|
|
Stranica: 3/183.
|
[ 4566 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 19:27 |
|
|
Sjajan članak. Inače, mislim da bi trebalo naglasiti jednu stvar vezano uz stadion. Glavni krivci za ruglo od stadiona su tipovi iz zavoda za zaštitu spomenika kulture koji su zabranili da se sruši stari stadion do temelja i napravi novi, te povjerenik za grad 2000. godine koji je sve stopirao (ovogodišnji kandidat za gradonačelnika i samoproglašeni borac protiv korupcije).
Neš mi diktatora koji ne može protiv zavoda za zaštitu spomenika kulture. Jebeš zavod kojemu je onaj stari stadion s četiri različite, svaka na svoju stranu tribine, bez krova i poštenog wc-a spomenik kulture. Isti tip ljudi koji su izvodili cirkus na Cvjetnom...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 19:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
|
TG-B.B.B je napisao/la: ja isto, ali na ne na kajzerici, NEDAMO MAXIMIR valjda će se više raspisat taj referendum.... naravno, stadion u Maksimiru, to se podrazumijeva  žele nam sve uzeti s istoka grada, e nećete 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 19:34 |
|
|
mateb je napisao/la: Sjajan članak. Inače, mislim da bi trebalo naglasiti jednu stvar vezano uz stadion. Glavni krivci za ruglo od stadiona su tipovi iz zavoda za zaštitu spomenika kulture koji su zabranili da se sruši stari stadion do temelja i napravi novi, te povjerenik za grad 2000. godine koji je sve stopirao (ovogodišnji kandidat za gradonačelnika i samoproglašeni borac protiv korupcije).
Neš mi diktatora koji ne može protiv zavoda za zaštitu spomenika kulture. Jebeš zavod kojemu je onaj stari stadion s četiri različite, svaka na svoju stranu tribine, bez krova i poštenog wc-a spomenik kulture. Isti tip ljudi koji su izvodili cirkus na Cvjetnom... zapadna tribina je proglašena za spomenik kulture, a u međuvremenu se rekonstruirala, tako da je nastao zapad gore. sad je spomenik rugobe 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 pro 2009, 20:05 |
|
|
dudu je napisao/la: mateb je napisao/la: Sjajan članak. Inače, mislim da bi trebalo naglasiti jednu stvar vezano uz stadion. Glavni krivci za ruglo od stadiona su tipovi iz zavoda za zaštitu spomenika kulture koji su zabranili da se sruši stari stadion do temelja i napravi novi, te povjerenik za grad 2000. godine koji je sve stopirao (ovogodišnji kandidat za gradonačelnika i samoproglašeni borac protiv korupcije).
Neš mi diktatora koji ne može protiv zavoda za zaštitu spomenika kulture. Jebeš zavod kojemu je onaj stari stadion s četiri različite, svaka na svoju stranu tribine, bez krova i poštenog wc-a spomenik kulture. Isti tip ljudi koji su izvodili cirkus na Cvjetnom... zapadna tribina je proglašena za spomenik kulture, a u međuvremenu se rekonstruirala, tako da je nastao zapad gore. sad je spomenik rugobe  Jesi li siguran da je samo zapad? Ja sam uglavnom nailazio na članke gdje se spominje cijeli stadion, ili zapad i istok.
|
|
Vrh |
|
 |
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 17 pro 2009, 22:03 |
|
|
Ostade Dinamo bez proljeća. Sad će čištke u Dinamu slijedit. Možda Jurčić dobije otkaz. A i stvarno ga je zaslužio, nakon izjave "Ne želim tražiti alibije, ali teren je bio težak...". Kruno, kaj je Temišvar igrao na Wimbledonu? E, mfire sad kopiraj onu Packovu kolumnu o "opravdanjima". Dinamo treba prestat igrat na Maksimiru i otić igrat na Poljud. Tamo bi se stvorila gostujuća atmosfera i onda bi možda imali neke šanse za prolaz... P.S. Čini se da vidovita Fatima ipak nije vidovita. 
|
|
Vrh |
|
 |
hercegovac1981
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 17 pro 2009, 22:14 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 13:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Na te neodgovorne imbecile ne treba trošiti riječi. Trebe hrvatski klupski nogomet poslat u amaterizam jer ovo nema više nikakvog smisla a najmanje ekonomskog pokrića. Jedan Bišćan ima 800.000 eura godišnje plaće a igra kad mu se prohtije a o ostalim "zvijezdama" da ne pričam. Za pola love koja se godišnje utuče u Dinamo bi Cibona bila svake godine na final fouru a ove budale 40 godina ne mogu preživit do proljeća u Europi. Užas. Ali tako nam i treba kad smo glupi svi mi koji ti pratimo i zato navijamo.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
 |
baščovan
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 12 svi 2010, 23:38 |
|
|
Ovaj klub je moj život doslovce.
|
|
Vrh |
|
 |
caporegime
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 13 svi 2010, 07:28 |
|
|
večeras u 19,00 misa za bad blue boyse poginule u domovinskom ratu kao i za ozdravljenje maria galića kugle, u crkvi na svetom duhu.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 ruj 2010, 09:06 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
Da malo napisemo nesto i o dinamu..., mislim da smo se u ovom prijelaznom roku što bi maminjo reko "perverzno"  pojačali, došli su Tonel, Sylvester, Beciraj te naravno Ante Rukavina, došo je i nabolji trener koji je ikada sjedio na Dinamovoj klupi-Vahid Halilhodžić, sezona je obilježena protestima i bojkotu BBB-a, iako ni ja nevolim maminja ne slažem se sa bojkotom al kao dio BBB-a i ja sam u "bojkotu" iako mislim da necu još dugo izdržat.....počevši već od splita di se nadam da cemo prizemljit adjukovce... 
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 ruj 2010, 15:40 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
TG-B.B.B je napisao/la: Da malo napisemo nesto i o dinamu..., mislim da smo se u ovom prijelaznom roku što bi maminjo reko "perverzno"  pojačali, došli su Tonel, Sylvester, Beciraj te naravno Ante Rukavina, došo je i nabolji trener koji je ikada sjedio na Dinamovoj klupi-Vahid Halilhodžić, sezona je obilježena protestima i bojkotu BBB-a, iako ni ja nevolim maminja ne slažem se sa bojkotom al kao dio BBB-a i ja sam u "bojkotu" iako mislim da necu još dugo izdržat.....počevši već od splita di se nadam da cemo prizemljit adjukovce...  Na ostale stvari u tvome postu ne bi se obazirao, ali kako mozes rec da je ovo najbolji trener na vasoj klupi? Da ne pominjem niza trenera, samo bi rekao- Ciro.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 01 ruj 2010, 16:21 |
|
|
jaki smo ko zemlja, pojačali se na pravim mjestima, obrana je beton, jedino da imamo još jednog Tomečaka na lijevoj strani. 
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 02 ruj 2010, 11:26 |
|
|
Mislim da bi Vrsaljko mogo bit dobar na toj strani...., onaj Mesarić nema pojma nit o obrani nit o napadu, Cufre je odlican na centralnom + Tonel, samo da vaha sve to dovede u red i ovo bi mogla bit dobra sezona
|
|
Vrh |
|
 |
baščovan
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 ruj 2010, 00:47 |
|
|
Nastavimo s bojkotom! Vratite nam Dinamo! Dinamo je uklet klub. Toliko sam knedli progutao i nevjerojatnih stvari vidio da to nije noormalno. Što god može krenuti po zlu-u pravilu i krene.
Ali ljubav plavog puka je vječna... Po europsko proljeće!
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 ruj 2010, 07:51 |
|
|
I ja sam za bojkot ali mislim da smo ga krivo tempirali, napokon je složena jedna respektabilna momcad sa respekabilnim trenerom i klub zasluzuje maximalnu podršku, a isto tako mamić je jedva doceko da se maknemo sa sjevera tako da mislim da ovaj bojkot neće urodit plodom, još ako ga pomaze rezultati pocevsi od poljuda pa do europske lige,,,,hmmm neznam ali mislim da igraci i trener zasluzuju podrsku!!
|
|
Vrh |
|
 |
zvone
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 ruj 2010, 00:42 |
|
|
Mislim da bojkot nije greska, greska je njegova nedefiniranost. Trebali smo najaviti, odbojkotirati utakmicu, dvije, ali ovako na kraju sami sebe kaznjavamo. Opet, da se nije krenulo ovako ostro, da nije poceo bojkot, sumnjam kako bi vidjeli i Vahu i Tonela i Sylvestra... Beciraja sam gledao u Buducnosti, ne smatram ga pojacanjem (dao Bog da me demantira). Sad smo ekipirani za prvenstvenu trku, a Europa, sta Bog da. 
_________________ "When I looked for good, then evil came unto me; And when I waited for light, there came darkness." Job 30:26
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 ruj 2010, 12:24 |
|
|
Bojkot je sranje. Ne bojkotiram. Bojkotom se neće ništa postići, no ok krenule su neke pametne inicijative sa strane boysa pa se tomu nadam da će bit nešto ozbiljnije i konkretnije. Inače je bojkot promašaj ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 04 ruj 2010, 19:51 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: I ja sam za bojkot ali mislim da smo ga krivo tempirali, napokon je složena jedna respektabilna momcad sa respekabilnim trenerom i klub zasluzuje maximalnu podršku, a isto tako mamić je jedva doceko da se maknemo sa sjevera tako da mislim da ovaj bojkot neće urodit plodom, još ako ga pomaze rezultati pocevsi od poljuda pa do europske lige,,,,hmmm neznam ali mislim da igraci i trener zasluzuju podrsku!! bojkot će ispasti katastrofa jer će se javnost okrenuti protiv BBB-a, a ne Mamića. doduše, tu grešku BBB ponavljaju već dvije-tri godine. već vidim kako će se nakon par utakmica početi pisat da je i Dinamo dobio Medvešćakovu atmosferu, da nam huligani ne trebaju itd.
|
|
Vrh |
|
 |
divlja svinja
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 05 ruj 2010, 13:01 |
|
Pridružen/a: 14 vel 2010, 20:40 Postovi: 1556 Lokacija: Zaljev svinja
|
BBB-i su i doveli Mamića, ustvari je on jedan od njih. Bio je kum vođama te skupine, potplaćivao ih raznim uslugama itd. Nije im uopće smetao dok nije pretjerao s ispadima, do one sezone kad je Dinamo igrao u ligi za ostanak ljudi su ga obožavali, uopće nikoga ne bi bilo briga za kriminal. Sjećam se jednom davno kod Latina (ne puno poslije nakon što je vraćeno ime klubu) kako je onaj Bauer govorio da doduše postoje nesporazumi s vodstvom kluba, ali u stilu "sve su to drugarska razmimoilaženja", kako je Mamić puno bolji od Canjuge. A već tada su svi igrači bili pod Mamićevom agencijom, on je radio što je htio. Kako su se sad najednom sjetili da je Dinamo udruga građana i da mu treba objaviti statut? Kada je Niki bilo onemogućeno igranje za klub jer nije u njegovoj agenciji, pa je morao otići, nitko nije vidio pravog krivca. Sada najavljuju bojkot. Pa ako su protiv Mamića što ne dođu na stadion i ne navijaju protiv Dinama, kao što su navijali za Rijeku one sezone kad im je ukradeno prvenstvo. Tad su se prvenstva osvajala političkim vezama, a danas kupovinom sudaca. Zašto se Mamiću tolerira ono što se nije Canjugi?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 05 ruj 2010, 13:47 |
|
|
dobro si to primjetio, Mamić je u Dinamu već 10 godina, a prvih 5 godina, kad je realno i klub bio daleko slabiji nego danas, Boysi mu nisu bili nikakva opozicija. koliko je to sve smiješno i jadno najbolje govori grafit u Draškovićevoj "Canjuga, vrati se!" 
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 05 ruj 2010, 18:16 |
|
|
divlja svinja je napisao/la: BBB-i su i doveli Mamića, ustvari je on jedan od njih. Bio je kum vođama te skupine, potplaćivao ih raznim uslugama itd. Nije im uopće smetao dok nije pretjerao s ispadima, do one sezone kad je Dinamo igrao u ligi za ostanak ljudi su ga obožavali, uopće nikoga ne bi bilo briga za kriminal. Sjećam se jednom davno kod Latina (ne puno poslije nakon što je vraćeno ime klubu) kako je onaj Bauer govorio da doduše postoje nesporazumi s vodstvom kluba, ali u stilu "sve su to drugarska razmimoilaženja", kako je Mamić puno bolji od Canjuge. A već tada su svi igrači bili pod Mamićevom agencijom, on je radio što je htio. Kako su se sad najednom sjetili da je Dinamo udruga građana i da mu treba objaviti statut? Kada je Niki bilo onemogućeno igranje za klub jer nije u njegovoj agenciji, pa je morao otići, nitko nije vidio pravog krivca. Sada najavljuju bojkot. Pa ako su protiv Mamića što ne dođu na stadion i ne navijaju protiv Dinama, kao što su navijali za Rijeku one sezone kad im je ukradeno prvenstvo. Tad su se prvenstva osvajala političkim vezama, a danas kupovinom sudaca. Zašto se Mamiću tolerira ono što se nije Canjugi? ne baljezgaj. upoznat si sa situacijom kao prisječan francuz koji ne zna pokazati bih na karti ali zna da su tamo udruženi nacionalistički agresori srbi i hrvati htjeli pokoriti multikulturalne i tolerantne bosance.
_________________ ....on the other side
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 06 ruj 2010, 07:53 |
|
|
dudu je napisao/la: dobro si to primjetio, Mamić je u Dinamu već 10 godina, a prvih 5 godina, kad je realno i klub bio daleko slabiji nego danas, Boysi mu nisu bili nikakva opozicija. koliko je to sve smiješno i jadno najbolje govori grafit u Draškovićevoj "Canjuga, vrati se!"  baš to, komplicirana je to situacija, nebi previše o tome a vjeruj mi da jako puno znam al cinjenica je da su neke naše "vođe" bili na njegovoj sisi, a kad je sisa prestala davat mljeka e onda je pocelo sa mamicu cigane...
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 06 ruj 2010, 08:04 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: dudu je napisao/la: dobro si to primjetio, Mamić je u Dinamu već 10 godina, a prvih 5 godina, kad je realno i klub bio daleko slabiji nego danas, Boysi mu nisu bili nikakva opozicija. koliko je to sve smiješno i jadno najbolje govori grafit u Draškovićevoj "Canjuga, vrati se!"  baš to, komplicirana je to situacija, nebi previše o tome a vjeruj mi da jako puno znam al cinjenica je da su neke naše "vođe" bili na njegovoj sisi, a kad je sisa prestala davat mljeka e onda je pocelo sa mamicu cigane... ako je mackov kum, kome je osigurao stambeno pitanje kakve to ima veze sa sadašnjim stanjem budući se dotični povukao prije 10 godina a prošle godine neuspješno pokušao preko čupka srediti stanje u svoju korist? znaš li da je bivša garnitura udruge od koje je nastao no profit, nakon što su izašli iz udruge, odbila zdravkovu ponudu još dok su je prvi put preuzeli? priča ide da je zdravkec kratko i jasno pitao; "jeli cijena po starom"? odnosi su puno složeniji nego što ljudi imaju predodžbu o tome.
|
|
Vrh |
|
 |
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 06 ruj 2010, 08:41 |
|
|
nek se no profit maknuo iz udruge, dok su oni bili na celu udruge grupa je dotaknula dno dna....
|
|
Vrh |
|
 |
Bad Grabovnik famiglia
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 06 ruj 2010, 09:22 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: nek se no profit maknuo iz udruge, dok su oni bili na celu udruge grupa je dotaknula dno dna.... nije samo zbog njih. ni prije njih a ni nakon njih stvari nisu ništa bolje. dok god ne bude jedna glava iznad svih neće biti ni reda ni poretka. svaka skupina je dovojkno jaka da se obrani od drugih a nijedna nije dovoljno jaka da pokori druge. a mogu ti do sutra nabrajati ljude koji su ponapuštali svoje ekipe koje su se pretvorile u zaraćene frakcije ne želeći ići jedan na drugoga osobito jer su ljudi koji su u najlošijim odnosima do prije 4-5 godina jedni drugima išli kući u goste, družili se, izlazili van..... s druge strane klinci koji bi trebali prevladati te staračke nesuglasice umjesto da idu za svojim filmom gledaju, ovisno o afinitetu koga podržati. neće biti dobro još idućih par godina. doduše, mene polako počinje bolit neka stvar za sve to. ja sam već prestar da se zajebajem sa takvim nepotrebnostima.
|
|
Vrh |
|
 |
pjosip
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 13 ruj 2010, 22:31 |
|
|
Eno ga Vahabija Halihodžić trener Dinama.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|