|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 261 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tesko je shvatiti da ste navodno potisnuli ( zaboravili bi bilo previse ) M-H sukob, relaksirali donekle odnose s nama, sa simpatijama gledali na BH repku, nas poturice, sve do te kobne tekme i navijanja za Tursku.A najteže od svega je shvatiti ipak, da ne posmatrate dio naroda na taj iskrivljen nacin, nego sve Bosnjake u cijelosti- vehabije, sdpeovce, dijasporce a mozda i sire  Nesto mi ta prica nema logike nikako, da je par pijanih, razuzdanih budala moglo takav gnjev i prekretnicu izazvati u nasim " idilicnim " odnosima. Ne shvaćaš poantu. Prije utakmice sa Turskom otprilike 70% BiH Hrvata je navijalo protiv BiH, oko 20% ih je bilo indiferentno, a oko 10% je navijalo za BiH. U Hrvatskoj je pak bilo obrnuto, većina je navijala za BiH, a mali dio protiv BiH. Nakon te utakmice i Hrvati u HR su vidjeli sa čime imaju posla i po svojim stavovima se približili Hrvatima u BiH . Dakle temeljna promjena je kod Hrvata u Hrvatskoj, jer BiH Hrvati su oduvijek većinom prezirali BiH reprezentaciju. Pa tako sad imamo 90% Hrvata koji navijaju protiv BiH, 9% indiferentnih i 1% koji navijaju za BiH. Jesi siguran da ih je prije 2008 70% navijalo baš kontra BiH? Ti si on the face of the place, što bi se reklo, pa si mjedoravniji od mene, ali se npr. po forumima i sl. nije osjećalo ništa drugo osim indiferentnosti. Ja bih rekao barem 50% totalna neutralnost i neupućenost s kim BiH igra, kako stoje i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:20 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nije sve u brojkama i golovima. Imas niz odlucujucih faktora, pitaj MrShe, ako moze biti objektivan.Uostalom Lebowski je muško, prirodnije je da on s vama raspravlja o fudbalu  Ma da, često suci jadnu Bosnu zajebu, ili Blažević izda u odlučujučoj utakmici, ili pak Bosnu prevare već na izvlačenju parova kvalifikacija pa im uvijek uvale Portugal koji MORA proć. I prođe, sa 6-7 gajbi u mreži bosanskih dijamanata. Logicno.Samo budi nepristrasan i samo će ti se " ukazati ":D Ono sa Francuskom je bila čista namjestaljka, to ne mozes poreci.Platini licno zvao.Sto se Portugala tice nismo trebali onog " geometra " provocirati sa laserima  A ova zadnja tekma i Dzekin dribling je Zanemari Hrvata u sebi, i govori objektivno kao nogometaš 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Šta je ovo sad, invazija frtalja?  Realka, Jagnje i ti sve 25% Hrvati. Izletilo mi  A eto, svaki dan me sa nečim iznenadiš. Jel ta baba bila Perecijka ili oriđiđi BiH Hrvatica? 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:21 |
|
|
|
Hrvatska je jača od BiH i tu nema dileme. Statistike sve govore.
Međutim BiH bi bila jača od Hrvatske i Srbije da Bošnjaci nisu privatizirali reprezentaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Izletilo mi  A eto, svaki dan me sa nečim iznenadiš. Jel ta baba bila Perecijka ili oriđiđi BiH Hrvatica?  Ja se osjecam kao gradjanka svijeta, a posebno Evrope 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ako većina Bošnjaka uradi kao Kusturica onda će biti navijanja za "zmajeve".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:29 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 11:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A ova zadnja tekma i Dzekin dribling je Zanemari Hrvata u sebi, i govori objektivno kao nogometaš  Sve osim Džekinog driblinga na zadnjoj utakmici nije spomena vrijedno (osim činjenice da se slavio izjednačavajući gol Belgijanca). Nebi ni pogledao highlightse da nisam čuo za taj Džekin lažnjak, jednostavno sam morao provjerit o čemu se radi, čisto kao ljubitelj nogometa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako većina Bošnjaka uradi kao Kusturica onda će biti navijanja za "zmajeve". Ti radi punca moraš navijati za vatrene  Taman da si vehabija @jopa, statistike govore u prilog tvrdnji da je HR repka jedna od najboljih.Nitko nije ni sporio to.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:34 |
|
|
|
Djate Bošnjaci, dosadni ste pravo. Sa tom mutavom spikom kao da ne znate o čemu se radi.
Ostalim narodima idete na kurac sa reprezentacijom jer ste islamisti i muslimani, i takva i reprezentacija. Nema srednje-Eurospke spike i moljenja dova i atifa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:35 |
|
|
MRSHO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A ova zadnja tekma i Dzekin dribling je Zanemari Hrvata u sebi, i govori objektivno kao nogometaš  Sve osim Džekinog driblinga na zadnjoj utakmici nije spomena vrijedno (osim činjenice da se slavio izjednačavajući gol Belgijanca). Nebi ni pogledao highlightse da nisam čuo za taj Džekin lažnjak, jednostavno sam morao provjerit o čemu se radi, čisto kao ljubitelj nogometa. A Francuzi ? @Bobo, ja sam sigurna da ti statisticki podaci nisu tocni.Pogotovo je sporan onaj 1% !!!!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:35 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28687 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Ne shvaćaš poantu. Prije utakmice sa Turskom otprilike 70% BiH Hrvata je navijalo protiv BiH, oko 20% ih je bilo indiferentno, a oko 10% je navijalo za BiH. U Hrvatskoj je pak bilo obrnuto, većina je navijala za BiH, a mali dio protiv BiH.
Nakon te utakmice i Hrvati u HR su vidjeli sa čime imaju posla i po svojim stavovima se približili Hrvatima u BiH . Dakle temeljna promjena je kod Hrvata u Hrvatskoj, jer BiH Hrvati su oduvijek većinom prezirali BiH reprezentaciju.
Pa tako sad imamo 90% Hrvata koji navijaju protiv BiH, 9% indiferentnih i 1% koji navijaju za BiH.
Jesi siguran da ih je prije 2008 70% navijalo baš kontra BiH? Ti si on the face of the place, što bi se reklo, pa si mjedoravniji od mene, ali se npr. po forumima i sl. nije osjećalo ništa drugo osim indiferentnosti. Ja bih rekao barem 50% totalna neutralnost i neupućenost s kim BiH igra, kako stoje i sl. Indiferentnosti je bilo, kao i neupućenosti, uostalom koga briga i kad sada igra BiH s nekom repkom. Jedino pred kraj kvalifikacija i za baraž ljudu budu upućeniji i zainteresiraniji. Kada kažem da se navijalo kontra BiH to ne znači da su nakon poraza svi pjevali od sreće, već to znači da su intimno, svjesno ili čak nesvjeno, bili protiv BiH reprezentacije. Dosta ih je naizgled bilo indiferentno ali kada se poklopi pravi tajming vidjelo bi se da im poraz BiH nimalo nije mrzak... mada je bilo i pojedinih slučajeva da je nekima bio i žao, ali dakako oni su bili u velikoj manjini. I što je najzanimljivije negdje od 2000- do 2008 procent onih Hrvata koji su navijali za BIH je rastao. Ne značajno ali ipak, lagano je rastao. Nakon toga - strmoglavi pad. Pri tome treba imati u vidu još nešto - utakmicu košarkaških reprezentacija BiH i HR u Sarajevu negdje 2000-te godine kada je bukvalno cijela dvorana skandirala GAZI, GAZI USTAŠE (sjećate se te utalmice?) To je bila prva naznaka budućeg razvoja događaja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:36 |
|
|
Citat: statistike govore u prilog tvrdnji da je HR repka jedna od najboljih.Nitko nije ni sporio to. Pa kako možeš onda uspoređivati reprezentacije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:37 |
|
|
jopa_od je napisao/la: Citat: statistike govore u prilog tvrdnji da je HR repka jedna od najboljih.Nitko nije ni sporio to. Pa kako možeš onda uspoređivati reprezentacije... Poredila sam Portugal i Tursku.Zato sto je Ministar pomenuo " gazenje ".Ne BiH i HR.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Pa kako možeš onda uspoređivati reprezentacije...
Poredila sam Portugal i Tursku.Zato sto je Ministar pomenuo " gazenje ".Ne BiH i HR. Koliko znam Hrvatska je zgazila Tursku a Portugal vas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: jopa_od je napisao/la: Pa kako možeš onda uspoređivati reprezentacije...
Poredila sam Portugal i Tursku.Zato sto je Ministar pomenuo " gazenje ".Ne BiH i HR. Žalim zbog tog termina, i ispričavam se. Pravilnije bi bilo "iživljavanje" i "šamaranje mrtvog magarca".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:40 |
|
|
BBC je napisao/la: Djate Bošnjaci, dosadni ste pravo. Sa tom mutavom spikom kao da ne znate o čemu se radi.
Ostalim narodima idete na kurac sa reprezentacijom jer ste islamisti i muslimani, i takva i reprezentacija. Nema srednje-Eurospke spike i moljenja dova i atifa. Evo inkvizicije. spremio lomace 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:41 |
|
|
|
Kad moj stari, sportski djelatnik, više prezire BiH sportske ekipe od srpskih, onda ti je sve jasno do čega je dovela ta antihrvatska histerija bosanskh Turaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Poredila sam Portugal i Tursku.Zato sto je Ministar pomenuo " gazenje ".Ne BiH i HR.
Žalim zbog tog termina, i ispričavam se. Pravilnije bi bilo "iživljavanje" i "šamaranje mrtvog magarca". Nabroji turske reprezentativce u tekmi protiv HR 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Djate Bošnjaci, dosadni ste pravo. Sa tom mutavom spikom kao da ne znate o čemu se radi.
Ostalim narodima idete na kurac sa reprezentacijom jer ste islamisti i muslimani, i takva i reprezentacija. Nema srednje-Eurospke spike i moljenja dova i atifa. Evo inkvizicije. spremio lomace  Tako ti je to, i ne može biti drugačije. Kako forumašica Wind zna reći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:44 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Kad moj stari, sportski djelatnik, više prezire BiH sportske ekipe od srpskih, onda ti je sve jasno do čega je dovela ta antihrvatska histerija bosanskh Turaka. A to je fenomen zbilja.Evo na rukometnom prvenstvu, puka sreca da nije neko ubijen u Srbiji.( cigle, sjekire ) ni 5 % se nije digla buka oko toga.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:45 |
|
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Evo inkvizicije. spremio lomace  Tako ti je to, i ne može biti drugačije. Kako forumašica Wind zna reći. Jos sam na tebe ljuta zbog primjedbi koje si joj upucivao.Da znas.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Tako ti je to, i ne može biti drugačije. Kako forumašica Wind zna reći.
Jos sam na tebe ljuta zbog primjedbi koje si joj upucivao.Da znas. Ne znam tko je taj forumaš. Sa svojih 5 komentara mjesečno može biti i muškarac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Kad moj stari, sportski djelatnik, više prezire BiH sportske ekipe od srpskih, onda ti je sve jasno do čega je dovela ta antihrvatska histerija bosanskh Turaka. A to je fenomen zbilja.Evo na rukometnom prvenstvu, puka sreca da nije neko ubijen u Srbiji.( cigle, sjekire ) ni 5 % se nije digla buka oko toga. Tko kaže da se nije digla buka?! Lupaš bezveze... A fenomen je i to da se nije dizala buka i euforija kad je Srbija gubila utakmice. nitko nije izlazio na ulice Sarajeva, Brčkog, Viteza, Mostara, Tešnja... Zapitaj se malo, kakva bolest je to...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:47 |
|
|
|
Oh, kako se više ne umorite od prosipanja iz šupljeg u prazno....
Otvorite novu temu čiji tata može pojesti više graha...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Zašto nijedan Hrvat i Srbin ne bi trebali navijati za "zmajeve" Postano: 24 ruj 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
jopa_od je napisao/la: Oh, kako se više ne umorite od prosipanja iz šupljeg u prazno....
Otvorite novu temu čiji tata može pojesti više graha... i što jače prdnut...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|