|
|
Stranica: 31/32.
|
[ 782 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 10 vel 2024, 12:59 |
|
|
Ako je s hartavim Nijemcima uspio uzeti zlato šta će tek s nama.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 00:07 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 08:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8357 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Bit će to zanimljivo. Prvi put da je neki stranac trener u našim reprezentacijama.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 11:13 |
|
|
Odlično je što dolazi na vrhuncu karijere nakon što se već dokazao i očito želi napraviti nešto s Hrvatskom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 11:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59888 Lokacija: DAZP HQ
|
Možda skužimo da miks Islanđanina i dinarca rezultira superhumanom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 11:38 |
|
|
Ivica Kostelić je i tu bio vizionar.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 17:54 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7395 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dudu je napisao/la: Možda skužimo da miks Islanđanina i dinarca rezultira superhumanom.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 11 vel 2024, 19:17 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8357 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Reconquista je napisao/la: Ivica Kostelić je i tu bio vizionar. Bite će to žetva medalja za 15 do 20-ak godina.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 12 vel 2024, 10:57 |
|
|
Citat: Hrvatska će na tom SP-u sve utakmice igrati u Zagrebu, domaćini su još Poreč i Varaždin, dok je Split otpao...
'Spaladium Arena nije u funkciji, nažalost. Mi smo se skoro dvije godine borili da Split bude jedan od gradova domaćina gdje smo htjeli da i Hrvatska igra jer je uvijek bila fantastična atmosfera u Splitu, no nažalost u dvorani nema struje, nema vode. Grad Split nije mogao ni na koji način utjecati na to. Jednostavno, dvorana se ne koristi i ne možemo igrati u Splitu', zaključio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 13 vel 2024, 20:04 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Hrvatska će na tom SP-u sve utakmice igrati u Zagrebu, domaćini su još Poreč i Varaždin, dok je Split otpao...
'Spaladium Arena nije u funkciji, nažalost. Mi smo se skoro dvije godine borili da Split bude jedan od gradova domaćina gdje smo htjeli da i Hrvatska igra jer je uvijek bila fantastična atmosfera u Splitu, no nažalost u dvorani nema struje, nema vode. Grad Split nije mogao ni na koji način utjecati na to. Jednostavno, dvorana se ne koristi i ne možemo igrati u Splitu', zaključio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac To je taj Puljak i Ivošević i razvoj turizma u Splitu i Dalmaciji i još frajer priča o porezu na nekretnine od turizma.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 13 vel 2024, 22:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59888 Lokacija: DAZP HQ
|
Ovog nema u Zimbabveu, to je najbolja rukometna arena u Europi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 28 vel 2024, 19:33 |
|
|
Citat: Službeno je: Jedan od najvećih trenera svijeta preuzima Hrvatsku! Pred njim je veliki zadatak
Nema više tajni, sve se zna. Dagur Sigurdsson, 50-godišnji Islanđanin novi je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije! Vijest je to koju su nam potvrdili visoki izvori iz Hrvatskog rukometnog saveza koji će u četvrtak organizirati i službeno predstavljanje novog izbornika.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 29 vel 2024, 21:24 |
|
|
Citat: VELIČANSTVENI PODVIG Senzacija u prepunoj Areni: Zagreb srušio moćni PSG za osminu finala Lige prvaka!
Osigurali su mjesto među najboljim europskim momčadima Rukometaši Zagreba pred fantastičnom domaćom publikom odigrali su 28:26 protiv moćnog Paris Saint-Germaina. Dovoljno je to za prolaz u osminu finala finala Lige prvaka! Pred krcatom Arenom najbolji strijelac bio je Luka Lovre Klarica (10), a nakon njega po četiri pogotka zabili su Ivan Čupić i Miloš Kos. Već nam je krenulo.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 29 vel 2024, 23:11 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3715 Lokacija: Stolni grad
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2024, 03:08 |
|
|
Di ne će. Oni sotonisti od RTL-a ne ćedu prinosit utakmice hrvatske reprezentacije, odmah uslidila Božja nagrada.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 01 ožu 2024, 12:55 |
|
|
Citat: ‘Ljudi kažu da smo nebo i zemlja, ali mi Islanđani znamo biti divlji poput vas Hrvata‘Kako će se čovjek sjevernjačkog mentaliteta prilagoditi našem - u osnovi južnjačkom - upitali smo novog rukometnog izbornika Dagura Sigurðssona. Iako na prvu postoji strah od "sukoba" različitih temperamenata i načina na koji će sve funkcionirati, Sigurðssonov odgovor bio je znakovit: - Puno je Hrvata igralo u mojoj momčadi kad sam vodio austrijski Bregenz. Isto je bilo u Njemačkoj, u Berlinu. Dobro poznajem taj mentalni sklop. Riječ je o onom tipu ljudi koji su talentirani, temperamentni, uvijek daju sve od sebe i ginu. Sve je to skupa zapravo pozitivno i donosi rezultate što je vidljivo u hrvatskom sportu. Dodao je: - Ljudi bi rekli, mi smo "nebo i zemlja", no, baš i nije tako. Nas Islanđane svrstavaju uvjetno rečeno pod Skandinavce, ali mi smo puno bliži hrvatskom, nego švedskom, norveškom... temperamentu. I mi smo nekako izdvojeni, posebni i vrlo smo često pomalo "divlji" u onom pozitivnom smislu. Neću imati ni najmanje problema... Mrgud je, to je dobro. Lijepo će se uklopiti.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 05 ožu 2024, 16:07 |
|
|
Citat: Duvnjak uoči teškog ispita: ‘Rekli su mi - vi Hrvati ste sada prvi favorit za zlato‘ "Zagreb će, kako stvari stoje, u osmini finala na GOG, a oni protiv Zagreba nikako nisu favoriti"
Počet ćemo onako kako priča ide, dakle, prvo Zagrebu srijedu?
- Ja moram biti iskren da sam oduševljen i da mi je jako drago kako Zagreb igra i kako izgleda ove sezone. To je velika stvar za naš rukomet. Gledao sam cijelu utakmicu protiv PSG-a i bilo je fantastično. Igra, puna Arena, atmosfera. Mladi su sazrjeli, iskusni daju ton igri, sve se napokon složilo. Vidi se da rade dobro, da sve štima u momčadi i dobre igre više nisu baš nikakva slučajnost. Osobno sam izuzetno sretan da nam takav Zagreb dolazi u Kiel i veselim se takvoj utakmici.
Vi ste blizu broja 1, ali još ga niste osigurali?
- Da, nama je ta utakmica jako važna, bod nas dijeli od broja 1 u skupini, a biti broj 1 ili broj 2 nikako nije isto za utakmicu u četvrtfinalu. Dakle, stvar je vrlo jednostavna, ako smo broj 1 u četvrtfinalu ćemo izbjeći Barcelonu, Magdeburg ili Veszprem, a tko god nam dođe igrat ćemo uzvrat doma. To je jako bitan detalj. Zato je bitno da barem osvojimo bod, jer Aalborg zadnje kolo igra doma i ako mi izgubimo može nas stići zbog boljeg međusobnog skora. Nama je realan problem da smo izgubili u Kolstadu to što nismo trebali izgubiti, ali takva je sezona, svašta se događa. Zagreb smo recimo na startu dobili na prepad, prvih 10 minuta, a to će se teško ponoviti.
Dobili smo novog izbornika?
- Dagur Sigurdsson je trener koji je godinama radio u Njemačkoj, koji je godinama vodio Njemačku, osvojio europsko zlato i olimpijsku broncu s reprezentacijom i kada je postao hrvatski izbornik svi su mi u Kielu rekli, a sa svim sam njegovim nekadašnjim reprezentativcima sam razgovarao da je Hrvatska sada na svakom natjecanju prvi favoriti za zlato. To su mi rekli u Pekeler i Wincek i Weinhold… Bilo mi je drago čuti.
Znate li Dagura Sigurdssona?
- Osobno ne, ali poznam njegov rad, znam što o njemu misle u Berlinu gdje igra Kopljar, u Njemačkoj općenito. Čovjek koji je osvojio njemački Kup, bio drugi u Bundesligi, bio najbolji trener u Njemačkoj, bio pobjednik Super Globea, igrao Final Four Lige prvaka s Berlinom, bio osvajač Europske lige, Europskog prvenstva, olimpijske bronce, ima vrhunske reference. I u svemu što je radio u Japanu ostavio je dubok trag. Puno sam puta igrao protiv njega i ono što znam da su njegove momčadi bile super pripremljene. Jednom smo razgovarali na SP u Egiptu, onako usput i to je bilo to.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 05 ožu 2024, 16:14 |
|
|
Citat: Nova Hrvatska: Nema Luke Cindrića, priključena su dva debitanta, ali i komentator iz studija RTL-a!?
Novi hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača na koje računa za olimpijske kvalifikacije u Hannoveru od 14. do 17. ožujka.
Valja reći da je popis procurio u javnost prije službene objave Hrvatskog rukometnog saveza, vjerojatno iz nekog kluba koji ima reprezentativce u svojim redovima.
Malo iznenađenje je da na popisu od 21 igrača nema Luke Cindrića i Verona Načinovića, no doznajemo kako bi Načinović ipak trebao dobiti poziv, vjerojatno u ponedjeljak.
Ne treba potpuno isključiti ni Cindrića, jer svatko od 35 igrača koji su ranije prijavljeni za širi popis za spomenuti turnir na njemu ima pravo nastupa.
To pravo nemaju Zlatko Raužan iz Sesveta i Davor Ćavar iz Zagreba koji su pozvani samo da bi u pripremama trenirali s reprezentacijom.
Na popisu je i 37-godišnji veteran Jakov Gojun koji je prošlo Svjetsko prvenstvo komentirao na RTL-u, a posljednja akcija s reprezentacijom bila mu je na Euru 2022. u Mađarskoj.
Reprezentacija se okuplja u petak, a u Hannover putuje 13. ožujka. Suparnici su Austrija (15. III.), Njemačka (15. III.) i Alžir (17. III.). Dvije najbolje plasirane momčadi sudjelovat će na Olimpijskim igrama u Parizu.
Sigurdsson je najavio da će u Njemačku voditi 20 igrača.
POPIS HRVATSKE RUKOMETNE REPREZENTACIJE ZA OLIMPIJSKE KVALIFIKACIJE:
Dominik Kuzmanović, Nexe
Matej Mandić, Zagreb
Filip Ivić, Chambery
Marin Jelinić, Pick Szeged
David Mandić, Melsungen
Davor Ćavar, Zagreb
Zvonimir Srna, Zagreb
Tin Lučin, Wisla Plock
Marko Mamić, Leipzig
Jakov Gojun, Zagreb
Domagoj Duvnjak, Kiel
Igor Karačić, Kielce
Filip Vistorop, Balingen
Mateo Maraš, Tatabanya
Luka Lovre Klarica, Zagreb
Mario Šoštarić, Pick Szeged
Filip Glavaš, Zagreb
Marin Šipić, Kriens Luzern
Tomislav Kušan, Limoges
Nikola Grahovac, Balingen
Zlatko Raužan, Sesvete
Pretpozivi:
Kristian Pilipović, Schaffhausen
Lovro Mihić, Wisla Plock
Josip Šarac, Göppingen
Marko Kopljar, Füchse Berlin Izboriti Olimpijske, a onda ima prave pripreme da uigra reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 ožu 2024, 14:26 |
|
|
Citat: Dagur se odmah ubacio u islandsko hrvatski domoljubni psiho mod i pola posla je obavljeno. Sad vidjeti s Njemačkom. Ako to pobijedimo onda smo se vratili.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 15 ožu 2024, 14:55 |
|
|
…ma pobjeđujemo ja sam jučer i kad je bilo pet jedan za njih bio miran znao sam da dobivamo…imamo strašnu repku samo fali vodja…tu me je perkovac razočara virova sam u njega al objektivno ima je peh vidilo se jučer koliko Martinović znaci…
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 16 ožu 2024, 01:45 |
|
|
Sigurdsson: Učim riječi hrvatske himne, želim biti dio momčadi i kulture
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 16 ožu 2024, 03:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 16 ožu 2024, 10:16 |
|
|
Novinarska patka. Normalno je ostalo iznad svih Hrvatska.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 16 ožu 2024, 16:02 |
|
|
Izgleda da imamo hrvatskog Omeyera.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 ožu 2024, 14:32 |
|
|
Citat: Sad kad ispadne da nam je samo trebao vrhunski trener za izbornika umjesto ovih naših trabanata. Konačno ćemo na Olimpijskima imati nešto za gledati.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|