|
|
Stranica: 82/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 08:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pita učiteljica Mujicu u školi na satu geografije: - Gdje je Bosna i Hercegovina? - U Brazilu...odgovara Mujica.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 11:18 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Sayuri je napisao/la: Čak ni ovakvu zastavu koja ništa ne simboliše, ni himnu bez teksta, Hrvati i Srbi ne mogu prihvatiti. Najbolje bi bilo da je zastava podijeljena na 3 dijela, jedan dio ljiljani, drugi šahara, treći šta već Srbi imaju. A himna da se sastoji od 3 strofe i da sva tri naroda osmisle po jednu. Isto tako predlažem da urgiramo kod UEFE da osnujemo tim s 9 igrača ili 12, po 3-4 fudbalera iz svakog naroda, a da ekipu vode tri seletora koji bi se rotirali svako 4 mjeseca. Naravno podijeliti i terapeute, doktore, žene koje peru dresove, malce koji trče po loptu, šofere autobusa repke koji bi se pobrinuli da se podjednako puštaju Bešlić, Mladen Grdović i Željko Joksimović. Na meniju fudbalera trebali bi biti podjednako zastupljeni proizvodi prehrambenih firmi sva 3 naroda. U wc-u Violeta toalet papir za Hrvate, za muslimane voda iz Tešnja za pranje, za Srbe sapun made in Laktaši. Jedino ne znam šta s golmanom. Možda i tu 3 pa da se rotiraju. Opet mjenjanje teza. Zar nisu Bošnjaci ti koji su jedini bh patrioti?! Za Srbe i Hrvate je odavno rečeno da su izdajnici Bosne! Bošnjaci do 2013 se busaše u bosanstvo, kad prc... Po popisu će ih biti 2%. O nepoštovanju simbola države se može do sutra, iako već Srbi i Hrvati su ti koji od početka ne glume cinično poštovanje i patriotizam, Bošnjaci to radiše punih 17 godina. Pa evo predlažem da naša strofa bude Bosno zemljo naših djedova U tebi jedino Srpska vječna je Bosno zemljo naših djedova Republiko Srpska volim te. Može?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59885 Lokacija: DAZP HQ
|
storaB je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Čak ni ovakvu zastavu koja ništa ne simboliše, ni himnu bez teksta, Hrvati i Srbi ne mogu prihvatiti. Najbolje bi bilo da je zastava podijeljena na 3 dijela, jedan dio ljiljani, drugi šahara, treći šta već Srbi imaju. A himna da se sastoji od 3 strofe i da sva tri naroda osmisle po jednu. Isto tako predlažem da urgiramo kod UEFE da osnujemo tim s 9 igrača ili 12, po 3-4 fudbalera iz svakog naroda, a da ekipu vode tri seletora koji bi se rotirali svako 4 mjeseca. Naravno podijeliti i terapeute, doktore, žene koje peru dresove, malce koji trče po loptu, šofere autobusa repke koji bi se pobrinuli da se podjednako puštaju Bešlić, Mladen Grdović i Željko Joksimović. Na meniju fudbalera trebali bi biti podjednako zastupljeni proizvodi prehrambenih firmi sva 3 naroda. U wc-u Violeta toalet papir za Hrvate, za muslimane voda iz Tešnja za pranje, za Srbe sapun made in Laktaši. Jedino ne znam šta s golmanom. Možda i tu 3 pa da se rotiraju. Opet mjenjanje teza. Zar nisu Bošnjaci ti koji su jedini bh patrioti?! Za Srbe i Hrvate je odavno rečeno da su izdajnici Bosne! Bošnjaci do 2013 se busaše u bosanstvo, kad prc... Po popisu će ih biti 2%. O nepoštovanju simbola države se može do sutra, iako već Srbi i Hrvati su ti koji od početka ne glume cinično poštovanje i patriotizam, Bošnjaci to radiše punih 17 godina. Pa evo predlažem da naša strofa bude Bosno zemljo naših djedova U tebi jedino Srpska vječna je Bosno zemljo naših djedova Republiko Srpska volim te. Može? evo naše strofe. Herceg-Bosno zemljo naša mila, hrvatska si gruda uvijek bila. Uvijek bila i navijek ćeš biti, nikad više nećemo te kriti. još Bošnje svoju i imamo himnu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 12:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20758 Lokacija: među zvijezdama
|
Citat: Nogometna reprezentacija BiH bit će jedna od 32 učesnice Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu naredne godine. Već sada Bosanci i Hercegovci planiraju odlazak u ovu južnoameričku zemlju kako bi navijali za Zmajeve.
Za nešto manje od osam mjeseci počinje 20. po redu Svjetsko nogometno prvenstvo, prvo za Zmajeve od samostalnosti BiH i ulaska u FIFA-u. Bh. reprezentacija je već pobrala mnogobrojne simpatije širom svijeta, a sudeći prema komentarima čitatelja stranih portala, upravo će od 12. juna, kada počinje prvenstvo, navijati za Džeku, Misimovića, Pjanića, Bičakčića i ostale.
Ako je suditi prema sadašnjem interesu, na tribinama brazilskih stadiona na kojima će se igrati Mundijal će biti i mnogo Bosanaca i Hercegovaca. Možda ne onoliko koliko ih je bilo na tribinama stadiona u Žilini ili Kaunasu, ali definitivno broj kojeg se nećemo postidjeti.
Mogućnost kreditiranja i plaćanja na rate
Bh. turističke agencije već uveliko pripremaju aranžmane za one koji žele putovati u ovu egzotičnu državu kako bi prisustvovali do sada najspektakularnijoj smotri najboljih svjetskih nogometnih selekcija. U agenciji Centrotours, koja sa reprezentacijom BiH sarađuje već 16 godina, već su počele prijave i uplate za Mundijal.
"Početna cijena aranžmana iznosi 3.990 eura, u nju nisu uključene aerodromske takse i ulaznice za utakmice, koje mi osiguravamo. Aranžman je 15-dnevni, uključuje direktni letu za Brazil i dva čarter leta unutar te zemlje, smještaj na bazi 12 noćenja sa doručkom i usluge kompletne organizacije putovanja. U svakom od tri grada gdje se igraju utakmice su po četiri noćenja. Bez obzira na to gdje se igralo i u kojoj kvalifikacionoj grupi igrali, cijena je ista. Imat ćemo kancelariju u Sao Paulu sa našim osobljem, koje će biti dostupno 24 sata i rješavati probleme kojih će sigurno biti. Mi radimo sa provjerenim turističkim agencijama", kaže za Klix.ba Muamer Lutvić iz Centrotoursa.
Hoteli u kojima će biti smješteni putnici ove agencije, kaže naš sagovornik, su locirani u sigurnim dijelovima gradova.
"U Brazilu ima dosta nesigurnih područja u kojima se ne može šetati mirno i u kojima su hoteli nešto jeftiniji. Ima dosta pljački i džeparenja", kaže Lutvić te dodaje da postoji mogućnost plaćanja na rate, kao i kreditiranja preko banaka sa kojima je Centrotours već dogovorio uslove.
Iz ove Agencije garantuju svojim putnicima da će imati vrhunsku uslugu, kao što imaju navijači Engleske, Španije, Njemačke...
Pomoć bh. navijačima u Brazilu
U agenciji VTA (Ventura Travel Agency) također su napravili preliminarne cijene za putovanje na Svjetsko prvenstvo.
"Planirali smo 15 noćenja i cijena sa avionskim prijevozom do Brazila, smještajem, ulaznicama i letovima unutar te zemlje iznosi 4.199 eura", kazao nam je Adnan Terzić iz VTA agencije.
U agenciji Sol Azur su nam kazali da još uvijek nemaju definitivno utvrđene cijene aranžmana za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, ali će se one kretati oko 6.500 KM zavisno od mjesta gdje naši reprezentativci budu igrali. I ova agencija će imati stacionar u Rio de Janeiru ili Sao Paulu, gdje će njihovi putnici imati svu potrebnu pomoć u slučaju nekih problema i komplikacija.
Još nekoliko bh. agencija planira organizaciju putovanja u Brazil. Među njima je i Golden Tours, u kojoj će u narednih nekoliko sedmica napraviti aranžaman.
Grupna faza Mundijala traje od 12. do 26. juna, nakon čega slijedi pauza. Šesnaest najboljih selekcija nastavlja takmičenje od 28. juna do 1. jula. Četvrtfinale je planirano za 4. i 5. juli, dok će polufinalne utakmice biti odigrane 8. i 9. Grandiozno finale odigrat će se u Rio de Janeiru 13. jula, čime će biti završeno Svjetsko nogometno prvenstvo. Ne treba mi kredit.Koje olakšanje
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 12:43 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Citat: Nogometna reprezentacija BiH bit će jedna od 32 učesnice Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu naredne godine. Već sada Bosanci i Hercegovci planiraju odlazak u ovu južnoameričku zemlju kako bi navijali za Zmajeve.
Za nešto manje od osam mjeseci počinje 20. po redu Svjetsko nogometno prvenstvo, prvo za Zmajeve od samostalnosti BiH i ulaska u FIFA-u. Bh. reprezentacija je već pobrala mnogobrojne simpatije širom svijeta, a sudeći prema komentarima čitatelja stranih portala, upravo će od 12. juna, kada počinje prvenstvo, navijati za Džeku, Misimovića, Pjanića, Bičakčića i ostale.
Ako je suditi prema sadašnjem interesu, na tribinama brazilskih stadiona na kojima će se igrati Mundijal će biti i mnogo Bosanaca i Hercegovaca. Možda ne onoliko koliko ih je bilo na tribinama stadiona u Žilini ili Kaunasu, ali definitivno broj kojeg se nećemo postidjeti.
Mogućnost kreditiranja i plaćanja na rate
Bh. turističke agencije već uveliko pripremaju aranžmane za one koji žele putovati u ovu egzotičnu državu kako bi prisustvovali do sada najspektakularnijoj smotri najboljih svjetskih nogometnih selekcija. U agenciji Centrotours, koja sa reprezentacijom BiH sarađuje već 16 godina, već su počele prijave i uplate za Mundijal.
"Početna cijena aranžmana iznosi 3.990 eura, u nju nisu uključene aerodromske takse i ulaznice za utakmice, koje mi osiguravamo. Aranžman je 15-dnevni, uključuje direktni letu za Brazil i dva čarter leta unutar te zemlje, smještaj na bazi 12 noćenja sa doručkom i usluge kompletne organizacije putovanja. U svakom od tri grada gdje se igraju utakmice su po četiri noćenja. Bez obzira na to gdje se igralo i u kojoj kvalifikacionoj grupi igrali, cijena je ista. Imat ćemo kancelariju u Sao Paulu sa našim osobljem, koje će biti dostupno 24 sata i rješavati probleme kojih će sigurno biti. Mi radimo sa provjerenim turističkim agencijama", kaže za Klix.ba Muamer Lutvić iz Centrotoursa.
Hoteli u kojima će biti smješteni putnici ove agencije, kaže naš sagovornik, su locirani u sigurnim dijelovima gradova.
"U Brazilu ima dosta nesigurnih područja u kojima se ne može šetati mirno i u kojima su hoteli nešto jeftiniji. Ima dosta pljački i džeparenja", kaže Lutvić te dodaje da postoji mogućnost plaćanja na rate, kao i kreditiranja preko banaka sa kojima je Centrotours već dogovorio uslove.
Iz ove Agencije garantuju svojim putnicima da će imati vrhunsku uslugu, kao što imaju navijači Engleske, Španije, Njemačke...
Pomoć bh. navijačima u Brazilu
U agenciji VTA (Ventura Travel Agency) također su napravili preliminarne cijene za putovanje na Svjetsko prvenstvo.
"Planirali smo 15 noćenja i cijena sa avionskim prijevozom do Brazila, smještajem, ulaznicama i letovima unutar te zemlje iznosi 4.199 eura", kazao nam je Adnan Terzić iz VTA agencije.
U agenciji Sol Azur su nam kazali da još uvijek nemaju definitivno utvrđene cijene aranžmana za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, ali će se one kretati oko 6.500 KM zavisno od mjesta gdje naši reprezentativci budu igrali. I ova agencija će imati stacionar u Rio de Janeiru ili Sao Paulu, gdje će njihovi putnici imati svu potrebnu pomoć u slučaju nekih problema i komplikacija.
Još nekoliko bh. agencija planira organizaciju putovanja u Brazil. Među njima je i Golden Tours, u kojoj će u narednih nekoliko sedmica napraviti aranžaman.
Grupna faza Mundijala traje od 12. do 26. juna, nakon čega slijedi pauza. Šesnaest najboljih selekcija nastavlja takmičenje od 28. juna do 1. jula. Četvrtfinale je planirano za 4. i 5. juli, dok će polufinalne utakmice biti odigrane 8. i 9. Grandiozno finale odigrat će se u Rio de Janeiru 13. jula, čime će biti završeno Svjetsko nogometno prvenstvo. Ne treba mi kredit.Koje olakšanje Tajo ne voli nogomet?
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 12:48 |
|
|
Voli, no sumnjam da će biti toliko velikodušan. Preračunaće i nerad ordinacije takodje. Ne to je definitivno previše za njega. Kako god, ušediću Bozićnicu i novac od odmora. 13 i 14 plaću A ima i minus.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 12:56 |
|
|
Gospođice emt, ovime pokazujete natruhe nacionalističkog fanatizma.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 13:02 |
|
|
Zašto? Što nisam rasipinica i što štedim? Nemojte molim vas, ja sam san svake svekrve u AT, HR, BiH
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 13:02 |
|
|
Zašto? Što nisam rasipinica i što štedim? Nemojte molim vas, ja sam san svake svekrve u AT, HR, BiH
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 13:05 |
|
|
Što rasipate vrijedne resurse, koje ste stvorili trudbeničkim radom svojih žuljevitih ruku, na praćenje reprezentacije koja će u Brazilu biti topovska hrana svima. Jedino Vas izvlači činjenica da je Vođa najavio bivstvovanje na tim meridijanima i paralelama u navedeno vrijeme, što je vjerojatno pravi razlog Vašeg probuđenog interesa za najvažniju sporednu stvar na svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 13:13 |
|
|
Mozda BiH bude iznenadjenje SP Koji vodja? Karamarko ili Čović? Ne mislite valjda da bi u zaru nacionalnog fanatizma izvršila neki samoubilački napad?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 14:03 |
|
|
dudu je napisao/la: storaB je napisao/la: Opet mjenjanje teza. Zar nisu Bošnjaci ti koji su jedini bh patrioti?! Za Srbe i Hrvate je odavno rečeno da su izdajnici Bosne! Bošnjaci do 2013 se busaše u bosanstvo, kad prc... Po popisu će ih biti 2%. O nepoštovanju simbola države se može do sutra, iako već Srbi i Hrvati su ti koji od početka ne glume cinično poštovanje i patriotizam, Bošnjaci to radiše punih 17 godina.
Pa evo predlažem da naša strofa bude
Bosno zemljo naših djedova U tebi jedino Srpska vječna je Bosno zemljo naših djedova Republiko Srpska volim te.
Može?
evo naše strofe. Herceg-Bosno zemljo naša mila, hrvatska si gruda uvijek bila. Uvijek bila i navijek ćeš biti, nikad više nećemo te kriti. još Bošnje svoju i imamo himnu. Red bi bio da naša (srpska) strofa ide prva.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 14:32 |
|
|
Može ako se preimenujete u Srpska Bosna... pa slijedi: Srpska Bosna Bosna Herceg Bosna čak bi se dalo opjevati
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 14:35 |
|
|
predlog cijenjenog Bumbara odbija naša strana... :)
Bosno zemljo naših djedova U tebi jedino Srpska vječna je Bosno zemljo naših djedova Republiko Srpska volim te.
........ (nastavak 1 hrvatska i jedna bošnjačka strofa)
što se refrena tiče on je stvar dogovora, najbolje bi bilo da bude Republiko Srpska volim te, Republiko Srpska živim za te, ali u skladu sa jednakošću i konstitutivnošću, ovaj refren je podložan promjenama.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 15:27 |
|
|
Pratim danima po BI-jevskim medijima kako se priča o tome kako je nogometna reprezentacija BiH ujedinila sve narode i građene kako se slavilo i u Banjaluci bla bla bla i onda psujem sve u sebi kako staklenjaci tako lažu Sarajlije. I evo netko se sjetio i povodom toga napisao nešto pametno. http://bljesak.info/web/article.aspx?a= ... 4581f02d1f
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 15:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozda BiH bude iznenadjenje SP Nije možda već sigurno, ali negativno iznenađenje što i nebi bilo iznenađenje.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 16:05 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ja je osobno ne mogu prihvatiti bas zato sto niste ne predstavlja. A koliko je meni poznato Hrvati su predlagali liljane za grb i sta je tu bilo ne znam. Osobno ne bih imao nista protiv ljiljana, naprotiv. Hehe... Jednom sam ih okacio oko vrata i otisao u Hercegovinu tako (zapadnu ). Pa su me prvo cudno gledali, pa smo onda malo o tome sta su ljiljani zapravo i tako... Srbi s druge strane nikad na to ne bi pristali, jer oni u tome nikad nisu vidjeli dio svog identiteta, mada cak i grb Srbije cini mi se dva ljiljana. Upravo tako. Zašto bi Hrvatima i Srbima smetali stilizirani krstovi/križevi? Neki forumaši i dalje pokazuju koliko ih "ne zanima" reprezentacija, dosljedno uvećavajući broj stranica teme. Duplo više postova nego na temi HR repke. Bilo bi lijepo da ima jedan smiley sa zastavom ljiljana, ali shvatam da ne možete to napraviti.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 16:07 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozda BiH bude iznenadjenje SP Nije možda već sigurno, ali negativno iznenađenje što i nebi bilo iznenađenje. Kakvoj grupi se Srbija nada? A sorry, uvijek zaboravim...
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 16:23 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: Što rasipate vrijedne resurse, koje ste stvorili trudbeničkim radom svojih žuljevitih ruku, na praćenje reprezentacije koja će u Brazilu biti topovska hrana svima. Jedino Vas izvlači činjenica da je Vođa najavio bivstvovanje na tim meridijanima i paralelama u navedeno vrijeme, što je vjerojatno pravi razlog Vašeg probuđenog interesa za najvažniju sporednu stvar na svijetu. SarajkaDjevojka je napisao/la: Mozda BiH bude iznenadjenje SP Koji vodja? Karamarko ili Čović? Ne mislite valjda da bi u zaru nacionalnog fanatizma izvršila neki samoubilački napad? O tite ti
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 16:55 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Nije možda već sigurno, ali negativno iznenađenje što i nebi bilo iznenađenje. Kakvoj grupi se Srbija nada? A sorry, uvijek zaboravim... Pa morala je i BiH jednom da prođe kvalifikacije.
|
|
Vrh |
|
|
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 17:16 |
|
|
Ybg, ne živi se vječno u prošlosti.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 17:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 18:07 |
|
|
znači NEVERA
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 18:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 18 lis 2013, 19:13 |
|
|
storaB je napisao/la: znači NEVERA Totalno iskulirani BI-jevci nakon ove snimke haha. A što se tiče ovih što su zalutali, mislim da je neka zajebancija u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|