|
|
Stranica: 10/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:33 |
|
|
osa je napisao/la: emt je napisao/la: Cedo je za vas drogeras jer je RS nazvao genocidnom tvorevinom, homic je onaj ko osudi guslanje i poistovjecivanje Bosnjaka sa Turcima... Srebrenica je za vas, gradic koji bi zbog okoline mogao razviti odlican turizam.Muslimanske snage su samo prtrpjele gubitke?? To sto je citav svijet okarakterizirao kao genocid, ustvari je vatikansko-vehabijska zavjera itd itd ?Slikovito da vam docaram sto mislim o takvim poput vas.  ne pretjeruj, čuo sam da se rusi baš i ne slažu s tim, a i oni su dobar dio svijeta, a našlo bi se još ekipe.... Pa jesi cuo da je ikad itko ponistio presudu medjunarodnog suda ? I koga briga s cime se Rusi slazu ili ne ?A i ostali koji osporavaju presudu ?Gdje su bili do sad ? U kakvom rezimu zive Rusi ? Eno ih danas na onoj zimi, " ljudski lanac" neki napravili da im Putin ne bi ponovno dosao na vlast.A sto se tice njihove proslosti takodje bi se dalo raspravljati o elementima zlocina, nad pojedinim narodima...
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:34 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Vii je napisao/la: Obvezan je vjeronauk za katolike, drugi predmet imaju Bošnjaci. Tako da umjesto predmeta o vjeri, moraš uzeti nešto drugo. Nikako ništa.
U osnovoj bi bio čudak kad ne bi išao na vjeronauk a katolik si . Ja osobno sam se u srednjoj ispisao sa vjeronauka i išao na etiku.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:35 |
|
|
emt je napisao/la: osa je napisao/la:
ne pretjeruj, čuo sam da se rusi baš i ne slažu s tim, a i oni su dobar dio svijeta, a našlo bi se još ekipe....
Pa jesi cuo da je ikad itko ponistio presudu medjunarodnog suda ? I koga briga s cime se Rusi slazu ili ne ?A i ostali koji osporavaju presudu ?Gdje su bili do sad ? U kakvom rezimu zive Rusi ? Eno ih danas na onoj zimi, " ljudski lanac" neki napravili da im Putin ne bi ponovno dosao na vlast.A sto se tice njihove proslosti takodje bi se dalo raspravljati o elementima zlocina, nad pojedinim narodima... ne se pjeniti, samo hoću istaći da ono što je za nekog zločin, za drugog to nije, nikad rus i francuz neće isto misliti o napoleonu, pa tako ni ti i neki srbin o srebrenici, što prije to prihvatiš kao fakt, bit će ti lakše....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:37 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vii je napisao/la: Obvezan je vjeronauk za katolike, drugi predmet imaju Bošnjaci. Tako da umjesto predmeta o vjeri, moraš uzeti nešto drugo. Nikako ništa.
U osnovoj bi bio čudak kad ne bi išao na vjeronauk a katolik si . Ja osobno sam se u srednjoj ispisao sa vjeronauka i išao na etiku. Pa osoban izbor, ali nama katolicima u mome KŠC, koji sam ja završila, vjeronauk je bio obvezan. Efendija je predavao Bošnjacima Moral i etiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:40 |
|
|
Vii je napisao/la: mario_cro je napisao/la:
U osnovoj bi bio čudak kad ne bi išao na vjeronauk a katolik si . Ja osobno sam se u srednjoj ispisao sa vjeronauka i išao na etiku.
Pa osoban izbor, ali nama katolicima u mome KŠC, koji sam ja završila, vjeronauk je bio obvezan. Efendija je predavao Bošnjacima Moral i etiku. efendija predavao etiku u kšc ? neobično
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:43 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: Vii je napisao/la: Pa osoban izbor, ali nama katolicima u mome KŠC, koji sam ja završila, vjeronauk je bio obvezan. Efendija je predavao Bošnjacima Moral i etiku.
efendija predavao etiku u kšc ? neobično Da. Nešto čudno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:46 |
|
|
|
dašta nego čudno efendija uposlenik kšc-a i predaje etiku umjesto islamskog vjeronauka ispada da o muslimanima bolje brine KC nego IZ
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:48 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: dašta nego čudno efendija uposlenik kšc-a i predaje etiku umjesto islamskog vjeronauka ispada da o muslimanima bolje brine KC nego IZ ako je obrazovanje u pitanju onda je to točno, iz naime može proizvesti kakvog hafiza ili vehabiju, nobelovca teško.....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:50 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: dašta nego čudno efendija uposlenik kšc-a i predaje etiku umjesto islamskog vjeronauka ispada da o muslimanima bolje brine KC nego IZ Spisak profesora: 1. Hrvatski jezik i književnost prof. Svjetlana Čelan 2. Engleski jezik prof. Ines-Ivana Rajković 3. Njemački jezik prof. Jasmina Midžić 4. Latinski jezik prof. Mario Klepić 5. Matematika prof. Zora Janković 6. Fizika prof. Jasmina Hušić 7. Informatika prof. Biljana Harbaš 8. Kemija prof. Semira Dedić 9. Biologija prof. Samija Jugo 10. Povijest prof. Franjo Jurić, prof. Saša Kulenović 11. Tjelesna i zdravstvena kultura prof. Miljenko Knežević 12. Geografija prof. Franjo Jurić 13. Likova umjetnost prof. Igor Reljić 14. Glazbena umjetnost prof. Mirjana Markovinović 15. Vjeronauk prof. Mario Klepić 16. Moral i etika prof. Sead Duraković 17. Psihologija/pedagogija prof. Viktoria Košak 18. Filozofija-logika prof. Saša Kulenović 19. Sociologija prof. Saša Kulenović 20. Povijest religija prof. Mario Klepić Pravilo je da posao u KŠC-u prvenstveno dobiju Hrvati, a ako nema kadra onda mogu i Bošnjaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
emt
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:55 |
|
|
osa je napisao/la: emt je napisao/la:
Pa jesi cuo da je ikad itko ponistio presudu medjunarodnog suda ?
I koga briga s cime se Rusi slazu ili ne ?A i ostali koji osporavaju presudu ?Gdje su bili do sad ? U kakvom rezimu zive Rusi ? Eno ih danas na onoj zimi, " ljudski lanac" neki napravili da im Putin ne bi ponovno dosao na vlast.A sto se tice njihove proslosti takodje bi se dalo raspravljati o elementima zlocina, nad pojedinim narodima...
ne se pjeniti, samo hoću istaći da ono što je za nekog zločin, za drugog to nije, nikad rus i francuz neće isto misliti o napoleonu, pa tako ni ti i neki srbin o srebrenici, što prije to prihvatiš kao fakt, bit će ti lakše.... Ne pjenim ja uopste.Nemam razloga.Plus ti si svakako jedan od forumasa sa kojim volim diskutirati.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:56 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 21:56 |
|
|
Vii je napisao/la: Vrbosna HR je napisao/la: dašta nego čudno efendija uposlenik kšc-a i predaje etiku umjesto islamskog vjeronauka ispada da o muslimanima bolje brine KC nego IZ Spisak profesora: 1. Hrvatski jezik i književnost prof. Svjetlana Čelan 2. Engleski jezik prof. Ines-Ivana Rajković 3. Njemački jezik prof. Jasmina Midžić 4. Latinski jezik prof. Mario Klepić 5. Matematika prof. Zora Janković 6. Fizika prof. Jasmina Hušić 7. Informatika prof. Biljana Harbaš 8. Kemija prof. Semira Dedić 9. Biologija prof. Samija Jugo 10. Povijest prof. Franjo Jurić, prof. Saša Kulenović 11. Tjelesna i zdravstvena kultura prof. Miljenko Knežević 12. Geografija prof. Franjo Jurić 13. Likova umjetnost prof. Igor Reljić 14. Glazbena umjetnost prof. Mirjana Markovinović 15. Vjeronauk prof. Mario Klepić 16. Moral i etika prof. Sead Duraković 17. Psihologija/pedagogija prof. Viktoria Košak 18. Filozofija-logika prof. Saša Kulenović 19. Sociologija prof. Saša Kulenović 20. Povijest religija prof. Mario Klepić Pravilo je da posao u KŠC-u prvenstveno dobiju Hrvati, a ako nema kadra onda mogu i Bošnjaci. što je multietničnosti u ovoj bih to je izgleda samo u hrvata.....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:00 |
|
|
osa je napisao/la: Vii je napisao/la: Spisak profesora: 1. Hrvatski jezik i književnost prof. Svjetlana Čelan 2. Engleski jezik prof. Ines-Ivana Rajković 3. Njemački jezik prof. Jasmina Midžić 4. Latinski jezik prof. Mario Klepić 5. Matematika prof. Zora Janković 6. Fizika prof. Jasmina Hušić 7. Informatika prof. Biljana Harbaš 8. Kemija prof. Semira Dedić 9. Biologija prof. Samija Jugo 10. Povijest prof. Franjo Jurić, prof. Saša Kulenović 11. Tjelesna i zdravstvena kultura prof. Miljenko Knežević 12. Geografija prof. Franjo Jurić 13. Likova umjetnost prof. Igor Reljić 14. Glazbena umjetnost prof. Mirjana Markovinović 15. Vjeronauk prof. Mario Klepić 16. Moral i etika prof. Sead Duraković 17. Psihologija/pedagogija prof. Viktoria Košak 18. Filozofija-logika prof. Saša Kulenović 19. Sociologija prof. Saša Kulenović 20. Povijest religija prof. Mario Klepić Pravilo je da posao u KŠC-u prvenstveno dobiju Hrvati, a ako nema kadra onda mogu i Bošnjaci.
što je multietničnosti u ovoj bih to je izgleda samo u hrvata..... Nađi im ti onda profesora za Moral i etiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:03 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Glazbenik je napisao/la: Broj nestalih i pobijenih srpskih civila u Podrinju je 849. http://www.idc.org.ba/index.php?option=com_content&view=section&id=35&Itemid=126&lang=bs => PP Srbi Za koliko nestalih i pobijenih (bošnjačkih) civila su odgovorne hrvatske snage? Nemam pojma, ne mogu više pronaći te podatke, ali s obzirom na podatak koji si postavio, sigurno je onako kako sam rekao. Hrvati posvuda u cijelom ratu pobiše manje srpskih civila, nego Bošnjaci samo u istočnoj Bosni. Sigurno je i broj bošnjačkih civila stradalih od strane hrvatskih snaga manji od broja stradalih srpskih civila u Podrinju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:05 |
|
|
Vii je napisao/la: osa je napisao/la:
što je multietničnosti u ovoj bih to je izgleda samo u hrvata.....
Nađi im ti onda profesora za Moral i etiku. zašto?pa vidim da profesor za to postoji....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:06 |
|
|
emt je napisao/la: osa je napisao/la:
ne se pjeniti, samo hoću istaći da ono što je za nekog zločin, za drugog to nije, nikad rus i francuz neće isto misliti o napoleonu, pa tako ni ti i neki srbin o srebrenici, što prije to prihvatiš kao fakt, bit će ti lakše....
Ne pjenim ja uopste.Nemam razloga.Plus ti si svakako jedan od forumasa sa kojim volim diskutirati. ako naiđeš kad kroz sisak...........
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:06 |
|
|
osa je napisao/la: Vii je napisao/la: Nađi im ti onda profesora za Moral i etiku.
zašto?pa vidim da profesor za to postoji.... Kad već pričaš o multietničnosti među Hrvatima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:07 |
|
|
osa je napisao/la: emt je napisao/la:
Ne pjenim ja uopste.Nemam razloga.Plus ti si svakako jedan od forumasa sa kojim volim diskutirati.
ako naiđeš kad kroz sisak........... Baš me interesira što bi pričao da je Sisak danas u sastavu BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:09 |
|
|
zašto?pa vidim da profesor za to postoji....
Kad već pričaš o multietničnosti među Hrvatima. u mom napisu nije bilo ironije, nego puka konstatacija, ako čovjek barata hrvatskim jezikom, samo naprijed. imam prijatelja bošnjaka, radi u prometnoj policiji u sisku, supruga mu je završila razrednu nastavu u bih, nostrificirala svjedodžbu, ali nikad nije dobila posao u struci, jednostavno žena ne govori književnim hrvatskim jezikom, nema posla......
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:15 |
|
|
emt je napisao/la:
Cedo je za vas drogeras jer je RS nazvao genocidnom tvorevinom, homic je onaj ko osudi guslanje i poistovjecivanje Bosnjaka sa Turcima...
Srebrenica je za vas, gradic koji bi zbog okoline mogao razviti odlican turizam.Muslimanske snage su samo prtrpjele gubitke??
To sto je citav svijet okarakterizirao kao genocid, ustvari je vatikansko-vehabijska zavjera itd itd ?
Slikovito da vam docaram sto mislim o takvim poput vas.
Upravo obrnuto, ponašanje karakteristično za nojeve je tvoje, ali jednim dijelom ti opraštam, jer si savršen produkt onih koji oblikuju javno mnijenje i svijest u šeheru, znači nije baš sve do tebe Moraš shvatiti da svijet i istina postoje i izvan šehera, a i ljudi koji nemaju obavezu da slijede sarajevske dogme.Ono što je dobro je da postoje mjesta gdje se o tome može razgovarati kao npr.ovaj forum, jer bi negdje drugo ja ekspresno dobio etiketu relativizatora genocida i virtuelno strijeljan  , a i ti bi slično prošla negdje drugo. O Srebrenici će se uvijek pričati, jer stvarno stanje nije onakvo kakvim ga želite predstaviti.Što bi se reklo-nešto je trulo u državi Danskoj!Vi možete intimno između sobom stvarati kakve hoćete mitove, ali očekivati da ta sranja prihvate drugi je nebulozno.Tabu tema i dogma može postojati u šeheru, nas to ništa ne obavezuje, kontaš? Žene i djecu tamo niko nije dirao, a za kuronje važi parola "sam pao, sam se ubio".Empatija za vojsku Nasera Orića je irealna iz ugla jednog Srbina, ti je možeš osjećati, mi ne, kapiš?A ne bi ni oni željeli da ih se predstavlja kao žrtve, jer se ipak radi o hrabrim gazijama iz 28.divizije  , nemoj sad da ih vi posthumno omalovažavate.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:18 |
|
|
ako naiđeš kad kroz sisak...........
Baš me interesira što bi pričao da je Sisak danas u sastavu BiH. ne znam, pokušao je hasan paša-predojević, pa smo ga samljeli(mislim naši daleki preci), a otada i turska počne kopniti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:18 |
|
|
osa je napisao/la: Vii je napisao/la: Kad već pričaš o multietničnosti među Hrvatima.
u mom napisu nije bilo ironije, nego puka konstatacija, ako čovjek barata hrvatskim jezikom, samo naprijed. imam prijatelja bošnjaka, radi u prometnoj policiji u sisku, supruga mu je završila razrednu nastavu u bih, nostrificirala svjedodžbu, ali nikad nije dobila posao u struci, jednostavno žena ne govori književnim hrvatskim jezikom, nema posla...... Znači i Sisak je multietičan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:19 |
|
|
osa je napisao/la: Vii je napisao/la: Baš me interesira što bi pričao da je Sisak danas u sastavu BiH.
ne znam, pokušao je hasan paša-predojević, pa smo ga samljeli(mislim naši daleki preci), a otada i turska počne kopniti... Je l" ti drago što u svojoj blizini imaš Petrinju, turskih ruku djelo?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:22 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Vii je napisao/la: Je l" ti drago što u svojoj blizini imaš Petrinju, turskih ruku djelo?! Ta turska Yeni Hisar Petrinja je davno uništena, sad je od nje ostalo ime za carski sapun 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 26 vel 2012, 22:22 |
|
|
u mom napisu nije bilo ironije, nego puka konstatacija, ako čovjek barata hrvatskim jezikom, samo naprijed. imam prijatelja bošnjaka, radi u prometnoj policiji u sisku, supruga mu je završila razrednu nastavu u bih, nostrificirala svjedodžbu, ali nikad nije dobila posao u struci, jednostavno žena ne govori književnim hrvatskim jezikom, nema posla......
Znači i Sisak je multietičan.  naravno, ne premultietničan, jer to ne bi doprinosilo, stabilnosti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|