|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 296 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 20:43 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Inače, navijat ću za Argentinu protiv Njemačke. Me too, zabavniji su Kosookih mi je žao, dosadna tekma, ali je skroz simpa selektor Paragvajaca - isplakao se čovek od sreće na kraju.. Žene padaju na emociju.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 21:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 21:06 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Žene padaju na emociju. Pa? Esp-Por mi je užas..navijam za oba tima.. Čarolija CR... Što li je Casillasu danas, sve nešto petlja.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 21:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 21:55 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Čarolija CR... Što li je Casillasu danas, sve nešto petlja. Ne znam, ali večeras ima bar šta da se vidi na ekranu.. Ali je Podolski, za razliku od CR, ********. Netko tu ima negativnu fiksaciju na Nijemce.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 22:24 |
|
|
mateb je napisao/la: Real gone je napisao/la: Ne znam, ali večeras ima bar šta da se vidi na ekranu.. Ali je Podolski, za razliku od CR, ********. Netko tu ima negativnu fiksaciju na Nijemce. Ma pogrešno si skapirao, meni CR nije nešto..ima mnogo boljih pojedinaca u oba ova tima.. Podolski definitivno normalna faca, vidi se da nije German nego Sloven.. A ******** je Löw. :) p.s. Sudije su uništile ovo prvenstvo, definitivno. Sramota šta je Španac malopre isfolirao u svom šesnaestercu, a za to Portugalac isključen..
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 22:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 22:39 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Ali je Podolski, za razliku od CR, ********. Netko tu ima negativnu fiksaciju na Nijemce. Ma pogrešno si skapirao, meni CR nije nešto..ima mnogo boljih pojedinaca u oba ova tima.. Podolski definitivno normalna faca, vidi se da nije German nego Sloven.. A ******** je Löw. :) p.s. Sudije su uništile ovo prvenstvo, definitivno. Sramota šta je Španac malopre isfolirao u svom šesnaestercu, a za to Portugalac isključen.. A fakat, ono se odnosilo na fotku, a ne na penal. Cuga jede sive stanice sve više... Uglavnom, odoše Portugalci (očekivano, budući da im je glavni igrač lik koji kao da je bio inspiracija za "Na putu prema dole"), ali neće ni Španjolci dalje od polufinala. Nisu danas nešto odigrali. Uglavnom Dunga i Maradona napreduju prema onome gdje su se trebali sastati prije 16 godina. Kao da se mnoge nepravde ispravljaju na ovom SP.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 22:51 |
|
|
mateb je napisao/la: Uglavnom Dunga i Maradona napreduju prema onome gdje su se trebali sastati prije 16 godina. Kao da se mnoge nepravde ispravljaju na ovom SP. Opet si subjektivno-navijački orijentisan, a šatro izvlačiš hladne zaključke.. A ko će depigmentiranima da ispravi onu Maradoninu pobedu rukom?
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:12 |
|
|
Real gone je napisao/la: Ma sve je bilo regularno: Danas in ganz Kroatien - slavlje, a Judimir već trubi kružeći srebrnom merdžom negde po kvartovima Stuttgarta. Ćestitke! Vrankvurt Banof. BMW kocka, tamna stakla, šiptarske alufelge, a iza imam veliki natpis "KENWOOD". Inače, što se tiče svjetskog prvenstva, definitivno jedno od najboljih. Anglosaksonci, zlikovci, incestoidi i nekrofili, posaugaše dvije lijepe poljsko-katoličke od Klosea i Podolskog pa nastaviše sa bavarsko-katoličkom od Muellera. Nadalje, niti jedna muslimanska i pravoslavna momčad nije u četvrtfinalu, a od protestanata jedino još moramo izbaciti one narandžaste anglosaksonske pse čuvare Nizozemce, i onda smo čisti. Sve naši.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:13 |
|
|
Real gone je napisao/la: Sad tek gledam ponovljeni pregled gola, ladno je Villa bio u ofsajdu...bravo sudije! Oklena ti znaš šta je zaleđe? Jel bona?
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:19 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Nadalje, niti jedna muslimanska i pravoslavna momčad nije u četvrtfinalu, a od protestanata jedino još moramo izbaciti one narandžaste anglosaksonske pse čuvare Nizozemce, i onda smo čisti. Sve naši. Tebe treba postaviti za specijalnog izaslanika RKC zaduženog za promociju ekumenskog dijaloga
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:27 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Real gone je napisao/la: Sad tek gledam ponovljeni pregled gola, ladno je Villa bio u ofsajdu...bravo sudije! Oklena ti znaš šta je zaleđe? Jel bona? Sve znam. Jedino mi nije jasno što se u novohrvatskom rabe istovremeno izrazi zaleđe i ofsajd zamka.. , a ne postoji "zaleđna zamka"..
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:28 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Uglavnom Dunga i Maradona napreduju prema onome gdje su se trebali sastati prije 16 godina. Kao da se mnoge nepravde ispravljaju na ovom SP. Opet si subjektivno-navijački orijentisan, a šatro izvlačiš hladne zaključke.. A ko će depigmentiranima da ispravi onu Maradoninu pobedu rukom? Niti jedna nepravda ne može se mjeriti s Hurstovim golom jer se radilo o finalu SP. Za to moraju, objektivno, još puno toga progutati. Naravno, ne računajući nenogometne elemente. Ali koliko su se žilili na penale, sve novine im bile pune toga, tko će pucati, kojim redoslijedom itd. No, posve realno, loši su, a gubljenje toliko ključnih utakmica na penale znači samo jedno. L Što se Argentine tiče, apsolutno sam subjektivno-navijački orijentiran, nikad nisam ni tvrdio suprotno.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:38 |
|
|
mateb je napisao/la: Real gone je napisao/la: Opet si subjektivno-navijački orijentisan, a šatro izvlačiš hladne zaključke.. A ko će depigmentiranima da ispravi onu Maradoninu pobedu rukom? Niti jedna nepravda ne može se mjeriti s Hurstovim golom jer se radilo o finalu SP. Za to moraju, objektivno, još puno toga progutati. Naravno, ne računajući nenogometne elemente. Ali koliko su se žilili na penale, sve novine im bile pune toga, tko će pucati, kojim redoslijedom itd. No, posve realno, loši su, a gubljenje toliko ključnih utakmica na penale znači samo jedno. L Što se Argentine tiče, apsolutno sam subjektivno-navijački orijentiran, nikad nisam ni tvrdio suprotno. "Kolju se" ta dva skandala po mišljenju publike. Na goal.com-u je u Top 10 najvećih fudbalskih skandala ikad, prvo mesto zauzela Maradonina "Božija ruka", a drugo Hurstov fantomski gol.
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:49 |
|
|
Brazil ovo osvaja, ako ne uzmu kantu, teški su luzeri. Villa , samo radi ovog čovjeka volio bih da Španjolska osvoji...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 29 lip 2010, 23:52 |
|
|
Real gone je napisao/la: mateb je napisao/la: Niti jedna nepravda ne može se mjeriti s Hurstovim golom jer se radilo o finalu SP. Za to moraju, objektivno, još puno toga progutati. Naravno, ne računajući nenogometne elemente. Ali koliko su se žilili na penale, sve novine im bile pune toga, tko će pucati, kojim redoslijedom itd. No, posve realno, loši su, a gubljenje toliko ključnih utakmica na penale znači samo jedno. L Što se Argentine tiče, apsolutno sam subjektivno-navijački orijentiran, nikad nisam ni tvrdio suprotno. "Kolju se" ta dva skandala po mišljenju publike. Na goal.com-u je u Top 10 najvećih fudbalskih skandala ikad, prvo mesto zauzela Maradonina "Božija ruka", a drugo Hurstov fantomski gol. Božja ruka, kao što joj naziv kaže, zaslužuje svoje mjesto na toj listi identitetu svojega autora. Što se te utakmice tiče, ovo je gol koji ju je odlučio, naravno THE GOAL. Čast Linekeru, ali TO je TO. Najveći.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 00:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 11:02 |
|
|
cromwell je napisao/la: Brazil ovo osvaja, ako ne uzmu kantu, teški su luzeri.
... Jes',da nije Wehrmacht-a,pardon,Švaba
|
|
Vrh |
|
|
cromwell
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 11:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: cromwell je napisao/la: Brazil ovo osvaja, ako ne uzmu kantu, teški su luzeri.
... Jes',da nije Wehrmacht-a,pardon,Švaba Ne želim podcijeniti Njemce, njih se nikad ne smije podcijeniti jer kad se najmanje očekuje oni naprave rezultat (kao 2002 ili 2008). Ali opet, ako Brazil sa ovako jakom ekipom, počevši od obrane ne osvoji teški su luzeri.Fizički im malo kaja reprezentacija može parirati, iako navijam za Argentinu i jako bih volio da osvoje, mislim da je jedini protivnik koji bi im mogao koliko toliko napraviti probleme Španjolska.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 12:00 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Mar-kan je napisao/la: cromwell je napisao/la: Brazil ovo osvaja, ako ne uzmu kantu, teški su luzeri.
... Jes',da nije Wehrmacht-a,pardon,Švaba Pa iskarace ih "gaucosi" pa him nece moci pomoci ni poljsko-turska kaolicija! Messi ce upravo da proradi protiv "panzera" koji ce dobiti poslije tekme spitzname "kurton"
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 12:03 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 739 Lokacija: USORA! HRHB
|
... Jes',da nije Wehrmacht-a,pardon,Švaba Ta Njemačka je stvarno zanimljiva, imaju taj duh, pogotovo kad su velika natjecanja. I nema veze igraju Poljaci, Turci, crnci, a svi se ponašaju ko Švabe. Realno već su premašili svoje mogućnosti, što ne znači da neće izbacit Argentince. Evo ja sam za Argentinu, nikako ne bi volio da ovi Brazilci budu prvaci.
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 12:12 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jes',da nije Wehrmacht-a,pardon,Švaba Pa iskarace ih "gaucosi" pa him nece moci pomoci ni poljsko-turska kaolicija! Messi ce upravo da proradi protiv "panzera" koji ce dobiti poslije tekme spitzname "kurton" Odeš i staviš lovu na gaučose...Što bi rek'o moj pok. djed-sinko,švabo je 2 put svjet dig'o na noge...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 12:16 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Mar-kan je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Pa iskarace ih "gaucosi" pa him nece moci pomoci ni poljsko-turska kaolicija! Messi ce upravo da proradi protiv "panzera" koji ce dobiti poslije tekme spitzname "kurton" Odeš i staviš lovu na gaučose...Što bi rek'o moj pok. djed-sinko,švabo je 2 put svjet dig'o na noge... Stavio sam ja jarane lovu na gaucose prije nego su odigrali prvu tekmu,i to stavio da ce osvojiti SP...pusti dedu ne zna dedo da Svabe vise nejma, da je ostao sam brkati Turcin
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: SP JAR 2010. Postano: 30 lip 2010, 12:18 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Odeš i staviš lovu na gaučose...Što bi rek'o moj pok. djed-sinko,švabo je 2 put svjet dig'o na noge...
Stavio sam ja jarane lovu na gaucose prije nego su odigrali prvu tekmu,i to stavio da ce osvojiti SP...pusti dedu ne zna dedo da Svabe vise nejma, da je ostao sam brkati Turcin Odlično,uživaj još 2 dana u zabludi dobitka
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|