|
|
Stranica: 1576/3526.
|
[ 88144 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:02 |
|
|
Lucho je napisao/la: Ne mogu da komentarišem to što ona kaže zato što u Hrvatskoj nisam bio. Verovatno ima istine u tome što priča.
Srbiju sam obišao skoro celu i nisam primetio neke velike razlike među ljudima. Zato sam i stavio par snimaka iz južne Srbije (pošto je konkretno ona bila pomenuta) gde se vidi veći broj ljudi, ali nije to ovde tema tako da neću više o tome.
Postoje neke "specificne face". Recimo prije par godina dok na Jadranu nije bilo radnika iz Srbije. Uletim ja pijan u disko u wc. Bilo je 15ak ljudi i sad ja lajem nesto, ljudi se smiju, popravljaju frizure, peru ruke i ulazi jedan takodjer tamo. Ja ga pogledam i ko iz topa mu kaze. Ti mora da si Srbin. I kaze momak da je, da je pored Beograda negdje. Znaci isti sekund kad sam ga vidio, po faci sam vidio da je Srbin. Kazem nije tada bilo radnika iz Srbije na moru, a srpskih turista je bilo u promilima.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:05 |
|
|
A Teša Tešanovic je neki albino Srbin. Ne lici mi na Srbina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
O čemu je ova tema ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:09 |
|
|
BBC je napisao/la: O čemu je ova tema ? Kad i moderatori trolaju temu onda je valjda sve dozvoljeno.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37711 Lokacija: Gl. grad regije
|
A što pričat o ovoj temi. Ovo su im face demografa kad pričaju o natalitetu muslića: http://ba.n1info.com/Vijesti/a413681/St ... larme.htmlNajjače je što uopće nisu svjesni nestajanja nego i dalje zatvaraju oči i gledaju u tuđa dvorišta. Neka...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:25 |
|
|
Jedno je fenotip, ono što se vidi, a drugo je genotip, ono što je unutra. Npr. Netko sa smeđim očima može imati i gen za plave oči, neki od potomaka će mu možda imati takve oči, ali se ne vidi kod njega, jer je gen recesivan. Boja kože ne znači puno, više običaje izlaganja suncu. Slavenski geni, I2a i R1a haplogrupe su najjači na sjeveru i zapadu. Kako idu dole, to sve više padaju. Što je i logično, centar Bizanta je bio na jugoistoku. Mi imamo oko 2/3 slavenskih gena (ydna, žene nisu nužno ista priča). Srbi imaju 1/2. Ostatak su domoroci, ali ima i doseljenika. Crnogorci i Bugari imaju 1/3. Postoci mogu varirati, neki gen se da i razmnožit. Ja sam crn i kosook, to su dominantne karakteristike. Kod nas ima više kukuruznih, svjetlijih. Ima negdje karta boje očiju, mislim da je kod nas 2/3 svjetlookih, a kod Srba 1/3. Trebao bi pogledati svoje haplogrupe, tko zna kaj će na kraju biti, potomak Sumerana
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:33 |
|
|
CehaJa imam jednog prijatelja. Znaci jako smo dobri i sve. Primjecujem kod njega da ima kompleks da je Srbin, tako da na tu temu nisam nikada htio razgovarati. Ali kada malo bolje pogledam Srbin je 1/4. Ruzno je ovako ljude dijeliti i td, ali. Znaci otac mu je Srbin. Dakle djed, ocev otac je Srbin, a baka je Hrvatica. Sa majcine strane su i djed i baka Hrvati. Al on ima taj neki kompleks da je Srbin, da je manjina. Sa nekakve znanstvene strane. On je 100% Srbin ili 1/4? I sto ce mu sin biti? 100% Srbin ili 1/8? Jednom mu je nesto izletilo i mislio sam mu reci da je on Hrvat 3/4 ali nisam. Pred nekim Makedoncem je kazao nesto u smislu, jbg manjina...
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59585 Lokacija: DAZP HQ
|
Hrvati u RH, rođeni/umrli 2018. 34.206/44.648 (-10.442) Srbi u Srbiji, rođeni/umrli 2019. 51.974/87.068 (-35.094) ćerat ćemo se još.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:49 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvati u RH, rođeni/umrli 2018. 34.206/44.648 (-10.442) Srbi u Srbiji, rođeni/umrli 2019. 51.974/87.068 (-35.094) ćerat ćemo se još. Da SPC nije od bh i hr Srba napravila Srbe, da su postali pravoslavni Hrvati, Hrvata bi bilo tada vise u Jugoslaviji 1918. Upravo ti hr i bh Srbi su im dali na brojnosti, na natalitetu. Da toga nije bilo, danas bi Srba bilo jedva 4 mil.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:52 |
|
|
zanimljivo je da na prostoru 4 republike od cca 14,5 milijuna ljudi, otprilike pola-pola govori ekavskom odnosno ijekavskom varijantom kao standardom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:53 |
|
|
Marko80 je napisao/la: CehaJa imam jednog prijatelja. Znaci jako smo dobri i sve. Primjecujem kod njega da ima kompleks da je Srbin, tako da na tu temu nisam nikada htio razgovarati. Ali kada malo bolje pogledam Srbin je 1/4. Ruzno je ovako ljude dijeliti i td, ali. Znaci otac mu je Srbin. Dakle djed, ocev otac je Srbin, a baka je Hrvatica. Sa majcine strane su i djed i baka Hrvati. Al on ima taj neki kompleks da je Srbin, da je manjina. Sa nekakve znanstvene strane. On je 100% Srbin ili 1/4? I sto ce mu sin biti? 100% Srbin ili 1/8? Jednom mu je nesto izletilo i mislio sam mu reci da je on Hrvat 3/4 ali nisam. Pred nekim Makedoncem je kazao nesto u smislu, jbg manjina... Nemaš gena za hrvatstvo ili srpsko. Možda je njegovog dede deda bio Hrvat Nemaš ni omjera. Ono si što se osjećaš da jesi, ako ti drugi to potvrđuju, to si. Gaj je bio Nijemac, Šenoa je Slovak (ili Čeh, ne sjećam se Puno su bitnija djela od broja krvnih zrnaca. Rekavši sad ovo Y koromosom ti se prenosi direkt s oca na sina, po njemu se gledaju migracije. Dakle tvoj frend ima u sebi taj gen od svog dede. U zbroju svi gena okruglo on može biti afrički crnac, ali ono što nas čini muškima nasljeđujemo po direktnoj sin-otac liniji. Slično imaju i žene, ali kako one dobijaju x kromosome od majke i oca (očeva sperma određuje spol), njihova direktna linija je mitohondrijska. Svako od nas to nasljeđuje od majke, to su dijelovi za dobijanje energije. Samo ženski su ti više izmješani, za zgodnu curu nacija nikad nije bila bitna. Imaš i ostale, autosomalne. U prosjeku se Hrvati i Srbi razlikuju po sve 3 grupacije. Mi smo sličniji Mađarima i Slovencima, a oni Bugarima i Makedoncima. Oni su negdje napola puta, dok smo mi bliži našim sjevernim susjedima. Za ydna još imaš i podgrupe, pa ti ispada da je većina hrvatskih gena došla iz Ukrajine preko Poljske, Češke, pa na Slovačku, Mađarsku i Sloveniju. Dok su Srbi došli preko Rumunjske i Bugarske. Većinom.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:56 |
|
|
dudu je napisao/la: zanimljivo je da na prostoru 4 republike od cca 14,5 milijuna ljudi, otprilike pola-pola govori ekavskom odnosno ijekavskom varijantom kao standardom. U Srbiji su tada prihvatili jezicku reformu, al ne i ijekavicu. Ja sam prije mislio da u Srbiji nema dijalekata, da svi govore knjizevnim, dok nisam na youtubeu vidio da juzno od Beograda govore drugacije, da neki govori vuku na bugarski. Ili Srbi sa Kosova da govore sa albanskim naglaskom. Tko zna kakav je jezik bio u Srbiji do prije 200 godina kada je Srbija imala jedva 1 mil stanovnika. Prije seobe naroda u Srbiju koji su se doseljavali iz CG, BIH, HR, MKD i tko zna odkud sve ne.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 15:56 |
|
|
dudu je napisao/la: zanimljivo je da na prostoru 4 republike od cca 14,5 milijuna ljudi, otprilike pola-pola govori ekavskom odnosno ijekavskom varijantom kao standardom. Samo je u Srbiji ekavica CG je populacijski premala, a izvan Srbije je samo jedan milijun jekavskih Srba I muslića Nas je preko 4 milijuna, pa
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:00 |
|
|
Marko80 je napisao/la: dudu je napisao/la: zanimljivo je da na prostoru 4 republike od cca 14,5 milijuna ljudi, otprilike pola-pola govori ekavskom odnosno ijekavskom varijantom kao standardom. U Srbiji su tada prihvatili jezicku reformu, al ne i ijekavicu. Ja sam prije mislio da u Srbiji nema dijalekata, da svi govore knjizevnim, dok nisam na youtubeu vidio da juzno od Beograda govore drugacije, da neki govori vuku na bugarski. Ili Srbi sa Kosova da govore sa albanskim naglaskom. Tko zna kakav je jezik bio u Srbiji do prije 200 godina kada je Srbija imala jedva 1 mil stanovnika. Prije seobe naroda u Srbiju koji su se doseljavali iz CG, BIH, HR, MKD i tko zna odkud sve ne. Ti oko Niš su realno Bugari. Bugari su do kraja ww1 svojatali i ružičaste. S time da su im sjeverni novoštokavski ekavski. Odnosno poekavljeni A tu se nešto i s Crnogorcima zezaju
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:01 |
|
|
CehaKaze on jednom da su ga u skoli ko malog zezali da je Srbin. Kaze kakav Srbin, kad mi je otac pravoslavac iz Like koji sa Srbijom nema veze. Dok u nekim drugim slucajevima osjetim da ima taj neki kompleks. To o genima bas ne kuzim. Znaci da ja napravim nekoj Afrikanki sina. I da on ostane zivjeti u Africi. On ce imati moj gen, makar bio crn ko guma? Nisu ljudi i geni sa tim mjesanjem ko cedevita? Ono razvodnjava se itd? Taj muski gen je nepromjenjiv i zenski nije bitan? Dakle neki moj praunuk crn ko guma ce imati moj gen bez obzira na boju, fizionomiju i sve. Biti ce europljanin, Hrvat?
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:09 |
|
|
Ceha
Meni je tek nedavno postalo jasno da Srbi u biti sve lazu i projiciraju na druge. Govore ovi su mjesani i Crkva je od njih napravila narod. Onda oko jezika da je sve to srpski jezik. A kad bolje pogledas ono sto drugima imputiraju su u biti oni sami. Oni su mjesavina svakakvih naroda koji su se unazad 200 godina doselili u Srbiju. Srbja je prije 200 godina bila prazan prostor. Onda na to dodas i SPC i eto ti jednog naroda, Srba. A oni u biti o sebi govore kada govore o drugima da su ovakvi, onakvi. Kada malo bolje pogledas o sebi zapravo govore. Isto i oko jezika. Pitaj Boga kako su pricali pravi Srbi iz Srbije prije 200 godina. To na jugu kada slusam, osjetim da im knjizevni srpski nije prirodan govor. Kao kada Makedonce naucis danasnji srpsk ili hrvatski. Tako mi zvuce. Isto i jezik iz Vojvodine. Sve nesto iskrivljeno. Pa Srbi sa Kosova. Govore srpski sa albanskim akcentom.
Srbi su bili jaki u tim mitologijama. i dalje je forsiraju, samo neznam kakvu korist misle od toga izvuci. Ovi ili oni sklepani pomocu stapa i kanapa, a u biti govore o sebi. Srbi su sklepani preko stapa i kanapa unazad 200 godina. Radi se o useljenickoj zemlji. Isto i o jeziku da ne govorim. To im dovukli Crnogorci i Srbi iz BIH u Srbiju. Pa onda jos i reforma, standardizacija... stran je njima taj standardni jezik bio prije 200 godina.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:11 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Marko80 je napisao/la: CehaKaze on jednom da su ga u skoli ko malog zezali da je Srbin. Kaze kakav Srbin, kad mi je otac pravoslavac iz Like koji sa Srbijom nema veze. Dok u nekim drugim slucajevima osjetim da ima taj neki kompleks. To o genima bas ne kuzim. Znaci da ja napravim nekoj Afrikanki sina. I da on ostane zivjeti u Africi. On ce imati moj gen, makar bio crn ko guma? Nisu ljudi i geni sa tim mjesanjem ko cedevita? Ono razvodnjava se itd? Taj muski gen je nepromjenjiv i zenski nije bitan? Dakle neki moj praunuk crn ko guma ce imati moj gen bez obzira na boju, fizionomiju i sve. Biti ce europljanin, Hrvat? Izgeneralizirano bi Kusta po krvi trebao zagovarat unitarnu BiH.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:24 |
|
|
Marko80 je napisao/la: CehaKaze on jednom da su ga u skoli ko malog zezali da je Srbin. Kaze kakav Srbin, kad mi je otac pravoslavac iz Like koji sa Srbijom nema veze. Dok u nekim drugim slucajevima osjetim da ima taj neki kompleks.
To o genima bas ne kuzim. Znaci da ja napravim nekoj Afrikanki sina. I da on ostane zivjeti u Africi. On ce imati moj gen, makar bio crn ko guma? Nisu ljudi i geni sa tim mjesanjem ko cedevita? Ono razvodnjava se itd? Taj muski gen je nepromjenjiv i zenski nije bitan? Dakle neki moj praunuk crn ko guma ce imati moj gen bez obzira na boju, fizionomiju i sve. Biti ce europljanin, Hrvat? Ista situacija sa Hrvatima u Sarajevu. Kada su u društvu muslimana onda pričaju da su bosanski katolici,kada sjednu u društvo Srba onda tvrde da su Srbi katolici pokatoličeni za vrijeme Marije Tereze. Ni muje ni čede ih ozbiljno ne shvataju. Ja sam im rekao da me ne zanima kod ljudi ni vjera ni nacija,ako su mi prijatelji. Možeš da visiš 24/7 i u jednoj i u drugoj crkvi al ako si ljudski ordon dzabe ti sve.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:30 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Ista situacija sa Hrvatima u Sarajevu. Kada su u društvu muslimana onda pričaju da su bosanski katolici,kada sjednu u društvo Srba onda tvrde da su Srbi katolici pokatoličeni za vrijeme Marije Tereze. Ni muje ni čede ih ozbiljno ne shvataju. Ja sam im rekao da me ne zanima kod ljudi ni vjera ni nacija,ako su mi prijatelji. Možeš da visiš 24/7 i u jednoj i u drugoj crkvi al ako si ljudski ordon dzabe ti sve.
Ti Hrvati iz Sarajeva su mi jasni. Vise manje su pomjesani sa Muslimanima, zive medju njima i to za 30 godina vise nece imati veze sa Hrvatima. Ogromna vecina njih. Njihova stvar. Nek uzivaju.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:31 |
|
|
Ceha je napisao/la: Marko80 je napisao/la: CehaJa imam jednog prijatelja. Znaci jako smo dobri i sve. Primjecujem kod njega da ima kompleks da je Srbin, tako da na tu temu nisam nikada htio razgovarati. Ali kada malo bolje pogledam Srbin je 1/4. Ruzno je ovako ljude dijeliti i td, ali. Znaci otac mu je Srbin. Dakle djed, ocev otac je Srbin, a baka je Hrvatica. Sa majcine strane su i djed i baka Hrvati. Al on ima taj neki kompleks da je Srbin, da je manjina. Sa nekakve znanstvene strane. On je 100% Srbin ili 1/4? I sto ce mu sin biti? 100% Srbin ili 1/8? Jednom mu je nesto izletilo i mislio sam mu reci da je on Hrvat 3/4 ali nisam. Pred nekim Makedoncem je kazao nesto u smislu, jbg manjina... Nemaš gena za hrvatstvo ili srpsko. Možda je njegovog dede deda bio Hrvat Nemaš ni omjera. Ono si što se osjećaš da jesi, ako ti drugi to potvrđuju, to si. Gaj je bio Nijemac, Šenoa je Slovak (ili Čeh, ne sjećam se Puno su bitnija djela od broja krvnih zrnaca. Rekavši sad ovo Y koromosom ti se prenosi direkt s oca na sina, po njemu se gledaju migracije. Dakle tvoj frend ima u sebi taj gen od svog dede. U zbroju svi gena okruglo on može biti afrički crnac, ali ono što nas čini muškima nasljeđujemo po direktnoj sin-otac liniji. Slično imaju i žene, ali kako one dobijaju x kromosome od majke i oca (očeva sperma određuje spol), njihova direktna linija je mitohondrijska. Svako od nas to nasljeđuje od majke, to su dijelovi za dobijanje energije. Samo ženski su ti više izmješani, za zgodnu curu nacija nikad nije bila bitna. Imaš i ostale, autosomalne. U prosjeku se Hrvati i Srbi razlikuju po sve 3 grupacije. Mi smo sličniji Mađarima i Slovencima, a oni Bugarima i Makedoncima. Oni su negdje napola puta, dok smo mi bliži našim sjevernim susjedima. Za ydna još imaš i podgrupe, pa ti ispada da je većina hrvatskih gena došla iz Ukrajine preko Poljske, Češke, pa na Slovačku, Mađarsku i Sloveniju. Dok su Srbi došli preko Rumunjske i Bugarske. Većinom. Sa Grcima više nego sa Bugarima. Ima i bugarskih upliva ali ne toliko koliko grčkih,jer su nam ženidbe i udaje sa Grcima najprihvatljiviji od svih balkanskih naroda. Sa Bugarima i nema toliko prisnosti puno.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:53 |
|
|
Isto tako imao sam jednog prijatelja iz Sarajeva. Znaci bio je izbjeglica i dosao tu kod bake u HR. Otac mu je iz HR doseljen u Sarajevo, mati mu je isto Hrvatica ali neznam jel iz hr ili bih. On je i za vrijeme rata dok je tu bio izbjeglica bio promuslimanski orjentiran. Ako je osoba sa takvim bekraundom "potrcena". Mogu onda misliti kako su oni koji su mjesani sa Muslimanima.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 16:55 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8164 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Ovaj Marko je 80 x veci Bosnjak od mene
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 17:01 |
|
|
Marko80 je napisao/la: Isto tako imao sam jednog prijatelja iz Sarajeva. Znaci bio je izbjeglica i dosao tu kod bake u HR. Otac mu je iz HR doseljen u Sarajevo, mati mu je isto Hrvatica ali neznam jel iz hr ili bih. On je i za vrijeme rata dok je tu bio izbjeglica bio promuslimanski orjentiran. Ako je osoba sa takvim bekraundom "potrcena". Mogu onda misliti kako su oni koji su mjesani sa Muslimanima. Hrvati iz Sarajeva koje ja znam su čisti desničari. osim maminog ujaka, taj danas živi u Hercegovini, a još uvijek je multi kulti, stalno neka slizanost s muslićima, ali bar su mu djeca normalna, promilili se po cijeloj Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 17:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Hrvati iz Sarajeva koje ja znam su čisti desničari. osim maminog ujaka, taj danas živi u Hercegovini, a još uvijek je multi kulti, stalno neka slizanost s muslićima, ali bar su mu djeca normalna, promilili se po cijeloj Hercegovini.
Pricao meni jedan mladi kolega na poslu. Mali je bas pametan, sposoban, pravi Hercegovac. Mlad al sve naucio uz mene za nekoliko dana. Imamo i par Muslimana. Glupi su ko iz viceva Muje i Hase. Ovaj mali hercegovac bi da hoce za godinu-dvije mogao postati i sef. Ali hercegovac je to. Hercegovac ne radi za drugoga, drugi rade za njega, tako da ce naci on drugu priliku. Kaze on meni da ima neke rodbine u Sarajevu. Kaze nije moj rodjak los i to, ali vuce u pm na tu njihovu promuslimansku stranu.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: 1995.-2020. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 12 kol 2020, 17:15 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ovaj Marko je 80 x veci Bosnjak od mene Decko obecava. 100 postova za nedelju dana. Svaki bolji od prethodnog.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|