|
|
Stranica: 14/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:32 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Iako je perika tu, lako vas je prepoznati gospodine Tariče Filipoviću 
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:32 |
|
|
Belaj će se sigurno nastavit, tako da do daljnjega u krug, nitko tu neće ostat dužan ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:33 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
POL_GASOL je napisao/la: :zubati  Ah... Vinkovci.. Ima ih i gdje treba i gdje netreba... 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62617 Lokacija: DAZP HQ
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: bruka za Srbiju, Hrvati su sačuvali svoj obraz jer nisu provocirali, niti ikog napadali. Dule, neuspesan pookusaj trola  iskreno kažem, bruka jer je ovo cijeli niz incidenata na širem području grada, a radi se o Europskom prvenstvu na kojem sudjeluje 16 zemalja i na koje su stigli navijači iz cijele Europe. među navijačima ima žena i djece, ovo nisu navijači Dinama, ni nogometne reprezentacije, nego malo drukčiji soj ljudi. ako je točno da su izbjeglice krive za ovo, jadni li ste s njima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:39 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Ah... Vinkovci.. Ima ih i gdje treba i gdje netreba...  Kad sam video sliku tebe sam se setio Gde bas pade Vinkulja od toliko zastava(pade i Siroki Brijeg)... malo off, aj postavi onog leoparda sto se smeje, ono je vrhunska slika, trazio sam je po netu 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:41 |
|
|
dudu je napisao/la: iskreno kažem, bruka jer je ovo cijeli niz incidenata na širem području grada, a radi se o Europskom prvenstvu na kojem sudjeluje 16 zemalja i na koje su stigli navijači iz cijele Europe. među navijačima ima žena i djece, ovo nisu navijači Dinama, ni nogometne reprezentacije, nego malo drukčiji soj ljudi. ako je točno da su izbjeglice krive za ovo, jadni li ste s njima. Cekaj, prvo rece da je ocekivano, sad da je bruka... jel prvo ili drugo?! Sad da ne patetisemo, zamisli dolazak 4000 Srba za zastavima, orlovima i shajkama u Split autima... jel treba i da pisem sta bi se desilo... Bruka bi bila da su dohvatili npr Madjare ili Francuze...ovo je ovo je nase balkansko govno koje smrdi 100 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:42 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Ah... Vinkovci.. Ima ih i gdje treba i gdje netreba...  Kad sam video sliku tebe sam se setio Gde bas pade Vinkulja od toliko zastava(pade i Siroki Brijeg)... malo off, aj postavi onog leoparda sto se smeje, ono je vrhunska slika, trazio sam je po netu  Dobro da nisam išao ,a mogao sam.Sad tek vidim da bi dobio ciglu u glavu. Ah čuj,vi ste svoj na svom... Evo ga ,leopard,spremio ga ja na računalo da nemoram tražit kad zatreba ... 
Privitak/ci: |

jsad1231.jpg [ 30.56 KiB | Pogledano 3876 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:45 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Tacno, Datelinara, Veternik, Liman...prepunjeno zadnjih 15 godina izbeglicama... od tolike populacije, dovoljno je da se malom broju njih skurci sahovnica u Spensu, i da se okupe sa ciljem da dohvate neke da istuku.
Mislim, čak i ne računajući Novi Sad, ti ljudi koji žive po naseljima oko Novog Sada su za 5 minuta automobilima tu, naprave belaj a onda se za 5 minuta pokupe, kao da i nisu bili tu. Ko će to pohvatati? Čak mislim da bi finale Srbija/Hrvatska u Novom Sadu bio možda i gori u tom smislu, iako i Beograd sam po sebi nosi ogroman rizik ako bi došlo do napada na hrv. navijače.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:47 |
|
|
Nadam se da nema ozbiljnih povreda. Sve ostalo je obavezan folklor, bilo bi čudo da se ništa nije desilo.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:48 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Mislim, čak i ne računajući Novi Sad, ti ljudi koji žive po naseljima oko Novog Sada su za 5 minuta automobilima tu, naprave belaj a onda se za 5 minuta pokupe, kao da i nisu bili tu. Ko će to pohvatati? Čak mislim da bi finale Srbija/Hrvatska u Novom Sadu bio možda i gori u tom smislu, iako i Beograd sam po sebi nosi ogroman rizik ako bi došlo do napada na hrv. navijače. Tacno to... Trebalo je ljudima pojasniti...dodjite bilo koji drugi dan, al za tekmu i pored najbolje volje ne moze se garantovati sigurnost van hale... Prvi dan je proslo sa minimalnim incidentima, al za danas su se vec bolje spremili.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:51 |
|
|
to sto je ocekivno znaci da je manja bruka? ovo je nezabiljezeno u povijesti rukometnih prvenstava i baca veliku ljagu na natjecanje. nitko se nije nadao tolikom dolasku navijaca iz Hrvatske, al bas zato je policija trebala znati da su prvi dan huligani bili samo zateceni i da su se morali daleko bolje organizirat ili zaustavljat ljude na granici.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:52 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Imam i ovu sovu,al bolji je leopard... Evo ti stranica di sam ga našo,okupirat će te par sati,ima ludih stvari.. http://9gag.com/
Privitak/ci: |

1111547_460s.jpg [ 55.42 KiB | Pogledano 3841 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:52 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Dobro da nisam išao ,a mogao sam.Sad tek vidim da bi dobio ciglu u glavu. Ne biste gospodine Mario, jer vi ste jedan divan čovjek 
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:54 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Ne biste gospodine Mario, jer vi ste jedan divan čovjek  Sav zračim nekom dobrotom i toplinom ...? 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:56 |
|
|
dudu je napisao/la: to sto je ocekivno znaci da je manja bruka? ovo je nezabiljezeno u povijesti rukometnih prvenstava i baca veliku ljagu na natjecanje. nitko se nije nadao tolikom dolasku navijaca iz Hrvatske, al bas zato je policija trebala znati da su prvi dan huligani bili samo zateceni i da su se morali daleko bolje organizirat ili zaustavljat ljude na granici. Odmah u ponedeljak direktor policije Veljovic je najavio intenzivnu saradnju sa kolegom iz Hrvatske, i da su moguci incidenti... tesko je tu biti pametan, verovatno je moglo i bolje organizovati, ali ne sumnjam da je policija pokusala najbolje koliko je umela. Desilo se ovo veceras, moglo je i gore, nije tako dramaticno kao sto predstavljas, same tuce Torce i BBB, ili Delija i Grobara znaju biti mnogo krvavije... Moraju se sad povuci radikalni potezi, sad vise nema mesta za izgovor.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:58 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Sav zračim nekom dobrotom i toplinom ...?  Tako je. Čak i kad bi neko greškom bacio ciglu na vas ne vidjevši da se radi o vama, ta cigla bi sama promijenila putanju, zaobišla vas i pogodila nekog drugog 
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 01:59 |
|
|
Jbg, šta da vam kažem, ugledajte se na Makedonce. Oni su se opremili, svaki ima kacigu i plastični štit. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:06 |
|
|
jedno su huliganski ispadi jednih prema drugima, to me ne tangira toliko dok ne unistavaju imovinu, a nesto drugo je napad kamenjem na zene. imas li ideju kakve su to traume za zenska bica? nadam se da ce identificirat napadace i javno im obznanit imena, pa nek lov pocne kad vec drzava nista ne poduzima po tom pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:10 |
|
|
dudu je napisao/la: jedno su huliganski ispadi jednih prema drugima, to me ne tangira toliko dok ne unistavaju imovinu, a nesto drugo je napad kamenjem na zene. imas li ideju kakve su to traume za zenska bica? nadam se da ce identificirat napadace i javno im obznanit imena, pa nek lov pocne kad vec drzava nista ne poduzima po tom pitanju. Ako se meni obraćaš, odgovoriću ti da nije bezbedno dolaziti kad su sportski događaji u pitanju. Te su žene dosta hrabre kad su se ovde u tu svrhu uputile. Da li ja to odobravam? Ne. Da li je avanturizam doći? Da.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:19 |
|
|
nisam se tebi obratio nego Dzoniju. naravno da je bilo glupo doci, al vidim da su uglavnom Slavonci isli. pretpostavljam da je vecina bila u Srbiji ranije i da su imali neka pozitivna iskustva i naivno povjerovali u dobru organizaciju jer sam vidio da je bilo i puno djece prije dva dana. nikako se odgovornost ne moze prebaciti na te ljude jer je Srbija organizator i ona ih je primila svojevoljno u tom broju, a da im ne moze garantirat fizicku sigurnost i imovinu. prava sranja tek slijede ako ne smisle sta sad s Beogradom jer sigurno slijedi opca mobilizacija huligana u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:22 |
|
|
dudu je napisao/la: jedno su huliganski ispadi jednih prema drugima, to me ne tangira toliko dok ne unistavaju imovinu, a nesto drugo je napad kamenjem na zene. imas li ideju kakve su to traume za zenska bica? nadam se da ce identificirat napadace i javno im obznanit imena, pa nek lov pocne kad vec drzava nista ne poduzima po tom pitanju. Preemotivno reagujes... Nikakvo sranje ne odobravam, rekao sam sta bi radio onima koji to pokrenu. Ovo sto kaze Tera, treba biti svestan u sta se upustas, dao sam ti primer, zamisli kako bi prosli Srbi u takvom broju u Splitu... nismo se juce rodili pa da ne znamo kako su odnosi jos roviti, i da ipak treba velika doza hrabrosti pa ici na ovakve tekme. Pricao sam ti onomad, bio sam na Maksimiru, znam kakav je osecaj kad si u sredini gde da provale odakle si, tesko bi spasao zivu glavu. Al to je moja odluka, svestan sam bio u sta ulazim, i preuzeo rizik. Da sam obukao srpski ili makedonski dres, lose bi se proveo. Niko ne voli ovakve stvari, mnogo ljudi se potrudilo da celo prvenstvo bude kako treba, pogotovo se Hrvatima izlazilo u susret... znaci maksimalna volja postoji... Sta je bilo resenje, da se odmah pre svih sranja kaze - Hrvati ne mogu doci na tekme... to bi izazvalo veliki revolt. Niko nije znao da ce toliko Hrvata nagrnuti, sstavljeni su u pitomi Vrsac, i NS kao najbolje opcije, onda je doslo par hiljada navijaca, i kontrola je bila nemoguca. Videcemo rasplet, ili da se daju jasne smernice pod kojim uslovima je moguc sutrasnji dolazak u NS, ili da se sece do kraja pa zabraniti bilo kakav prilaz... ako posle ovoga veceras sutra ili u petak bude jos gore, prvi cu glasno osuditi policiju... ispucali su kod mene zadnji kredit, i nema vise vajdenja.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:22 |
|
|
dupli...
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:24 |
|
|
dudu je napisao/la: jedno su huliganski ispadi jednih prema drugima, to me ne tangira toliko dok ne unistavaju imovinu, a nesto drugo je napad kamenjem na zene. imas li ideju kakve su to traume za zenska bica? Lakše malo, gospodine Dudu Missim, ne vjerujem da je iko od njih bazao po gradu jureći Hrvatice s kamenjem u ruci već se radilo o standarnom kamenovanju automobila sa navijačima kakvih je uvijek bilo a i biće ih, tako da, manite me patitike u ove kasne sate 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 02:29 |
|
|
ovo se kod nas ne bi moglo dogoditi. cudi me da se dogodilo srpskoj koja ima iskustva u ovome na pretek. ne bi da je bosanska. bilo je i kod nas prvenstvo prije tri godine% bilo je i srpskih navijaca u Istri i ne sjecam se da je bilo ikakvog incidenta. ne znam sto im je bilo u glavi kad su culi da je tisuce navijaca u gradu. valjda ce sutra biti ok.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|