Neka ispadnu svi hrvatski klubovi i neka se kvaliteta koncentrira u Zrinjskom.
Davno sam pisao da mislim da je način na koji se vode hrvatski klubovi u BiH destruktivan za lokalnu zajednicu. Općinski novac, kao i novac lokalnih gospodarskih subjekata se preusmjerava u klubove koji kupuju žeton igrače sa strane. Čisti odljev novca iz lokalne zajednice koji je nimalo ne uzdiže. Bolje neka taj novac reinvestiraju u lokalne akademije kako bi nakon tri desetljeća napravili igrača reprezentativnog kadra.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40889 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Posušje u sljedeće dvije utakmice protiv izravnih konkurenata za ostanak mora riješavati jer kasnije ima težak raspored. Prvo mora dobiti kući Leotara a onda ne smije izgubiti na gostovanju u Tuzli.
Zatim ima dvije utakmice s hrvatskim klubovima, Zrinjski im slobodno može pokloniti tri bodai ali onda Široki kući teško može pustiti bodove pošto se i sami bore za Europu.
Dalje imaju Borca kojega guraju suci i koji se isto bori za Europu kući a potom teško gostovanje protiv Želje koji isto možda bude još uvijek u borbi za Europu.
Na kraju će se vjerojatno sve riješavati u zadnjoj utakmici protiv Veleža u Posušju.
neretvanin je napisao/la:
Ulazi Goški ispada Posušje. Halal klub ulazi a ispada čisti hrvatski. Bravo.
Ispada posusje a 10 kola do kraja tri ekipe ispod njih, pod hitno iq test za postanje na ovom forumu. Posusje ostaje a tvoji muslimani ispadaju sad mozes da places.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Posušje do kraja prvenstva ima četiri domaće utakmice, uz četiri pobjede sigurno ostaju u ligi.
Bolje da ispadne ova Sloga iz Doboja recimo i Leotar iz Trebinja. Posušje je pozitivan primjer u bh ligi. Tribine su uvijek fino popunjene, atmosfera pozitivna. Dok kod ovih nemaš 50 ljudi na tribinama.
Ulazi Goški ispada Posušje. Halal klub ulazi a ispada čisti hrvatski. Bravo.
Ispada posusje a 10 kola do kraja tri ekipe ispod njih, pod hitno iq test za postanje na ovom forumu. Posusje ostaje a tvoji muslimani ispadaju sad mozes da places.
Klokane moj post je ironičan. A vi svi kao da pratite Premijer ligu od jučer pa mislite da teren odlučuje. Odlučuje zeleni stol, sam mi je jedan Posušak iz kluba potvrdio da je 50-50 hoće li izletiti.
Pridružen/a: 08 svi 2020, 15:23 Postovi: 3912 Lokacija: Stolni grad
Ministry of Sound je napisao/la:
Davno sam pisao da mislim da je način na koji se vode hrvatski klubovi u BiH destruktivan za lokalnu zajednicu. Općinski novac, kao i novac lokalnih gospodarskih subjekata se preusmjerava u klubove koji kupuju žeton igrače sa strane. Čisti odljev novca iz lokalne zajednice koji je nimalo ne uzdiže. Bolje neka taj novac reinvestiraju u lokalne akademije kako bi nakon tri desetljeća napravili igrača reprezentativnog kadra.
Pa koliko bi samo Zrinjski bio jači da nema NK Širokog, po izvorima prije 2sv veliki broj navijača kao i bogatih pojedinaca koji su ulagali u klub su dolazili iz Širokog, danas ti je to zaleđe potpuno odrezano a na suprotnoj strani ti neprijateljski klub, znači stjeran si u kotlinu.
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2422 Lokacija: Negdi na granici svitova
Gazda je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:
Pa koliko bi samo Zrinjski bio jači da nema NK Širokog, po izvorima prije 2sv veliki broj navijača kao i bogatih pojedinaca koji su ulagali u klub su dolazili iz Širokog, danas ti je to zaleđe potpuno odrezano a na suprotnoj strani ti neprijateljski klub, znači stjeran si u kotlinu.
Zrinjski ima simpatizere u svim hrvatskim krajevima osim možda Širokog, no uporište je naravno Mostar i tu su još snažnije prisutni Brotnjo i Čapljina
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.