|
|
Stranica: 6/28.
|
[ 693 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:13 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju.
Upravo je suprotno, vi Muslimani ste bili protiv EU a za NATO jer ste željeli majorizirati nas Hrvate i uništiti nas politički i biološki, sanjali ste o kalifatu i ovo je pomoć SAD-a nama. Istog onog SAD-a od kojeg ste takijom o NATO putu tražili izlaz. Niste željeli EU jer ste mislili da će Hrvati nestati kada Hrvatska uđe u EU kao i Srbi kada Srbija uđe u EU zbog putovnica a da će vama kao sirotinji rahat patnjicom ostati BiH. Može li bolje od ovoga :)? Ne može, šta si se usra? Neće biti granica na Drini i Marko, Miloš i Marko će biti slobodni i ujedinjeni Vi od 1994 niste četvornog milimetra izgubili otkad ste u Federaciji. Kako ste prošli pod Srbima to smo vidjeli. Ti si jedan velikosrpski i četnički bot, kakvih vas ima gomile ovdje i neću te uvjeravat da je ovo na štetu Hrvata katolika. Ako ti fali dasaka u glavi, to nije moj problem.
_________________ Krenimo ka miru i dobru.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:14 |
|
|
5 min od centra Sarajeva hodom do Srbije povezane
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:14 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Potu.rčeni zašto onda gurate BiH u NATO takijom čisto da dobijete podršku? Zašto se ne okrenete Rusiji i Kini? Lojavac kao nama prijeti Dodik je naš brat, dao nam je ruku 2010 kad je bilo najteže i podržavamo ovaj savez da Srbi nemaju granica između sebe. Naš je cilj da vas ostavimo Srbima jednoga dana jer oni su penicilin za vas, to je kao kad pozoveš majstora kad ti pukne cijev. Neće vam pomoći SDSS koji je pukao, nema više Ante, Azema i Tite Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju. Da, mogli bi nas preglasavati i podnetat nam Komšiće. Užas.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:15 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Ovo su ideje Trump-ove administracije. I ovo nema veze da onim što je istinska američka politika. Hoće Trump mukte preko nas sa Rusima. Dobit će ...zna se što će dobit.
Trump će pobjediti na ponovljenim izborima, pobjediti će svjetlo tamu. Nema ništa od onog Bidena jer pati od demencije, pojesti će ga ovaj na sučeljavanju i Židovi koji kontroliraju medije će mu pomoći kao i Srbija koja je kvalitetno izlobirala. Srbija će dobiti trokut i Crnu Goru, ti si od sada vlasništvo Aleksandra Vućića. Sarajevo zaslužuje ulicu Miloša Obilića Hurcu sviraš muda te slušaju.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:16 |
|
|
Srbija je dobila izlaz na more, ima mornaricu a i Sarajevo.
Tvoj predsjednik je Aleksandar Vučić
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Vama prijeti Srbija, a ja se protivim srpsko-muslimanskom savezu protiv Hrvata katolika. Vama se sada radi o glavi i vi ste na meniju sada, a ne mi. Nije mi niakva utjeha da sam bio u pravu da vas Srbi samo koriste kao korisne idiote. Ustvari manipuliraju nas da krenemo jedni na druge, dok oni profitiraju.
Da, mogli bi nas preglasavati i podnetat nam Komšiće. Užas. Tko pređe na stranu četnika zaslužio je Komšića. A ovdje Srbi zagovaraju Oluju protiv vas u Federaciji. Vi mislite da ćete biti sigurni pod kišobranom Srbije i Rusije. Deluzije vaše jadne.
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:19 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Srbija je dobila izlaz na more, ima mornaricu a i Sarajevo.
Tvoj predsjednik je Aleksandar Vučić To bi ti volio. Kad Bog hoće da te kazni, onda ti ispuni želje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
|
Inače, Hrvati BiH će bit jako važni u toj uniji za kontrolu BiH. Beograd će nas držat kao malo vode na dlanu i neće dozvolitpreglasavanje. Nije demokratski ni ljudski.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Upravo je suprotno, vi Muslimani ste bili protiv EU a za NATO jer ste željeli majorizirati nas Hrvate i uništiti nas politički i biološki, sanjali ste o kalifatu i ovo je pomoć SAD-a nama. Istog onog SAD-a od kojeg ste takijom o NATO putu tražili izlaz.
Niste željeli EU jer ste mislili da će Hrvati nestati kada Hrvatska uđe u EU kao i Srbi kada Srbija uđe u EU zbog putovnica a da će vama kao sirotinji rahat patnjicom ostati BiH.
Može li bolje od ovoga :)? Ne može, šta si se usra? Neće biti granica na Drini i Marko, Miloš i Marko će biti slobodni i ujedinjeni Vi od 1994 niste četvornog milimetra izgubili otkad ste u Federaciji. Kako ste prošli pod Srbima to smo vidjeli. Ti si jedan velikosrpski i četnički bot, kakvih vas ima gomile ovdje i neću te uvjeravat da je ovo na štetu Hrvata katolika. Ako ti fali dasaka u glavi, to nije moj problem. Zašto je se Suljagić kao drugi čovjek SDP-a iz platforme 2010 ponosio "uništenjem institucija HRHB" iz 2010 tj Aluminija? Željeli ste nas uništiti biološki i politički uništenjem svih hrvatskih, blokirali ste BiH na putu prema EU i vaša sudbina je velika Srbija tj Srbi koji će vas kontrolirati. Ne budi toliko nesretan, Srbi su široke ruke i često pobjeđujete u zvezdama granda. Uskoro ćeš imati i autocestu prema Beogradu, moći ćeš iz te kasabe skočiti malo do Beograda. Srbi će morati brinuti i o terorističkim kampovima
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:22 |
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Srbija je dobila izlaz na more, ima mornaricu a i Sarajevo.
Tvoj predsjednik je Aleksandar Vučić To bi ti volio. Kad Bog hoće da te kazni, onda ti ispuni želje. trebaš se naučiti krstiti sa 3 prsta
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Inače, Hrvati BiH će bit jako važni u toj uniji za kontrolu BiH. Beograd će nas držat kao malo vode na dlanu i neće dozvolitpreglasavanje. Nije demokratski ni ljudski.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:25 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Da, mogli bi nas preglasavati i podnetat nam Komšiće. Užas. Tko pređe na stranu četnika zaslužio je Komšića. A ovdje Srbi zagovaraju Oluju protiv vas u Federaciji. Vi mislite da ćete biti sigurni pod kišobranom Srbije i Rusije. Deluzije vaše jadne. 2010 je drugi put došao Komšić, drugi put je postavljena platformica preko Inzka okupacijom doma naroda sa lopovom Lijanovićem i onim jadnicima iz HSP-a koji su vam služili a sve je to odbio Mile i mi smo dužni dok smo živi. Svatko cijeni onoga tko ti pomogne dok ti je najteže Rusija će blokirati drugog VP-a, vi idete pod upravništvo Ace veličanstvenogg i ne vidim zašto kmečiš. Borba protiv terorizma i jačanje ekonomije su glavna pitanja
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:26 |
|
|
Nema Slobe nema Tita, muftija se ovde pita!
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:27 |
|
|
Grumpy je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Inače, Hrvati BiH će bit jako važni u toj uniji za kontrolu BiH. Beograd će nas držat kao malo vode na dlanu i neće dozvolitpreglasavanje. Nije demokratski ni ljudski. Američki prijatelji znaju sve najbolje za tebe, zbog toga ruše granicu između Srbije i Srpske. Ja pišem iz Hrvatske, NATO članice i u duhu zapadnih integracija podržavam tu ideju i nadam se da će biti neko slavlje policije i vojske Srbije i Srpske.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:29 |
|
|
Da vidimo gdje su Muslimani u Malom Šengenu... Treba mi pomoć ne mogu ih naći?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Grumpy
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:31 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Američki prijatelji znaju sve najbolje za tebe, zbog toga ruše granicu između Srbije i Srpske. Ja pišem iz Hrvatske, NATO članice i u duhu zapadnih integracija podržavam tu ideju i nadam se da će biti neko slavlje policije i vojske Srbije i Srpske. Izvukao guzicu na sigurno pa sada nama preporučaš stvari koje na sebi i RH ne bi primjenjivao. Sjajno.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:37 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Grumpy je napisao/la: ...a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu... Činjenice: Kina svoje muslimane kastrira i šalje u kampove za preodgoj Rusija je u građanskom ratu područje pod kontrolom muslimana srušila do temelja i sad ih financira sredstvima iz proračuna. Ako budu talasali prekid dotoka novca. Grozny Kamp Mujo biraj šta ćeš?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 19:38 |
|
|
Grumpy je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Američki prijatelji znaju sve najbolje za tebe, zbog toga ruše granicu između Srbije i Srpske.
Ja pišem iz Hrvatske, NATO članice i u duhu zapadnih integracija podržavam tu ideju i nadam se da će biti neko slavlje policije i vojske Srbije i Srpske. Izvukao guzicu na sigurno pa sada nama preporučaš stvari koje na sebi i RH ne bi primjenjivao. Sjajno. Zbog čega si protiv zapadnih saveznika? Jesi li ti neki ruski placenik?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:05 |
|
|
Više bih volio BiH u EU i ukidanje granice prema RH ali s ovim stanjem od Bošnjaka i Srba je iluzorno očekivat ulazak u EU.
Bolji je i mini-Š od ovog stanja. Uživat ću kad vidim da je prop'o san o bošnjačkoj Bosni. Ukidanje granice prema CG isto nije loše.
U biti ćemo osobnu pokazivat samo na jednoj granici.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Da vidimo gdje su Muslimani u Malom Šengenu... Treba mi pomoć ne mogu ih naći? Jel može neko pametan da ovo izbaci u ciframa? Pretpostavljam da Srba ima preko 50%.
|
|
Vrh |
|
|
Ignat
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Grumpy je napisao/la: Lobiranje srpske frakcije u Sarajevu se nastavlja. Javno fol ovo ono, gospodarstvo i granice, a tajno Velika Srbija i Velika Albanija, a Bošnjacima muslimanima Beograd nudi vojnu pomoć i diplomatsku pomoć Rusije i Kine da prvo politički, a onda vojno-policijski ovladaju Federacijom kao utješnu nagradu, kad se ova dva velikodržavna projekta ostvare, a mini-Šengen je samo prvi korak. Pa to je zločin i sve potpuno okrenuto protiv BH Hrvata i Hrvatske, a BH muslimane vode na tanak led neizvjesna života pod srpsko-ruskom čizmom, jer kad dovrše Hrvate i posluže kao korisni idioti, onda su oni na redu. Srbiji i Beogradu ovim putem želim da opsujem majku i oca i sve živo i mrtvo. Eto vam Čovića i HDZ BiH i njihovog saveza sa Srbima. Prodaše vas na prvoj okuci vaši srpski prijatelji. Pa nama se ništa ne mijenja. Bio glavni grad Sarajevo ili Beograd. Bošnjaci su već odavno ovladali Federacijom. Pa u vladi je preglasavanje otkako je foruma. Kantoni ostaju, do daljnjeg i nekog novog sporazuma s RH i EU. Jedini kojima je ovo velika promjena su Bošnje. Oni moraju birat, Hrvatska i EU ili Srbija i mini-Šengen. Nema vise ni tamo ni ovamo. Vrijeme biranja je prošlo. Da je se provela presuda u slučaju Ljubić, moglo se BiH ugurati preko reda u EU, zajedno s CG. Od toga vidimo nema ništa. Region u EU može jedino u paketu. Slažu se i EU i SAD oko toga. U medjuvremenu Mini Šengen rješava srpsko-albanski problem. Rješava problem statusa RS-a. Nema potrebe za otcjepljenjem ako je BiH dio Velike Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:27 |
|
|
Što se tiče Hrvata. Hrvati imaju kantone a kantoni će u Mini Šengenu igrati veću ulogu od BiH. BiH predaje i ono malo suvereniteta u Mali Šengen.
Najgore će proći Milogorci. Njih ima manje od Hrvata a nemaju ni kantone. Bukvalno će se utopiti i biti poput Goranaca.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:28 |
|
|
Za Bih je svaka evropska integracija dobra, uvijek integrirati nikad dezintegrirati. Bošnjacima bi pasala ko kec na desetku..
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:30 |
|
|
Nije država u pitanju.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: BiH u EU ili mini-Šengenu Postano: 10 ruj 2020, 20:31 |
|
|
Bit će Bošnjama dobro.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|