HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 ožu 2025, 07:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 102  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija
PostPostano: 24 ožu 2013, 11:43 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja sam bila u BiH.Pred katedralom nisam kad su se dešavali Ti incidenti.Na stadionu nije bilo nacionalističkih prosera.U toku dolaska na stadion takodje.

Ako imate dokaze ( slike ili video uratke ) varvarskog ponašanja navijača proslijedite ih medijima.Ne postoji opravdanje za skrnavljenje bilo čije svetinje na ovaj način.Što se pisma tiče, prvi put ga vidim.

Nosite zastave Armije i dičite se time.... Drugima držite lekcije,a sami živite u 92oj. Druge pljujete a u sopstvenom dvorištu ispred pravoslavne i katoličke crkve pjevate šovinističke pjesme. Druge nazivate nacionalistima,a vi ste najgori oblik nacionalizma. Dosta je više.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 11:46 

Upozorenja: 3
Ti si svoje rekao što se mene tiče storaB.Općenito na ovom forumu i u svakoj budućoj diskusiji.Ne trudi se kvotati me.O lazima i mitomaniji, početku nekih psihičkih poremećaja i sličnim temama s osobama poput tebe ne mislim raspravljati.

Dakle Bošnjak koji vezao Srbina 93 i tukao ga do smrti u RS-u, 3 miliona Srba zrtava fašizma su za mene razlozi za ne nastavak diskusije.Zauvijek..

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 11:47 

Potpuno je nebitno kako je bilo u komunizmu.Bitno je osuditi stoku koja piša poput nekih pasa nekontrolirano skrnaveći vjerske objekte.

Pišaju "benzin" koji će ih danas-sutra same spržiti...

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 11:48 

I standardno od njih na komentarima ovog članka. Lupaju o Blažu kraljeviću.
Hrvatski TV kanal pod hitno, pa neka se oni nastave gušiti u svojim govnima.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 11:51 

Mar-kan je napisao/la:
Potpuno je nebitno kako je bilo u komunizmu.Bitno je osuditi stoku koja piša poput nekih pasa nekontrolirano skrnaveći vjerske objekte.

Obavijestite medije i to hrvatske.Oni moraju imati sluha, ako se već u BiH to zanemaruje.Svaka iole normalna osoba mora osuditi taj varvarizam i tu stoku Markane.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:03 

Bošnjaci se drže one: "Naš patriotizam nije vaš nacionalizam", odnosno, smatraju da je sve što oni naprave oprostivo jer je u cilju 100% Bosne...
To je jedan jako opasan stav :kava

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:10 

volvoks je napisao/la:
Bošnjaci se drže one: "Naš patriotizam nije vaš nacionalizam", odnosno, smatraju da je sve što oni naprave oprostivo jer je u cilju 100% Bosne...

Moralisto, moze dokaz za ovu tvoju tvrdnju ?Gdje sam ja to relativizirala ili odobrila varvarsko ponašanje ?A što se nacionalizma tiče i nezdravog pristupa, svi narodi sa prostora EX Jugoslavije imaju problema sa razgraničavanjem dobrog od lošeg, prihvatljivog od neprihvatljivog i bolesnog i zdravorazumskog.Nisu Bošnjaci izuzetak, a s tvoje strane licemjerno je spočitavati i izigravati moralnu vertikalu ovdje dok ti se u neposrednom susjestvu uzvikuje " Ubij Srbina ".

Uglavnom Ti palamudiš o Bošnjama, a nisi se pretragao osuditi takvo ponašanje.Ne vidjeh...

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:24 

Ti si svoje rekao što se mene tiče storaB.Općenito na ovom forumu i u svakoj budućoj diskusiji.Ne trudi se kvotati me.O lazima i mitomaniji, početku nekih psihičkih poremećaja i sličnim temama s osobama poput tebe ne mislim raspravljati.

Dakle Bošnjak koji vezao Srbina 93 i tukao ga do smrti u RS-u, 3 miliona Srba zrtava fašizma su za mene razlozi za ne nastavak diskusije.Zauvijek..

Što se nervirate? Dakle, da li je nošenje zastava Armije patriotizam? Da li je patriotizam u očišćenom Sarajevu ispred pravoslavnog i katoličkog vjerskog objekta pjevati šovinističke pjesme?Da li je patriotizam u toku intoniranja himne BiH pjevati pjesmu koja nema veze sa zvaničnom himnom?

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:34 

Patriotizam je pomakljati se u etnički oćišćenoj Banjaluci medjusobno kao što to Srbi rade i zapaliti zastavu HR, zbog zasluzenog gubitka utakmice.

I tko se nervira ?Ne laskaj si :D

Da Ti mene iznerviraš trebaš biti " bitan " dragi moj storaB :D
A ja tvoje upise dozivljavam kao zezanciju sa nekim pubertetlijom ..

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:37 

Srbi barem znaju za koga navijaju,ne prave se licImuri praveći se da navijaju za BiH,a ustvari navijaju za Armiju BiH. Tu je velika razlika.

Nemam ja šta sebi laskati,to što si me muvala i htjela otići na sladoled je druga strana medalje.

Osjeti se nervoza u tvom pisanju proporcionalna kvalitetu zeničkog vazduha.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:43 

Dosadan si ...Kakvo muvanje ?Jarane da ne idem u off.No za tebe takodje vazi ona moja čuvena " nastavak ljudskog roda, a ja i Ti sami na planeti zemlji nakon kataklizme "

Krenimo od paramecijuma ponovo !!!!:)

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:51 

Nisi moj tip,to smo već konstatovali.

Odgovori na pitanja? Dakle prosto i jasno, da li je patriotizam nepoštovanje države za koju se navodno navija? (msm naravno na navijače koji se predstavljaju kao navijači BiH)

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:54 

Nisam na sudu, da mi ti u svom licemjerju pistavljaš uvjete.Čuj odgovori :D

Već sam Ti rekla, s tobom ne mislim uopće ikad voditi neku suvislu raspravu.Poslije onih izmišljotina i mitomanije.

Mahanje !

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:56 

Mar-kan je napisao/la:

Obavijestite medije i to hrvatske.Oni moraju imati sluha, ako se već u BiH to zanemaruje.Svaka iole normalna osoba mora osuditi taj varvarizam i tu stoku Markane.

Nije poanta da mediji trube o tome,roditelji su krivi,društvo kompletno je bolesno.Stvaraju se podloge za buduće zlo.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:56 

Upozorenja: -1
Kako samo smarate... Čitam i pitam se kome će prije dosadit'. I čuj ovog, navijaju za Armiju BiH. Ti stvarno imaš nekih problema. Ne razumijem šta čekaju više moderatori da reaguju. Već 3/4 stranice se piše o politici na sportskoj temi, ali se naravno pušta. Da se neko od Bošnjaka ovako preserava po temi hrvatske repke, ne sumnjam da bi bio banovan.

U stvari, zanimljivo je kako se ljubomorao sjeća u zraku. Ovi Srbi pokušavaju ispast' face i relativizirati uspjeh Zmajeva, ali naravno ne uspjevaju. Činjenica je da ste propali kao reprezentacija, a da BiH i Hrvatska napreduju i razvaljuju top reprezentacije. Shvatite kako hoćete, al' itekako ste dobili po nosu.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 12:57 

volvoks je napisao/la:

Moralisto, moze dokaz za ovu tvoju tvrdnju ?Gdje sam ja to relativizirala ili odobrila varvarsko ponašanje ?A što se nacionalizma tiče i nezdravog pristupa, svi narodi sa prostora EX Jugoslavije imaju problema sa razgraničavanjem dobrog od lošeg, prihvatljivog od neprihvatljivog i bolesnog i zdravorazumskog.Nisu Bošnjaci izuzetak, a s tvoje strane licemjerno je spočitavati i izigravati moralnu vertikalu ovdje dok ti se u neposrednom susjestvu uzvikuje " Ubij Srbina ".

Uglavnom Ti palamudiš o Bošnjama, a nisi se pretragao osuditi takvo ponašanje.Ne vidjeh...

Pogledaj bolje, kritizirao sam takvo ponašanje publike, a što je još važnije, to su učinile i naše strukture vlasti, a i sam komentator u prijenosu...
Kod vas fali te samokritike, a to ništa ne opisuje bolje nego ta dva stiha Dubioze :kava

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 13:06 

Upozorenja: 1
U duhu pišanja da spomenem da omladina u Tuzli redovno zapišava stari hrvatski dom kod Jale.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 13:10 

Mar-kan je napisao/la:

Nije poanta da mediji trube o tome,roditelji su krivi,društvo kompletno je bolesno.Stvaraju se podloge za buduće zlo.

Slazem se u potpunosti Markane, da su kriteriji društveno prihvatljivih normi pomjereni na štetu društva.No ne slazem se da takvo ponašanje ne treba medijski eksponirati.Naprotiv.Misliš da kad bi se našla u novinama i portalima njuška neke od tih moralnih spodoba koje su skrnavile katedralu vršeći nuzdu da ne bi bilo učinka ?
Zavalio bi ga neko bokserom ako ništa, u prolazu, kad ga prepozna.

@Volvoks, i sama osudjujem ..Vidiš

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 13:26 

EMT, zi nikada nisi ni bila problem, bilo bi lijepo da takvih kao ti ima barem 30%, no nema ih ni 5...
Zašto ni u jednom mediju ovo nije osuđeno, zašto se te slike komentiraju s ponosom?? Kako je komentator komentirao zviždanje grčke himne??

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 13:26 

Andrea Stramaccioni je napisao/la:
Kako samo smarate... Čitam i pitam se kome će prije dosadit'. I čuj ovog, navijaju za Armiju BiH. Ti stvarno imaš nekih problema. Ne razumijem šta čekaju više moderatori da reaguju. Već 3/4 stranice se piše o politici na sportskoj temi, ali se naravno pušta. Da se neko od Bošnjaka ovako preserava po temi hrvatske repke, ne sumnjam da bi bio banovan.

U stvari, zanimljivo je kako se ljubomorao sjeća u zraku. Ovi Srbi pokušavaju ispast' face i relativizirati uspjeh Zmajeva, ali naravno ne uspjevaju. Činjenica je da ste propali kao reprezentacija, a da BiH i Hrvatska napreduju i razvaljuju top reprezentacije. Shvatite kako hoćete, al' itekako ste dobili po nosu.

Zašto bi me iko banovao,postavio sam jednostavno pitanjE,na koja evidentno ni sami navijači reprezentacije nemaju adekvatne odgovore,a pri tome ni najmanji stepen samokritike.
Nisam ja da se razumijemo ni mislio da ću dobiti odgovore,samo je žalosno pričati godinama o nekim Srbima,Hrvatima izdajnicima koji navijaju za Srbiju,Hrvatsku,a pri tome ti tzv. navijači navijaju za Alijinu RBIH. O tome se radi,zbog toga uostalom nikada niko ni neće sem Bošnjaka navijati za BiH.

Ne pokušavam ispasti faca,razočaran sam i tužan,ali i pored poraza još više volim reprezentaciju Srbije.
Lijepo sam upitao,međutim svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju propadoše.

Koliko znam,nek me neko ispravi BIH nije nikada dobila Srbiju,dva puta je gubila,nikada nije dobila Hrvatsku... O nekim većim silama poput Engleske,Francuske,Španije,Portugala,Holandije,Brazila,Argentine da i ne govorim.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 13:56 

volvoks je napisao/la:
EMT, zi nikada nisi ni bila problem, bilo bi lijepo da takvih kao ti ima barem 30%, no nema ih ni 5...
Zašto ni u jednom mediju ovo nije osuđeno, zašto se te slike komentiraju s ponosom?? Kako je komentator komentirao zviždanje grčke himne??

Hajd' ne pretjeruj. Čuj ni 5%. Problem je što vi vidite Bošnjake kao nekakve teroriste poput onih u Pakistanu, Iranu itd. A stvarnost je mnogo drukčija. Ali, to nije za ovu temu.

Grci su zaslužili zviždanje himne.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 14:04 

Andrea Stramaccioni je napisao/la:
Čuj ni 5%. Problem je što vi vidite Bošnjake kao nekakve teroriste poput onih u Pakistanu, Iranu itd.

Ne doživljavamo ih uopće tako. Više kao Srbe 1992-e, X 100 puta intenzitetom.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 14:11 

Ma doživljavajte kako hoćete, nije me ni briga. Samo vam činjenice ne idu u prilog jer, koliko god željeli stvoriti krivu sliku o teroristima, ratnim zločincima itd. nemate podlogu za to. Jer, činjenice su da su Srbi i Hrvati imaju mnogo više mrlja u historiji nego Bošnjaci. Zato vam je i krivo pa pokušavate, čak i putem sporta koji veze nema s politikom, svalit' krivicu na drugog. Prokontani ste odavno i zahvalite bogu što imamo ovako maloumne političare.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 14:13 

De prestani karikirati i mlatiti. Ako nemaš što reći o onom ispred katedrale okani nas se sa tim "unitarnim" i "graDŽanskim" nebulozama.

Vrh

PostPostano: 24 ožu 2013, 14:20 

Znam da boli istina, šta ćeš - tako je, kako je. Ponašanje ispred katedrale svakako osuđujem. Primitivaca i budala svugdje ima, Bošnjaci nisu izuzetak.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 102  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: