|
|
Stranica: 25/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:30 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
Ibar je napisao/la: totem je napisao/la:
Pricamo o srebrenici, t.j. bosni. Ok, Srbi su odlucili da bude rata. Ali svojim ponasanjem, muslimani pokazuju da nisu bas za mir. Opet cu rec, ono ubistvo na svadbi, ma koliko grozno zvucalo je samo kap u moru. Ali ponasanje sarajevskih institucija u vezi tog slucaja, i u jos stotina drugih, takodje u sarajevu, daje za pravo srbima da hoce da se odvoje. T.j da su bili u pravu sto nisu htjeli skupa sa muslimanima.
uzmimo da je sve tako jednostavno kako pises. ok. a dal im to daje za pravo da pociste sve hrvate i muslimane iz rs-a ? A tko je dao za pravo da nema vise srba u sarajevu(nemoj mi samo da su sami otisli, jer poslije onih grobnica, nitko ne bi ostao). Tko je dao da muslimanu ociste bugojno i Travnik, te Vares od hrvata? Reci mi, koliko od prijeratnih srba, danas zive u fBiH. Doci ces do identicnih rezultata, manje-vise.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:45 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
|
Sem tog termina "lupetanje", drugi argument?
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:51 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: ali totem postoji razlika izmedu rs-a i federacije i ocita je.
pa zar mislis da nije bilo rata da bi danas bilo 5 tis srba i 10 tis hrvata u sarajevu i 300 + tis muslimana Bilo je rata. Sto bi bilo kada bi bilo...Kazani, kasarne-logori, na tisucama mrtvih srba...Koji su ostali u sarajevu, nicim pomagali cetnike sa brda...da ih pobijes onako...I da vlast zmiri na oba oka. Znas sto? Jedni drugima su dali ono sto su i mislili dati medjusobno. E sada, to sto su Srbi bili jaci, to je so na ranu, kod muslimana. Po cemu je Srebrenica, sa nekoliko tisuca veci masacre od onaj kod kazanima, te kasarni Viktor Bubanj? Desavalo se u sarajevu, pred ocima izetbegovica. Njegov najomiljeniji casnik(po svjedocenjima puno ljudi)Caco, je odrezivao glave kao hladne lubenice. I nikom nista, godinu i vise. Po cemu su bolji od srba? Samo su ljigaviji, sa helpanjem. Pred stranim novinarima helpaju, a preko noci rezaju glave, te buc u jamu. prvi put cujem za ovo . cuo sam za silos nedavno al mislio sam da su tamo u pravilu bili vojnici. hoces rec nasilje nad srbima u sarajevu za vrijeme rata je bilo pravilo a ne iznimka kao recimo u sisku, osijeku ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:53 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: uzmimo da je sve tako jednostavno kako pises. ok. a dal im to daje za pravo da pociste sve hrvate i muslimane iz rs-a ?
A tko je dao za pravo da nema vise srba u sarajevu(nemoj mi samo da su sami otisli, jer poslije onih grobnica, nitko ne bi ostao). Tko je dao da muslimanu ociste bugojno i Travnik, te Vares od hrvata? Reci mi, koliko od prijeratnih srba, danas zive u fBiH. Doci ces do identicnih rezultata, manje-vise. svakako da srbi nisu bili samo agresori a hrvati i muslimani samo zrtve daleko od toga. ali opet to nemoze opravdat prijedor, samac, srebrenicu, derventu i svugdje gdje su srbi pobili hrvate i muslimane. zasto hrvati nisu pobili srbe i muslimane i protjerali niti blizu koliko ovi njih eto danas nakon svega imas srbe u osijeku sisku i petrinji i niko i ne dira a i u mostaru
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:54 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: ali totem postoji razlika izmedu rs-a i federacije i ocita je.
pa zar mislis da nije bilo rata da bi danas bilo 5 tis srba i 10 tis hrvata u sarajevu i 300 + tis muslimana Bilo je rata. Sto bi bilo kada bi bilo...Kazani, kasarne-logori, na tisucama mrtvih srba...Koji su ostali u sarajevu, nicim pomagali cetnike sa brda...da ih pobijes onako...I da vlast zmiri na oba oka. Znas sto? Jedni drugima su dali ono sto su i mislili dati medjusobno. E sada, to sto su Srbi bili jaci, to je so na ranu, kod muslimana. Po cemu je Srebrenica, sa nekoliko tisuca veci masacre od onaj kod kazanima, te kasarni Viktor Bubanj? Desavalo se u sarajevu, pred ocima izetbegovica. Njegov najomiljeniji casnik(po svjedocenjima puno ljudi)Caco, je odrezivao glave kao hladne lubenice. I nikom nista, godinu i vise. Po cemu su bolji od srba? Samo su ljigaviji, sa helpanjem. Pred stranim novinarima helpaju, a preko noci rezaju glave, te buc u jamu. je li taj caco osuden?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 21:57 |
|
|
Bilo je rata. Sto bi bilo kada bi bilo...Kazani, kasarne-logori, na tisucama mrtvih srba...Koji su ostali u sarajevu, nicim pomagali cetnike sa brda...da ih pobijes onako...I da vlast zmiri na oba oka. Znas sto? Jedni drugima su dali ono sto su i mislili dati medjusobno. E sada, to sto su Srbi bili jaci, to je so na ranu, kod muslimana. Po cemu je Srebrenica, sa nekoliko tisuca veci masacre od onaj kod kazanima, te kasarni Viktor Bubanj? Desavalo se u sarajevu, pred ocima izetbegovica. Njegov najomiljeniji casnik(po svjedocenjima puno ljudi)Caco, je odrezivao glave kao hladne lubenice. I nikom nista, godinu i vise. Po cemu su bolji od srba? Samo su ljigaviji, sa helpanjem. Pred stranim novinarima helpaju, a preko noci rezaju glave, te buc u jamu.
je li taj caco osuden? Ubili ga njegovi. Odkako je ubio sina jednog muslimanskog funkcionera. i totalno se oteo kontroli. Inace, kada je rec o tisucu i vise ljudi, mozda i preko dvije tisuce zrtava, ne mozes rec da su to izolovani slucajevi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Tomislave , Grade od davnina , Oduvijek si hrvatska starina 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
|
isto je, Duvno je oduvijek naziv za cijeli kraj, jedno vrijeme je bio i naziv za samo mjesto, sad je Tomislavgrad. ja sam baš iz grada, oba dida mi imaju kuću u gradu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:05 |
|
|
totem je napisao/la: Ibar je napisao/la: je li taj caco osuden?
Ubili ga njegovi. Odkako je ubio sina jednog muslimanskog funkcionera. i totalno se oteo kontroli. Inace, kada je rec o tisucu i vise ljudi, mozda i preko dvije tisuce zrtava, ne mozes rec da su to izolovani slucajevi. znaci ne samo da je bilo na tisuce slucajeva nego su bili odozgora podrzani? al pitanje je moze li se znat sa sigurnoscu jesu li suradivali sa cetnicima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:12 |
|
|
Ubili ga njegovi. Odkako je ubio sina jednog muslimanskog funkcionera. i totalno se oteo kontroli. Inace, kada je rec o tisucu i vise ljudi, mozda i preko dvije tisuce zrtava, ne mozes rec da su to izolovani slucajevi.
znaci ne samo da je bilo na tisuce slucajeva nego su bili odozgora podrzani? al pitanje je moze li se znat sa sigurnoscu jesu li suradivali sa cetnicima Ej, ne peglaj. Izolirani, bez telefona, bez ikakvih resursa, ljudi i po sedamdeset i kusur godina je bilo...I da jesu, zar su trebali zavrsiti u jami? Pa ovi u srebrenici su pucali po cetnicima, skoro svi. I sada sto, da ih pustimo niz vodu? Neka ih je toliko pobijeno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:15 |
|
|
|
pa pitam totem nisam informiran kad je bosna u pitanju
znam da je puno od srba koji su ubijeni u osijeku sisku itd. nisu bili takva nevinasca kako se danas zeli prikazat. al opet da je za svaku osudu bilo kakvo ubojstvo, za osudu je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:15 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Tomislave , Grade od davnina , Oduvijek si hrvatska starina  Ma šta se ti ubacuješ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:17 |
|
|
dudu je napisao/la: isto je, Duvno je oduvijek naziv za cijeli kraj, jedno vrijeme je bio i naziv za samo mjesto, sad je Tomislavgrad. ja sam baš iz grada, oba dida mi imaju kuću u gradu. Znam da je Duvno stari naziv, a Tomislavgrad je novi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tomislave , Grade od davnina , Oduvijek si hrvatska starina  Ma šta se ti ubacuješ?  Vidi ti nje , ubacih par podobnih stihova 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:19 |
|
|
[quote="Ibar"] Ibare ti postade crnogorac odjednom... ajde dobro ipak su to crveni hrvati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:20 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Vii je napisao/la: Ma šta se ti ubacuješ?  Vidi ti nje , ubacih par podobnih stihova  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:20 |
|
|
|
ma crna gora je zakon
zivila nasa juzna braca i krv :-))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63580 Lokacija: DAZP HQ
|
s one strane dinare je napisao/la: nu vidi duvnjak, a dinamovac  čuj to, pa čak i danas ima daleko više Dinamovaca, a kamoli nekad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:21 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ibar je napisao/la: Ibare ti postade crnogorac odjednom... ajde dobro ipak su to crveni hrvati  Ne diraj mi Ibara. To je moje gore list. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:22 |
|
|
Ibar je napisao/la: pa pitam totem nisam informiran kad je bosna u pitanju
znam da je puno od srba koji su ubijeni u osijeku sisku itd. nisu bili takva nevinasca kako se danas zeli prikazat. al opet da je za svaku osudu bilo kakvo ubojstvo, za osudu je. Ma sve ok. U bosni je bila druga prilika. U sarajevu je bilo horor za srbe. To se za vrijeme rata vjesto skrivalo. I pokazalo da muslimani nisu nista manje krvoloci od cetnika. Ovo govorim u stilu, muslimanivs Srbi. Ne petljajmo hrvate i hrvatsku. To i nije tema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:24 |
|
|
Vii je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Ne diraj mi Ibara. To je moje gore list.  e pa eto ti ga, odvest će te iz Bihaća u CETINJE. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:26 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: Ne diraj mi Ibara. To je moje gore list.  e pa eto ti ga, odvest će te iz Bihaća u CETINJE.  Neće on mene odvesti iz Bihaća, jer ja to ne želim. I on je iz moje djedovine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:27 |
|
|
Vii je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Ne diraj mi Ibara. To je moje gore list.  idem u Konavle radit za 2 tjedna. Poljubit cu jadran za sve :-))
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 22:28 |
|
|
Ibar je napisao/la: Vii je napisao/la: Ne diraj mi Ibara. To je moje gore list.  idem u Konavle radit za 2 tjedna. Poljubit cu jadran za sve :-)) Posebno za S one strane Dinare i Totema. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|