Džeko je 3 klase iznad Mandžukića, e sad druga je stvar što BiH nikad se nije nigdje plasirala i sve 4 utakmice šta su igrali protiv vas su ispušili, a opet vas vaši bijedni novinari trolaju i kače ljiljane na naslovnice kad igra bih, a ovi na ulicama kad podudlate turskoj, i treba vas na svakom koraku j....
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|