HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 vel 2026, 23:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4480 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 180  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
PostPostano: 07 lip 2023, 15:25 

OptimisticniVeSeljak je napisao/la:
Graničar Jozo je napisao/la:
Dudu je majmunski hukano i bacane su banane.

Na treningu reprezentacije?

Na Poljudu.

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

Vrh

PostPostano: 07 lip 2023, 15:27 

crni_bombarder je napisao/la:
Gospodin smatra da je sasvim kul vrijedjati druge gradove, pjevati debilne navijacke poskosice na megafon, a onda ici po tim gradovima i ocekivati da ga docekuju kao faraona.

Ajde on, ali to misle i njegovi fanovi.

HNS je kriv svakako, odmah su trebali sankcionirati ponasanje kakvo je ispoljio, i sve bi bilo po pe esu.

Sad jos glumi uvrijedjenu frajlu. Koji level licemjerja.

Rekli bi neki tuđi covik nikad neće znati, a ja bih rekao nerazuman covik nikad neće shvatit.

Vrh

PostPostano: 07 lip 2023, 21:40 

Mislim da je Livaja jedva čekao da ode pa mu je dobro došlo. Ali nisam ni neki fan starih kljusina 45+ koji dolaze liječiti frustracije na stadion. Onda kažu zbog huligana ne dolaze obitelji s djecom.

Ali problem je što mi sad imamo situaciju kao u Jugoslaviji da izbornik mora ispuniti republičke kvote da bi svi bili zadovoljni. Dalić mora zadovoljiti jug, sjever, zapad, istok. A cijela mudrost je da trebaju igrati samo najspremniji i najbolji pa ako su 11 najboljih svi iz Krapine, neka budu svi iz Krapine.

Livaja može igrati protiv Kanade, Gibraltara i takvih gdje može prodati finte iz HNL-a. Za ovu razinu svakako je beskoristan.

Vrh

PostPostano: 07 lip 2023, 22:38 

Na treningu reprezentacije?

Na Poljudu.

To je bilo na derbiju. Jedno je derbi, a drugo je kad te tvoji navijači dođu vrijeđat i tjerat iz reprezentacije na običnom treningu. Uz njih i velik broj nacionalnih (čitaj ZG) medija tjednima, a neki i godinama.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 08:24 

Na Poljudu.

To je bilo na derbiju. Jedno je derbi, a drugo je kad te tvoji navijači dođu vrijeđat i tjerat iz reprezentacije na običnom treningu. Uz njih i velik broj nacionalnih (čitaj ZG) medija tjednima, a neki i godinama.

To je sve promil onoga što su doživili reprezentacijine i svjetske legende poput Nike Kovača, Luke Modrića i ostalih svjetskih klasa koji su u svijetu di god dođu bili dočekivani crvenim tepihom, a u domovini sustavno progonjeni i od politike, medija, sudova pa do fizičkih napada navijača.
I takve veličine to nije spriječilo, mada je omelo da uspjeh ostvare i ranije, da osvoje vrh svijeta.

Ovaj seoski klošar je pokazao da ne pripada takvoj ekipi i zato je i otišao, vjerovatno se među njima i nije osjećao dobro.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 08:53 

…da opet ne bude Dabogda sve izgubili sve ide u tom pravcu samo dalic drži ravnotežu inace..

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 08:55 

laganini je napisao/la:
…da opet ne bude Dabogda sve izgubili sve ide u tom pravcu samo dalic drži ravnotežu inace..

Zna li se zašto?
Dodijalo bit normalan?

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 09:16 

zaba1111 je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Zna li se zašto?
Dodijalo bit normalan?

…ko je dozvolio ona sranja u rijeci jel trening moga i bez publike sto je uobičajeno…sto osiguranje nije reagiralo..imati nejasnoća..svak je znao da Livaja nije pickica i da će reagirati nema kod njega povlaštenja..ako nije niko iz osiguranja triba je neko iz stručnog vodstava..

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 09:44 

laganini je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Zna li se zašto?
Dodijalo bit normalan?

…ko je dozvolio ona sranja u rijeci jel trening moga i bez publike sto je uobičajeno…sto osiguranje nije reagiralo..imati nejasnoća..svak je znao da Livaja nije pickica i da će reagirati nema kod njega povlaštenja..ako nije niko iz osiguranja triba je neko iz stručnog vodstava..

I radi toga odmah" Sve izgubili dabogda."
Znači dodijalo.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 10:35 

zaba1111 je napisao/la:

To je sve promil onoga što su doživili reprezentacijine i svjetske legende poput Nike Kovača, Luke Modrića i ostalih svjetskih klasa koji su u svijetu di god dođu bili dočekivani crvenim tepihom, a u domovini sustavno progonjeni i od politike, medija, sudova pa do fizičkih napada navijača.
I takve veličine to nije spriječilo, mada je omelo da uspjeh ostvare i ranije, da osvoje vrh svijeta.

Ovaj seoski klošar je pokazao da ne pripada takvoj ekipi i zato je i otišao, vjerovatno se među njima i nije osjećao dobro.

Promil čega? Šta su to strašno doživjeli Kovač i Modrić? Jel ti živiš u Irskoj pa ne znaš da u hrvatskim (točnije zagrebačkim) medijima svaki dan izađe 10 članaka o Livaji? O Kovaču se baš nikad nije pisalo na takav način, a o Modriću samo u vezi Mamićevog suđenja. Ni jednom ni drugom nisu navijači dolazili j*bat mrtvog oca na trening reprezentacije.
Taj incident, koliko god predstavljao presedan, sam po sebi ne bi uzrokovao takvu odluku bez šireg konteksta, a kontekst je da se o Livaji u hrvatskim (točnije zagrebačkim) piše više nego o iti jednoj drugoj osobi na svijetu. Piše se puno glupih i puno bezobraznih stvari, na njegovom imenu se skupljaju klikovi, euri i politički poeni. Od dobrog dijela javnosti svakodnevno prima uvrede i prijetnje. Zamisli da se u takvim uvjetima spremaš za 2 bitne utakmice i onda te netko javno izvrijeđa pred ostatkom ekipe do te mjere da ti pukne film i ideš u obračun dok te svi gledaju i snimaju. Ja to ne bih mogao izdržat. Čovjeku jednostavno treba mir.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 11:20 

Nek ti neko drugi odgovori jer nemam živaca za debilane.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 12:46 

Na Poljudu.

Mah.

Trebao bi netko Livaji pojasnit da je slogan prgava familija, a ne kretenska familija.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 12:50 

zaba1111 je napisao/la:

Promil čega? Šta su to strašno doživjeli Kovač i Modrić? Jel ti živiš u Irskoj pa ne znaš da u hrvatskim (točnije zagrebačkim) medijima svaki dan izađe 10 članaka o Livaji? O Kovaču se baš nikad nije pisalo na takav način, a o Modriću samo u vezi Mamićevog suđenja. Ni jednom ni drugom nisu navijači dolazili j*bat mrtvog oca na trening reprezentacije.
Taj incident, koliko god predstavljao presedan, sam po sebi ne bi uzrokovao takvu odluku bez šireg konteksta, a kontekst je da se o Livaji u hrvatskim (točnije zagrebačkim) piše više nego o iti jednoj drugoj osobi na svijetu. Piše se puno glupih i puno bezobraznih stvari, na njegovom imenu se skupljaju klikovi, euri i politički poeni. Od dobrog dijela javnosti svakodnevno prima uvrede i prijetnje. Zamisli da se u takvim uvjetima spremaš za 2 bitne utakmice i onda te netko javno izvrijeđa pred ostatkom ekipe do te mjere da ti pukne film i ideš u obračun dok te svi gledaju i snimaju. Ja to ne bih mogao izdržat. Čovjeku jednostavno treba mir.

Sve OK. Samo je uvijek on u pitanju.

Ono što je tužno gledati je kako se zbog nekoreknog odnosa HNS-a prema Splitu sada brani Livajino ponašanje, a koje je izvan okvira sportske pristojnosti svakako.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 13:00 

..u boga ne dirat…!!!

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 14:00 

Imam ja dosta susjeda i uvijek isti upadaju u konflikte, ovi ostali nikad. U glavi je to.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 14:51 

Moje mišljenje je da je sukob isceniran, na ovaj ili onaj način.
Želi se unijeti nemir u reprezentaciju pred susrete završnice Lige nacija kako bi ispali odmah u polufinalu i kako se ne bi morao organizirati novi doček na Trgu i smišljati koga će dovesti da pjeva ,izbjegavajući Marka Perkovića Thompsona.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 15:12 

..najbolji igrac i ikona hr prevenstva nije u repki…ponižavanje nacionalne lige skoro mi dodje da kazem Dabogda sve ……..

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 15:32 

laganini je napisao/la:
..najbolji igrac i ikona hr prevenstva nije u repki…ponižavanje nacionalne lige skoro mi dodje da kazem Dabogda sve ……..

Evo sad ni meni više nije jasno, jel im dodijalo bit normalan ili su jedva dočekali, makar i izmišljeni povod, da ponovo mrze repku.

Vrh

PostPostano: 08 lip 2023, 16:49 

..da se ne preseravomo po navijačkoj liniji.. press konferenciji u Rijeci, Bruno Petković dotakao se situacije s Markom Livajom koji je prije dva dana odlučio otići iz reprezentacije nakon teških uvreda koje je doživio na treningu u ponedjeljak.

- Naravno da mi Marko nedostaje. Ja i on smo dobri već duže vrijeme. Normalno da jedan takav igrač fali. Ispričalo se sa svih strana proteklih dana ono što se dogodilo. Pokušavamo to ostaviti iza sebe za dobrobit Marka, za dobrobit reprezentacije, za dobrobit odnosa sjevera i juga, između navijača i nekih nenavijača koji rade takve stvari. Pokušajmo to ostaviti iza sebe i gledati prema naprijed - rekao je Petković, a potom odgovorio kako bi on reagirao na Livajinom nakon bujice vrijeđanja s tribina Rujevice.

- Iskreno ne vjerujem da bi moja reakcija bila puno drugačija od Markove. Nekad u nekim trenucima se nakupi, i onda doneseš odluku koja je u ovom trenutku ispravna za njega. Moramo to poštovati, podržati ga. Jako je bitan igrač za reprezentaciju i očekujemo ga u reprezentaciji u budućnosti - zaključio je Petković.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 00:18 

Koga boli kurac za sta ili koga navijaju sektasi iz "dabogda sve izgubili"

Gust je znati da crkavaju od muke, uvijek se rado sjetim onog gnoma od Holige i cijele te ekipe sa telesporta, kad je najavio da ce se Hrvatska izblamirati u Rusiji. A trebalo mu je prezivjeti i Rusiju i Katar.

To sto pojedini splicani pristaju biti oruzje u rukama rashrvatske gamadi, pridajem ipak nedostatku inteligencije.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 16:01 

Jesu zovnili onog friganog zna li se šta? Da peka malo doprinese i da zagrebački mediji napišu koju o lijepoj priči s kvarnera.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 20:01 

Sad će Prosinecki biti definitivno Decembarski.

Vrh

PostPostano: 09 lip 2023, 20:05 

Jel' to onaj debeli?

Inteligentni Dalmatinac :aleale

Vrh

PostPostano: 10 lip 2023, 18:29 

Citat:
Ikona Nizozemske za SN: ‘Imam dojam da Hrvati odjenu taj dres i kažu - J****e, pa ovo sanjam cijeli život!‘
slika

- Vaši igrači izgledaju kao najbolji prijatelji koji idu u rat. Ispričajte me na rječniku, ali kada Hrvati odjenu nacionalni dres, imam dojam da svaki put pomisle: “Je..te, pa ovo sanjam čitav život”. Na terenu se to primjećuje. Koliko je, primjerice, Luka Modrić motiviran... Hrvatima je ponos igrati pod svojom zastavom. Meni se posebno svidio Dejan Lovren, dok je još bio reprezentativac. Volio sam ga u kombinaciji s Domagojem Vidom. To su prave ubojice, igrači kakve svaka momčad treba. Gledaš ih na travnjaku i misliš si: “Pa ovi su došli ubiti nekoga!”. Jasno, Joško Gvardiol sada isto ostavlja odličan dojam, a izdvojio bih Ivana Perišića. Možda nije najbolji igrač na svijetu, ali svjestan je što može, a što ne. Jako dobro to koristi.

https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... t-15344605

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 10 lip 2023, 18:50 

Šutalo - Erlić :palacgore1
https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15344621

Privitak/ci:
Hrvatska je ostala bez Gvardiola. Koga bi Dalić trebao postaviti u obranu protiv Nizozemske.png
Hrvatska je ostala bez Gvardiola. Koga bi Dalić trebao postaviti u obranu protiv Nizozemske.png [ 39.49 KiB | Pogledano 1405 put/a. ]

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4480 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 180  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: