|
|
Stranica: 11/80.
|
[ 1983 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 18:51 |
|
|
vidim da slabo pratite situaciju dole ovoga su pošehidili ima par dana babin musliman iz kladuše 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U duhu islama je da se obitelji čestita na šehidu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:05 |
|
|
Dew je napisao/la: Jopa je napisao/la: Čitam da su Assadovci izbacili islamiste iz Damaska da su preuzeli cijeli grad. Gde citas? Zavisi sta podrazumevas po Damaskom. Čitam po ovim stranama u sukobu a i od ovih ruskih i abhazijskih novinara, još sam naletio na nekoliko engleskih. Valjda su islamisti drže jedan dio. Ako lažu oni lažem i ja.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:05 |
|
|
Robi stavio puntara na avatar 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:09 |
|
|
Tačno mi ih je žao. Dok im Saudi finansijeri žive u zlatnim palatama, jebu najbolje žene, žderu najbolja jela, piju najbolja vina, podriguju parfeme i seru smaragde, ovaj neuki jad se valja po prašini i gine.
|
|
Vrh |
|
 |
Dew
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:21 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Tačno mi ih je žao. Dok im Saudi finansijeri žive u zlatnim palatama, jebu najbolje žene, žderu najbolja jela, piju najbolja vina, podriguju parfeme i seru smaragde, ovaj neuki jad se valja po prašini i gine. Budala ostaje budala, empirijsko pravilo. ocekivati promenu je iluzorno, tj. treba ih pustiti da osnivaju Gornje Maoce po Siriji.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 11 sij 2014, 19:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pametno. Kad se vrate iz rata da malo ohlade glave u zatvoru i priviknu se na normalan, civliziran život. Nadam se da će taj zakon brzo uvažiti. Citat: I Srbija mijenja Krivični zakon
Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić jučer je potvrdio da će u ovoj zemlji pojedinci koji adolescente regrutiraju za vehabije za ratišta biti osuđivani na pet godina zatvora, dok će mladići koji krenu u ratni pohod biti suočeni sa zatvorskom kaznom od tri godine.
- Napravili smo prijedlog izmjene Krivičnog zakona i o njemu ćemo veoma brzo pričati s koalicionim partnerima. Nadam se da će poslanici u parlamentu Srbije "osjetiti hitnost" i usvojiti četiri člana Zakona koji će biti promijenjeni - rekao je Ljajić.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 12 sij 2014, 20:42 |
|
|
Citat: Sprema se udar na Gornju Maoču?
Bezbjednosne strukture u BiH spremaju novu invaziju na vehabijsku zajednicu u Gornjoj Maoči, koja je označena kao jedan od najvažnijih regrutnih centara za odlazak džihad ratnika iz BiH u Siriju, piše “Pres Republika Srpska”.
Obavještajni krugovi navode da bi ova operacija trebalo da bude mnogo veća od akcije “Svjetlost” iz 2010. godine, u kojoj je učestvovalo 600 policajaca iz gotovo svih bezbjednosnih agencije u BiH. Akcija je povezana sa nastojanjima ministra bezbjednosti BiH Fahrudina Radončića da se zakonom spriječi odlazak mladića iz BiH na strana ratišta, pogotovo u Siriju. Izvori tvrde da je u toku prikupljanje važnih obavještajnih informacija o djelovanju pojedinih ekstremista iz Gornje Maoče, prije svega Nusreta Imamovića, koji je označen kao jedan od glavnih likova preko kojih se vrši regrutacija za odlazak u Siriju. Prema zvaničnim informacijama bezbjednosnih službi, u Siriji trenutno ratuje šezdesetak državljana BiH, ali pojedini eksperti tvrde da je taj broj višestruko veći.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 12 sij 2014, 20:55 |
|
|
Eh, kad bi tražili dobrovoljce za ovakve akcije... 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 12 sij 2014, 21:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61193 Lokacija: DAZP HQ
|
silazim iz stana popodne i na stubištu naletim na salafiju u vojničkoj maskirnoj uniformi, penje se s nekom torbom, ja njemu mahinalno bo bok, on meni bok i svak svojim putem. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 12 sij 2014, 21:20 |
|
|
Vi iz te Srpske agencije malo lakše sa muslimanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 12 sij 2014, 23:25 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Metemma je napisao/la: Eh, kad bi tražili dobrovoljce za ovakve akcije...  A kako bi vas razlikovali? Po saudijskoj soli?! 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 00:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Eh, kad bi tražili dobrovoljce za ovakve akcije...  A kako bi vas razlikovali? Po saudijskoj soli?!  Nije problem ni obrijat se ako to majka Bosna traži 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 00:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Cerić hoće da se kandidira za precjednika  Eto ajatolaha, MAtemma zivjećeš u pravoj dzemahiriji.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 01:15 |
|
|
Ne vjerujem da Cerić ima neku veliku podršku u RS 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 01:24 |
|
|
200k Bošnjaka na popisu nije zanemariti!
Nema rakije, svinjetine i sigurno će uvesti vjersku policiju da kao po Afganistanu čupaju antene. Bićeš medijski izoliran!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:17 |
|
|
Što bi rekao Dragan Kalinić američkom ambasadoru tamo negdje posle 9-11, sad vidite protiv čega smo se mi borili  U našoj Republici taj ne bu precednik.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:20 |
|
|
Ne brij se i tole sve skrati do članaka!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:24 |
|
|
Pa аko ćemo se igrat skidanja i oblačenja, imam i ja par ideja... kako stojiš sa visokim štiklama? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:35 |
|
|
Maskiranje je u pitanju.
Nego sused Doc se oduševio burekom, ćevapima i sogandolmom. Cvjećari otvoreno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:37 |
|
|
Još kad bi znao što je to teće pa da moje oduševljenje bude potpuno. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:41 |
|
|
doc je napisao/la: Još kad bi znao što je to teće pa da moje oduševljenje bude potpuno.  Sogandolma? To je kapula punjena mesom i rizom ukrčkana u lonci zemljanom 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:45 |
|
|
A od takvog se svačem možeš nadati...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:50 |
|
|
Pun sam iznenađenja, istina...
Dobio sam još jednog virtualnog obožavatelja...znam ja da ste vi Srbi vrlo progresivni po tim homo stvarima ali nemojte bit će ljudima sumnjivo...još su i ovi naši iz Herceg Bosne dosta zadrti po tom pitanju...čak i više od nas...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Bh. patriote iz Gornje Maoče u "pravednoj" borbi u Siriji- pratimo njihovu priču Postano: 13 sij 2014, 02:51 |
|
|
Metemma je napisao/la: Robi stavio puntara na avatar  Tek sad vidija ovo, i samo mogu ponoviti: Jeb'la te bavarska nosnja. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|