HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 stu 2025, 12:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4660 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 187  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb
PostPostano: 01 sij 2021, 20:55 

Točno, ne valjaju im lopine i ljigavci poput Canjuge i Mamića. Slobodno si ih nosi gdje hoćeš!

Vrh

PostPostano: 01 sij 2021, 23:39 

Divlja svinja5 je napisao/la:
Točno, ne valjaju im lopine i ljigavci poput Canjuge i Mamića. Slobodno si ih nosi gdje hoćeš!

Divlja svinjo... kad ode Mamic i dodje ona prasica Mrak Taritaš na mjesto predsjednika Dinama, vjerojatno ces tada biti sretan.

do tada gledaj je :dinamo1

Vrh

PostPostano: 02 sij 2021, 17:17 

Citat:
Tri Hrvata izabrani su u najbolju momčad mladih igrača Europske lige

Dinamov dvojac Joško Gvardiol i Lovro Majer, te Rijekin vratar Ivan Nevistić izabrani su u najbolju momčad mladih igrača Europske lige, objavila je Europska nogometna federacija (UEFA). UEFA je idealnih 11 objavila na svojim službenim stranicama, a laureate su birali njezini reporteri.

Igrači koji su birani, morali su ispuniti dva kriterija - nisu smjeli biti stariji od 24 godine, a u Europskoj ligi su morali debitirati 2020. godine. Iznimka su bili oni igrači koji su debitirali ranije, ali su do sada imali zanemarivu ulogu. Tako su u idealnih 11 uvrštena tri mlada hrvatska nogometaša.

Za Nevistića se navodi kako je "mladi vratar odigrao sve utakmice za Rijeku sakupivši 28 obrana."

IDEALNIH 11:

IVAN NEVISTĆ (22, Rijeka)
JOŠKO GVARDIOL (18, Dinamo), David Carmo (21, Braga), Wesley Fofana (19, Leicester Cit), Sven Botman (20, Lille)
Florian Wirtz (17, Bayer Leverkusen), Tekefusa Kubo (19, Villarreal), LOVRO MAJER (22, Dinamo),
Amine Gouiri (20, Nica), Darwin Nunez (21, Benfica), Donyell Malen (21, PSV Eindhoven).

3/11

Neloše...

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 12:34 

Citat:
Rijekin lijevi bek Daniel Štefulj (21), mladić koji je i član hrvatske U-21 reprezentacije, potpisuje za Dinamo, ali ostaje na posudbi u Rijeci, u plavi dom stiže tek nakon završetka ove sezone!

Na rovinjskim pripremama Dinama nam je iz klupskih izvora potvrđeno da će Dinamo za Štefulja platiti Rijeci između 1 i 1,5 milijuna eura, te uz novac dati dvojicu igrača Nevena Đuraseka i Roka Jurišića! Dakle, ne radi se o posudbi tog dvojca, nego o transferu koji ide u paketu s eurima. Tako se rasplela priča u kombinaciji Rijeke i Dinama.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... r-15041147

Planiraju i Nevistića umjesto Livakovića dovesti. Za Menala i Kulenovića.

Pošteno. Bilo bi pokvareno od Dinama da oslabljuje konkurenciju kad je ovako nadmoćan. Ovo je razmjena i trgovina.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 12:40 

menalo, a pogotovo kulenović imaju previsoke ugovore da ih rijeka preuzme. teško da će mišković pristati na takav deal

Vrh

PostPostano: 07 sij 2021, 12:41 

Ako se daje Nevistića onda nije nemoguće. Menalo je procvjetao u Rijeci. Glupo bi im bilo da ga ne uzmu.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2021, 09:16 

https://www.transfermarkt.com/gnk-dinam ... verein/419

Dinamo po prvi put prebacio 100 milijuna eura vrijednosti. stvarna vrijednost je dakako značajno veća, ali ipak su cijene donekle usklađene, Lovro Majer je na 10 milijuna eura, Joško Gvardiol na 16 milijuna, Livaković na 13 milijuna i Petković na 11 milijuna.

Daniel Štefulj je sin Danijela Štefulja ( :D ) koji je igrao za Dinamo 90-tih, ali desnog beka.

Ovaj mali je jako potentan igrač, slobodno im uvaljati nedokazane igrače (neću reći škart) i što manje eura.

Isto tako, zakapariti Nevistića, Livaković odlazi na ljeto gotovo sigurno, a ovaj mi se čini još i bolji od Livakovića, u svakom slučaju ima golmansku visinu od 1,95 m.

Vrh

PostPostano: 28 sij 2021, 18:57 

Citat:
Daniel Štefulj od ponedjeljka je i službeno Dinamov igrač na posudbi u Rijeci do kraja sezone, a to bi već u četvrtak trebao postati i Ivan Nevistić.

Inače, u tijeku su i razgovori, vođeni su i u utorak, s Goricom oko mogućeg transfera Darija Špikića i Marijana Čabraje, koji bi također do ljeta trebali ostati u dosadašnjem dresu. Dođe li do konačnog dogovora, možda bi se do kraja tjedna također trebale znati pojedinosti.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15046065

Kakvi su Špikić i Čabraja?

Vrh

PostPostano: 01 vel 2021, 19:29 

Citat:
Odbijena je danas u Maksimiru još jedna ponuda osim one Marseillea za Lovru Majera. Radi se o ponudi Herthe za Mislava Oršića teškoj 4 milijuna eura!

Dakle, ukupno je Dinamo ovog zimskog prijelaznog roka, u teškim trenucima zbog korona krize odbio za Majera i Oršića čak 19 milijuna eura.

A u međuvremenu se na dolaske Čabraje, Špikića, Ristovskog, Štefulja i Nevistića bacio u ukupni trošak od 7 milijuna eura.

Da je prodao Majera i Oršića, te da se nije bacio u kupnju, bio bi bogatiji za čak 26 milijuna eura! No, definitivno veseli da se plavi klub posvetio isključivo sportskom rezultatu i na tome zg-klubu treba skinuti kapu, pokloniti se do poda.

Marseille ponudio 15 milijuna za Majera odmah.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2021, 20:57 

dudu je napisao/la:
https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/startseite/verein/419

Dinamo po prvi put prebacio 100 milijuna eura vrijednosti. stvarna vrijednost je dakako značajno veća, ali ipak su cijene donekle usklađene, Lovro Majer je na 10 milijuna eura, Joško Gvardiol na 16 milijuna, Livaković na 13 milijuna i Petković na 11 milijuna.

Daniel Štefulj je sin Danijela Štefulja ( :D ) koji je igrao za Dinamo 90-tih, ali desnog beka.

Ovaj mali je jako potentan igrač, slobodno im uvaljati nedokazane igrače (neću reći škart) i što manje eura.

Isto tako, zakapariti Nevistića, Livaković odlazi na ljeto gotovo sigurno, a ovaj mi se čini još i bolji od Livakovića, u svakom slučaju ima golmansku visinu od 1,95 m.

..al sve to može bit kula od karata ako ne osvoje prevenstvo eto problema imaju prevelike ugovore...

Vrh

PostPostano: 05 vel 2021, 00:20 

Citat:
S DRUGE STRANE SVIJETA
‘NOVI GVARDIOL‘ PROŠAO NA PROBI DINAMA! NOSI JEDNO OD NAJSLAVNIJIH PREZIMENA U POVIJESTI MODROG KLUBA
slika

Dinamo Zagreb se etablirao kao klub koji razvija mlade talente pa svako malo dobijemo obavijesti iz inozemnih medija, poglavito s engleskog govornog područja, o interesu nekog mladca za dolaskom u plavi dres. Zadnja je vijest o Antonu Mlinariću (18), 192 cm visokom stoperu Sydney FC-a, koji je na probi u Maksimiru.

Prema pisanju australskog nogometnog portala The World Game, Mlinarić, koji ima dvojno državljanstvo, lani je trebao na probu u kijevski Dinamo, ali je to otpalo zbog pandemije covida-19.

Iako mu ugovor sa Sydney FC-om ističe tek 2022., Mlinariću je dopušten dolazak u Zagreb, potvrdio je njegov agent James Hardy, koji Dinamo zove "jednim od najproduktivnijih klubova za razvoj mladih igrača".

Iz Dinama su nam neslužbeno povrdili da su zadovoljni stoperom koji je ljevak i voli iznositi loptu, kao i Gvardiol te ga planiraju do ljeta priključiti juniorima, a potom u B-momčad. Mlinarić je igrao i za U17 reprezentaciju na SP-u u Brazilu 2019.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... a-15048174

Vrh

PostPostano: 05 vel 2021, 00:21 

slika

Novi Joe Šimunić? :zubati

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 14:25 

Citat:
DINAMO DOVEO DVA NOVA TALENTA! NA MAKSIMIR STIGAO KLINAC SLAVNOG PREZIMENA: ‘VELIKO PRIZNANJE ZA MENE!‘
slika

Dvojica darovitih mladih nogometaša, 18-godišnji Bjelorus Ilya Chernyak i njegov vršnjak, australski Hrvat Anton Paul Mlinarić, novi su igrači Dinama, objavljeno je na službenoj stranici maksimirskog kluba. Obojica će pojačati konkurenciju u juniorskom sastavu plavih, a po potrebi će kandidirati i za Dinamo II.

Chernyak je rođen 19. svibnja 2002. u bjeloruskom Gomelu, a u Zagreb dolazi iz Shakhtyora iz Soligorska.

"Bio sam na pripremama s drugom momčadi i dojmovi su sjajni. Vidi se da je ovdje viša razina nego u Bjelorusiji. Igram na mjestu ofenzivnog veznog igrača, ali mogu igrati i napadača pa i krilo. Počeo sam u Gomelu, ondje sam prošao nogometnu školu, a zadnjih sam godinu dana bio u Shakhtyoru. Osnovni cilj mi je što prije se prilagoditi novoj sredini, nametnuti se treneru i izboriti mjesto u momčadi", izjavio je Chernyak čije su glavne nogometne odlike vrstan dribling i snažan udarac.

Anton Mlinarić australski je Hrvat rođen 11. ožujka 2002. u Sydneyju. Ujesen 2019. godine bio je standardni član udarne postave australske reprezentacije na kadetskom U-17 Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje su „socceroosi“ prošli skupinu nakon čega ih je u osmini finala zaustavila Francuska.

"Zadnje četiri godine proveo sam u nogometnoj akademiji Sydneyja i dolazak u Dinamo veliko je priznanje za sav moj rad. Dolazak u Sydney bio je ključan za moj napredak i velika mi je čast što sam ovako mlad dobio priliku u Dinamu. Nadam se da ću opravdati povjerenje, želim nastaviti učiti i razvijati se i kao igrač i kao osoba. Igram uglavnom na poziciji stopera. Jača mi je lijeva noga i od svoje 13. godine najčešće sam na poziciji lijevoga stopera. Ponekad sam bio i u ulozi lijevoga beka. Mogu igrati i na desnoj strani obrane. Tako sam, primjerice, na SP U-17 prije godinu i pol dana igrao desnoga stopera", kaže Mlinarić.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15051031

Citat:
NOVO POJAČANJE NA MAKSIMIRU! DINAMO DOVEO NIZOZEMCA KAO ZAMJENU ZA NAJVEĆU ZVIJEZDU NA ODLASKU?
slika

I nakon isteka prijelaznog roka koji je trajao do 15. veljače dolaze vijesti o novim igračima u redovima hrvatskog nogometnog prvaka. Nizozemski mediji javljaju da je na posudbu iz tamošnjeg prvoligaša PSV-a do kraja sezone stigao 21-godišnji Justin de Haas.

Radi se o stoperu koji je prikladan i za igranje na poziciji lijevog braniča. No, kako je uopće došlo do realizacije posla? De Haas od svog dolaska iz AZ-a prije godinu i pol dana uopće nije participirao u planovima za prvu momčad trenera Rogera Schmidta. S obzirom na to da mu ugovor s klubom iz Eindhovena ističe 30. lipnja ove godine, PSV se svog braniča "riješio" prije vremena.

To isto tako znači da će s tim datumom de Haas postati slobodan igrač pa će ga Dinamo moći učiniti svojim igračem, nakon što mu istekne posudba.

Transfermarkt, poznata stranica za nogometne transfere njegovu vrijednost procjenjuje na 350 tisuća eura. Stoper, lijevi bek... Dakle, nameće se zaključak da stiže zamjena za Joška Gvardiola, kada i službeno pređe u RB Leipzig.

Nastavno o de Haasu, mladić je dakle, do danas bio kapetan mlade momčadi PSV-a, kao što je vidljivo na fotografiji. Igrao je dakle, u nizozemskoj 2. ligi za Jong PSV, za kojeg je ove sezone skupio 11 nastupa, a zabio je jedan pogodak i dvaput asistirao svojim suigračima. Zadnji puta je igrao 5. prosinca protiv Rode pa će ga trebati pripremiti za vrlo jak natjecateljski program i to - vrlo brzo.

Zanimljivo, od 11 nastupa ove sezone (ukupno 861 minuta), šest je utakmica odigrao kao središnji, a pet kao lijevi branič.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... u-15051007

Postalo je prometno...

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 16:41 

..nije mi jasna ova politiika kupovanja svega živoga vjerojatno glavonja osjeća da gubi utjecaj a transferi su idealni za pranje novca..

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 18:06 

Ko će sve znat, hoću reći ne treba ni biti tebi jasno.
Bitno je da da uprava stručno radi dobar posao koji zna, a da je dinamova uprava top uprava u Europi je valjda svima jasno. Zato se ne treba zamarati nepotrebnim stvarima, ljudi znaju što rade.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 18:11 

..da rezultat pravda sve..al uz sve ovo nije saživila fuzija navijača i kluba..

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 19:06 

Kupuju mlado i jeftino, jedan nek je pogodak i već se isplatilo. Ovo se Dinamo diže na još višu razinu, komotno ide prema 100tinjak igrača pod ugovorom kao najveći europski klubovi.

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 19:09 

laganini je napisao/la:
..nije mi jasna ova politiika kupovanja svega živoga vjerojatno glavonja osjeća da gubi utjecaj a transferi su idealni za pranje novca..

Dinamo odlično radi, ne navijam za njih ali svaka im čast. Za astronomske cifre prodaju igrače. Samo jedan od tih novih da bude solidan i isplati im se.
Stekli su ime i ugled u europi i za mnogo novaca mogu uvalit igrače

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 19:24 

dudu je napisao/la:
Kupuju mlado i jeftino, jedan nek je pogodak i već se isplatilo. Ovo se Dinamo diže na još višu razinu, komotno ide prema 100tinjak igrača pod ugovorom kao najveći europski klubovi.

..to je ok al sad su nakupovali hrpetinu igrača i ok ako budu u lp možda se pokriju al jedno posrtanje biće bolno..i financijski jer dinamo ima velike ugovore s igračima..

Vrh

PostPostano: 16 vel 2021, 20:49 

Ali su kupili puno mladih talentiranih igrača, a ne škart. To su sve većinom mladi reprezentativci ili potencijalni reprezentativci. Nije kupovano glupo. Očekuje se prodaja nekih važnih igrača i na vrijeme se ulaže u nasljednike.

Dinamo je definitivno jedan od najboljih klubova za razvoj mladih igrača. Imaju ime u Europi i već sad mladi igrači iz Europe počinju dolaziti, a kamoli naši.

E sad. To što Dinamo radi dobro ne znači da to spriječava druge klubove da krenu istim putem.

Mišljenja sam da Dinamo ima više talenata nego što ih može promovirati što recimo Menalo u Rijeci pokazuje.

I drugi klubovi u HNL-u imaju šansu. Samo treba radit.

I nisam ni ja fan uprave i atmosfere oko navijača ali treba im priznat rad s mladima. Tu se radi svjetski.

Vrh

PostPostano: 17 vel 2021, 07:53 

dudu je napisao/la:

Kako će svi ti silni talenti dobiti mogućnost igranja u prvoj momčadi? Možda ih Mamići misle prebaciti u Lokomotivu.

Vrh

PostPostano: 17 vel 2021, 13:41 

Ademi vjerovatno odlazi sad na ljeto...odlično igra, daje golove i sigurno će bit ponuda...realno ovi mlađi su bolji nego on u njihovim godinama

Teo vjerovatno isto ide...

Onaj crni Atiemve ako bude ponuda, jer se pokazo ko totalni promašaj

A Maminjo bi prodo bilo koga za dobre pare, to znači da bi Bruno i Mayer mogli otić, a i Oršić koji je potvrdio ono što sam reko, da je najbolji dinamov igrač ako uzmemo HNL i EL...

Vrh

PostPostano: 18 vel 2021, 12:35 

slika

Vrh

PostPostano: 18 vel 2021, 19:42 

Preigrali nam lijevi flank. 1:1

Vrh

PostPostano: 18 vel 2021, 20:56 

volim Dinamo, volim ga jako. :dinamo

Dinamo baš ima veliku igračku klasu, čak i s klupe.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4660 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 187  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: