|
|
Stranica: 79/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vukan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 18:58 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
@Sayuri, nije meni žao što bošnjačka repka ide u Brazil, već što si se ti razočarala u mene.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 18:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Ajde da si ti meni sretna.
Nisi vidjela slike koje sam za tebe postavio...nemam ja to šta više ponavljat.
Di su slike? Ovdje? Daj link Bezveze mi ovo svadjanje. Nego ima li tko da zna koliko košta hotel u Brazilu? Prijevoz i sl. Onda mi treba neTko stručan da ukalkulira koliko mi love treba za 3 nedelje:D Neću morati valjda traziti nekog bakutanera ko Kerum- a da se udajem? www.klubputnika.org
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:10 |
|
|
Metemma je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa rekoh ja da su svugdje pozitivni komentari, samo na ovom forumu nešto se glumi. Ili se ovdje skupljaju svi koji su s drugih stranica banovani zbog ekstremizma. Sindrom Komšić. Ti bolje od Srba i Hrvata znaš šta misle Srbi i Hrvati. Evo npr kako je jedan od mojih prijatelja na fejsu čestitao odlazak u Brazil: Drugi je napisao dabogda se ne vratili, treći dabogda se samo pilot vratio, ostali su iskulirali, ali nijednog pozitivnog komentara... Znam šta misli 99% mojih poznanika, al eto, ti našla neke komentare na netu... Citat: Ne pišem ovo zbog želje da volite BH rep. Samo prestanite tražiti neke glupe razloge, klanjanje, navijanje za Tursku, ratna obilježja, sve muslimani u prvom timu i recite jednostavno da mrzite sve što vole Bošnjaci i da ne možete podnijeti kad se oni nečem raduju, pa makar to radovanje bilo vezano za sport, znači ni na koji način ne šteti RS-u i budućoj HB Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica?
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:11 |
|
|
Metemma je napisao/la: Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica?
E to je čist nekaj drugač.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:14 |
|
|
Citat: Svjetski mediji pišu o Zmajevima nakon historijske pobjede
Radost turskog naroda
Turski mediji su izdvojili puno prostora za vijesti o pobjedi bh. reprezentacije, i to pod naslovom “Historijska pobjeda BiH“. U objavljenim vijestima se također može vidjeti sreća turskog naroda zbog uspjeha BiH, uprkos porazu Turske.
“Ako ništa, imamo tim za koji ćemo navijati na Svjetskom prvenstvu. Igrači bh. reprezentacije su naša braća koja su odrasla pod jako teškim uslovima i nadamo se da će biti primjer i našim nogometašima“, jedna je od poruka navijača.
Navijači su bh. reprezentaciji uputili i poruke poput: “Svaka čast BiH. Turska nije prošla, ali imamo BiH. Oni vole i podržavaju Tursku, a i mi njih. Neka oni budu primjer turskoj reprezentaciji“ i “Čestitamo BiH... Nadamo se da ćete biti ovako uspješni i na Svjetskom prvenstvu“. Teško da je Boris Pandža brat nekom Turčinu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda je do toga što mene baš ne hvataju te navijačke groznice, ali u čemu je stvar pa vlada ovakvo oduševljenje? U pitanju su kvalifikacije i relativno slabašna grupa. Svejedno, čestitke BiH. Previše mladih ljudi od 15 do 35 godina bez posla, bez perspektive, a s previše vremena i energije koju treba negdje ispraznit, na Srbe i Hrvate ne mogu, nema rata. Na svoje političare bi ali ko će ih branit od ustaša i četnika. Onda je ta neka zamišljena samo nji'ova BiH (Bosna) đe god džamije ima, lijek za sve, samo to treba uzet i imat će posao, perspektivu, zasnivat obitelji i jest zlatnim kašikama. Ovaj odlazak BiH nafilane muslimanima u Brazil doživljavaju kao korak u tom smjeru, pobjedu u ratu za bolju budućnost. Mi naravno znamo da je to daleko i od logike i od istine, no dok god mogu sanjat - sanjat će. Dok ne ostanu sami, a kad ostanu sami shvatit će da mahanje zastavama ne mijenja ustajanje u 6 i puno, puno rada.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:19 |
|
|
Citat: POGLEDAJTE: Novopazarci proslavili pobedu Bosne i plasman na Mundijal
NOVI PAZAR - Novopazarci su burno proslavili pobedu Bosne u Litvaniji i plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Na Trgu Gazi Isa-bega Isakovića, u organizaciji Bošnjačke kulturne zajednice, upriličeno je uživo praćenje fudbalske kvalifikacione utakmice Bosna i Hercegovina protiv Litvanije. Utakmica je propraćena ovacijama podrške reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a pobeda nakon utakmice velikim slavljem i vatrometom. Novi pazar je u Srbiji a navijaju za bosnu - prihvatljivo za bošnju Hrvati su u BiH a navijaju za Hrvatsku - neprihvatljivo za bošnju. Bošnjo je dakle šta?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:19 |
|
|
Metemma je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa rekoh ja da su svugdje pozitivni komentari, samo na ovom forumu nešto se glumi. Ili se ovdje skupljaju svi koji su s drugih stranica banovani zbog ekstremizma. Sindrom Komšić. Ti bolje od Srba i Hrvata znaš šta misle Srbi i Hrvati. Evo npr kako je jedan od mojih prijatelja na fejsu čestitao odlazak u Brazil: Drugi je napisao dabogda se ne vratili, treći dabogda se samo pilot vratio, ostali su iskulirali, ali nijednog pozitivnog komentara... Znam šta misli 99% mojih poznanika, al eto, ti našla neke komentare na netu... Citat: Ne pišem ovo zbog želje da volite BH rep. Samo prestanite tražiti neke glupe razloge, klanjanje, navijanje za Tursku, ratna obilježja, sve muslimani u prvom timu i recite jednostavno da mrzite sve što vole Bošnjaci i da ne možete podnijeti kad se oni nečem raduju, pa makar to radovanje bilo vezano za sport, znači ni na koji način ne šteti RS-u i budućoj HB Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica? Jesi im lajkao statuse, klipove ili si odmah pobrisao fašiste iz prijatelja?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:21 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda je do toga što mene baš ne hvataju te navijačke groznice, ali u čemu je stvar pa vlada ovakvo oduševljenje? U pitanju su kvalifikacije i relativno slabašna grupa. Svejedno, čestitke BiH. U čemu je problem, čitav svijet luduje za nogometom a mi ne smijemo slaviti ni kada prvi put odemo na SP.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:22 |
|
|
Pa kad sa Sayuri još priča vidiš da je čovjek tolerantan.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:23 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: Sindrom Komšić. Ti bolje od Srba i Hrvata znaš šta misle Srbi i Hrvati. Evo npr kako je jedan od mojih prijatelja na fejsu čestitao odlazak u Brazil:
Drugi je napisao dabogda se ne vratili, treći dabogda se samo pilot vratio, ostali su iskulirali, ali nijednog pozitivnog komentara...
Znam šta misli 99% mojih poznanika, al eto, ti našla neke komentare na netu...
Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica?
Jesi im lajkao statuse, klipove ili si odmah pobrisao fašiste iz prijatelja? Eto sad, fašiste... nećemo pretjerivat.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda je do toga što mene baš ne hvataju te navijačke groznice, ali u čemu je stvar pa vlada ovakvo oduševljenje? U pitanju su kvalifikacije i relativno slabašna grupa. Svejedno, čestitke BiH. Previše mladih ljudi od 15 do 35 godina bez posla, bez perspektive, a s previše vremena i energije koju treba negdje ispraznit, na Srbe i Hrvate ne mogu, nema rata. Na svoje političare bi ali ko će ih branit od ustaša i četnika. Onda je ta neka zamišljena samo nji'ova BiH (Bosna) đe god džamije ima, lijek za sve, samo to treba uzet i imat će posao, perspektivu, zasnivat obitelji i jest zlatnim kašikama. Ovaj odlazak BiH nafilane muslimanima u Brazil doživljavaju kao korak u tom smjeru, pobjedu u ratu za bolju budućnost. Mi naravno znamo da je to daleko i od logike i od istine, no dok god mogu sanjat - sanjat će. Dok ne ostanu sami, a kad ostanu sami shvatit će da mahanje zastavama ne mijenja ustajanje u 6 i puno, puno rada. Vidiš da i ti znaš normalno fercerati. Da ti nije neko ukrao account ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:35 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Metemma je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pa rekoh ja da su svugdje pozitivni komentari, samo na ovom forumu nešto se glumi. Ili se ovdje skupljaju svi koji su s drugih stranica banovani zbog ekstremizma. Sindrom Komšić. Ti bolje od Srba i Hrvata znaš šta misle Srbi i Hrvati. Evo npr kako je jedan od mojih prijatelja na fejsu čestitao odlazak u Brazil: Drugi je napisao dabogda se ne vratili, treći dabogda se samo pilot vratio, ostali su iskulirali, ali nijednog pozitivnog komentara... Znam šta misli 99% mojih poznanika, al eto, ti našla neke komentare na netu... Pa naravno da će biti takvi komentari jer niko normalan ne bi bio tvoj prijatelj na FB, niti bi ti za prijatelja imao nekog ko simpatiše BiH. Citat: Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica?
Koje glupo pitanje u pm. Pa zar bi ti likovi koji to uzvikuju istovremeno mogli navijati za BiH? Kako onda mogu s njima da navijam?
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:39 |
|
|
A ovih muslimana. Što glume finoću a zlatnog ljiljana birali za moderatora foruma. Bagra lažljiva.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:40 |
|
|
BBC je napisao/la: A ovih muslimana. Što glume finoću a zlatnog ljiljana birali za moderatora foruma. Bagra lažljiva. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gZX0zQXs4s
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:48 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Možda je do toga što mene baš ne hvataju te navijačke groznice, ali u čemu je stvar pa vlada ovakvo oduševljenje? U pitanju su kvalifikacije i relativno slabašna grupa. Svejedno, čestitke BiH. Previše mladih ljudi od 15 do 35 godina bez posla, bez perspektive, a s previše vremena i energije koju treba negdje ispraznit, na Srbe i Hrvate ne mogu, nema rata. Na svoje političare bi ali ko će ih branit od ustaša i četnika. Onda je ta neka zamišljena samo nji'ova BiH (Bosna) đe god džamije ima, lijek za sve, samo to treba uzet i imat će posao, perspektivu, zasnivat obitelji i jest zlatnim kašikama. Ovaj odlazak BiH nafilane muslimanima u Brazil doživljavaju kao korak u tom smjeru, pobjedu u ratu za bolju budućnost. Mi naravno znamo da je to daleko i od logike i od istine, no dok god mogu sanjat - sanjat će. Dok ne ostanu sami, a kad ostanu sami shvatit će da mahanje zastavama ne mijenja ustajanje u 6 i puno, puno rada. Znači svaka nesređena država ne smije navijati za reprezentaciju dok ne postane nova Švicarska? Pa reprezentacija se i voli upravo zato što je nešto lijepo, nešto iznad politike i političara. Mislim na same igrače. A posebno je lijepo što je nogometni savez konačno počeo da liči na nešto od kako ga je Osim preuzeo, za razliku od skoro dva desetljeća prije njega kad su ga vodile sve same korumpirane budale. Ti si izgleda zaboravio kako su Hrvati obožavali svoje nogometaše kad su se plasirali na SP, a i oni su daleko od idealne države (čak i sad kad su u EU), ali ih to nije spriječilo da slave. Čitavu Hrvatsku je zahvatila nogometna groznica, svaka reklama vezana za kockaste, navijačke pjesme se samo štancaju i to one sa stihovima kako vas je malo al vas ima, mala država, a sila itd. I Hrvati iz BiH su navijali za Hr a živjeli su u nesređenoj BiH, ustajali su / neustajali u 6 i po na posao i sve to što ti kažeš.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:57 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Previše mladih ljudi od 15 do 35 godina bez posla, bez perspektive, a s previše vremena i energije koju treba negdje ispraznit, na Srbe i Hrvate ne mogu, nema rata. Na svoje političare bi ali ko će ih branit od ustaša i četnika.
Onda je ta neka zamišljena samo nji'ova BiH (Bosna) đe god džamije ima, lijek za sve, samo to treba uzet i imat će posao, perspektivu, zasnivat obitelji i jest zlatnim kašikama. Ovaj odlazak BiH nafilane muslimanima u Brazil doživljavaju kao korak u tom smjeru, pobjedu u ratu za bolju budućnost.
Mi naravno znamo da je to daleko i od logike i od istine, no dok god mogu sanjat - sanjat će. Dok ne ostanu sami, a kad ostanu sami shvatit će da mahanje zastavama ne mijenja ustajanje u 6 i puno, puno rada.
Znači svaka nesređena država ne smije navijati za reprezentaciju dok ne postane nova Švicarska? Baš tako. To se upravo događa u RH. Ništa ne znači posebno što jedan Real dolazi u Zagreb ili što se repka (ne)plasira na SP. Mislim, lijepo je to ali ništa sad za euforiju, ujutro opet treba ustat s nogama okovanim u dugove i sa sumnjom hoće li se imat od čega ih vraćat. Mislim da smo sazreli i kao država i kao nacija (doduše ovo sranje s ćirilicom i brakovima me demantira ali generalno...). Općenito, bolje je imat na 1,5 milijuna ljudi desetinu nogometaša koji igraju svakodnevno rekreacijski nego 20 na SP, ti ionako imaju para i ugleda. To mi je neki dobar trend vani, svako se bavi nekim sportom, i ne prate toliko opće uspjehe, a ne da svoju lijenost i sjedenje po kafićima i kladionicama nadoknađuju slavljem nečega za što nisu nimalo zaslužni.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 19:58 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa naravno da će biti takvi komentari jer niko normalan ne bi bio tvoj prijatelj na FB, niti bi ti za prijatelja imao nekog ko simpatiše BiH. Kao što rekoh, Komšić sindrom, ili prije njega sindrom Alijinog Srbina. Ne znam ja šta misle Srbi, ti znaš. Ti znaš više Srba od mene, a oni koje ja znam svakako nisu normalni. Da su normalni ne bi ih ja ni znao. Zar nije malo šuplja priča? Citat: Citat: Ajde da ti nacrtam: da li bi ti navijala zajedno sa onima što viču Nož žica Srebrenica? Koje glupo pitanje u pm. Pa zar bi ti likovi koji to uzvikuju istovremeno mogli navijati za BiH? Kako onda mogu s njima da navijam? Govorimo hipotetički. Dakle, ne bi mogla. E, jel ti sad jasno zašto mi s "BH Fanatikosima" ne možemo da navijamo zajedno? Ili ćeš nastavit da se praviš luda?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:01 |
|
|
Dozvoljavate im da vas odvlače od bitnog i zavlače. Pa vam onda sa strane šuknu da ste vi nešto krivi. Dok se zajebavaju sa Komšićem i "platformama" ima da navijamo kontra te muslimanske repke, period, točka.
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:03 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Znači svaka nesređena država ne smije navijati za reprezentaciju dok ne postane nova Švicarska?
Baš tako. To se upravo događa u RH. Ništa ne znači posebno što jedan Real dolazi u Zagreb ili što se repka (ne)plasira na SP. Mislim, lijepo je to ali ništa sad za euforiju, ujutro opet treba ustat s nogama okovanim u dugove i sa sumnjom hoće li se imat od čega ih vraćat. Mislim da smo sazreli i kao država i kao nacija (doduše ovo sranje s ćirilicom i brakovima me demantira ali generalno...). Općenito, bolje je imat na 1,5 milijuna ljudi desetinu nogometaša koji igraju svakodnevno rekreacijski nego 20 na SP, ti ionako imaju para i ugleda. To mi je neki dobar trend vani, svako se bavi nekim sportom, i ne prate toliko opće uspjehe, a ne da svoju lijenost i sjedenje po kafićima i kladionicama nadoknađuju slavljem nečega za što nisu nimalo zaslužni. Englezi, Škoti, Irci, Nijemci, Španjolci, Nizozemci sad i Belgijanci... Bagra zatucana, bez posla i perspektive, umjesto da rade vesele se uspjesima reprezentacija.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:07 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8164 Lokacija: Republic of Srpska
|
Trojica momaka su poginula vraćajući se iz Litvanije. Nek im je laka zemlja.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:09 |
|
|
Evo, zakon velikih brojeva kaže da na 10.000 odnosno jedno 3000 vozila koja prelaze 3500 km ovako nešto dogodit: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/ ... bih-337001Što to kome treba? Nikad mi nisu bili jasni, ni oni koji su za našu repku ovako gibali... Džeki je ovo bila sudbonosna utakmica, idući mjesec će opet imat sudbonosnu protiv Manchestera, a onaj iza protiv Barce... On igra i dobiva lovu i ugled a ne ovi koji su vozili 3,5 tkm i poginuli nizašto. Da su imali posao i obitelji ne bi išli...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:15 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Citat: POGLEDAJTE: Novopazarci proslavili pobedu Bosne i plasman na Mundijal
NOVI PAZAR - Novopazarci su burno proslavili pobedu Bosne u Litvaniji i plasman na Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Na Trgu Gazi Isa-bega Isakovića, u organizaciji Bošnjačke kulturne zajednice, upriličeno je uživo praćenje fudbalske kvalifikacione utakmice Bosna i Hercegovina protiv Litvanije. Utakmica je propraćena ovacijama podrške reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a pobeda nakon utakmice velikim slavljem i vatrometom. Novi pazar je u Srbiji a navijaju za bosnu - prihvatljivo za bošnju Hrvati su u BiH a navijaju za Hrvatsku - neprihvatljivo za bošnju. Bošnjo je dakle šta? Novi Pazar smatraju bošnjačkim odnosno bosanskom zemljom. BiH smatraju samo bošnjačkom (bosanskom). Negiraju Hrvatstvo i Srpstvo BiH kao konstitutivne elemente. I sad se nadaju da će na popisu prebacit 50 % jer kako reče Sejfudin to bi bio neoboriv dokaz da je BiH (samo) njihova.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:29 |
|
|
Jednostavno, tko neće da navija za BiH iz ovog ili onog razloga nitko ga ne može natjerati da navija a tko hoće da navija za BiH nitko mu to ne može zabraniti.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 16 lis 2013, 20:34 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Jednostavno, tko neće da navija za BiH iz ovog ili onog razloga nitko ga ne može natjerati da navija a tko hoće da navija za BiH nitko mu to ne može zabraniti. Pametan komentar. Sve osim tog "tko".
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|