|
|
Stranica: 8/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:16 |
|
|
|
Necemo se lagati. Srebrenica je poslijedica guslanja djedova i dahijskog zuluma.Zar ne Ruka Ruci ?
Kakav rahmetlija.Da je on ima viziju ne bi se nama to dogodilo.
Nego, danas imamo Internet, pa kako su djedovi vasi guslali, a velikani aka Njegos pisali mi cemo informirati.
Da ne bude Srebrenice !
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:16 |
|
|
Nisam znao da postoje i osnovne katoličke škole?! Užas jedan , ja bih i srednje zabranio , a za osnovne kažnjavao zatvorom i zabranom zbog maltretiranja dece od strane ludih popova i blesavih roditelja.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:18 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
joe enter je napisao/la: Nisam znao da postoje i osnovne katoličke škole?! Užas jedan , ja bih i srednje zabranio , a za osnovne kažnjavao zatvorom i zabranom zbog maltretiranja dece od strane ludih popova i blesavih roditelja. Joe šta da ti kćer ode recimo za pravoslavnog popa? Jel bi počinio samoubojstvo,odrekao je se...? 
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:19 |
|
|
|
oftopik postoje li u bih škole islamskog vjerokaza poduprte od strane IZ ? krajnje je degutantno da bošnjački učenici idu u kšc....
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:20 |
|
|
joe enter je napisao/la: Nisam znao da postoje i osnovne katoličke škole?! Užas jedan , ja bih i srednje zabranio , a za osnovne kažnjavao zatvorom i zabranom zbog maltretiranja dece od strane ludih popova i blesavih roditelja. Katolicke skole su odlicne. Posebno na zapadu, dostupne i jeftnije od drugih privatnih skola.I sama Sam jednu zavrsila u Becu, pa sta mi fali ? Zato slobodno potomstvo tamo upisi, nastavni program je odlican.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:20 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vrbosna HR je napisao/la: oftopik postoje li u bih škole islamskog vjerokaza poduprte od strane IZ ? krajnje je degutantno da bošnjački učenici idu u kšc.... A jesu se neki nasikirali oko tog tu na forumu. Pa nek idu ,nema veze.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:22 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
emt je napisao/la: Glazbenik, zahvaljujem treba mi privatno.Pa sam zato pitala.Duznik sam vam, za ulozeni trud.
Obzirom da se radi o obrazovanju, nadam se da nisam puno skrenula diskusiju.
Izvolite nastaviti. Nema na čemu. U Sarajevu je područno odjeljenje OŠ KŠC-a na Stupu, u prostorijama VI. osnovne škole - Ilidža.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:22 |
|
|
mario_cro je napisao/la: joe enter je napisao/la: Nisam znao da postoje i osnovne katoličke škole?! Užas jedan , ja bih i srednje zabranio , a za osnovne kažnjavao zatvorom i zabranom zbog maltretiranja dece od strane ludih popova i blesavih roditelja. Joe šta da ti kćer ode recimo za pravoslavnog popa? Jel bi počinio samoubojstvo,odrekao je se...?  Ma kakvi , nema ja ništa protiv osobe , to što se ne slažem sa njime nema nikakve veze , a kamoli da bi svojoj kćerci išta u životu zabranio a naročito izbor muža. Pa nisam ja vrnik neke religije pa da bi sad poludeo zbog toga , vernici su skloni tom ludilu a ne ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:26 |
|
|
emt je napisao/la: joe enter je napisao/la: Nisam znao da postoje i osnovne katoličke škole?! Užas jedan , ja bih i srednje zabranio , a za osnovne kažnjavao zatvorom i zabranom zbog maltretiranja dece od strane ludih popova i blesavih roditelja. Katolicke skole su odlicne. Posebno na zapadu, dostupne i jeftnije od drugih privatnih skola.I sama Sam jednu zavrsila u Becu, pa sta mi fali ? Zato slobodno potomstvo tamo upisi, nastavni program je odlican. Da imam decu ja bih ih upisao samo i državne škole , čak i da sam pun para ne bih ih upisao nikad u privatne , jedino u slučaju da ih neko maltretira zbog mene e onda bih. Meni je to bolesno , vera i školstvo nemaju veze jedno sa drugim , nek' svako dete kad poraste ode na bogoslovni fakultet ili gde god hoće ne bih mu branio , ali da upišem detence u školu gde koju popovi vode?! , to je ravno najgorem zlostavljanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:26 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: oftopik postoje li u bih škole islamskog vjerokaza poduprte od strane IZ ? krajnje je degutantno da bošnjački učenici idu u kšc.... A jesu se neki nasikirali oko tog tu na forumu. Pa nek idu ,nema veze. kako nema veze? ujutro u školskoj klupi psuju svećeniku mater ustašku a popodne tekbiraju ispred katedrale rekao je dudu da bošnjaci koji izađu iz kšc nakon školovanja postanu još radikalniji *multietniĆari* svaka ptica svome jatu u bih je potrebna radikalna segregacija samo tako možemo ići naprjed
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:30 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: kako nema veze? ujutro u školskoj klupi psuju svećeniku mater ustašku a popodne tekbiraju ispred katedrale rekao je dudu da bošnjaci koji izađu iz kšc nakon školovanja postanu još radikalniji *multietniĆari* svaka ptica svome jatu u bih je potrebna radikalna segregacija samo tako možemo ići naprjed
Tako je , i ja bih svećeniku opsovao mater ustašku kao i popu mater četničku ili nekom tom balijskom učitelju mater talibansku. To je normalno i zato se slažem sa tobom da treba segregaciju što pre učiniti da ne bi to gledali i da bi se krenulo napred.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:31 |
|
|
|
Daj ne lupajte.Vjera nema veze sa obrazovanjem u tim ustanovama.A plan, program i strucni kadar su odlicni !
Kakvi popovi ?
Religiju imas dva puta sedmicno, roditelj te odjavi i budes supliran u drugo odjeljenje za vrijeme nastave.
Kao da tebe netko prisiljava da budes Katolik u toj skoli.
Koja neobavijestenost !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:35 |
|
|
|
ma reci pošteno jeli to normalno da jedan bošnjak ide u kšc ? pogledaj naziv škole: katolički školski centar radikalna segregacija jedino može dovesti bih u normalu inače nam sljedi rat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:35 |
|
|
Dragi đaci OŠ Petar II Petrović Njegoš u SrebreniciSrebrenici i Srebreničanima svih nacionalnosti treba da je na čast što im OŠ nosi naziv po našem dičnom gospodaru, vladici, filosofu i pjesniku gospodinu Petru II. Vjerujem da svi vi s ponosom citirate stihove iz Gorskoga vijenca i da ćete se vremenom, upoznati i sa ostalim njegovim djelima. Dragi đaci, kad odrastete i budete dovoljno zreli za razumijevanje i težih štiva, preporučujem vam i vrhunsko njegovo djelo Luča Mikrokozma gdje ćete se upoznati sa najtananijim filosofsko/egzistencijalističkim razmišljanjima našeg dičnog viteza, gospodina Petra II Petrovića. Srdačno Vaš, gospodin Aga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:38 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: ma reci pošteno jeli to normalno da jedan bošnjak ide u kšc ? pogledaj naziv škole: katolički školski centar radikalna segregacija jedino može dovesti bih u normalu inače nam sljedi rat Jeste mi normalno, sama Sam jednu zavrsila. Od rodice mi sincic IDE takodje u slicnu. Gdje problem ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:39 |
|
|
emt je napisao/la: Daj ne lupajte.Vjera nema veze sa obrazovanjem u tim ustanovama.A plan, program i strucni kadar su odlicni !
Kakvi popovi ?
Religiju imas dva puta sedmicno, roditelj te odjavi i budes supliran u drugo odjeljenje za vrijeme nastave.
Kao da tebe netko prisiljava da budes Katolik u toj skoli.
Koja neobavijestenost ! Pa jel moguće da si tako plitka i da neišta ne kontaš?! Niko te ne prisiljava ali te obeleževa i deli decu. To je slučaj i na veronaukaka u javnim školama gde jedni furaju na ovo a jedni na drugo , a još gore je gde ima više veronauka gde jendi idu na npr.na katoličko a drugi na islamsko. Vera je stvar porodice , pa nek ih roditelji izvode na pravi božji put a ne da im škola to radi. Škola treba biti oslobođena svake ideologije i religije , u tome je sva poenta sekularzma. Jedino treba imati "građansko vaspitanje" jer on nije verski ili ideološki obojen , ali nažalost danas je tako napravljeno da su verinauka i građansko vaspitanje u istoj ravni i tu trebaju roditelji da biraju hoće li jedno ili drugo. Akjo je već tako onda treba građansko vaspitanje staviti pod obavezno , a veronauku kao izborno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:41 |
|
|
emt je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ma reci pošteno jeli to normalno da jedan bošnjak ide u kšc ? pogledaj naziv škole: katolički školski centar radikalna segregacija jedino može dovesti bih u normalu inače nam sljedi rat Jeste mi normalno, sama Sam jednu zavrsila. Od rodice mi sincic IDE takodje u slicnu. Gdje problem ? pa zar nemate svoje škole? smatram to krajnje odvratnim pa tebi je normalno što je onaj jebeni bolesnik pavelić pohađao medresu u travniku, zato mu je i pala na pamet ideja da su svi muslimani Hrvati opet ponavljam.........radikalna segregacija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:42 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: ma reci pošteno jeli to normalno da jedan bošnjak ide u kšc ? pogledaj naziv škole: katolički školski centar radikalna segregacija jedino može dovesti bih u normalu inače nam sljedi rat Naravno da nije normalno , ali nije ni normalno da mladi Hrvati idu u katoličke osnovne škole , gotovo jednako su izloženi ludilu roditelja i popova kao i mali Bošnjaci .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:45 |
|
|
|
Joe, tebe je socijalizam obiljezio vjeruj mi, a ja Sam u toj skoli dobila samo prednosti.
Pocevsi od savrsenog stranog jezika, jer smo radili u grupama po petoro djece, pa do olaksanog upisa u gimnaziju.
Plus daljnju podlogu za usavrsavanje jezika, matematike i engleskog.
I nisam postala radikalka ni po vjeri ni po cemu.A nisu me ni zakinuli.Pogotovo obiljezili.
Vrh Bosna, izvini no zbilja trebas izaci iz tora ponekad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:46 |
|
|
joe enter je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: ma reci pošteno jeli to normalno da jedan bošnjak ide u kšc ? pogledaj naziv škole: katolički školski centar radikalna segregacija jedino može dovesti bih u normalu inače nam sljedi rat Naravno da nije normalno , ali nije ni normalno da mladi Hrvati idu u katoličke osnovne škole , gotovo jednako su izloženi ludilu roditelja i popova kao i mali Bošnjaci . normalno je za sredine tipa tzv.bih tako Hrvati čuvaju svoj identitet nemješajući se sa muslimanima kao ekstremni ateist nemožeš nepristrano diskutirati o tome
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:47 |
|
|
|
Pitan se idu li cetinjani u crnogorsko pravoslavnu skolu.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:47 |
|
|
|
zanima me pohađa li koje dijete visokopozicioniranog bošnjaka kšc
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:55 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: normalno je za sredine tipa tzv.bih tako Hrvati čuvaju svoj identitet nemješajući se sa muslimanima kao ekstremni ateist nemožeš nepristrano diskutirati o tome
Pa problem je zbog veronauka i škola koje vode verske zajednice. Da ljudi maju imalo mozga i savesti svoju decu bi ako su već vernici učili u svojoj kući božjem putu i išli zajedno u crkve i džamije. A škole koje su obojene verom su nešto odvratno sa ciljem indoktrinacije i usađivanja deci popovskih frustracija. Ja se zalažem za stvaranje trećeg hrvatskog entiteta , ali ovo sa školama i sa drugim javnim ustanovama nikako. Kad vidim da postoji u Srbiji katolička gimnazija ili ona pravoslavna gimnazija u Zagrebu mene tuga uhvati zbog te omladine , pa jebem tu blesave roditelje nek vaspitaju svoju decu a ne da ih prepuštaqju popovima i drugima. Odvratno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 14:58 |
|
|
joe enter je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: normalno je za sredine tipa tzv.bih tako Hrvati čuvaju svoj identitet nemješajući se sa muslimanima kao ekstremni ateist nemožeš nepristrano diskutirati o tome
Pa problem je zbog veronauka i škola koje vode verske zajednice. Da ljudi maju imalo mozga i savesti svoju decu bi ako su već vernici učili u svojoj kući božjem putu i išli zajedno u crkve i džamije. A škole koje su obojene verom su nešto odvratno sa ciljem indoktrinacije i usađivanja deci popovskih frustracija. Ja se zalažem za stvaranje trećeg hrvatskog entiteta , ali ovo sa školama i sa drugim javnim ustanovama nikako. Kad vidim da postoji u Srbiji katolička gimnazija ili ona pravoslavna gimnazija u Zagrebu mene tuga uhvati zbog te omladine , pa jebem tu blesave roditelje nek vaspitaju svoju decu a ne da ih prepuštaqju popovima i drugima. Odvratno. nevolim ni ja crkvu ali ovo u bih je nužno kako bi se ostvario barem jedan vid segregacije treći entitet+radikalna segregacija=mirna tzv. bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
|
nije problem u školama, dapače katolička crkva treba širiti svoje škole, pa i sveučilišta i razvijati ih kao ekskluzivna učilišta, na način kako je Ministar pokazao za Australiju, to je najpametnije što mogu napraviti. međutim, osim u Bosni, u Hrvatskoj i Hercegovini nema ništa koliko znam.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|