|
|
Stranica: 21/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:47 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Mar-kan je napisao/la: babo je napisao/la: Nije cirkus nego skandal i to veliki. Osvajača 9 titula Australien Open tretiraju kao nekog ilegalnog migranta. Misliš li da bi tako postupali prema Nadalu ili koji slučajem Federeru? Nikad, nema šanse. Pederer i Najebal su pelcovani. A da kojim slučajem nisu? Samo nako tvoja ocijena.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:52 |
|
|
babo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pederer i Najebal su pelcovani. A da kojim slučajem nisu? Samo nako tvoja ocijena. ..ma daj isto bi bilo..cemu te teorije urote kao da Australci nebi željeli njega na terenu..pa Srba ima u Australiji hrpetina..
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:56 |
|
|
laganini je napisao/la: babo je napisao/la: A da kojim slučajem nisu? Samo nako tvoja ocijena. ..ma daj isto bi bilo..cemu te teorije urote kao da Australci nebi željeli njega na terenu..pa Srba ima u Australiji hrpetina.. Nisam te pitao za Srbe, rezultat znamo, pitao sam za ova dva zapadna europejca laganče.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 18:58 |
|
|
babo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pederer i Najebal su pelcovani. A da kojim slučajem nisu? Samo nako tvoja ocijena. 26 tenisača nije pelcovano. Nebitni. Novak je ime, koje treba ukaljati. Iskače izvan sustava.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:00 |
|
|
babo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma daj isto bi bilo..cemu te teorije urote kao da Australci nebi željeli njega na terenu..pa Srba ima u Australiji hrpetina.. Nisam te pitao za Srbe, rezultat znamo, pitao sam za ova dva zapadna europejca laganče. ..eto Mar&-Kan ti je reka... 
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:01 |
|
|
Blitz je napisao/la: Sve što si naveo je antivakserska propaganda. Marko Živić i Minja Subota su bolovali od kancera, tako lažete i za ostale ličnosti. Najlakše je manipulisati javnim ličnostima, jer njih svi znaju. Ali kako to da u mom okruženju ne da niko nije umro od vakcine, nego nisu ni imali neželjena dejstva, osim eventualno blage temperature i to retko ? Kako je moguće da u mom okruženju sam poznavao par ljudi koji su umrli u bolnici od kovida i bili su nevakcinisani. Kako to na poslu (a tu se sve zna) kako to da gotovo svi koji su bili zaraženi su nevakcinisani ? Slučajno ?
I što bi onda mene ubedjivali bilo koji mediji. Ma prijatelju bodi se ti čime god hoćeš, nemam ja ništa protiv dobrovoljne vakcinacije protiv bilo čega i čime god ti padne na pamet, ali svako ko pokušava tako nešto da nametne je smrad i smeće od osobe.
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:03 |
|
|
laganini je napisao/la: babo je napisao/la: Nisam te pitao za Srbe, rezultat znamo, pitao sam za ova dva zapadna europejca laganče. ..eto Mar&-Kan ti je reka...  Meni bi bilo drago da sam to od tebe čuo, ali tako nešto ti nekako teško pada.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:09 |
|
|
babo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..eto Mar&-Kan ti je reka...  Meni bi bilo drago da sam to od tebe čuo, ali tako nešto ti nekako teško pada. ..ja jako volim novaka al ovo je cirkus to sam vec napisa sto drugo da ti kazem..ova dva su bi isto proslo Australija je to nije neka prcija..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mozda da dodju u hr progledalo bi im se i Novaku i njima al Australija je jedna od najuređeniji zemalja na svitu i nema sanse... Bila nekad, sad je postala logor kvazimedicinskog fašizma i globalizma. ..progledalo bi se..mislim da je vec bio jednom cirkus novaka i plenkija oko toga..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:28 |
|
|
..evo pronasa sam.. Nakon što je test potvrdio da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus već se u hrvatskoj javnosti postavlja pitanje treba li premijer Andrej Plenković na 14 dana u samoizolaciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 19:28 |
|
|
laganini je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Bila nekad, sad je postala logor kvazimedicinskog fašizma i globalizma. ..progledalo bi se..mislim da je vec bio jednom cirkus novaka i plenkija oko toga.. U Hrvatskoj da, Plenki vrluda i igra igru, govorim za australiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 20:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
Ovi pustinjski anglosaksonski pacovi , nisu ni svjesni da su Novaku upravo dosuli novi motiv i energiju Sad se neće zaustaviti dok ne osvoji 30 GS . Poslije toga , teniska igra više neće biti zanimljiva.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 20:18 |
|
|
Ako traže vakcinaciju, trebalo je da to i uradi. Ne palim se ja na te belosvetske nepravde.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 20:45 |
|
|
Podrška Đokoviću.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1347 of 2558 - 52.66%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 20:59 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Evo i Ministra na protestima.  pazi glave. 
Privitak/ci: |

EA60898E-2364-4C01-9BBD-041736D0982C.jpeg [ 43.26 KiB | Pogledano 2182 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:03 |
|
|
teranova je napisao/la: Ako traže vakcinaciju, trebalo je da to i uradi. Ne palim se ja na te belosvetske nepravde. Imaš svako pravo da ostaneš neupaljena , ali bode oči podatak da je 25 nevakcinisanih tenisera ušlo u Australiju i učestovaće na AO , najbolj teniser svijeta ne . Iako ima toliko AO trofeja , da njima može ograditi kuću . Novak je prebolovao koronu prije nepunih 6 mjeseci , dakle zaštičen je kvalitetnije nego da su ga do grla napunili Fajzerovim vakcinama . Nije li im prije petnaestak dana Nadal unio virus korone , iako je bio vakcinisan iliti fajzerovan ? Znači , upuštaju u zemlju bolesnog Nadala , a brane zdravom Novaku . Kada je Nadal saznao da je kliconoša , nikou Australiji se previše nije uzbudio . Bez ikakvih posebnih mjera (ništa karantin ovo, ono) odšetao je do aerodroma , otišao u Španiju , oprao zube i vratio se nazad . Bem li ga , nije uredu . Al , nema veze  .. probušiće ih vitez Novak sa tridesetak GS .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:08 |
|
|
Da se vakcinisao, mogli bi da mu pljunu pod prozor. Nema pravde, znam ali na njemu je bilo da ih matira prostim zavrtanjem rukava.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:16 |
|
|
teranova je napisao/la: Da se vakcinisao, mogli bi da mu pljunu pod prozor. Nema pravde, znam ali na njemu je bilo da ih matira prostim zavrtanjem rukava. Nije to baš tako . Čovjek prosto ne pristaje na cirkus i yebavanje u zdrav mozak . Neka ga odbiju . Vrjednije je 100 puta to što je odbio da bude tele , nego taj trofej koji su mu i onako dodjeljivali škripeći zubima .
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:19 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nije to baš tako . Čovjek prosto ne pristaje na cirkus i yebavanje u zdrav mozak .
Ok i šta je time postigao. Da ga drže kao budalu u nekom ćumezu. Kao, nije znao da imaju pik na njega i da će učiniti sve da ga sapletu. Idi molim te...
|
|
Vrh |
|
 |
Skeletor
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:30 |
|
|
teranova je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nije to baš tako . Čovjek prosto ne pristaje na cirkus i yebavanje u zdrav mozak .
Ok i šta je time postigao. Da ga drže kao budalu u nekom ćumezu. Kao, nije znao da imaju pik na njega i da će učiniti sve da ga sapletu. Idi molim te... Postigao je da je postao simbol slobode za slobodoumne ljude širom sveta. Realno, to je Novak Đoković, da je tražio ovde od domaćih vlasti izdali bi mu deset potvrda da je vakcinisan, ali nije u tome poenta nego u tome što je australija robijaška izdrkotina od države.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nije to baš tako . Čovjek prosto ne pristaje na cirkus i yebavanje u zdrav mozak .
Ok i šta je time postigao. Da ga drže kao budalu u nekom ćumezu. Kao, nije znao da imaju pik na njega i da će učiniti sve da ga sapletu. Idi molim te... Nek sapletu , pa šta ? Znači, lezi na rudu i predi..ili još gore , kad zatraže guzicu da je da ? Ja tebe ne kontam .
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: Nek sapletu , pa šta ? Znači, lezi na rudu i predi..ili još gore , kad zatraže guzicu da je da ? Ja tebe ne kontam .
Ja ne kontam one koji idu glavom kroz zid umesto da otvore vrata. Bolje da nije došao, veći bi efekat bio.
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:39 |
|
|
Treba mu mural dizati u Sarajevu, samo je pitanje dana kad će osvanuti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 21:49 |
|
|
Skeletor je napisao/la: teranova je napisao/la: Ok i šta je time postigao. Da ga drže kao budalu u nekom ćumezu. Kao, nije znao da imaju pik na njega i da će učiniti sve da ga sapletu. Idi molim te...
Postigao je da je postao simbol slobode za slobodoumne ljude širom sveta. Ronaldo sklonio Cocacolu sa stola, dionice pale milijardu Vrijeme da i pelcovi čučnu. Makar malo.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 06 sij 2022, 22:33 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|