|
|
Stranica: 5/28.
|
[ 693 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 17:51 |
|
|
4:00 Kud Amer okom tu Mujo skokom
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:10 |
|
|
Lobiranje srpske frakcije u Sarajevu se nastavlja. Javno fol ovo ono, gospodarstvo i granice, a tajno Velika Srbija i Velika Albanija, a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu, kad se ova dva velikodržavna projekta ostvare, a mini-Šengen je samo prvi korak. Pa to je zločin i sve potpuno okrenuto protiv BH Hrvata i Hrvatske, a BH muslimane vode na tanak led neizvjesna života pod srpsko-ruskom čizmom, jer kad dovrše Hrvate i posluže kao korisni idioti, onda su oni na redu. Srbiji i Beogradu ovim putem želim da opsujem majku i oca i sve živo i mrtvo. Eto vam Čovića i HDZ BiH i njihovog saveza sa Srbima. Prodaše vas na prvoj okuci vaši srpski prijatelji.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:14 |
|
|
A da za promenu vi probate da budete sposobni i konkurentni, pa da nam prodajete nešto i zarađujete pare. Ne može da se živi od prosjačenja, kao što vi pokušavate.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:20 |
|
|
Šefiku je sa ovim zubima zabranjen ulazak u Mini Šangaj. Inače je Bošnjake opasno pridružiti ovom projektu, zato što je njihova ekonomija u neverovatnom usponu i zamahu. Znači pršti. Robelec je uvek dobrodošao.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:24 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A da za promenu vi probate da budete sposobni i konkurentni, pa da nam prodajete nešto i zarađujete pare. Ne može da se živi od prosjačenja, kao što vi pokušavate. Ne treba nama posla, već sloboda. I robovi su imali posao. Hebeš posao. Sa vama nikad više ništa, jer su vam zle i genocidne namjere jasne. Imali smo mi u SFRJ oko 500 tvornica oko Sarajeva, a završili smo u grobnicama i okupirani, a strojevi završili kod vas u Srbiji. Kanibalizirali ste nas 92-95. Kad se rat završi, i kad zemlja bude slobodna, onda ćemo se baviti gospodarstvom.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37766 Lokacija: Gl. grad regije
|
Grumpy je napisao/la: Lobiranje srpske frakcije u Sarajevu se nastavlja. Javno fol ovo ono, gospodarstvo i granice, a tajno Velika Srbija i Velika Albanija, a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu, kad se ova dva velikodržavna projekta ostvare, a mini-Šengen je samo prvi korak. Pa to je zločin i sve potpuno okrenuto protiv BH Hrvata i Hrvatske, a BH muslimane vode na tanak led neizvjesna života pod srpsko-ruskom čizmom, jer kad dovrše Hrvate i posluže kao korisni idioti, onda su oni na redu. Srbiji i Beogradu ovim putem želim da opsujem majku i oca i sve živo i mrtvo. Eto vam Čovića i HDZ BiH i njihovog saveza sa Srbima. Prodaše vas na prvoj okuci vaši srpski prijatelji. Pa nama se ništa ne mijenja. Bio glavni grad Sarajevo ili Beograd. Bošnjaci su već odavno ovladali Federacijom. Pa u vladi je preglasavanje otkako je foruma. Kantoni ostaju, do daljnjeg i nekog novog sporazuma s RH i EU. Jedini kojima je ovo velika promjena su Bošnje. Oni moraju birat, Hrvatska i EU ili Srbija i mini-Šengen. Nema vise ni tamo ni ovamo. Istanbul ili Beč.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:29 |
|
|
A i ako je to prije svega zajednica srpskog naroda zar nije dobro što čak i zapadne Ere imaju odlične odnose sa Srbima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:32 |
|
|
Ne vidim nit sam ikad vidio potrebu da se Hrvati priljepe uz Bošnjake,samo može i treba bit obratno. Da to niste 1994. napravili tko zna što bi bilo. Samo ste trebali nastavit ali ne, oni se igraju svoje verzije velike Srbije. Eto vam sad...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:32 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A da za promenu vi probate da budete sposobni i konkurentni, pa da nam prodajete nešto i zarađujete pare. Ne može da se živi od prosjačenja, kao što vi pokušavate. Ne treba nama posla, već sloboda. I robovi su imali posao. Hebeš posao. Sa vama nikad više ništa, jer su vam zle i genocidne namjere jasne. Imali smo mi u SFRJ oko 500 tvornica oko Sarajeva, a završili smo u grobnicama i okupirani, a strojevi završili kod vas u Srbiji. Kanibalizirali ste nas 92-95. Kad se rat završi, i kad zemlja bude slobodna, onda ćemo se baviti gospodarstvom. Pa tako vam i treba kad ste proglašavali nezavisnost. Šta ste mislli, da ćemo mi samo da sedimo i da gledamo? Da niste i aplauz očekivali možda? To nije vaša zemlja, to je naša zemlja, utuvite to sebi u glavu, da vam ne bi opet mi utuvljivali.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:34 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Lobiranje srpske frakcije u Sarajevu se nastavlja. Javno fol ovo ono, gospodarstvo i granice, a tajno Velika Srbija i Velika Albanija, a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu, kad se ova dva velikodržavna projekta ostvare, a mini-Šengen je samo prvi korak. Pa to je zločin i sve potpuno okrenuto protiv BH Hrvata i Hrvatske, a BH muslimane vode na tanak led neizvjesna života pod srpsko-ruskom čizmom, jer kad dovrše Hrvate i posluže kao korisni idioti, onda su oni na redu. Srbiji i Beogradu ovim putem želim da opsujem majku i oca i sve živo i mrtvo. Eto vam Čovića i HDZ BiH i njihovog saveza sa Srbima. Prodaše vas na prvoj okuci vaši srpski prijatelji. Potu.rčeni zašto onda gurate BiH u NATO takijom čisto da dobijete podršku? Zašto se ne okrenete Rusiji i Kini? Lojavac kao nama prijeti Dodik je naš brat, dao nam je ruku 2010 kad je bilo najteže i podržavamo ovaj savez da Srbi nemaju granica između sebe. Naš je cilj da vas ostavimo Srbima jednoga dana jer oni su penicilin za vas, to je kao kad pozoveš majstora kad ti pukne cijev. Neće vam pomoći SDSS koji je pukao, nema više Ante, Azema i Tite
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:37 |
|
|
*** i vamo takija o Čoviću, kao Čovićevi saveznici jer mu smeta HNS.
Mi vama imamo platiti račun, imamo se svetiti i osvetiti za ubijanje povratnika, platformice, blokiranje Mostara i Komšića.
To će biti duži račun, ne vidim zašto se pozivaš na gospodina Dodika i 2010 kad nam je pomogao dok nam je bilo najteže.
Dok se budemo obračunavali s vama pasti će i glave izdajnika.
Vi ste uglavnom svi isti, kao Borg i vecina vas je glasala za Komšića što nam govori o bolesti kod vas i kompleksu
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:46 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: Šefiku je sa ovim zubima zabranjen ulazak u Mini Šangaj. Inače je Bošnjake opasno pridružiti ovom projektu, zato što je njihova ekonomija u neverovatnom usponu i zamahu. Znači pršti. Robelec je uvek dobrodošao. U odnosu na nas u Republici Srpskoj,oni su Austrija. Sva industrija i proizvodnja završila je kod njih. Ovim Mini Šengenom što se tiče Bosne najviše će profitirati kompanije u vlasništvu Bošnjaka i Hrvata,a najmanje Srbi iz RS.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:49 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Sa vama nikad više ništa. ? A živite sa RS? I još se udružujete sa Srbijom u Mali Šengen? Kako bi onda izgledalo da hoćete sa nama? Elem, Zvizdić prošle godine... Citat: "MALI ŠENGEN" Zvizdić: BiH nije za inicijativu, to bi moglo imati negativne posljedice za članstvo u EUhttps://srpskainfo.com/mali-sengen-zviz ... stvo-u-eu/ Zvizdić danas... 4:00 Oće
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:51 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Šefiku je sa ovim zubima zabranjen ulazak u Mini Šangaj. Inače je Bošnjake opasno pridružiti ovom projektu, zato što je njihova ekonomija u neverovatnom usponu i zamahu. Znači pršti. Robelec je uvek dobrodošao. U odnosu na nas u Republici Srpskoj,oni su Austrija. Sva industrija i proizvodnja završila je kod njih. Ovim Mini Šengenom što se tiče Bosne najviše će profitirati kompanije u vlasništvu Bošnjaka i Hrvata,a najmanje Srbi iz RS. Odakle tebi te gluposti? Ovo oko Hrvata ne važi, zapadna Hercegovina je bila najveća rupa u Jugoslaviji a ne vidim koje su to muslimanske firme? Sarajevo i muslimanski dio Federacije ima najveći broj nezaposlenih u svijetu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:52 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Šefiku je sa ovim zubima zabranjen ulazak u Mini Šangaj. Inače je Bošnjake opasno pridružiti ovom projektu, zato što je njihova ekonomija u neverovatnom usponu i zamahu. Znači pršti. Robelec je uvek dobrodošao. U odnosu na nas u Republici Srpskoj,oni su Austrija. Sva industrija i proizvodnja završila je kod njih. Ovim Mini Šengenom što se tiče Bosne najviše će profitirati kompanije u vlasništvu Bošnjaka i Hrvata,a najmanje Srbi iz RS. Luturčine onda nema problema. Svi smo ZA.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:56 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: U odnosu na nas u Republici Srpskoj,oni su Austrija. Sva industrija i proizvodnja završila je kod njih. Ovim Mini Šengenom što se tiče Bosne najviše će profitirati kompanije u vlasništvu Bošnjaka i Hrvata,a najmanje Srbi iz RS. Odakle tebi te gluposti? Ovo oko Hrvata ne važi, zapadna Hercegovina je bila najveća rupa u Jugoslaviji a ne vidim koje su to muslimanske firme? Sarajevo i muslimanski dio Federacije ima najveći broj nezaposlenih u svijetu Benefiti od ekonomije će svakako biti ogromni. Prvenstveno kod najspobnijih a to je Srbija. Al na stranu to. BiH je rupčaga bez dna kojoj ni milijarde doncija nisu pomogle a kamoli neka ekonomska inicijativa. Psihološko vezanje Muslimana uz Srbiju će biti efekt broj jedan. Trećinu vijeka teže ka zapadu i onda hladan tuš - Mrš na istok, i to hladan tuš od jedinih savenika - Hamera. Moraju slušati a radije bi pojeli kantu govana.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 18:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Odakle tebi te gluposti?
Ovo oko Hrvata ne važi, zapadna Hercegovina je bila najveća rupa u Jugoslaviji a ne vidim koje su to muslimanske firme?
Sarajevo i muslimanski dio Federacije ima najveći broj nezaposlenih u svijetu Benefiti od ekonomije će svakako biti ogromni. Prvenstveno kod najspobnijih a to je Srbija. Al na stranu to. BiH je rupčaga bez dna kojoj ni milijarde doncija nisu pomogle a kamoli neka ekonomska inicijativa. Psihološko vezanje Muslimana uz Srbiju će biti efekt broj jedan. Trećinu vijeka teže ka zapadu i onda hladan tuš - Mrš na istok, i to hladan tuš od jedinih savenika - Hamera. Moraju slušati a radije bi pojeli kantu govana. Pa dobro nije cijela BiH rupa, zapadna Hercegovina ima veći izvoz od najrazvijenijih županija u RH i uglavnom su firme u vlasništvu Hrvata za razliku od Istre. Kakve donacije? To su davali samo Muslimanima i euforcima:D Inače zanimljivo je da su za državu na silu sa Srbima i Hrvatima ali im smeta ova unija
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:01 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Lobiranje srpske frakcije u Sarajevu se nastavlja. Javno fol ovo ono, gospodarstvo i granice, a tajno Velika Srbija i Velika Albanija, a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu, kad se ova dva velikodržavna projekta ostvare, a mini-Šengen je samo prvi korak. Pa to je zločin i sve potpuno okrenuto protiv BH Hrvata i Hrvatske, a BH muslimane vode na tanak led neizvjesna života pod srpsko-ruskom čizmom, jer kad dovrše Hrvate i posluže kao korisni idioti, onda su oni na redu. Srbiji i Beogradu ovim putem želim da opsujem majku i oca i sve živo i mrtvo. Eto vam Čovića i HDZ BiH i njihovog saveza sa Srbima. Prodaše vas na prvoj okuci vaši srpski prijatelji. Potu.rčeni zašto onda gurate BiH u NATO takijom čisto da dobijete podršku? Zašto se ne okrenete Rusiji i Kini? Lojavac kao nama prijeti Dodik je naš brat, dao nam je ruku 2010 kad je bilo najteže i podržavamo ovaj savez da Srbi nemaju granica između sebe. Naš je cilj da vas ostavimo Srbima jednoga dana jer oni su penicilin za vas, to je kao kad pozoveš majstora kad ti pukne cijev. Neće vam pomoći SDSS koji je pukao, nema više Ante, Azema i Tite Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju.
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Odakle tebi te gluposti?
Ovo oko Hrvata ne važi, zapadna Hercegovina je bila najveća rupa u Jugoslaviji a ne vidim koje su to muslimanske firme?
Sarajevo i muslimanski dio Federacije ima najveći broj nezaposlenih u svijetu Benefiti od ekonomije će svakako biti ogromni. Prvenstveno kod najspobnijih a to je Srbija. Al na stranu to. BiH je rupčaga bez dna kojoj ni milijarde doncija nisu pomogle a kamoli neka ekonomska inicijativa. Psihološko vezanje Muslimana uz Srbiju će biti efekt broj jedan. Trećinu vijeka teže ka zapadu i onda hladan tuš - Mrš na istok, i to hladan tuš od jedinih savenika - Hamera. Moraju slušati a radije bi pojeli kantu govana. Ovo su ideje Trump-ove administracije. I ovo nema veze da onim što je istinska američka politika. Hoće Trump mukte preko nas sa Rusima. Dobit će ...zna se što će dobit.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:06 |
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Potu.rčeni zašto onda gurate BiH u NATO takijom čisto da dobijete podršku? Zašto se ne okrenete Rusiji i Kini? Lojavac kao nama prijeti Dodik je naš brat, dao nam je ruku 2010 kad je bilo najteže i podržavamo ovaj savez da Srbi nemaju granica između sebe. Naš je cilj da vas ostavimo Srbima jednoga dana jer oni su penicilin za vas, to je kao kad pozoveš majstora kad ti pukne cijev. Neće vam pomoći SDSS koji je pukao, nema više Ante, Azema i Tite Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju. Dodik i Vučić prijete Čoviću? Jesi li ti siguran u to?
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju.
Dodik i Vučić prijete Čoviću? Jesi li ti siguran u to? Daj ne pravi se budala ovdje. Reci im ovdje otvoreno što Vučić poručuje Muftiji Zukorliću. I preko koga šalje ponude i planove. Vi pričate jedno Čoviću, drugo nama, treće obećavate nekom trećem. Ja vas samo raskrinkavam i ukazujem ovim lobotomiziranim da su na meniju.
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:10 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Nbgd88 je napisao/la: Šefiku je sa ovim zubima zabranjen ulazak u Mini Šangaj. Inače je Bošnjake opasno pridružiti ovom projektu, zato što je njihova ekonomija u neverovatnom usponu i zamahu. Znači pršti. Robelec je uvek dobrodošao. U odnosu na nas u Republici Srpskoj,oni su Austrija. Sva industrija i proizvodnja završila je kod njih. Ovim Mini Šengenom što se tiče Bosne najviše će profitirati kompanije u vlasništvu Bošnjaka i Hrvata,a najmanje Srbi iz RS. Najbitniji su mir i stabilnost.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:11 |
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Potu.rčeni zašto onda gurate BiH u NATO takijom čisto da dobijete podršku? Zašto se ne okrenete Rusiji i Kini? Lojavac kao nama prijeti Dodik je naš brat, dao nam je ruku 2010 kad je bilo najteže i podržavamo ovaj savez da Srbi nemaju granica između sebe. Naš je cilj da vas ostavimo Srbima jednoga dana jer oni su penicilin za vas, to je kao kad pozoveš majstora kad ti pukne cijev. Neće vam pomoći SDSS koji je pukao, nema više Ante, Azema i Tite Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju. Upravo je suprotno, vi Muslimani ste bili protiv EU a za NATO jer ste željeli majorizirati nas Hrvate i uništiti nas politički i biološki, sanjali ste o kalifatu i ovo je pomoć SAD-a nama. Istog onog SAD-a od kojeg ste takijom o NATO putu tražili izlaz. Niste željeli EU jer ste mislili da će Hrvati nestati kada Hrvatska uđe u EU kao i Srbi kada Srbija uđe u EU zbog putovnica a da će vama kao sirotinji rahat patnjicom ostati BiH. Može li bolje od ovoga :)? Ne može, šta si se usra? Neće biti granica na Drini i Marko, Miloš i Marko će biti slobodni i ujedinjeni
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:13 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Dodik i Vučić prijete Čoviću? Jesi li ti siguran u to? Daj ne pravi se budala ovdje. Reci im ovdje otvoreno što Vučić poručuje Muftiji Zukorliću. I preko koga šalje ponude i planove. Vi pričate jedno Čoviću, drugo nama, treće obećavate nekom trećem. Ja vas samo raskrinkavam i ukazujem ovim lobotomiziranim da su na meniju. Ti se gubiš. Nemamo mi interes da poklapamo HB. To je vaš plan. Međutim... sad ćete imati drugih zanimacija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:13 |
|
|
Grumpy je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Benefiti od ekonomije će svakako biti ogromni. Prvenstveno kod najspobnijih a to je Srbija. Al na stranu to. BiH je rupčaga bez dna kojoj ni milijarde doncija nisu pomogle a kamoli neka ekonomska inicijativa.
Psihološko vezanje Muslimana uz Srbiju će biti efekt broj jedan. Trećinu vijeka teže ka zapadu i onda hladan tuš - Mrš na istok, i to hladan tuš od jedinih savenika - Hamera. Moraju slušati a radije bi pojeli kantu govana.
Ovo su ideje Trump-ove administracije. I ovo nema veze da onim što je istinska američka politika. Hoće Trump mukte preko nas sa Rusima. Dobit će ...zna se što će dobit. Trump će pobjediti na ponovljenim izborima, pobjediti će svjetlo tamu. Nema ništa od onog Bidena jer pati od demencije, pojesti će ga ovaj na sučeljavanju i Židovi koji kontroliraju medije će mu pomoći kao i Srbija koja je kvalitetno izlobirala. Srbija će dobiti trokut i Crnu Goru, ti si od sada vlasništvo Aleksandra Vućića. Sarajevo zaslužuje ulicu Miloša Obilića
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, ChatGPT, kily, Teuton, Tomba17 i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|