|
|
Stranica: 24/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:08 |
|
|
Već mi je na vrh glave sve to oko njega, vakcinacije i korone.
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:11 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1680 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Live prizori sa osnivanja SAO Kengurije, najmlađeg neovisnog svjetskog teritorija osnovanog od strane ugroženog srpskog naroda na teritoriju neprijateljske Australije.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Pa šta ako je bio pozitivan i u to vrijeme socijalno aktivan!? Moj komšija radi u hitnoj pomoći, testirali ih i on pozitivan. Poslali ga kući i za dva dana zovu i pitaju kako je? Dobro sam, nemam neke simptome. Ok, dolazi odmah, nema ko da radi! Koleginica s posla se vakcinisala, revakcinisala i primila Buster dozu i pozitivna! Virus će svakako prije ili poslije ,,proći,, kroz sve ljude! Onda neka ukinu izolaciju za sve.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1328 of 2558 - 51.92%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:15 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Mislite li stvarno da su njegovi advokati toliko glupi da su tako nešto previdjeli. Ne mogu u to da povjerujem.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako ima imalo mozga shvatit će da je nepismen i da je njegovo da nabija lopticu kad mu se kaže, a da sve ostale odluke u životu mora prepustit stručnom shtabu. Treba ga ko Britney Spears proglasit ludim i dati mu da nastupa, ali da bude pod skrbništvom i da nikakve odluke ne može sam donositi. ...stručni jos ludji od njega.. 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:19 |
|
|
laganini je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako ima imalo mozga shvatit će da je nepismen i da je njegovo da nabija lopticu kad mu se kaže, a da sve ostale odluke u životu mora prepustit stručnom shtabu. Treba ga ko Britney Spears proglasit ludim i dati mu da nastupa, ali da bude pod skrbništvom i da nikakve odluke ne može sam donositi. ...stručni jos ludji od njega..  Mislis na onog dalmatinaca, ni meni ne djeluje normalan 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Đokoviću treba nova žena, mislim da ga je ova navukla na hrpu tih new-age gluposti. Nisam ni znao koji je faks završila, ali sam očekivao neko "business-marketing" njesra i pogodio sam. Trebao je neku STEM ženu, matematičarku, doktoricu, inženjerku da ga štiti od nadriliječnika, piramidaša i sl.
Sutra je na sudu. Iako je po propisima 100% jasno da nije mogao ući u zemlju po ovim pravilima, dajem mu barem 50% šanse nastupa na AO. Takav je sud, razvuče se, gledaju se neki parafi i zarezi, masovno se bacaju dimne bombe i sl. Dvoje ili troje tenisača i osoblja koji su imali istu situaciju kao on su već napustili zemlju, bilo im je jasno da su u krivu.
Sa financijske strane, njemu se isplati boriti se. Pobjednik uzima $4.4 milijuna u nagradama, a on je favorit. Isplati mu se platiti odvjetnike i stotine tisuće dolara i razvlačiti maksimalno.
Ovo je samo da se predbilježim, jer će neki pogrešno slaviti kao pobjedu ili pravdu ako izvuče nešto na neku tehnikaliju.
U svemu ovome je najgore (iako nema nikakve veze sa samim pravilima ulaska) što je isplivalo ovo da je išao okolo nakon pozitivnog testa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:22 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1680 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Koliko ih je samo tamo pred hotelom, valjda jer je vikend.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Đokoviću treba nova žena, mislim da ga je ova navukla na hrpu tih new-age gluposti. Nisam ni znao koji je faks završila, ali sam očekivao neko "business-marketing" njesra i pogodio sam. Trebao je neku STEM ženu, matematičarku, doktoricu, inženjerku da ga štiti od nadriliječnika, piramidaša i sl.
Apsolutno.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84249 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Imam jednu magnetsku narukvicu da prodam Đokoviću, jel znate kad se vraća i imal ko broj telefona ?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Može li netko otvoriti temu o prednostima STEM žena, iskustva, preporuke i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 12:01 |
|
|
Ovo sranje je postala nova globalna religija.
I sad svi raspravljaju o onima koji krshe njezine zakone, a ne o tome koliko je sve ovo vec postalo ludo.
Gledam bas jucer austrijski ministar zdravstva. Mückstein - zeleni. Najveci pobornik FFP2 maski (u cijelom svijetu "normalna" maska ok, ali kod nas mora biti FFP2 jer je firma bliska nekadasnjem kancelaru i udruzenom zlocinackom poduhvatu oko njega), sjedi dva metra od novok kancelara. Obadvojica prde nesto o najnovijim mjerama. Nose FFP2 maske pred kamerama kako bog zapovijeda. I sad odjednom, doktor i ministar Mückstein skida masku, kise u ruku, aerosoli se rasprsuju i lete do kancelara.. nakon toga Mückstein opet navlaci masku.
PA jeboga bog... logika??
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 12:21 |
|
|
Treba neke stvari postaviti u perspektivu. Jedno je Osmanagić, drugo prehrana. On je prekretnicu u karijeri doživio promjenom prehrane, do tada je bio talentirani igrač, treći na svijetu, ali iza Feda i Nadala, imao je problema sa fizičkom spremom, predavao je važne mečeve, činilo se da ne može izdržati 5 setova na najvećoj razini. Onda je prešao na vegetarijanstvo i 2011. prvi put sve počistio (osim RG i reprezentacije).
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 13:52 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: laganini je napisao/la: ...stručni jos ludji od njega..  Mislis na onog dalmatinaca, ni meni ne djeluje normalan  ..dobro si reka djeluje..
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 16:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38469 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 17:58 |
|
|
Jok. Samo jedno desetak puta do sad vidio.
Internet bi inace - zaista tako mislim - tebalo ukinuti.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 20:28 |
|
|
I danas eo cjelokupno njeacko govorno podrucje medijsko bruji o shupku Djokovicu.
Ovi su zaista fenomen. Zaista.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 20:58 |
|
|
Odsad navijam za Đoleta na max. Jebi im mamu narkomansku boostersku Đole!!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62669 Lokacija: DAZP HQ
|
nevjerojatno kakvih nas ima prelivoda, nikad za Novaka. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:02 |
|
|
Ne vidim u čemu je problem, ti stalno trubiš svi su Hrvati samo to još ne znaju, pa vidi Nole je genetski Hrvat isto koliko i Modrić.  Samo mu treba objasniti neke stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:04 |
|
|
Planina je napisao/la: Ne vidim u čemu je problem, ti stalno trubiš svi su Hrvati samo to još ne znaju, pa vidi Nole je genetski Hrvat isto koliko i Modrić.  Samo mu treba objasniti neke stvari. šizmatike ne računam, samo zapadne kršćane. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:08 |
|
|
Šizmatici su pravi kršćani samo drugog obreda, da nije naših kompleksnih hrvatsko srpskih odnosa ja bih odavno bio pravoslavni Hrvat jer ovo što dolazi iz Vatikana je  "Zapadni kršćani" s druge strane su čisti heretici i sektaši, jedini lijek za njih je lomača ili po modernom napalm.
|
|
Vrh |
|
 |
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:12 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Planina je napisao/la: Šizmatici su pravi kršćani samo drugog obreda, da nije naših kompleksnih hrvatsko srpskih odnosa ja bih odavno bio pravoslavni Hrvat jer ovo što dolazi iz Vatikana je  "Zapadni kršćani" s druge strane su čisti heretici i sektaši, jedini lijek za njih je lomača ili po modernom napalm. Tako je, latini su vazda bili podmukli 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:18 |
|
|
Koliko dobrih memova s Novakom zadnjih dana, zaspaman mi je wa. 
Privitak/ci: |

IMG-20220109-WA0019.jpg [ 51.77 KiB | Pogledano 1663 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 09 sij 2022, 21:20 |
|
|
sproću* 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|