|
|
Stranica: 20/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 01:30 |
|
|
|
Grobar i Vucicev bot, kakvi ste vi sokolovi, vama nije mjesto u slobodarsko srpstvo. Pravac Peking za vas.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 01:39 |
|
|
..a nisu znali niispunit formular za vizu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 02:25 |
|
|
|
Nauka finansirana od Pfizera ,astrazeneke i CNN’a? Svako nek ima pravo na svoje tijelo.
Tvoja ideologija je botovska i uopste nije u duhu nas Srba.
Tito , Peking , Marx to je vas stil.
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 04:15 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Lik je glup. Taj Fajzer mozda i ne pomaze koliko se prica, ali ne skodi. Tek jednom u par miliona bude nesto. Djokovicu su napunili glavu razni Osmanagici i ostali sarlatani. Cak se i glupa Karleusa vakcinisala, iako je u pocetku vatreno zagovarala protiv vakcinacije.
Od svih ljudi koje ja poznajem ravno nula je umrlo od svih vakcina za sve bolesti. U Srbiji/RSu/Hrvatskoj/FBiH ne znam da li je uopste iko umro ili imao teze posljedice od toga. Jebem ti moc rezenovanja i vjerovatnoce.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 06:46 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Koji lik lol. Mogao je skoro sigurno uzet bez problema još jedan AO, GS kojeg je osvojio i najviše puta u karijeri, a završio je sjedeći u imigracijskom pritvoru s ljudima koji ilegalno hoće u Australiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 08:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27668 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Svaka mu čast. Ima čovjek svoje ideale i za njih gine.
A ne mogu biti protiv njega jer, gledajući po društvenim mrežama, najveći shupci ga napadaju. Kako stati sa njima protiv Djoleta?
Bez obzira prema njegovom stavu prema cijepljenju, koliko vidim on jeste dobio vizu za Australiju koja mu je onda pri dolasku otkazana. Znači i australijske vlasti seru. Baš su namjerno čekali da dođe, da ga ponize.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 08:56 |
|
|
|
Svijet je otišao u peršun za ove dvije godine. Glavni problem i pandemija je paranoja. Pravom zdravom čovjeku zabraniti učešće na turniru na otvorenom je van svake pameti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 09:05 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Planina je napisao/la: Reče nam gazda klokan prije mjesec- dva nešto u stilu oj glupi antivakseri još 2 tjedna i full se ukida lockdown u AU, ide povratak u normalu. Vidimo kume lipo to iđe, vrh je ta normala. Čudi me da ga nisu na silu izboli par puta. Nema gazde dugo....da nam iz prve ruke da info. Svak ima pravo da li se cjepit ili ne ...ovde je globalno šiljenje da krezavci vide kako se sustav obračunava sa legendom. Mada je Đoka po meni prolupao sa sujeverjima i čudacima u okolici....žena, neki vrač, piramide, veganstvo....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 09:11 |
|
|
|
Što se tiče piramida i Visokog, mislim da on tu dođe više da se relaksira. Kakvi vračevi i energija. A i dobra stvar je za BiH, No1 tenisa na svijetu dolazi i vrši promociju. Svaka mu čast!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Moje telo moj izbor Njihova granica njihov izbor 
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 14:31 |
|
|
|
australci, moralne vertikale, napravili veći genocid domicilnog stanovnistva od amera, a i dan danas se prema aboridžinima odnose ko prema nižoj kasti. ameri su svojima bar dali rezervate i kasina. potomci najgoreg ološa britanije nekome moraliziraju. pljuc. da izgore do temelja, jedino bi mi koala bilo žao.
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA
p.s
iskušavam ministrovu toleranciju : D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 14:48 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Poredjenje je lose. Sumnjam da je antivakserstvo identitetsko pitanje. Onaj kome jeste, je glup, jer je dozvolio da mu to postane.
Identitetska pitanja vjera i narod, kao i neki fundamentalni principi npr "ne bih promjenio roditelje za 100 miliona" ili " ne bih ubio drugog nevinog covjeka za 100 miliona" (koji su, na neki nacin, takodje identitetska pitanja) su druga stvar.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 15:24 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Čekam izjavu Srđana Đokovića, stavljam koeficijent 1,05 da će spomenuti bombardovanje. Srđan Đoković je napisao/la: - Novak je Srbija, a Srbija je Novak. Oni gaze Novaka, a samim tim i srpski narod. Taj, prvi čovek te daleke zemlje, Skot Morison, čije ime na srpskom sve govori se drznuo da napada Novaka i da ga proteruje, a nije ni ušao u njihovu zemlju. Hteli su da ga bace na kolena, ali ne samo njega nego i našu zemlju. Mi smo ponosan, evropski, civilizovan narod. Nikada nikog nismo napadali, samo smo se branili. Mi smo Srbi, ponosimo se našim Novakom, našim svetlom na kraju tunela. Ovo je politička borba i nema veze sa sportom. Novak je ispunio sve uslove koji su bili potrebni da uđe i osvoji još jedan, taj njihov, čuveni Australijan open. Novaka pokušavaju kao Isusa da razapinju, da ga potcenjuju, bacaju na kolena i da mu rade sve i svašta. Moja pokojna baba Sara je govorila: Sram te bilo od guzi*ce kada obraza nemate. E, ja to sada govorim njima. Sram ih bilo i sramota. Ali, on će izdržati, kao što smo mi izdržali. Nas je bilo i pre 100 i nešto godina. Bombardovali su nas, ugnjetavali nas i uništavali, ali mi nismo dali na sebe, niti ćemo dati ikada. Mi smo ponosan srpski narod, čiji je predstavnik i idol, naš Novak. On se neće dati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lucho
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 15:25 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Lucho je napisao/la: Jel bi i drugu veru primio za milione?
Sta hoces da kazes? Da je provakcinacija/antivaksertsvo vrsta religije? Ne, nego je sam izjavio da se nije vakcinisao, ali za milione bi što znači da to ne bi radio iz nekog uverenje nego za pare. Onda sam postavio pitanje da li bi i veru promenio za pare? To mi je prvo palo na pamet, moglo je biti bilo šta drugo. Ja se vakcinisanjem protiv korone inače uopšte i ne bavim. Totalno bespotrebna podela na vakcinisane i nevakcinisane. Svako neka odluči za sebe i to treba poštovati, a ne ubeđivati nekoga da se vakciniše ili da se ne vakciniše što pojedini rade, pre svega mediji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:07 |
|
|
|
Drži se svojih uverenja, to je za poštovanje, ali isti taj se druži sa islamistom na nekom brdu koje su islamisti proglasili za piramidu.
Antivakserstvo nije ideologija, ali dobar deo, da ne kažem većina antivaksera jesu konzervativci i desničari. Verovatno bih i ja bio, jer stare teorije zavera su govorile da će postojati samo zapadna genocidna vakcina, a niko nije spomenuo da će Rusi prvi napraviti svoju, tačnije nekoliko, od vektorske do starinske, pa onda Kinezi itd.
I nije problem biti skeptik prema zapadu i prema domaćem sistemu, ali ko je još lud da poveruje da je Putin preko noći postao globalistički reptil, kome je NWO dao kvotu za depopulaciju svog i tudje stanovništva. Dakle antivakserska paranoja i rusofobija.
Zaista ne vidim kakav je problem ostati antiglobalista i suverenista i primiti neku nezapadnu vakcinu.
I zašto je Australija sada licemerna i fašistička, zato što poštuje svoje propisane mere ? Je l treba kao Vučić da donese mere koje su smešne, ali ajde što su smešne, nego niko ih ne je%e ni dva posto, jer država ne želi da ih sprovodi i kontroliše, odnosno kažnjava.
Neverovatno je da desničari koji bi trebalo da brinu o kolektivnom zdravlju nacije, nemaju ni trunku empatije prema starijem i bolesnijem delu društva i da su spremni da ih satru.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:15 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Lik je glup. Taj Fajzer mozda i ne pomaze koliko se prica, ali ne skodi. Tek jednom u par miliona bude nesto. Djokovicu su napunili glavu razni Osmanagici i ostali sarlatani. Cak se i glupa Karleusa vakcinisala, iako je u pocetku vatreno zagovarala protiv vakcinacije.
Od svih ljudi koje ja poznajem ravno nula je umrlo od svih vakcina za sve bolesti. U Srbiji/RSu/Hrvatskoj/FBiH ne znam da li je uopste iko umro ili imao teze posljedice od toga. Jebem ti moc rezenovanja i vjerovatnoce. Nije baš tako. U VAERS sistemu preko milion neželjenih reakcija prijavljeno u Americi na nekih 160 miliona vakcinisanih. Ja sam lično poznavao 3 osobe koje su umrle u roku od par nedelja posle primanja ovih "vakcina". Pogledaj koliko je samo u Srbiji poznatih ličnosti umrlo posle "vakcine", Marko Živić ni 50 godina, muftija sa 51 godinom, Lane Gutović, Minja Subota, fudbaleri padaju po terenu posle "vakcine". Nije slučajno što se vakcine testiraju po 10 godina da bi bile odobrene, ove "vakcine" su em nova tehnologija, em se pokazalo da ne deluju, em imaju brojne neželjene efekte, em moraš da potpišeš papir da ne možeš da ih tužiš ako ti nešto bude. U svemu tome Pfizer u 2021. godini ostvario profit preko 33 milijarde dolara. Vlasnici Pfizera i vlasnici medija koji guraju ove "vakcine" isti (Black Rock i Vanguard). Pametnom dosta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:20 |
|
|
Lucho je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Sta hoces da kazes? Da je provakcinacija/antivaksertsvo vrsta religije?
Ja se vakcinisanjem protiv korone inače uopšte i ne bavim. Totalno bespotrebna podela na vakcinisane i nevakcinisane. Svako neka odluči za sebe i to treba poštovati, a ne ubeđivati nekoga da se vakciniše ili da se ne vakciniše što pojedini rade, pre svega mediji. To je intimna stvar, kao i odnos prema religiji. Ko može da zna da li si vernik ili da li si vakcinisan. Ali 90% antivaksera su protivnici mera. Vakcine i antikovid mere nisu isto. Antivakser je taj koji neće nosti masku u javnom prevozu ili na poslu, jer maska je takodje genocidna kao i vakcina i ubija još brže i to je još jedna zavera zlih reptila. Zatim, ne zanima ih fizička distanca i ne samo to oni se unose ljudima u facu, pozdravljaju, grle itd, jer oni su pametni i znaju tajnu da je ovo sve zavera. Oni su ti koji će odlaziti u kafane i klubove koje niko ne kontroliše i ostajaće i posle 20 časova, bez obzira što nemaju kovid propusnicu. AV im je omogućio to pravo. Oni su i slavili NG i sada božićne praznike, kao da je sve normalno. Sutra će oni stati u red ispred kovid ambulante, a oni odgovorni koji su zaraženi zbog sličnih budala, oni će takodje morati da čekaju po 8 sati po kiši i snegu. Da u Beogradu se čeka od 5-8 sati na prijem, a izgleda da ćemo oboriti taj rekord. I niko od njih se ne buni što ih režim ponižava na taj način, bitno je da je ruska vakcina genocidna i da je maska takodje. Legionnaire je napisao/la: Lik je glup. Taj Fajzer mozda i ne pomaze koliko se prica, ali ne skodi. Tek jednom u par miliona bude nesto. Djokovicu su napunili glavu razni Osmanagici i ostali sarlatani. Cak se i glupa Karleusa vakcinisala, iako je u pocetku vatreno zagovarala protiv vakcinacije.
Od svih ljudi koje ja poznajem ravno nula je umrlo od svih vakcina za sve bolesti. U Srbiji/RSu/Hrvatskoj/FBiH ne znam da li je uopste iko umro ili imao teze posljedice od toga. Jebem ti moc rezenovanja i vjerovatnoce. Pa ko bi se vakcinisao da ljudi umiru od vakcine. Ne umire se ni od kovida često, ali svako zna par osoba koje su preminule. Svako zna još više ljudi koji su trajno izgubili zdravlje. Ali ako imaš 20 godina i krećeš se samo u tom okruženju, pa normalno je da ćeš misliti da se niko ne zaražava i da kovid ne postoji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:22 |
|
|
|
...majko mila...pa jel ovo sve moguce..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:25 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
laganini je napisao/la: ...majko mila...pa jel ovo sve moguce.. Na šta misliš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:26 |
|
|
babo je napisao/la: laganini je napisao/la: ...majko mila...pa jel ovo sve moguce.. Na šta misliš? ..na ovaj cirkus oko novaka...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:28 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Lik je glup. Taj Fajzer mozda i ne pomaze koliko se prica, ali ne skodi. Tek jednom u par miliona bude nesto. Djokovicu su napunili glavu razni Osmanagici i ostali sarlatani. Cak se i glupa Karleusa vakcinisala, iako je u pocetku vatreno zagovarala protiv vakcinacije.
Od svih ljudi koje ja poznajem ravno nula je umrlo od svih vakcina za sve bolesti. U Srbiji/RSu/Hrvatskoj/FBiH ne znam da li je uopste iko umro ili imao teze posljedice od toga. Jebem ti moc rezenovanja i vjerovatnoce. Nije baš tako. U VAERS sistemu preko milion neželjenih reakcija prijavljeno u Americi na nekih 160 miliona vakcinisanih. Ja sam lično poznavao 3 osobe koje su umrle u roku od par nedelja posle primanja ovih "vakcina". Pogledaj koliko je samo u Srbiji poznatih ličnosti umrlo posle "vakcine", Marko Živić ni 50 godina, muftija sa 51 godinom, Lane Gutović, Minja Subota, fudbaleri padaju po terenu posle "vakcine". Nije slučajno što se vakcine testiraju po 10 godina da bi bile odobrene, ove "vakcine" su em nova tehnologija, em se pokazalo da ne deluju, em imaju brojne neželjene efekte, em moraš da potpišeš papir da ne možeš da ih tužiš ako ti nešto bude. U svemu tome Pfizer u 2021. godini ostvario profit preko 33 milijarde dolara. Vlasnici Pfizera i vlasnici medija koji guraju ove "vakcine" isti (Black Rock i Vanguard). Pametnom dosta. Sve što si naveo je antivakserska propaganda. Marko Živić i Minja Subota su bolovali od kancera, tako lažete i za ostale ličnosti. Najlakše je manipulisati javnim ličnostima, jer njih svi znaju. Ali kako to da u mom okruženju ne da niko nije umro od vakcine, nego nisu ni imali neželjena dejstva, osim eventualno blage temperature i to retko ? Kako je moguće da u mom okruženju sam poznavao par ljudi koji su umrli u bolnici od kovida i bili su nevakcinisani. Kako to na poslu (a tu se sve zna) kako to da gotovo svi koji su bili zaraženi su nevakcinisani ? Slučajno ? I što bi onda mene ubedjivali bilo koji mediji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:32 |
|
|
laganini je napisao/la: babo je napisao/la: Na šta misliš? ..na ovaj cirkus oko novaka... Nije cirkus nego skandal i to veliki. Osvajača 9 titula Australien Open tretiraju kao nekog ilegalnog migranta. Misliš li da bi tako postupali prema Nadalu ili koji slučajem Federeru? Nikad, nema šanse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:42 |
|
|
babo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..na ovaj cirkus oko novaka... Nije cirkus nego skandal i to veliki. Osvajača 9 titula Australien Open tretiraju kao nekog ilegalnog migranta. Misliš li da bi tako postupali prema Nadalu ili koji slučajem Federeru? Nikad, nema šanse. ..sibti vidis skandal to sto broj jedan ne znaci da za njega ne vride zakoni..to smo riješili al ovaj cirkus cacin mu prelazi granice dobrog ukusa..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:44 |
|
|
babo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..na ovaj cirkus oko novaka... Nije cirkus nego skandal i to veliki. Osvajača 9 titula Australien Open tretiraju kao nekog ilegalnog migranta. Misliš li da bi tako postupali prema Nadalu ili koji slučajem Federeru? Nikad, nema šanse. Pederer i Najebal su pelcovani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:46 |
|
|
laganini je napisao/la: babo je napisao/la: Nije cirkus nego skandal i to veliki. Osvajača 9 titula Australien Open tretiraju kao nekog ilegalnog migranta. Misliš li da bi tako postupali prema Nadalu ili koji slučajem Federeru? Nikad, nema šanse. ..sibti vidis skandal to sto broj jedan ne znaci da za njega ne vride zakoni..to smo riješili al ovaj cirkus cacin mu prelazi granice dobrog ukusa.. Pa pročitaj kako su se ophodili prema njemu od kada je sletio unAustraliju. Pusti mu ćaću, on se oduvijek isticao nekim neumijesnim izjavama. Misliš da bi tako nekog drugog šampiona dočekali?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|