|
|
Stranica: 77/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 14:46 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Bošnjak, vjera Islam, jezik Bosanski,... nogometna reprezentacija BiH je bošnjačka, dakle naroda, a ne graDŽana BiH koji mogu za nju navijati kao i za Litvu. Sasvim je normalno da se molite i bodrite po svojim običajima, da prisvajate te rezultate, ali je nenormalno to imputirati kao nešto u čemu učestvuju ostali narodi koji tvore BiH pogotovu sa ovim obilježjima i skandiranjima s kojima ste etnički očistili svoj trokut BH.
Igrajte, slavite, molite, bodrite,...zar je tako teško da se sami o sebi zabavite, a ne da uguravate ostale da vam drže svijeću ili da vas bodre,...odrastite i sazrijte. A vidi, vi ste ti koji pričate da ne navijate zbog tih i tih argumenata. A argumenti su to što ljudi klanjaju za Bajram, što se mole Bogu i slični, uglavnom glupavi. Skupite se sa njima i molite se Bogu zajedno, ako je to razlog što ne navijate. A vi učestvujete u tome, savez je sastavljen od ljudi svih nacionalnosti, prošlo je kroz ekipu igrača svih nacionalnosti i vjeroispovijesti, selektora, stručnog štaba, mlade reprezenatacije - također učestvujete i u tome.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 14:48 |
|
|
Otkako je N/FSBiH "unitaran", tj. s jednim Predsjednikom, repka bilježi odlične rezultate. Epilog je plasman u Brazil. Možda je to recept za čitavu BiH!?
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 14:57 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Pička vam materina licemjerna, kad u Zenicu na stadion budem u mogućnosti uć sa oznakama hrvatskog naroda u BiH i izać neokrznut onda možda se probude simpatije.
Treba preimenovati tu reprezentaciju. ''Reprezentacija bošnjačkog dijela federacije''.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 14:58 |
|
|
Lebowski je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Bošnjak, vjera Islam, jezik Bosanski,... nogometna reprezentacija BiH je bošnjačka, dakle naroda, a ne graDŽana BiH koji mogu za nju navijati kao i za Litvu. Sasvim je normalno da se molite i bodrite po svojim običajima, da prisvajate te rezultate, ali je nenormalno to imputirati kao nešto u čemu učestvuju ostali narodi koji tvore BiH pogotovu sa ovim obilježjima i skandiranjima s kojima ste etnički očistili svoj trokut BH.
Igrajte, slavite, molite, bodrite,...zar je tako teško da se sami o sebi zabavite, a ne da uguravate ostale da vam drže svijeću ili da vas bodre,...odrastite i sazrijte. A vidi, vi ste ti koji pričate da ne navijate zbog tih i tih argumenata. A argumenti su to što ljudi klanjaju za Bajram, što se mole Bogu i slični, uglavnom glupavi. Skupite se sa njima i molite se Bogu zajedno, ako je to razlog što ne navijate. A vi učestvujete u tome, savez je sastavljen od ljudi svih nacionalnosti, prošlo je kroz ekipu igrača svih nacionalnosti i vjeroispovijesti, selektora, stručnog štaba, mlade reprezenatacije - također učestvujete i u tome. Pa pročitaj šta sam ti napisao, nemoj ko ploča ponavljati... Problem je bošnjački nacionalizam i obilježja koja su nosili dok su etničko čišćenje nemuslimana provodili, a to da ima oni koji se mole, neka se mole, to nema spora, pa Bajram je. Komšića i u NSBiH, ima ali to su Komšići koje se ništa ne pita nego klimaju kako ajatolah u Sarajevu kaže. Primjer,...od svih mjesta i klubova u BiH samo se otpisuju dugovi bošnjačkih klubova, gradi se "hram sporta" u Zenici, gradu sa najčišćim zrakom u državi gdje bi trebali treninzi repke biti,...ono daj nama i samo nama. Eto vam jarane halalimo i pare koje dajemo ili bolje reć nam otimate, al još da navijamo za to, ma bajaži. Problem je i što se preko neke lafo državne repke (koju popunjavaju 90% bošnjaci) uvlači priča o graDŽanima i unitarizaciji, kao eto nije bitno koje smo vjere samo da smo na kraju muslimani, jah. I sad ovaj sportski uspjeh u svakom skandiranju vidiš strast i mržnju prema narodima koji ne navijaju za tu repku i ispade da ste igrali protiv nas, a ne Litve,...razmislite malo o tome. Ne navijam zbog nekih argumenata nego zbog ljubavi prema državi, narodu i repki koja ih predstavlja, jebo te argument...ti misliš eto sad ćemo se mi prešaltat na beha zbog Brazila. A joj, još jednom, odrasti...
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:02 |
|
|
Nemoj da si ljut, bre. Inače, ne znam ni da neko na utakmicu Švicarske dolazi s obilježjima Francuske, Njemačke ili Italije. Opet, mislim da ništa ne bi bilo ni kada bi došli slaviti s hrvatskim obilježjima, svima je bilo do slavlja. Čak mislim da bi ljudima bilo drago. Sastav reprezentacije je takav da ga većinom čine Bošnjaci, ali ko je krvi BiH Srbima i Hrvatima što njihovih igrača nema ni na mapi? Još Sušić poziva Vranješa, Šunjića, Kvržića..., na koje ozbiljno računa u budućnosti. P.S. Kakva "ratna zastava", to je međunarodna priznata zastava RBiH koja se vihorila na East Riveru, pred zgradom UN-a.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:05 |
|
|
Vukan je napisao/la: Pička vam materina licemjerna, kad u Zenicu na stadion budem u mogućnosti uć sa oznakama hrvatskog naroda u BiH i izać neokrznut onda možda se probude simpatije.
Treba preimenovati tu reprezentaciju. ''Reprezentacija bošnjačkog dijela federacije''. Kretenu, ne psuj i spominji mater nekome bez razloga, vi se našli nekom govoriti da je licemjeran. Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti?
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vukan je napisao/la: Pička vam materina licemjerna, kad u Zenicu na stadion budem u mogućnosti uć sa oznakama hrvatskog naroda u BiH i izać neokrznut onda možda se probude simpatije.
Treba preimenovati tu reprezentaciju. ''Reprezentacija bošnjačkog dijela federacije''. Kretenu, ne psuj i spominji mater nekome bez razloga, vi se našli nekom govoriti da je licemjeran. Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti? Klošaru, samo u vašem šizo svijetu je zastava provokacija i ne znam ni ja šta. Ko kad ste onoga čovjeka iz Viteza javno linčovali zbog zastave na kući.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:12 |
|
|
Nismo jedini kod kojih se dešavaju takvi vandalizmi.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:14 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: A vidi, vi ste ti koji pričate da ne navijate zbog tih i tih argumenata. A argumenti su to što ljudi klanjaju za Bajram, što se mole Bogu i slični, uglavnom glupavi. Skupite se sa njima i molite se Bogu zajedno, ako je to razlog što ne navijate. A vi učestvujete u tome, savez je sastavljen od ljudi svih nacionalnosti, prošlo je kroz ekipu igrača svih nacionalnosti i vjeroispovijesti, selektora, stručnog štaba, mlade reprezenatacije - također učestvujete i u tome. Pa pročitaj šta sam ti napisao, nemoj ko ploča ponavljati... Problem je bošnjački nacionalizam i obilježja koja su nosili dok su etničko čišćenje nemuslimana provodili, a to da ima oni koji se mole, neka se mole, to nema spora, pa Bajram je. Komšića i u NSBiH, ima ali to su Komšići koje se ništa ne pita nego klimaju kako ajatolah u Sarajevu kaže. Primjer,...od svih mjesta i klubova u BiH samo se otpisuju dugovi bošnjačkih klubova, gradi se "hram sporta" u Zenici, gradu sa najčišćim zrakom u državi gdje bi trebali treninzi repke biti,...ono daj nama i samo nama. Eto vam jarane halalimo i pare koje dajemo ili bolje reć nam otimate, al još da navijamo za to, ma bajaži. Problem je i što se preko neke lafo državne repke (koju popunjavaju 90% bošnjaci) uvlači priča o graDŽanima i unitarizaciji, kao eto nije bitno koje smo vjere samo da smo na kraju muslimani, jah. I sad ovaj sportski uspjeh u svakom skandiranju vidiš strast i mržnju prema narodima koji ne navijaju za tu repku i ispade da ste igrali protiv nas, a ne Litve,...razmislite malo o tome. Ne navijam zbog nekih argumenata nego zbog ljubavi prema državi, narodu i repki koja ih predstavlja, jebo te argument...ti misliš eto sad ćemo se mi prešaltat na beha zbog Brazila. A joj, još jednom, odrasti... Bumbar, de mi reci nešto. Vi kao Hrvati želite navijati za Hrvatsku, jel tako? Ne želite navijati i za BiH ma kakva da je reprezentacija, mislim ko navija za dvije reprezentacije jednako strasno. A opet govorite da bi navijali za BiH da su Bošnjaci drukčiji, da je politika drukčija, da je reprezentacija drukčija. Možete li se odlučiti? I opet ta prepotentnost, otkud ovo: Citat: I sad ovaj sportski uspjeh u svakom skandiranju vidiš strast i mržnju prema narodima koji ne navijaju za tu repku i ispade da ste igrali protiv nas, a ne Litve,...razmislite malo o tome. Izmišljaš, lažeš. Ne vrti se sve oko vas, mada možeš steći takav dojam jer svako nađe ono što traži. Citat: ti misliš eto sad ćemo se mi prešaltat na beha zbog Brazila. A joj, još jednom, odrasti... Ne mislim to uopšte, opet izmišljaš stvari.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:14 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Nemoj da si ljut, bre. Inače, ne znam ni da neko na utakmicu Švicarske dolazi s obilježjima Francuske, Njemačke ili Italije. Opet, mislim da ništa ne bi bilo ni kada bi došli slaviti s hrvatskim obilježjima, svima je bilo do slavlja. Čak mislim da bi ljudima bilo drago. Sastav reprezentacije je takav da ga većinom čine Bošnjaci, ali ko je krvi BiH Srbima i Hrvatima što njihovih igrača nema ni na mapi? Još Sušić poziva Vranješa, Šunjića, Kvržića..., na koje ozbiljno računa u budućnosti. P.S. Kakva "ratna zastava", to je međunarodna priznata zastava RBiH koja se vihorila na East Riveru, pred zgradom UN-a. Ma daj, ne fursetaj se svega ti,...skoro da ste mundijal osvojili tako ispade, vjeruj drago mi je zbog vas, ne mogu gledat više taj oksuzluk koji vas je spopao, a i sreće se nije imalo u prijašnjim ciklusima što jes-jes. Jihad zastave, Osama Bin Laden i AlQuaida rekviziti i majice, turske zastave i povici tekbiranja pod kojima su ti tvoji međunarodno priznati "ljiljani" uništeni njihovom agresijom na Bosnu, danas služe da se prikriju svi ovi islamo-teroristički idelai koje gajite. Ja u tu priču ne želim ulaziti. Eto vi eto alquaida i terorizam i te vaše "ratne zastave" kojima se maskirate.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:17 |
|
|
Ima li još koji argument osim par turskih, arapskih i inih zastava, te "ludih Bošnjaka koji, navodno, ne daju Hrvatima da dođu sa svojim obilježjima na utakmicu reprezentacije"?
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:18 |
|
|
Da u BiH repki više od pola igrača su Srbi i Hrvati, kao što je slučaj i u državi većina Bošnjaka uopće ne bi pratila istu.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:20 |
|
|
Vukan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kretenu, ne psuj i spominji mater nekome bez razloga, vi se našli nekom govoriti da je licemjeran. Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti? Klošaru, samo u vašem šizo svijetu je zastava provokacija i ne znam ni ja šta. Ko kad ste onoga čovjeka iz Viteza javno linčovali zbog zastave na kući. Ako dolazi od strane provokatora, onda jeste. Kako ljudi dođu pa šetaju u hrvatskim dresovima po gradu, ili sa zastavom se slikaju.(i nemoj mi reći da nema toga u bošnjačkim sredinama) Niko ih ne dira. Al ne možeš ti mrzitelj doći i da nemaš problema. Jer mrziš i tražiš probleme. Ko i u svemu drugom u životu. Ovdje ne mislim konkretno na tebe, nego onako generalno, al ako se pronađeš nije moja stvar. A ko provocira i ide ljudima na živce imaće problema pa makar se ljiljanima okitio.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:20 |
|
|
Objašnjeno gore, ne da mi se 2x pisati.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:23 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Bumbar, de mi reci nešto. Vi kao Hrvati želite navijati za Hrvatsku, jel tako? Ne želite navijati i za BiH ma kakva da je reprezentacija, mislim ko navija za dvije reprezentacije jednako strasno. A opet govorite da bi navijali za BiH da su Bošnjaci drukčiji, da je politika drukčija, da je reprezentacija drukčija. Možete li se odlučiti? I opet ta prepotentnost, otkud ovo: Citat: I sad ovaj sportski uspjeh u svakom skandiranju vidiš strast i mržnju prema narodima koji ne navijaju za tu repku i ispade da ste igrali protiv nas, a ne Litve,...razmislite malo o tome. Izmišljaš, lažeš. Ne vrti se sve oko vas, mada možeš steći takav dojam jer svako nađe ono što traži. Citat: ti misliš eto sad ćemo se mi prešaltat na beha zbog Brazila. A joj, još jednom, odrasti... Ne mislim to uopšte, opet izmišljaš stvari. Nemam šta odlučivati, ne pada mi na pamet da navijam za bilo koju drugu repku pored svoje, pa nisu to klubska navijanja, smiješno mi je to i pomisliti..., čuj beha, daj bolan leb uozbilji se, može mi biti simpatično i drago jer smo opet "naši", ali navijanje je nekaj drugo. To se osjeća kroz narod i državu, a ne argumentima postaje navijač preko noći. Kontaš? jesqrac, ako nisi do sada neš ni od sad. Ovo vam je prava slika da vam ne trebaju ni Srbi ni Hrvati, da možete sami..., skinite nam se više.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti? Zašto bih dolazio mečki na rupu i izazivao? Navijaj kako hoćeš u svom dvorištu i sa kakvim god rekvizitima želiš.Isto ću i ja u svojem.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:27 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti? Zašto bih dolazio mečki na rupu i izazivao? Navijaj kako hoćeš u svom dvorištu i sa kakvim god rekvizitima želiš.Isto ću i ja u svojem. Samo je problem u tome što nije do kraja riješeno što je čije dvorište (eto Vitez npr.).
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:29 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Ima li još koji argument osim par turskih, arapskih i inih zastava, te "ludih Bošnjaka koji, navodno, ne daju Hrvatima da dođu sa svojim obilježjima na utakmicu reprezentacije"? Jebo vas argument, kako da vam čovjek objasni, nemre silom,...alo ba, repka, narod, država, cvijet, boja, žena, djete se ne voli zbog argumenata nego jednostavno voli. Vašu repku, jednostavno ne-vo-lem!!!! Ali nju voleeeem, ona mi je ljubav jedina...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:31 |
|
|
SDB je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zašto bih dolazio mečki na rupu i izazivao?
Navijaj kako hoćeš u svom dvorištu i sa kakvim god rekvizitima želiš.Isto ću i ja u svojem.
Samo je problem u tome što nije do kraja riješeno što je čije dvorište (eto Vitez npr.). U metar se zna čije je čije dvorište Politika se možda pravi mutava,ali interno znamo mi odlično granice...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:39 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Kada počnete dolaziti sa hrvatskim oznakama da ne provocirate druge možda i mognete. Kod vas su razmišljanja: "Zašto ne mogu doći negdje gdje su Bošnjaci, mahati hrvatskim zastavama, pjevati pjesme od Thompsona?" Zapitate li se kada što vamo to treba u životu, ta želja? Što morate biti cirkusanti? Zašto bih dolazio mečki na rupu i izazivao? Navijaj kako hoćeš u svom dvorištu i sa kakvim god rekvizitima želiš.Isto ću i ja u svojem. Pa to i ja govorim. Zašto? A neki i ne razumiju šta znači biti navijač, kakve odgovornosti to nosi. Ne nastaju problemi samo između hrvatskih i bošnjačkih navijača. Imali ste vi problema i u drugim zemljama. Ima ih u sportu na državnoj, na federalnoj razini, na kantonalnoj, lokalnoj. Tu uvijek ima problema. A vezano za obilježja. Evo npr ono u Stocu što su neki radili. Za mene je provokacija i tačka. Traženje dodatnih problema, komplikovanje situacije. Šta bi bilo da su Bošnjaci počeli po brdima bojiti travu u zeleno, to vam ne bi bila provokacija?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:43 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zašto bih dolazio mečki na rupu i izazivao?
Navijaj kako hoćeš u svom dvorištu i sa kakvim god rekvizitima želiš.Isto ću i ja u svojem.
Pa to i ja govorim. Zašto? A neki i ne razumiju šta znači biti navijač, kakve odgovornosti to nosi. Ne nastaju problemi samo između hrvatskih i bošnjačkih navijača. Imali ste vi problema i u drugim zemljama. Ima ih u sportu na državnoj, na federalnoj razini, na kantonalnoj, lokalnoj. Tu uvijek ima problema. A vezano za obilježja. Evo npr ono u Stocu što su neki radili. Za mene je provokacija i tačka. Traženje dodatnih problema, komplikovanje situacije. Šta bi bilo da su Bošnjaci počeli po brdima bojiti travu u zeleno, to vam ne bi bila provokacija? Misliš Muslimani? Mene nikad nisu zanimali ti navijački folovi,stada i krda.Individualac teški sam.Tko traži belaja,dobiće ga i u crkvi i u džamiji...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:44 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Bumbar, de mi reci nešto. Vi kao Hrvati želite navijati za Hrvatsku, jel tako? Ne želite navijati i za BiH ma kakva da je reprezentacija, mislim ko navija za dvije reprezentacije jednako strasno. A opet govorite da bi navijali za BiH da su Bošnjaci drukčiji, da je politika drukčija, da je reprezentacija drukčija. Možete li se odlučiti? I opet ta prepotentnost, otkud ovo: Izmišljaš, lažeš. Ne vrti se sve oko vas, mada možeš steći takav dojam jer svako nađe ono što traži. Ne mislim to uopšte, opet izmišljaš stvari. Nemam šta odlučivati, ne pada mi na pamet da navijam za bilo koju drugu repku pored svoje, pa nisu to klubska navijanja, smiješno mi je to i pomisliti..., čuj beha, daj bolan leb uozbilji se, može mi biti simpatično i drago jer smo opet "naši", ali navijanje je nekaj drugo. To se osjeća kroz narod i državu, a ne argumentima postaje navijač preko noći. Kontaš? jesqrac, ako nisi do sada neš ni od sad. Ovo vam je prava slika da vam ne trebaju ni Srbi ni Hrvati, da možete sami..., skinite nam se više. Niko vam se i ne penje na vrat, opet si prepotentan, 99% ljudi slavi zbog reprezentacije i ne razmišlja o vama. A ovo nas malo Bošnjaka ovdje je tu zbog rasprave, razonode, nije sad da je najezda opsjednutih Bošnjaka ovdje. Znamo se.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:49 |
|
|
Svađate se kao idioti.
Čija majka više dignit zastavu može.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 15:51 |
|
|
Lebowski je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Nemam šta odlučivati, ne pada mi na pamet da navijam za bilo koju drugu repku pored svoje, pa nisu to klubska navijanja, smiješno mi je to i pomisliti..., čuj beha, daj bolan leb uozbilji se, može mi biti simpatično i drago jer smo opet "naši", ali navijanje je nekaj drugo. To se osjeća kroz narod i državu, a ne argumentima postaje navijač preko noći. Kontaš? jesqrac, ako nisi do sada neš ni od sad. Ovo vam je prava slika da vam ne trebaju ni Srbi ni Hrvati, da možete sami..., skinite nam se više. Niko vam se i ne penje na vrat, opet si prepotentan, 99% ljudi slavi zbog reprezentacije i ne razmišlja o vama. A ovo nas malo Bošnjaka ovdje je tu zbog rasprave, razonode, nije sad da je najezda opsjednutih Bošnjaka ovdje. Znamo se. Nisam gledao beha tekmu, ali ću je skinuti i odgledat, ne kontam što uviđaš neku prepotenciju, evo da se kladim da su vaši bili srčaniji i požrtvovaniji od naših malokrvnika, to ovako na neviđeno znam. Ovo je mundijalska i olimpijska groznica koja mi je poznata, a baca me u same početke 90ih i naših repki te koliko nam je to značilo za afirmaciju i priznanje države i naroda. Tako i vama, zato uživajte dok traje... i dofati se sayuruše jebla te lopta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 16:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
bumbar92 je napisao/la: Bošnjak, vjera Islam, jezik Bosanski,... nogometna reprezentacija BiH je bošnjačka, dakle naroda, a ne graDŽana BiH koji mogu za nju navijati kao i za Litvu. Sasvim je normalno da se molite i bodrite po svojim običajima, da prisvajate te rezultate, ali je nenormalno to imputirati kao nešto u čemu učestvuju ostali narodi koji tvore BiH pogotovu sa ovim obilježjima i skandiranjima s kojima ste etnički očistili svoj trokut BH.
Igrajte, slavite, molite, bodrite,...zar je tako teško da se sami o sebi zabavite, a ne da uguravate ostale da vam drže svijeću ili da vas bodre,...odrastite i sazrijte. Sasvim jasno. Sve ostalo povlači đon u facu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|