|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bumbar, nismo ni mi iz Tamnog Vilajeta neosjetljivi na ono " izbljuvano " na nasu adresu.Pa mozda je vrijeme da prestanemo " bljuvati " jedni na druge ?
Ocigledno nam nista dobrog ne donosi.Od netrepeljivosti, mrznje i medijski hajki žive nam udobno samo politicari i dio novinara ( poput Fahre i avazovaca )
Obican svije nema koristi.No kao sto ti rece ja sam u EU, a drugi trpe.Nazalost.
@Mrsho, nisam nista promasila.Cjelokupno drustvo i mi kao zajednica imamo problem.Provokacije su došle glave mladom covjeku, i to ne u tamnom vilajetu.Dakle problem je kolektivne prirode. pa bljujte i dalje, ja uopće nisam sumnjao da ćete stati, samo mijenjate modalitet bljuvanja, a samo naivci iz Torce i BBB mogu nasjesti da idu navijati na Grbavicu i maznuit ćevape na Baščaršiji sa dresom koji ima hrvatski grb na sebi, a da ih ne stigne tolerantna muslimanska gostoljubivost. Ti bi sada maglila o "običnom svijetu" i prosipala neku suosjećajnost dok si ti u EU, onako cinično, dokopala se mahaluša EU pa drvi o toleranciji i običnom i neobičnom svijetu, medijskoj hajki, valjda misliš na ovu sa HTVa ili FTVa, pa bi netko mogao zaključiti da HRT dnevnik počinje sa taliban-fašistima iz Sarajva koji pale hrvatsku zastavu i tekbiraju ispred katedrale, a ono ni riječi o tome. Mržnja koju siju Sarajevski mediji samo se preslikava na navijače, u prvom redu na muslimanske, a potom kao reakcija na sve druge suprotne strane. Na kraju, odakle hrvatski mediji u BH, šta je to, jel se to jede? Ma sve će to Šemso i Tarik izgladit, a i Sulejman je istaknuti TV bljuvač,...ajde tolerantna vozi svega ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:23 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Graničar Jozo je napisao/la: BBC je napisao/la: Kad sam otvarao ovu temu mislio sam bit će max 5 komentara, jer sve već davno rečeno.
Fokus diskusije bi trebao biti na tome da Inzko poslije 20-30.000 € svaki mjesec očekuje da reprezentacija radi njegov posao, i da pravi neku normalnu državu. Treba mu mater jebati. O takvim plaćama može samo sanjati 90% ljudi u najbogatijim EU državama. da je to tako lako gdje bi Hrvatska danas bila, i ne samo hrvatska... l Nema to veze sa tim. U Hrvatskoj se treba dobro oznojiti da stvoriš vladu ili da mijenjaš Ustav. Ovamo je Inzko iznad Ustava i Vlada, može kako hoće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:31 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
|
@Mrsho
Cinjenica je da smo izmijesani, zato su provocirali i slavili pobjedu Turske.Dugogodisnji ucinak i dobar razlog za netrepeljivost i sprijecavanje relaksacije odnosa.
Sto bi neko u Sirokom ili Posusju slavio poraz BiH? Koliko procentualno tamo Bosnjaka zivi ?Ucinak = 0.
Ne postoji Mrsho humano, ljudski i normalno nijedan opravdan razlog za neciju smrt.Da postoji, pravosudje bi bilo ukinuto u svijetu, a mi bi se vratili zivotu u pecinama.
Mlate takodje i Bosnhacke navijače.Zato ti kazem imamo kolektivni problem.Problem kao drustvo i zajednica.Amnestiranje jednih na štetu drugih vodi nas u corsokak.
Navijačku scenu treba odvojiti od svakodnevnice, politike i drustva opcenito.Zato sam ti pomenula sukob Torcide i Dinamovaca.Ne iskljucivo za usporedbu sa slavljem poraza Hrvata.Hocu ti reci da su navijači i bez nacionalnog predznaka problematicni u sukobima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Cinjenica je da smo izmijesani, zato su provocirali i slavili pobjedu Turske.Dugogodisnji ucinak i dobar razlog za netrepeljivost i sprijecavanje relaksacije odnosa.
Sto bi neko u Sirokom ili Posusju slavio poraz BiH? Koliko procentualno tamo Bosnjaka zivi ?Ucinak = 0.
Gdje je Hrvatsko slavlje nakon što je Portugal pregazio BiH u mješovitim sredinama u srednjoj Bosni i Hercegovini?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:38 |
|
|
|
BBC, istukli neke Bošnjake u Doboju, zašto nema teme? Jesi čitao Avaz?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:38 |
|
|
bumbar92 je napisao/la:
Ma sve će to Šemso i Tarik izgladit, a i Sulejman je istaknuti TV bljuvač,...ajde tolerantna vozi svega ti.
Naravno da mi ne pada na um demantirati tvoj dubokoumni post, vjerovatno bi demant i protuargumenti bili obrisani.Poslije ovoga dolazi obicno metla. Dakle tako je ! Živio govornik 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:40 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Mrsho
Cinjenica je da smo izmijesani, zato su provocirali i slavili pobjedu Turske.Dugogodisnji ucinak i dobar razlog za netrepeljivost i sprijecavanje relaksacije odnosa. Aha znači ipak je izmješanost razlog provokacija i netrpeljivosti. Znaš, da i ja tako mislim. Vrijeme je da se podijelimo. Svaku općinu po etničkom kljuću, tri entiteta i riješena stvar. btw, ima mjesta gdje nema Hrvata a slavila se pobjeda. Ima i mjesta koja su Hrvati obranili a slavila se pobjeda Turaka. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la:
Ma sve će to Šemso i Tarik izgladit, a i Sulejman je istaknuti TV bljuvač,...ajde tolerantna vozi svega ti.
Naravno da mi ne pada na um demantirati tvoj dubokoumni post, vjerovatno bi demant i protuargumenti bili obrisani.Poslije ovoga dolazi obicno metla. Dakle tako je ! Živio govornik  kao i obiĆno, mahalski truHli mUnevri... samo za tvoje oĆi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Cinjenica je da smo izmijesani, zato su provocirali i slavili pobjedu Turske.Dugogodisnji ucinak i dobar razlog za netrepeljivost i sprijecavanje relaksacije odnosa.
Gdje je Hrvatsko slavlje nakon što je Portugal pregazio BiH u mješovitim sredinama u srednjoj Bosni i Hercegovini? A tko je uopce obilazio vecinske hrvatske opcine i pratio to ? Imas nekih saznanja mozda o medijskoj tainteresiranosti FTV ili drugih bosnjackih tv kuca ?Mozda uopce nismo zainteresirani za misljenje drugih ?Tko zna... Uostalom moraš nauciti razliku da u Portugalu igraju fudbaleri koji kostaju kao cijela fudbalska repka BiH.Pa ti ta arogantna rijec " pregazio " izgleda poglupo u recenici.Kontas ? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Gdje je Hrvatsko slavlje nakon što je Portugal pregazio BiH u mješovitim sredinama u srednjoj Bosni i Hercegovini?
A tko je uopce obilazio vecinske hrvatske opcine i pratio to ? Imas nekih saznanja mozda o medijskoj tainteresiranosti FTV ili drugih bosnjackih tv kuca ?Mozda uopce nismo zainteresirani za misljenje drugih ?Tko zna... Uostalom moraš nauciti razliku da u Portugalu igraju fudbaleri koji kostaju kao cijela fudbalska repka BiH.Pa ti ta arogantna rijec " pregazio " izgleda poglupo u recenici.Kontas ?  Nikakvog slavlja nije bilo, nigdje nije zabilježeno, i nemoj meni te insuinacije kao da se lafo slavilo a nije dokumentirano od strane Goebbels TV. Ne znam kako drugo okarakterizirati 6:1 nego kao gaženje? 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:48 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Naravno da mi ne pada na um demantirati tvoj dubokoumni post, vjerovatno bi demant i protuargumenti bili obrisani.Poslije ovoga dolazi obicno metla. Dakle tako je ! Živio govornik  kao i obiĆno, mahalski truHli mUnevri... samo za tvoje oĆi  Žensko, a dobar sahista.Predvidjela sam ti potez unaprijed.Sad tamburaj o maHali, truHlezi i sl nebulozama. Sto se tice zastave, mogu ti reci da sam sigurno vise puta bila na tribini gdje se ONA vijorila od tebe certificiranog Hrvata.Corak " jarane ". Nesto ti je sarkazam danas na niskim granama.Znao si ti to bolje 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Gdje je Hrvatsko slavlje nakon što je Portugal pregazio BiH u mješovitim sredinama u srednjoj Bosni i Hercegovini? A tko je uopce obilazio vecinske hrvatske opcine i pratio to ? Imas nekih saznanja mozda o medijskoj tainteresiranosti FTV ili drugih bosnjackih tv kuca ?Mozda uopce nismo zainteresirani za misljenje drugih ?Tko zna...Uostalom moraš nauciti razliku da u Portugalu igraju fudbaleri koji kostaju kao cijela fudbalska repka BiH.Pa ti ta arogantna rijec " pregazio " izgleda poglupo u recenici.Kontas ?  Tako piši, to se cijeni, to je to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:54 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: kao i obiĆno, mahalski truHli mUnevri... samo za tvoje oĆi  Žensko, a dobar sahista.Predvidjela sam ti potez unaprijed.Sad tamburaj o maHali, truHlezi i sl nebulozama. Sto se tice zastave, mogu ti reci da sam sigurno vise puta bila na tribini gdje se ONA vijorila od tebe certificiranog Hrvata.Corak " jarane ". Nesto ti je sarkazam danas na niskim granama.Znao si ti to bolje  ah pokazuje se prava emt,...veći katolik od Pape, Hrvat od Tuđmana, na mjesecu prije Apolla bila,...takva zemljom nije hodala.  Narcisa moja draga, dže si do sada bila... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Lebowski je napisao/la: BBC, istukli neke Bošnjake u Doboju, zašto nema teme? Jesi čitao Avaz? Ako Avaz javlja to su onda Muslimani. Ne smijete provocirati, to neka vam bude ukor.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 10:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nikakvog slavlja nije bilo, nigdje nije zabilježeno, i nemoj meni te insuinacije kao da se lafo slavilo a nije dokumentirano od strane Goebbels TV. Ne znam kako drugo okarakterizirati 6:1 nego kao gaženje?  Kao sto rekoh od tuge nisam upratila, da li se slavilo  I opet razgranici, jedno je kad te figurativno pregazi i fudbalska velesila Portugal, a drugo kad su to Azijati Turci.Mislim ono, iz cuga ti nabrojim postavu Portugala sve zvučna imena svjetskog fudbala. Mozes ti ijednog Turcina koji igrao protiv Hrvata onomad ? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:00 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Mrsho
Cinjenica je da smo izmijesani, zato su provocirali i slavili pobjedu Turske.Dugogodisnji ucinak i dobar razlog za netrepeljivost i sprijecavanje relaksacije odnosa. Aha znači ipak je izmješanost razlog provokacija i netrpeljivosti. Znaš, da i ja tako mislim. Vrijeme je da se podijelimo. Svaku općinu po etničkom kljuću, tri entiteta i riješena stvar. btw, ima mjesta gdje nema Hrvata a slavila se pobjeda. Ima i mjesta koja su Hrvati obranili a slavila se pobjeda Turaka.  Pa iskrena sam Mrsho.Tako je bilo.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nikakvog slavlja nije bilo, nigdje nije zabilježeno, i nemoj meni te insuinacije kao da se lafo slavilo a nije dokumentirano od strane Goebbels TV. Ne znam kako drugo okarakterizirati 6:1 nego kao gaženje?  Kao sto rekoh od tuge nisam upratila, da li se slavilo  I opet razgranici, jedno je kad te figurativno pregazi i fudbalska velesila Portugal, a drugo kad su to Azijati Turci.Mislim ono, iz cuga ti nabrojim postavu Portugala sve zvučna imena svjetskog fudbala. Mozes ti ijednog Turcina koji igrao protiv Hrvata onomad ?  Ne skreći sa teme. Ja se ne sjećam da je bilo tko u zadnjih 20 godina pregazio Hrvatsku osim Engleske, a kamoli jedna Turska koja se provukla na penale. No, vraćeno im je u IstaMbulu, sa kamatama. Sa druge strane, ono je bila jedna od najvećih pobjeda u povijesti portugalske repke (sa repkama koje nisu Andora, Lihtenštajn i Luksemburg), i to u odlučujoćoj utakmici. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:03 |
|
|
|
Možeš li ti od Lihtenštajnskih mesara i pekara koje ste tako superiorno PONIZILI !?!? Ili od Latvije?!
Inače, ne znam jel spominjano ovdje na forumu da se na utakmici BiH - Latvija slavilo 4x zbog postizanja gola domaćih, i peti put kad je na razglasu javljeno da je Belgija izjednačila protiv Hrvatske. Koji bolesnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:05 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: ah pokazuje se prava emt,...veći katolik od Pape, Hrvat od Tuđmana, na mjesecu prije Apolla bila,...takva zemljom nije hodala.  Narcisa moja draga, dže si do sada bila...  1/4 samo katolicke krvi teče mojim venama.Nisan cak ni napolitanka, ne pretjeruj 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: ah pokazuje se prava emt,...veći katolik od Pape, Hrvat od Tuđmana, na mjesecu prije Apolla bila,...takva zemljom nije hodala.  Narcisa moja draga, dže si do sada bila...  1/4 samo katolicke krvi teče mojim venama.Nisan cak ni napolitanka, ne pretjeruj  Šta je ovo sad, invazija frtalja?  Realka, Jagnje i ti sve 25% Hrvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne skreći sa teme. Ja se ne sjećam da je bilo tko u zadnjih 20 godina pregazio Hrvatsku osim Engleske, a kamoli jedna Turska koja se provukla na penale. No, vraćeno im je u IstaMbulu, sa kamatama. Sa druge strane, ono je bila jedna od najvećih pobjeda u povijesti portugalske repke (sa repkama koje nisu Andora, Lihtenštajn i Luksemburg), i to u odlučujoćoj utakmici.  Ti si poceo o" gazenju ",ne ja.Dakle omjer snaga uporedi, kvalitetu i cijenu igrača.Doći ćeš do poraznog saznanja  Nije sve u brojkama i golovima.Imas niz odlucujucih faktora, pitaj MrShe, ako moze biti objektivan.Uostalom Lebowski je muško, prirodnije je da on s vama raspravlja o fudbalu 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28688 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: šta je tu teško shvatiti šeerđevojko? poslje Turske u svakom vaktu i navijanja njenih podgužnjaka po vilajetu kontra Hrvatske neke stvari više nikad neće biti kao što su bile. To moraš razumjeti i u nogometnom kontekstu, a možeš i šire. Tesko je shvatiti da ste navodno potisnuli ( zaboravili bi bilo previse ) M-H sukob, relaksirali donekle odnose s nama, sa simpatijama gledali na BH repku, nas poturice, sve do te kobne tekme i navijanja za Tursku.A najteže od svega je shvatiti ipak, da ne posmatrate dio naroda na taj iskrivljen nacin, nego sve Bosnjake u cijelosti- vehabije, sdpeovce, dijasporce a mozda i sire  Nesto mi ta prica nema logike nikako, da je par pijanih, razuzdanih budala moglo takav gnjev i prekretnicu izazvati u nasim " idilicnim " odnosima. Ne shvaćaš poantu. Prije utakmice sa Turskom otprilike 70% BiH Hrvata je navijalo protiv BiH, oko 20% ih je bilo indiferentno, a oko 10% je navijalo za BiH. U Hrvatskoj je pak bilo obrnuto, većina je navijala za BiH, a mali dio protiv BiH. Nakon te utakmice i Hrvati u HR su vidjeli sa čime imaju posla i po svojim stavovima se približili Hrvatima u BiH . Dakle temeljna promjena je kod Hrvata u Hrvatskoj, jer BiH Hrvati su oduvijek većinom prezirali BiH reprezentaciju. Pa tako sad imamo 90% Hrvata koji navijaju protiv BiH, 9% indiferentnih i 1% koji navijaju za BiH.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: 1/4 samo katolicke krvi teče mojim venama.Nisan cak ni napolitanka, ne pretjeruj  Šta je ovo sad, invazija frtalja?  Realka, Jagnje i ti sve 25% Hrvati. Izletilo mi 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije sve u brojkama i golovima. Imas niz odlucujucih faktora, pitaj MrShe, ako moze biti objektivan.Uostalom Lebowski je muško, prirodnije je da on s vama raspravlja o fudbalu  Ma da, često suci jadnu Bosnu zajebu, ili Blažević izda u odlučujučoj utakmici, ili pak Bosnu prevare već na izvlačenju parova kvalifikacija pa im uvijek uvale Portugal koji MORA proć. I prođe, sa 6-7 gajbi u mreži bosanskih dijamanata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:17 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
MRSHO je napisao/la: Možeš li ti od Lihtenštajnskih mesara i pekara koje ste tako superiorno PONIZILI !?!? Ili od Latvije?!
Inače, ne znam jel spominjano ovdje na forumu da se na utakmici BiH - Latvija slavilo 4x zbog postizanja gola domaćih, i peti put kad je na razglasu javljeno da je Belgija izjednačila protiv Hrvatske. Koji bolesnici. službeni spiker NS BiH. :) Ili stadiona, čega li već. idila :)
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|