|
|
Stranica: 6/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 12:57 |
|
|
"Nego udri dokle mahat možeš, a ne žali ništa na svijetu! Sve je pošlo đavoljijem tragom, zaudara zemlja Muhamedom." (Knez Rade - brat vladičin) 
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:01 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ne bih bas rekao da je pisao o Turcima,jesi li citao Gorski vijenac?
Jok ti si. Ako aludiraš na poturice opet fulaš, jer oni i jesu bili Turci, tj.takvim su se sami smatrali. Mislim na vrijedjanje Islama...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:01 |
|
|
emt je napisao/la: Pazi vukova micunovica u odbrani srpstva. I njegosevog djela.Inace Njegos se u evropskim i svjetskim knjizevnim krugovima rangira kao I Dotojevski. Samo srpski i nebeski ! Kakve veze taj Crnogorac ima s temom ?I skolama ? Da ga necete uvoditi za lektiru u federaciji ? Dok po RS - u djeca pocnu prije sa engleskim nego sa latinicom . Zamisli ucis engleski a bez as Latinicnog pisma na svetoj cirilici. Jutro djevojčice Da ti čika Ruka pusti jedan crtani, pa da opet nastavimo, samo trezvenije.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:02 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: "Nego udri dokle mahat možeš, a ne žali ništa na svijetu! Sve je pošlo đavoljijem tragom, zaudara zemlja Muhamedom." (Knez Rade - brat vladičin)  Petar mu je crkveno ime a Radivoje vlastito. Kakav brat ? Cika Ruka, Mozel djeneral Ratko iz Haga kakav vatromet, na Wien da naredi, ima vas 300k, pa da izborite entitet. Ja Tako Volim vatromete, a mozda vam se ostvari i Srbija do tokija!
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:03 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Naravno. Ima li koji pjesnik koji je tvorac iskonske svesti Ruđera Boškovića, Srbina katolika?  On je pisao: Ime mi je vjeroljub, prezime mi rodoljub. Crnu Goru, rodnu grudu kamen paše odasvuda. Srpski pišem i zborim, svakom gromko govorim: narodnost mi srbinska, um i duša slavjanska. Jedino da ga ti danas pitas, mozda je promenio misljenje 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:03 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: RuKa RuCi je napisao/la:
Jok ti si. Ako aludiraš na poturice opet fulaš, jer oni i jesu bili Turci, tj.takvim su se sami smatrali.
Mislim na vrijedjanje Islama...  Da, trebao je biti politički korektan. Živio je u vrijeme političke korektnosti. Jebote, vi Bošnjaci ste doslovno potonuli što se razuma tiče. Gotovo je.
_________________ U vražju mater!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:04 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: RuKa RuCi je napisao/la:
Jok ti si. Ako aludiraš na poturice opet fulaš, jer oni i jesu bili Turci, tj.takvim su se sami smatrali.
Mislim na vrijedjanje Islama... Islam i hrišćanstvo se ne mogu uvrediti. Primera radi islam sam po sebi je uvreda za hrišćane jer negira božansku prirodu Hrista.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:06 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la: Naravno. Ima li koji pjesnik koji je tvorac iskonske svesti Ruđera Boškovića, Srbina katolika?  On je pisao: Ime mi je vjeroljub, prezime mi rodoljub. Crnu Goru, rodnu grudu kamen paše odasvuda. Srpski pišem i zborim, svakom gromko govorim: narodnost mi srbinska, um i duša slavjanska. Jedino da ga ti danas pitas, mozda je promenio misljenje  Jel da ti srce zaigra kad ovo sam sebi pročitaš?  Samo što je on na isti takav način spominjao u svojim pismima i Hrvate jer tadašnja nacionalna svijest i današnja nemaju dodirnih točaka. Stvarno šteta što je skoro 5 milijuna Srba katolika instruirano od Vatikana okrenulo leđa otadžbini jer bi inače danas bili jaki k'o Nemci 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:07 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Mislim na vrijedjanje Islama...
 Da, trebao je biti politički korektan. Živio je u vrijeme političke korektnosti. Jebote, vi Bošnjaci ste doslovno potonuli što se razuma tiče. Gotovo je. Ma ko trazi politicku korektnost ? Nego zasto se tema o tom liku trpa gdje joj nije mjesto ? Kakve veze Njegos ima sa Bosnjacima ili Hrvatima u federaciji ? Kakve veze uopste Srbi imaju sa ovim problemom ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:09 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: Mislim na vrijedjanje Islama...
Evo jedna za tebe... Lijepa Alma, vidi kako poji - "u dolini pokraj Lima, Vasojevka svaka fina" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64444 Lokacija: DAZP HQ
|
Robert Te Diro je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: On je pisao: Ime mi je vjeroljub, prezime mi rodoljub. Crnu Goru, rodnu grudu kamen paše odasvuda. Srpski pišem i zborim, svakom gromko govorim: narodnost mi srbinska, um i duša slavjanska. Jedino da ga ti danas pitas, mozda je promenio misljenje  Jel da ti srce zaigra kad ovo sam sebi pročitaš?  Samo što je on na isti takav način spominjao u svojim pismima i Hrvate jer tadašnja nacionalna svijest i današnja nemaju dodirnih točaka. Stvarno šteta što je skoro 5 milijuna Srba katolika instruirano od Vatikana okrenulo leđa otadžbini jer bi inače danas bili jaki k'o Nemci  pobogu, to su Njegoševi stihovi, o čemu ti pišeš? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
|
|
|
srpska škola u Srpskoj neka srbi odluča kako će se zvati suvišno je raspravljati o tome
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zomby
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:10 |
|
|
|
- shodno naslovu,mi nije jasno koji je cilj ovoga ako je istina!? Npr. u jednom grdu,da ne navodim, su muslimani dobili sredstva za izgradnju skole ali i danas nakon toliko godina stoje samo temelji. Isto su pokusali i POKUSAVAJU da okupiraju skolu gdje su hrvati apsolutna vecina! Okupacija ili opravdavanje (ne)utrosenih sredstava!? Neznam da li isti slucaj i u Srebrenici?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:11 |
|
|
emt je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la:  Da, trebao je biti politički korektan. Živio je u vrijeme političke korektnosti. Jebote, vi Bošnjaci ste doslovno potonuli što se razuma tiče. Gotovo je. Ma ko trazi politicku korektnost ? Nego zasto se tema o tom liku trpa gdje joj nije mjesto ? Kakve veze Njegos ima sa Bosnjacima ili Hrvatima u federaciji ? Kakve veze uopste Srbi imaju sa ovim problemom ? Hrvati bar malo imaju veze , tj.nemaju problema sa Njegošem. On ih kao braću pominje u Groskomm Vijencu , i žali ih zbog tlačitelja Venecijanaca. Vuk Mаndušić
A bjehu li junаci, vojvodа?
Vojvodа Drаško
Ne, božjа ti vjerа, Mаndušiću! O junаštvu tu ne bješe zborа. Nego bjehu k sebi domаmili, domаmili pа ih pohvаtаli, jаdnu nаšu brаću sokolove, Dаlmаtince i hrаbre Hrvаte; pа brodove njimа nаpunili i tiskа' ih u svijet bijeli, te dovukuj blаgo iz svijetа i pritiskаj zemlje i grаdove.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:12 |
|
|
emt je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la:  Da, trebao je biti politički korektan. Živio je u vrijeme političke korektnosti. Jebote, vi Bošnjaci ste doslovno potonuli što se razuma tiče. Gotovo je. Ma ko trazi politicku korektnost ? Nego zasto se tema o tom liku trpa gdje joj nije mjesto ? Kakve veze Njegos ima sa Bosnjacima ili Hrvatima u federaciji ? Kakve veze uopste Srbi imaju sa ovim problemom ? Čovjek je živio prije više od 150 godina, a ovaj gore mozak očekuje da piše korektno o islamu u vrijeme kad se oslobađalo od Turaka nakon višestoljetne robije. Mislim, koji kurac? Uostalom, Njegoš ima i ulicu u Zagrebu, pa što ne bi i školu u RS-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:12 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: srpska škola u Srpskoj neka srbi odluča kako će se zvati suvišno je raspravljati o tome Pa nek odluce, i odlucuju, no sta se trpaju u nase probleme ?Ako mi buduce potomstvo ne bude citiralo tog Crnogorca ostace uskraceno za cijeli zivot.  Meni je totalno svejedno sta on ima u ZG, tema nije njegov knjizevni opus od pet djela, nego skole u federaciji. Pa bi zamolila dusebriznike koji trolaju upisima da se drze nasih problema, a ne susjednih. A susjedima, nek otvore na podforumu knjizevnost ekstra Njegoseve citrate. Mislim necemo dvostrukih mjerila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:14 |
|
|
emt je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: srpska škola u Srpskoj neka srbi odluča kako će se zvati suvišno je raspravljati o tome Pa nek odluce, i odlucuju, no sta se trpaju u nase probleme ?Ako mi buduce potomstvo ne bude citiralo tog Crnogorca ostace uskraceno za cijeli zivot.  kakve naše probleme ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:14 |
|
|
dudu je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la: Jel da ti srce zaigra kad ovo sam sebi pročitaš?  Samo što je on na isti takav način spominjao u svojim pismima i Hrvate jer tadašnja nacionalna svijest i današnja nemaju dodirnih točaka. Stvarno šteta što je skoro 5 milijuna Srba katolika instruirano od Vatikana okrenulo leđa otadžbini jer bi inače danas bili jaki k'o Nemci  pobogu, to su Njegoševi stihovi, o čemu ti pišeš?  Iskreno, nisam znao. Svejedno je, ondašnja nacionalna svijest i današnja nisu ista stvar. Njegoš ili Bošković, sasvim svejedno. Danas bi Njegoš bio pobočnik Đukanovića 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64444 Lokacija: DAZP HQ
|
Robert Te Diro je napisao/la: dudu je napisao/la: pobogu, to su Njegoševi stihovi, o čemu ti pišeš?  Iskreno, nisam znao. Svejedno je, ondašnja nacionalna svijest i današnja nisu ista stvar. Njegoš ili Bošković, sasvim svejedno. Danas bi Njegoš bio pobočnik Đukanovića  ako čovjek piše o srpstvu i naziva se Srbinom i govori srpskim jezikom, može Crna Gora postat i kineska, ali Njegoš neće ništa manje biti Srbin nego što je, iako on je i Crnogorac i Srbin, široka duša, sve ih može zadovoljit. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:22 |
|
|
dudu je napisao/la: Robert Te Diro je napisao/la: Iskreno, nisam znao. Svejedno je, ondašnja nacionalna svijest i današnja nisu ista stvar. Njegoš ili Bošković, sasvim svejedno. Danas bi Njegoš bio pobočnik Đukanovića  ako čovjek piše o srpstvu i naziva se Srbinom i govori srpskim jezikom, može Crna Gora postat i kineska, ali Njegoš neće ništa manje biti Srbin nego što je, iako on je i Crnogorac i Srbin, široka duša, sve ih može zadovoljit.  Njegoš je živio u druga vremena, bio je i Đukanović donedavno Srbin, a reis Cerić Hrvat  Te se stvari nikad ne može projicirati niti uzimati zdravo za gotovo jer su nacije u svom stvaranju vrlo fluidna stvar. Ali načelno se slažem, Njegoš je za Srbe velikan i treba biti. Svejedno mi je rečenica forumaša Džonija o Crnogorcima bila simpatična 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:25 |
|
|
joe enter je napisao/la: Kako živeti sa nekim kad je Bošnjacima ovakva luda priča ušla u svest. http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=41496kakve gluposti na tom sajtu možeš naći islamizirano stanovništo Srbije i Crne gore.......su... Bošnjaci ??????????? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:27 |
|
|
emt je napisao/la:
tema nije njegov knjizevni opus od pet djela, nego skole u federaciji.
Nisam još čuo za federaciju srebrenice i žepe, ali ako ti kažes, onda stoji 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:29 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: Njegoš je živio u druga vremena, bio je i Đukanović donedavno Srbin, a reis Cerić Hrvat  Te se stvari nikad ne može projicirati niti uzimati zdravo za gotovo jer su nacije u svom stvaranju vrlo fluidna stvar. Ali načelno se slažem, Njegoš je za Srbe velikan i treba biti. Svejedno mi je rečenica forumaša Džonija o Crnogorcima bila simpatična  Aj to malo bolje prouci ako hoces ozbiljno da diskutujemo... I Njegos, i Nikola, i cela loza Petrovica koja je uspostavila nezavisnu Crnu Goru u 19. veku je bila izrazito prosrpska, Crna Gora je tada bila druga srpska drzava, i svo narodno secanje, knjizevnost, pesme i knjige...svest Crnogoraca je bila usmerena u tom pravcu. Cak je njihov kralj pretendovao na presto Srbije. Zato crnogorska nacija danas je jedan veliki falsifikat, gde god da traze korenje za svoje "novocrnogorstvo" nece ga naci, i zato se koriste raznim prevarama da bi etablirali tu naciju... sto trenutno prolazi, ali samo trenutno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 13:29 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kako živeti sa nekim kad je Bošnjacima ovakva luda priča ušla u svest. http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=41496kakve gluposti na tom sajtu možeš naći islamizirano stanovništo Srbije i Crne gore.......su... Bošnjaci ???????????  Sta da radis, zele i ONI jadnici da se izdignu do nivoa nebeskog naroda.Vidite da je ta boljka prelazna. Nego jel ima netko podatke o KSC za KS i TK ?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 57 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|