|
|
Stranica: 2/183.
|
[ 4566 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 02 pro 2009, 23:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vuco je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne bi značio ništa , pusti novinare pizdarije pišu ..
Da je bilo 2:0 Dinamo bi za prolaz morao tući Temišvar 3:0 ili 4:0 , a ruku na srce to je misaona imenica za onako zatvorenu ekipu koja sigurno neće ići na pobjedu u zg već na bunker i kontre ... Da, ali onda bi i neriješen rezultat u Amsterdamu Dinamu bio dovoljan. Ovako je pobjeda Ajaxa mus, a Ajax je već sigur dalje. Kaj ne? A Dinamo Temišvar može nabiti u Zagrebu. Pa taman ih kupili.  Ne mislim da će im biti problem pobijediti. Moglo bi malo Zagrepčani iznenaditi Maksimir, pa da ih se malo više skupi. 
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 02 pro 2009, 23:58 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ne mislim da će im biti problem pobijediti. Moglo bi malo Zagrepčani iznenaditi Maksimir, pa da ih se malo više skupi.  Ma pobijedit će, da šta će... znaš ono... ko su oni, lako ćemo mi s njima.  Dobre vijesti iz Engleske... Blackburn izbacio Chelsea na jedanaestercima, Kalinić zabio dva puta Arsenal na žalost spušio protiv City-a. I da, što se tiče večerašnje utakmice Dinama, prije nego što opet zaboravim... Butina 
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 09:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
|
Volim Dinamo 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 09:44 |
|
|
Vuco je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne bi značio ništa , pusti novinare pizdarije pišu ..
Da je bilo 2:0 Dinamo bi za prolaz morao tući Temišvar 3:0 ili 4:0 , a ruku na srce to je misaona imenica za onako zatvorenu ekipu koja sigurno neće ići na pobjedu u zg već na bunker i kontre ... Da, ali onda bi i neriješen rezultat u Amsterdamu Dinamu bio dovoljan. Ovako je pobjeda Ajaxa mus, a Ajax je već sigur dalje. Kaj ne? A Dinamo Temišvar može nabiti u Zagrebu. Pa taman ih kupili.  Ajax će namještati Anderlechtu, ko što bi Zvezda Dinamu...dajte ljudi, naučite malo osnovne rivalitete u nogometu 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 10:25 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
dudu je napisao/la: Volim Dinamo   , SJEVER PJEVA GRADU NAJLJEPŠU BALADUUUUUUUUUUU Tek se sinoć vidilo kolika je Anderlecht karina od kluba i od kakvih smo mi idiota izgubili na Maximiru  , kao što kaže dudu Ajax i Anderlecht su stari rivali, sumnjam da bi im nizozemci pustili a realno gledajući trebali bi bez problema nakantat ove ljubičice, iako uvijek postoji iako.... A za Sturmera jedan veliki pozdrav 
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 10:29 |
|
|
to je nogomet, na nama je da svoje odradimo i dobijemo Rumunje i čekamo što će biti u Amsterdamu. samo znam da pred praznim tribinama taj posao neće biti nimalo lak. daj Bože da se varam.
|
|
Vrh |
|
 |
Vuco
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 10:52 |
|
|
dudu je napisao/la: Ajax će namještati Anderlechtu, ko što bi Zvezda Dinamu...dajte ljudi, naučite malo osnovne rivalitete u nogometu  Ma dudu nije riječ o rivalitetu i o namještanju, nego o jednostavnoj činjenici da je Ajax sigur dalje. Twente i PSV im bježe u ligi, to im je sad apsolutni prioritet. Oni neće igrati punom parom protiv Anderlechta, a sve i ako budu, Anderlecht ipak može izvući neriješeno.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 11:06 |
|
|
Vuco je napisao/la: dudu je napisao/la: Ajax će namještati Anderlechtu, ko što bi Zvezda Dinamu...dajte ljudi, naučite malo osnovne rivalitete u nogometu  Ma dudu nije riječ o rivalitetu i o namještanju, nego o jednostavnoj činjenici da je Ajax sigur dalje. Twente i PSV im bježe u ligi, to im je sad apsolutni prioritet. Oni neće igrati punom parom protiv Anderlechta, a sve i ako budu, Anderlecht ipak može izvući neriješeno. nek Dinamo riješi Temišvar, a ja sam siguran da će Mamić izut iz cipela Nizozemce 
|
|
Vrh |
|
 |
RajvoSa
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 12:50 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Dinamovci, jel stadion pao u zaborav, recimo onaj projekt plavog vulkana: 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 13:56 |
|
|
ma koji plavi vulkan?  ovo treba, ali ne na Kajzi, već u Maksimiru. ovaj rad je osvojio 3. nagradu, a plavi vulkan prvu na kraju će biti ovaj mali u Kajzi za 20.000.  i ovako nešto u Maksimiru za 50.000, što će švabe graditi. tu se vidi da je opstala sjeverna tribina dijelom  nikakvi plavi vulkani 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 14:03 |
|
|
da ne mislite da vas prcam, to je fakat slika rekonstruiranog Maksimira...ispod sjevera.  ovo nek izgrade i ja sam presretan 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Je, je, čujemo se 2016 da pogledamo i neku novu maketu projekta :)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 14:21 |
|
|
Svaka čast Dinamu, eto da ne kažete da sam samo protiv njega. Dosta izjednačena utakmica, možda je Anderlecht bio malčice bolji, ali ne pobijeđuje uvijek bolja momčad, tako je bilo na Maksimiru. Uglavnom svaka čast Pobjeda se dogodila zato što ne igra Dimitrios "Golgeter" Papadopoulos, i zato što je Butina počeo branit nešto u zadnje vrijeme. Kad je ušao Papadopulos u 63. minuti rekao sam da Dinamo više neće zabit nijedan gol, ali eto na sreću nije ni Anderlecht. Samo nekako sumnjam da će Dinamo proć, zna se kako igraju kod kuće 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 14:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Je, je, čujemo se 2016 da pogledamo i neku novu maketu projekta :) sad su odlučili definitivno ući u posao s Nijemcima (Alpine Bau), s proljeća očekujem da se stave potpisi i krene s gradnjom. ta je opcija otvorena već dvije godine, samo Bandić čeka bog zna koga  imam svoje doušnike u poglavarstvu, znam što se kuha 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 15:04 |
|
|
Tottenham nudi 6 mil € za Lovrena, Mamić trži 9, ali ja ga ne bih dao za te novce.
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2009, 20:11 |
|
|
dudu je napisao/la: Tottenham nudi 6 mil € za Lovrena, Mamić trži 9, ali ja ga ne bih dao za te novce. Ako proda Lovrena za cijenu ispod 10 mil € ja mu preporučujem samoubojstvo. Lovrenova cijena će otići sigurno preko 10 mil. € u sljedećoj sezoni, jedino što Mamić može sad učiniti je čekati da ga Bilić pozove u reprezentaciju, a onda će mu cijena dobro porasti. Navukao se Redknapp na Hrvate nešto, a? Ako se ovako nastavi Tottenham će imati više Hrvata nego Dinamo.  Ali nema veze barem će biti uigraniji za repku.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 pro 2009, 10:08 |
|
|
Ali pazi, dva dana ranije, Tottenham se raspitivao i za Mandžukića, i još da si Plete nije sjebao koljeno sad bi branio tamo. Fakat nije normalno, to bi bilo 6 komada 
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 pro 2009, 14:27 |
|
|
Kad smo već kod Lovrena, da malo komentiramo njegovu izjavu: "Ako Lukake ima 16 godina, ja imam 32!"Evo i najbolje ocjenjenog komentara ( napomena: ovo nisam ja pisao, but I know the guy  ): 03.12.2009 11:05 Kalac Sta je htio lovren rec, da lukaku je mladji???????? Kako je glup ovaj lovren!!!!!! Valjda je htio rec da je lukaku stariji puno!!! Onda je trebao rec: ako on ima 16 ja imam 10 godina. Kako si glup lovrene!!!!!!!! hahahahha I drzi jezik za zubima jado!!!!Ispada da po Lovrenovoj računici Lukaku ima 4 godine Evo da i nove smajliće iskoristim 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 pro 2009, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Koje je pravilno ime teme?
NK Dinamo NK Dinamo Zagreb NK Dinamo ZG
Privitak/ci: |

dinamo3.gif [ 11.61 KiB | Pogledano 12225 put/a. ]
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 pro 2009, 19:49 |
|
|
Der_Stürmer je napisao/la: Kad smo već kod Lovrena, da malo komentiramo njegovu izjavu: "Ako Lukake ima 16 godina, ja imam 32!"Evo i najbolje ocjenjenog komentara ( napomena: ovo nisam ja pisao, but I know the guy  ): 03.12.2009 11:05 Kalac Sta je htio lovren rec, da lukaku je mladji???????? Kako je glup ovaj lovren!!!!!! Valjda je htio rec da je lukaku stariji puno!!! Onda je trebao rec: ako on ima 16 ja imam 10 godina. Kako si glup lovrene!!!!!!!! hahahahha I drzi jezik za zubima jado!!!!Ispada da po Lovrenovoj računici Lukaku ima 4 godine Evo da i nove smajliće iskoristim  to sam ja jučer na forumu.hr napisao...da je trebap reći 10 god 
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 pro 2009, 20:31 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 14:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
dudu je napisao/la: Zvezdi ne priznam onu 3-0 pobjedu za stolom 1990. ne priznajem ja ni Dinamu (tada Croatia) prvenstvo iz sezone 1998/99 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 07 pro 2009, 15:52 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Hrvat
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 07 pro 2009, 17:17 |
|
|
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 18:17 |
|
|
odličan tekst...sportnet i inače ima odlične tekstove, ali ovaj je baš u sridu. samo se našim vrlim piskaralima Liga prvaka i prezimljavanje Euorpi podrazumjeva, kao da Dinamo nema pretendenata na tu istu poziciju ili je klasa tih drugih klubova višestruko manja od Dinamove. smiješno. klub se fino diže konstantno zadnjih 4-5 godina i ja sam zadovoljan s postignutim. ono što nam želim više od ičeg je novi stadion 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 18:35 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
ja isto, ali na ne na kajzerici, NEDAMO MAXIMIR valjda će se više raspisat taj referendum....
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|