|
|
Stranica: 7/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
jopa_od je napisao/la: Oh, kako se više ne umorite od prosipanja iz šupljeg u prazno....
Otvorite novu temu čiji tata može pojesti više graha... i što jače prdnut...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
jopa_od je napisao/la: Oh, kako se više ne umorite od prosipanja iz šupljeg u prazno....
Nije baš tako. Udaljavanje od muslimanske ideje "100% Bosne" se sve više može mjeriti konkrento u kilometrima i svjetlosnim godinama. Ovakve teme su vrlo pozitivne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Otvorite novu temu čiji tata može pojesti više graha... BBC- ove su teme sve takve.Navikni se. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:55 |
|
|
|
Lako se vama zajebavati ovdje. Hajde odite u Doboj i Brčko pa naručite kaHvu. Na što je to došlo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:06 |
|
|
Citat: Nije baš tako. Udaljavanje od muslimanske ideje "100% Bosne" se sve više može mjeriti konkrento u kilometrima i svjetlosnim godinama. Ovakve teme su vrlo pozitivne. Majke mi da izumru Bošnjaci ti bi pao u komu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:09 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Citat: Nije baš tako. Udaljavanje od muslimanske ideje "100% Bosne" se sve više može mjeriti konkrento u kilometrima i svjetlosnim godinama. Ovakve teme su vrlo pozitivne. Majke mi da izumru Bošnjaci ti bi pao u komu... A što možeš. Dođu ti ovako Emt i Nebula i "Bošnjaci ovo...Bošnjaci ono". Ne može čovjek disati od tog njihovog bošnjaštva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:12 |
|
|
Citat: A što možeš. Dođu ti ovako Emt i Nebula i "Bošnjaci ovo...Bošnjaci ono". Ne može čovjek disati od tog njihovog bošnjaštva. Ne znam što te dira to, jedino ako prema njima imaš podsvjesnu ljubav koju ne želiš priznati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:14 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Hrvatska je jača od BiH i tu nema dileme. Statistike sve govore.
Međutim BiH bi bila jača od Hrvatske i Srbije da Bošnjaci nisu privatizirali reprezentaciju. tako je, primjer je BiH repka U21 koju vodi čini mi se Srbin i Hrvat, a igrači su izmiješani pa je i rezultat vidljiv, nisu se plasirali ali sa Njemačkom su igrali 4:4 i malo je falilo da ne uspiju. To već izgleda drugačije, čak i košarkaška repka sa Petrovićem može biti primjer, pogotovo onaj slogan "jedan, dva, TRI, BiH!!!". To bi možda bio put da se Hrvati i Srbi privole na navijanje, ali ne i potpun uspjeh.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:15 |
|
|
|
Zašto tebe dira tema ? Preskoči ako ti smeta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 12:19 |
|
|
Citat: tako je, primjer je BiH repka U21 koju vodi čini mi se Srbin i Hrvat, a igrači su izmiješani pa je i rezultat vidljiv, nisu se plasirali ali sa Njemačkom su igrali 4:4 i malo je falilo da ne uspiju. To već izgleda drugačije, čak i košarkaška repka sa Petrovićem može biti primjer, pogotovo onaj slogan "jedan, dva, TRI, BiH!!!". To bi možda bio put da se Hrvati i Srbi privole na navijanje, ali ne i potpun uspjeh. Naravno, o tome ja i pričam. Da se promjeni BiH i ustroj, simboli i reprezentacija i podredi se jednakost svih naroda i slobodi njihova djelovanja mogli bi govoriti o pravom uspjehu. I naravno da bi igrači pristali igrati za BiH a i navijači bi došli i od Srba i od Hrvata.. Citat: Zašto tebe dira tema ? Preskoči ako ti smeta. I ja sam od krvi i mesa...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Johnny Reb
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:03 |
|
|
Malo sam prelistao temu, pa reko da ostavim komentar... Do 2008. sam pratio nogometnu reprezentaciju BiH, gledao utakmice sa prijateljima, navijao za tu ekipu. Ali onda dođe Euro, mi izgubismo od Turske, slavlje po tuzlanskim ulicama... Mučnina me uhvatila dok sam došao kući. Od tada sam zamrzio tu momčad iako ti dečki koji tamo igraju nisu ni najmanje krivi za to. Počeo sam navijati za svaku reprezentaciju protiv koje igra BiH. I nema boljeg osjećaja nego zafrkavati te "patriJote" kad mi dobijemo a BiH izgubi! Kad je BiH igrala ove zadnje dodatne kvalifikacije s Portugalom, a Hrvatska s Turskom kod mene na fakultetu se nosaju turski dresovi, majice, zastave... Ispred faksa nas nekoliko diskutira i pitam ja gospodu zašto navijaju za Tursku? Kažu mi - to su braća muslimani! Pa kažem, zašto se onda toliko čudite ako ja navijam za Portugal? Kad odjednom sa zaprepaštenjem, svi u glas: "Pa kako ćeš za njih, pa ti živiš u Bosni, ti si bosanac, sram te bilo bla bla bla?!" Pa kažem, jednostavno - braća katolici... I uvijek ću prije navijati za svoju kršćansku (katoličku, pravoslavnu, protestantsku) braću ili Izrael nego za BiH i ostale "mjesečare" sa istoka... 
_________________ Još smo tu, još nas ima u inat svima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:05 |
|
|
 Šta ovaj radi? Navija za Hrvatsku, kontra Turaka, kontra Bošnjaka, podržava naciste? Ima li u Mostaru mnogo ovakvih primjeraka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:08 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
Lebowski je napisao/la:  Šta ovaj radi? Navija za Hrvatsku, kontra Turaka, kontra Bošnjaka, podržava naciste? Ima li u Mostaru mnogo ovakvih primjeraka? Očigledno kontra Turaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:10 |
|
|
vjerovatno čeka turske navijače iz patriJotskog šehera... vi još niste svjesni koliko vas je koštalo to navijanje protiv Hrvatske, ali budete, sabur. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zbunjen dečko, trebao je izraditi majicu u ovom stilu. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:15 |
|
|
|
Ja ovdje vidim idiota, kakav dečko? Da izvinu idioti, ima njih finih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:18 |
|
|
|
To mi izgleda kao nekvalitetna Photoshop montaža. Ne zbog tog klinca, već da ga uvalili u kafić između ostalih navijača, koji izgleda nisu ni svjesni da on pored njih stoji i diže ruku.
Mada nebitno, naš je i sabur. Mora se tako, bošnjački fašizam klin, se klinom izbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 14:21 |
|
|
|
Vidi lika iza kako gleda i konta "Budale..."..
Vjerovatno jeste fotomontaža, ali nebitno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imas opciju
1. Mržnja
2.negativan stav
3.netrepeljivost (kao dodatak )
4. ravnodušnost i bol među nogama za fudbalskom reprezentacijom BiH, kao i BiH uopšte Priznajem, ja lično sam kriv po ovoj 4-oj tački optužnice. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:37 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Možeš li ti od Lihtenštajnskih mesara i pekara koje ste tako superiorno PONIZILI !?!? Ili od Latvije?!
Inače, ne znam jel spominjano ovdje na forumu da se na utakmici BiH - Latvija slavilo 4x zbog postizanja gola domaćih, i peti put kad je na razglasu javljeno da je Belgija izjednačila protiv Hrvatske. Koji bolesnici. službeni spiker NS BiH. :) Ili stadiona, čega li već. idila :) Stadiona. Kakav spiker NS!?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Imas opciju
1. Mržnja
2.negativan stav
3.netrepeljivost (kao dodatak )i Ovo nisu razlozi nego posljedice. Razloge zašto Hrvati i Srbi ne doživljavaju tu vašu repku, ili je mrze traži na tursko-bošnjačkoj strani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:43 |
|
|
Kad ćeš mi odgovoriti na pitanja? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25008 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lebowski je napisao/la:  Šta ovaj radi? Navija za Hrvatsku, kontra Turaka, kontra Bošnjaka, podržava naciste? Ima li u Mostaru mnogo ovakvih primjeraka? Fortomontaža malca vidljiva iz aviona.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25008 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Zmajevi su derivat od "Zmaj od Bosne", koji je samo muslimanski narodni heroj. Lik koji se odupro liberalizaciji Osmalijskog carstva i početku tolerantnosti prema kršćanskoj raji.
Srećom da je izgubio bitku i da je krenula liberalizacija u Bosni nakon njegovog poraza, te se broj katolika vrlo brzo udvostručio nakon pada Gradaščevića.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 19:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63821 Lokacija: DAZP HQ
|
|
prvi razlog zašto ne navijam.
drugi razlog.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|