|
|
Stranica: 16/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 11:53 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Krivi su Jutarnji i Index što stvaraju romansirane slike Beograda i Srbije. Umjesto da svoje građane realno izvještavajau o rizicima takvih masovnih putovanja u Srbiju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 11:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Krivi su Jutarnji i Index što stvaraju romansirane slike Beograda i Srbije. Umjesto da svoje građane realno izvještavajau o rizicima takvih masovnih putovanja u Srbiju. Istina.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Krivi su Jutarnji i Index što stvaraju romansirane slike Beograda i Srbije. Umjesto da svoje građane realno izvještavajau o rizicima takvih masovnih putovanja u Srbiju. Ne bih rekla da ovo ima neku jacu politicku pozadinu..Kao sto vec rekoh nije ovo sukob pravih navijacki skupina BBB, Torcide sa Delijama i Grobarima..Nego su se ovdje nasli manje navijacke skupine i obicni ljudi i organizovane huliganske skupine profi navijaca.Zato nema otpora nikakvog, zato su ove kolone bile, gdje su postali lagana meta i sl..Neorganizovano totalno.Kad ti ides na navijacku utakmicu organizovano sa nekom skupinom nema zvjeranja okolo, nema hodanja na svoju ruku i postoji niz navijackih pravila koja se moraju postovati.Inace nisi nigdje dobrodosao.( moje licno iskustvo )A znaju to i ovi upuceni navijaci. Da je politicki toliko povezano ( mada vjerovatno ima neka doza neptrepeljivosti jos uvijek prisutna i bice je jos dugo )ne bi se otimali transparenti.Zna se sto prestavlja u navijackim krugovima otimanje transparenata..Ovo je jednostavno nedoraslost situaciji i neorganizovanost.Kako domacina tako i gostiju...Mada naravno domacina u vecoj mjeri.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61696 Lokacija: DAZP HQ
|
a sad da se vratimo na rukomet, ovo je sportski podforum.
sad kad sam hladnije glave žao mi je što su Francuzi sišli s trona na ovaj način. ipak je to velika generacija, možda i najveća ikad da bi ispala u drugom krugu, puno bi ljepše izgledalo da je neko polufinale ili finale čak. na Francuze ozbiljno treba računati na Olimpijadi, a nakon toga će im otići 5-6 stožernih igrača i to više neće biti ta Francuska. ostat će tu naravno Karabatić, Abalo, vjerojatno i Narcisse, međutim obrana će znatno izgubit odlaskom braće Gille i Dinarta, kao i napad bez Fernandeza.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:10 |
|
|
dudu je napisao/la: a sad da se vratimo na rukomet, ovo je sportski podforum.
sad kad sam hladnije glave žao mi je što su Francuzi sišli s trona na ovaj način. ipak je to velika generacija, možda i najveća ikad da bi ispala u drugom krugu, puno bi ljepše izgledalo da je neko polufinale ili finale čak. na Francuze ozbiljno treba računati na Olimpijadi, a nakon toga će im otići 5-6 stožernih igrača i to više neće biti ta Francuska. ostat će tu naravno Karabatić, Abalo, vjerojatno i Narcisse, međutim obrana će znatno izgubit odlaskom braće Gille i Dinarta, kao i napad bez Fernandeza. Pa dobro mozda si u pravu.No njihov silazak s trona bice dodatna motivacija sigurno i ohrabrenje u nastavku takmicenja.Sigurna sam da ce se momci osjecati nepobjedivi sada.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
emt je napisao/la: BBC je napisao/la: Krivi su Jutarnji i Index što stvaraju romansirane slike Beograda i Srbije. Umjesto da svoje građane realno izvještavajau o rizicima takvih masovnih putovanja u Srbiju. Ne bih rekla da ovo ima neku jacu politicku pozadinu..Kao sto vec rekoh nije ovo sukob pravih navijacki skupina BBB, Torcide sa Delijama i Grobarima..Nego su se ovdje nasli manje navijacke skupine i obicni ljudi i organizovane huliganske skupine profi navijaca.Zato nema otpora nikakvog, zato su ove kolone bile, gdje su postali lagana meta i sl..Neorganizovano totalno.Kad ti ides na navijacku utakmicu organizovano sa nekom skupinom nema zvjeranja okolo, nema hodanja na svoju ruku i postoji niz navijackih pravila koja se moraju postovati.Inace nisi nigdje dobrodosao.( moje licno iskustvo )A znaju to i ovi upuceni navijaci. Da je politicki toliko povezano ( mada vjerovatno ima neka doza neptrepeljivosti jos uvijek prisutna i bice je jos dugo )ne bi se otimali transparenti.Zna se sto prestavlja u navijackim krugovima otimanje transparenata..Ovo je jednostavno nedoraslost situaciji i neorganizovanost.Kako domacina tako i gostiju...Mada naravno domacina u vecoj mjeri. Kod nas i gostovanje Bajage ima političku pozadinu. Idi pij kavu i pusti nas da pričamo o politici. I sportu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:13 |
|
|
emt je napisao/la: dudu je napisao/la: a sad da se vratimo na rukomet, ovo je sportski podforum.
sad kad sam hladnije glave žao mi je što su Francuzi sišli s trona na ovaj način. ipak je to velika generacija, možda i najveća ikad da bi ispala u drugom krugu, puno bi ljepše izgledalo da je neko polufinale ili finale čak. na Francuze ozbiljno treba računati na Olimpijadi, a nakon toga će im otići 5-6 stožernih igrača i to više neće biti ta Francuska. ostat će tu naravno Karabatić, Abalo, vjerojatno i Narcisse, međutim obrana će znatno izgubit odlaskom braće Gille i Dinarta, kao i napad bez Fernandeza. Pa dobro mozda si u pravu.No njihov silazak s trona bice dodatna motivacija sigurno i ohrabrenje u nastavku takmicenja.Sigurna sam da ce se momci osjecati nepobjedivi sada. točno, ako netko ima potencijala da nastavi francuski niz onda je to Hrvatska. mi imamo najbolje mlade igrače, odličnu produkciju igrača i možemo trajati godinama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Grude_78
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:19 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriv je Josipović sa svojim stalnim izljevima ljubavi sa Tadićem, stvaranjem umjetnog prijateljstva koje ne odražava mindset naroda. Predpostavljam da je tu kriva i percepcija Novog Sada i Beograda kao poželjnih turističkih destinacija za festivale i Novu Godinu, pa ljudi kontali da ovaj izlet nije ništa drukčiji od prijašnjih iskustava. Kakva namjerna, zlonamjerna i očekivana izjava  . Rukometnim i inim fanaticima puca neka stvar šta govori Josipović, šta Tadić, šta piše ovaj ili onaj medij i kakvo je općenito stanje u zraku. U globalu, kad izuzmeš debile kojim idu samo radi nereda i nacionalističkog rasta im muda na tribini, ekipa koja prati rukomet je specifično mirna, srednjovječna, mojtvojćaća generacija, klinci koji treniraju rukomet ili društva koja su u jaranskim i obiteljskim odnosima s igračima. Kao što je otišlo pola raje iz Ljubuškog. Dakle, nisu išli jer im je Josipović klimnuo glavom, niti jer ih privlači novosadski kej nego jer prate Alilovića, đe god on igrao. Propust drotova, loša navijačka procjena o mirnodopskom natjecanju (a ide ih na tisuće, u tisućama hrvatskih dresova u sredinu u kojoj uvijek postoji opasnost u takvim uvjetima, i obratno), huliganski i primitivni pojedinici – simple as that. To što ti ovo želiš pretvoriti u trubadursku-antifa ekipu u havajskim košuljama sa cvjetićima koja je u autobusu pušila nargilu i pjevala Bože pravde, te nafilana propagandom o sigurnim festivalima i finoj raji „tamo preko“ očekivala šarene balone, te užičko kolo & trusu oltugedr na trgu u NS, je jeftino podmetanje. Jer festivali jesu sigurni, zemlja jeste divna, ljudi koji idu pojedinačno nemaju nikakvih problema ili tek zanemarivo što se desi i njima obratno. Čoporativno je problem, čopora se paziš ako je rizičan. A jeste na ovim našim prostorima, vazda bio i bit će.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:20 |
|
|
dudu je napisao/la: emt je napisao/la: Pa dobro mozda si u pravu.No njihov silazak s trona bice dodatna motivacija sigurno i ohrabrenje u nastavku takmicenja.Sigurna sam da ce se momci osjecati nepobjedivi sada.
točno, ako netko ima potencijala da nastavi francuski niz onda je to Hrvatska. mi imamo najbolje mlade igrače, odličnu produkciju igrača i možemo trajati godinama. Iskreno nisam ekspert da bi procijenila igrace pojedinacno i nastavak njihovih karijera, kao ni HR rukomet u buducnosti... no psiholoski ucinak na ekipu trenutno bice nemjerljiv.U to sam sigurna u potpunosti.Finale se smijesi vec.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 12:39 |
|
|
Sprcili ste 16 stranica a od toga 5 o rukometu. E sad cu i ja koju da prozborim o desavanjima .. Kao prvo dosta nasih ljudi krenulo je u Srbiju, onako, ko ovce po livadi. Ne svi, nedaj Boze, ali koliko vidim povelik broj. Kao dugogodisnji navijac, i to u pravom smislu rijeci, mogu samo da se nasmijem na naivnost takvih likova koji vjeruju nasim medijima i emisijama tipa karpeti, parketi koji vec qurac, koje govore o ljepotama i uzivanju u bratskoj nam Srbiji. Pa ljudi nahrlili samostalno, autima na setnjicu, karadjordjevu sniclu, Jelen pivo pa i tekmu.
Nece moci, jerbo nisu svi ko ti nasi ljudi koji idu u Srbiju na rukomet. Vjerujem da ih 99% nije pomislilo napadati Srbe dok su bili na rukometu ili vaterpolu u Hrvatskoj na prvenstvima. Bilo je lako vjerujte poklepat nesto tih jadnih ljudi otet pokoji sal i zastavicu i ispast lafo neki ultras kao ovi pajaci koji se slikaju za "osvojenim" trofejima. Treba biti bas totalni debil i pratit ljude, postavljat im sacekusu a znati da to nisu pripadnici ultrasa bilo koje navijacke skupine. I ovo vam govorim kao pripadnik ajmo reci u polu mirovini. Uhvatih se u razmisljanju, kako bi to izgledalo da smo na sp u svabiji u vozu prema Stuttgartu natamburali tri bracna para koji su sve u srpskim navijackim "odorama" sjedili i mirno razgovarali, uzeli im salove dresove i zastavu srbije Nakon prestravljenog pogleda jedne od zena uz "ajoj Boze" moj drug Kifla se samo nacerio i rekao " ne brinite gospoja ne diramo civile" .. Da smo ista ucinili ja sam sebe ne bih mogao pogledat. Sta se trebalo ucinit na vaterpolu u ZG. Gospodo predajte nam sve sto imate da se mozemo kurcit. Da ne pricam o sacekusama i pokusajima ubojstava Halo.. Mi nismo takvi i ne treba da budemo, ali treba da se organiziramo kako treba. To nije izlet. Na granici u buseve i svi zajedno ili autima u ogromnoj koloni. Bez setuckanja. To neka se ostavi za neko drugo vrijeme.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 13:09 |
|
|
Ovo mi je draže od Turske.  A bogami i radi tog nesretnog Kopljara, kojega sam i sam psovao sve u 16. Hvala Bogu što nije stavio Balića u igru, da opet ne krenu tenzije s onim papkom. Što se Francuza tiče, njihova uvjerljivo najjača karika je obrana, i to trojka B. Gille-Dinart-Omeyer. Srećom, oni su i najstariji, igrali su još 2001. kad je Francuska osvojila svjetski naslov. Bez njih, to će biti sasvim druga priča. Doduše, sad prvi put nakon Cazala imaju pravog desnog vanjskog (Fernandez je ipak priučen na toj poziciji, uz to i dešnjak), tako da sam siguran da će biti pri vrhu, ali teško dominantni kao do sada. Što se nereda tiče, nemoguće je kontrolirati situaciju gdje ljudi masovno dolaze u pojedinačnim aranžmanima. Jedino da se na dan utakmice zatvori granica, ali to neće baš ići. Ovako, u gradu od 300 000 ljudi, uvijek će se naći 20-30 idiota koji će iz zasjede napasti pojedince (što slabije, to bolje) i nastat će sranje. Druga stvar su prava navijačka gostovanja s policijskom pratnjom, u konvoju, itd. Krokodilske suze treće strane su, pak, posebno ljigave.
|
|
Vrh |
|
 |
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 13:12 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Na Dnevniku HRT-a objavljeno je priopćenje Hrvatskog Nacionalnog Vijeća iz Subotice koje konstatira da su napadi bili posljedica radikalnih antihrvatskih osjećaja koji se posljednje vrijeme rasplamsavaju u Srbiji, koja polako tone u ekstremni nacionalizam sličan onom iz devedesetih.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
 |
mateb
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 13:21 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ako se sastanu Srbija i Hrvatska ja bih voleo da Hrvatska pobedi iz razloga što ne volim rukomet tako da ću biti totalno indiferentan , što znači da ću kidati živce ovim mojim drugarima koji se lože na glupomet. Napred kauboji pa da u polufinalu ili finalu očerupate orlove.  U Hrvatskoj su ljudi bili slabo naloženi na glupomet čak i kada smo bili svjetski prvaci i žarili i palili. Meni je to dosadan i bezvezan sport, nebih me dirnulo da izgubimo. Nogomet je svetinja, ostalo je samo sport, makar sam volio Kosteliće s obzirom da i sam skijam. Ne rise. Valjda jedini sport, uz skijanje, u kojemu nemamo luzerski mentalitet i ne gubimo važne utakmice kad smo bolji. Francuzi su, realno, bili bolji zadnjih godina. Opcenito, ne shvacam ljude koji dolaze na teme koje ih ne zanimaju, da priopce svijetu da ih ne zanimaju. I mean, who cares...
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 14:28 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 14:56 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kriv je Josipović sa svojim stalnim izljevima ljubavi sa Tadićem, stvaranjem umjetnog prijateljstva koje ne odražava mindset naroda. Predpostavljam da je tu kriva i percepcija Novog Sada i Beograda kao poželjnih turističkih destinacija za festivale i Novu Godinu, pa ljudi kontali da ovaj izlet nije ništa drukčiji od prijašnjih iskustava. Kakve sad veze ima Josipovic i Tadic... kakvi izlivi ljubavi, to je politika, a ona ima tacno utvrdjena pravila i manifestacije... Sta bi po tebi trebalo, da se zauvek nastavi odrzavanje tihog ratovanja, netrpeljivosti, ignorisanje da sused postoji. Nije to kriva percepcija Beograda i Novog Sada, to pricaju ljudi koji su tamo bili... ne bi trebalo da se prica u tom kontekstu jer treba predvideti da ce doci i neka utakmica, pa ce raja biti zavedena toboznjim nasminkanim hvalospevima. Ima jedan procenat ljudi koji stvarno nisu bili svesni u sta se upustaju, ali velika vecina ljudi poucena svim losim iskustvima jos sa utakmica iz bivse Juge, Kranja, i svih mogucih dogadjaja gde se kad god je moglo je napravljena tuca... malo je neukusno sve njih predstavljati kao neinformisane poluretarde koji nemaju pojma gde idu... Cak i ovi sto su bili tamo, velikoj vecini dlaka nije falila sa glave. Ajde da ne lovimo u mraku, i sad na osnovu ovoga da dajemo neke globalne zakljucke koji ne stoje... da vidimo prvo danas kako ce policija da reaguje, ako se ponovi isto, onda mozemo govoriti o nesposobnosti organizacije, i na tom nivou treba ostati, zasto mesati politiku u sve...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 14:59 |
|
|
PilotInstruktor je napisao/la: Na Dnevniku HRT-a objavljeno je priopćenje Hrvatskog Nacionalnog Vijeća iz Subotice koje konstatira da su napadi bili posljedica radikalnih antihrvatskih osjećaja koji se posljednje vrijeme rasplamsavaju u Srbiji, koja polako tone u ekstremni nacionalizam sličan onom iz devedesetih. Koji shit 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: PilotInstruktor je napisao/la: Na Dnevniku HRT-a objavljeno je priopćenje Hrvatskog Nacionalnog Vijeća iz Subotice koje konstatira da su napadi bili posljedica radikalnih antihrvatskih osjećaja koji se posljednje vrijeme rasplamsavaju u Srbiji, koja polako tone u ekstremni nacionalizam sličan onom iz devedesetih. Koji shit  X. Ti si dao realni presjek stanja, i nema više uopšte potrebe sada na tu temu pa da se vraćamo u povijest, budala je uvijek bilo i biće, ko ne traži belaja i ne provocira u pravilu nema se čega bojati, zato ako dođe do susreta HRV-SRB neka Hrvata dođe u što manjem broju i organizirano bez ikakvih skandiranja provokativnih i neće biti problema. Danas je protiv Mađara, pa se možda i ne sastanemo, vidićemo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:10 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: X. Ti si dao realni presjek stanja, i nema više uopšte potrebe sada na tu temu pa da se vraćamo u povijest, budala je uvijek bilo i biće, ko ne traži belaja i ne provocira u pravilu nema se čega bojati, zato ako dođe do susreta HRV-SRB neka Hrvata dođe u što manjem broju i organizirano bez ikakvih skandiranja provokativnih i neće biti problema. Danas je protiv Mađara, pa se možda i ne sastanemo, vidićemo. Vama sa Madjarima nista ne znaci, prosli ste dalje sigurno, Janezi su vam juce zavrsili posao 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:16 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: X. Ti si dao realni presjek stanja, i nema više uopšte potrebe sada na tu temu pa da se vraćamo u povijest, budala je uvijek bilo i biće, ko ne traži belaja i ne provocira u pravilu nema se čega bojati, zato ako dođe do susreta HRV-SRB neka Hrvata dođe u što manjem broju i organizirano bez ikakvih skandiranja provokativnih i neće biti problema. Danas je protiv Mađara, pa se možda i ne sastanemo, vidićemo. Vama sa Madjarima nista ne znaci, prosli ste dalje sigurno, Janezi su vam juce zavrsili posao  Mislio sam za raspored 1 i 2 mjesta, tj. jel još možemo biti prvi pa da ne idemo na vas u PF, a tako možda neka ekipa i ispane pa se uopšte ne sastanemo, ali sad vidim da su male šanse da ŠPA izgubi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
PilotInstruktor je napisao/la: Na Dnevniku HRT-a objavljeno je priopćenje Hrvatskog Nacionalnog Vijeća iz Subotice koje konstatira da su napadi bili posljedica radikalnih antihrvatskih osjećaja koji se posljednje vrijeme rasplamsavaju u Srbiji, koja polako tone u ekstremni nacionalizam sličan onom iz devedesetih. I meni se čini da je ovo poprilično pretjerano, ako su zaista dali takvu ocjenu stanja... S druge strane, mislim da za same ove incidente najveći dio tereta snosi organizator natjecanja, odnosno Srbija, koja je bila dužna osigurati adekvatnu policijsku pratnju pri ulasku i povratku naših, od granice, do dvorane i nazad. Obavezno pogledati: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kq5qabPWJwNadam se da će se stanje popraviti danas i za završnicu u Beogradu. 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:40 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kq5qabPWJwNadam se da će se stanje popraviti danas i za završnicu u Beogradu.  Jako ruzno, iskreno se nadam da su bar neke uhvatili i dobro natamburali u policiji... To su najobicnije pickice koje sa u masi ohrabre, sto bi ja takve kroz sake propustio...sa zadovoljstvom...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 15:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 16:08 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: X. Ti si dao realni presjek stanja, i nema više uopšte potrebe sada na tu temu pa da se vraćamo u povijest, budala je uvijek bilo i biće, ko ne traži belaja i ne provocira u pravilu nema se čega bojati, zato ako dođe do susreta HRV-SRB neka Hrvata dođe u što manjem broju i organizirano bez ikakvih skandiranja provokativnih i neće biti problema. Danas je protiv Mađara, pa se možda i ne sastanemo, vidićemo. Vama sa Madjarima nista ne znaci, prosli ste dalje sigurno, Janezi su vam juce zavrsili posao  E jebaji ga sad.. Da nije Janeza nista ne bi uradili. Za svaki uspjeh Hrvatske neko je drugi zasluzan, po vama
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 16:10 |
|
|
Tulkas je napisao/la: E jebaji ga sad.. Da nije Janeza nista ne bi uradili. Za svaki uspjeh Hrvatske neko je drugi zasluzan, po vama
A sto kenjas, uvek neki maliciozni uleti... Kazem da su vam zavrsili posao za plasman dalje, da ne bi morali sa Madjarima da se cimate danas za prolaz...mozete da odmorite neke igrace...
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 25 sij 2012, 16:10 |
|
|
Ne znam zašto se ljudi čude kad se ovakvo nešto dogodi jer je to prilično očekivano. Očekivao sam sranja, sranja su se i dogodila. Puno je dublja pozadina iza ovog, stoljetna mržnja i dvadesetogodišnje ispiranje mozga ratom.
Jedini koje se ovdje treba analizirati su srpski policajci jer se prema Hrvatskoj uputila kolona vozila koje nisu osigurali mada su znali kao i svatko realan što će se dogoditi. Potpuno neprofesionalno od srpske policije koja slovi za profesionalniju i žešću od naše. Bojim se da naši ne bi ispali ni prilični amateri kao njihove srpske kolege u ovom slučaju. Doduše, možda su i svjesno tako postupili ne bi li si smanjili jade u Beogradu...
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|