|
|
Stranica: 27/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 23:57 |
|
|
Vii je napisao/la: To će te da zadržite?! Svaka čast, samo naprijed. Ali kako je krenulo, prvo je pošla Crna Gora, onda Kosovo, nešto se nagađa da bi mogla i Vojvodina. A prije toga, potonule su vaše ideje o Velikoj Srbiji, koje ste htjeli ostvariti preko Jugoslavije. Usput, ja vrlo dobro znam koliko vas je bilo u Bihaću. Pozamašan broj. Samo naprijed, u nove pobjede.  Svoj ti pos'o, a imate ga prečeg od kontanja o velikoj srbiji 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 23:58 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Da, to ćemo da zadržimo.
Samo se bojim da bi se i Sandžaklije mogle malo unervoziti, kako bi se u narodu reklo. Pa budite oprezni. Dosadna si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 29 vel 2012, 23:59 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: Vii je napisao/la: To će te da zadržite?! Svaka čast, samo naprijed. Ali kako je krenulo, prvo je pošla Crna Gora, onda Kosovo, nešto se nagađa da bi mogla i Vojvodina. A prije toga, potonule su vaše ideje o Velikoj Srbiji, koje ste htjeli ostvariti preko Jugoslavije. Usput, ja vrlo dobro znam koliko vas je bilo u Bihaću. Pozamašan broj. Samo naprijed, u nove pobjede.  Svoj ti pos'o, a imate ga prečeg od kontanja o velikoj srbiji  Ej moja ruko, kakvoga posla. Lijepa Naša uskoro ulazi u europske vode. Kud ćeš ljepšeg ostvarenja za jednu slobodnu i demokratsku Republiku. A Srbija kaska. I kaska. Do kad, ajd ti meni sad reci?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:01 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Samo se bojim da bi se i Sandžaklije mogle malo unervoziti, kako bi se u narodu reklo. Pa budite oprezni. Dosadna si. Tera, znam da istina boli. Ali to je vaša realnost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:04 |
|
|
Vii je napisao/la: Ej moja ruko, kakvoga posla. Lijepa Naša uskoro ulazi u europske vode. Kud ćeš ljepšeg ostvarenja za jednu slobodnu i demokratsku Republiku. A Srbija kaska. I kaska. Do kad, ajd ti meni sad reci?! Čestitam, ako te ta činjenica čini zadovoljnom Lično me EU apsolutno ne interesuje, do nje mi je stalo otprilike kao do Irana Takođe, ne vidim da će ti sunarodnjaci u hrvatskim enklavama profitirati iz toga 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:09 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: Vii je napisao/la: Ej moja ruko, kakvoga posla. Lijepa Naša uskoro ulazi u europske vode. Kud ćeš ljepšeg ostvarenja za jednu slobodnu i demokratsku Republiku. A Srbija kaska. I kaska. Do kad, ajd ti meni sad reci?! Čestitam, ako te ta činjenica čini zadovoljnom Lično me EU apsolutno ne interesuje, do nje mi je stalo otprilike kao do Irana Takođe, ne vidim da će ti sunarodnjaci u hrvatskim enklavama profitirati iz toga  Nije da mene osobno čini, ali pruža mnoge mogućnosti za rast i razvoj kako u ekonomskom, tako i u drugim aspektima. Dalje da ne nabrajam što nudi, pretpostavljam da si upoznat. Ali, ne možeš među jednakima, biti drugačiji. Situacija je takva da većina država naginje EU, tako da nemam razloga za daljnja objašnjenja. Sve što se događalo, sami ste krivi. Ali ja vas ne osuđujem, ipak ostanem čovjek do kraja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:16 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: :eek E baš ti hvala na pojašnjenjima u vezi EU  , jes to inteligentna samo srijedom ili...? Nema na čemu, ruka. I drugi put. Ne, tjedan dana ili ti ga 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. A u hitnim slučajevima, uvijek!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:27 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Dosadna si.
Tera, znam da istina boli. Ali to je vaša realnost. Palamuđenje drugima - posao frustriranih pojedinaca. Ili pojedinki. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:33 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Tera, znam da istina boli. Ali to je vaša realnost. Palamuđenje drugima - posao frustriranih pojedinaca. Ili pojedinki.  Samo ste vi Srbi frustrirani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:45 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Palamuđenje drugima - posao frustriranih pojedinaca. Ili pojedinki.  Samo ste vi Srbi frustrirani.  Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Samo ste vi Srbi frustrirani.  Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena. Ja o tebi nemam što misliti, jer si nebitna karakteristika u mome životu. Zato, produži dalje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:48 |
|
|
teranova je napisao/la: Vii je napisao/la: Samo ste vi Srbi frustrirani.  Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena. Dobro pakosna, ali kako znaš da je ružna? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1465 of 2558 - 57.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:49 |
|
|
Vii je napisao/la: teranova je napisao/la: Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena.
Ja o tebi nemam što misliti, jer si nebitna karakteristika u mome životu. Zato, produži dalje. Pogodak!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:51 |
|
|
Vas dvije me posjecate na nesto! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: teranova je napisao/la: Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena.
Dobro pakosna, ali kako znaš da je ružna?  Samo pravim paralele, zar je to tako teško ukapirati? Na njene imbecilne tvrdnje ja odgovaram još imbecilnijim, pa ko se upeca upecao se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:53 |
|
|
Dajte slike, pa da usporedimo.  Teranova, imal i jedna forumašica s kojom se ti nisi zakačila?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:54 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Dajte slike, pa da usporedimo.  To bi bilo najpoštenije. 
1465 of 2558 - 57.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: teranova je napisao/la: Misli šta hoćeš, tvoje pravo. Ja recimo mislim da si ti pakosna i ružna žena.
Dobro pakosna, ali kako znaš da je ružna?  Viđa sebe u zrcalu svaki dan pa misli da su sve žene takve. Olakšava si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 00:58 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Vas dvije me posjecate na nesto!  Nemam ja tebe na šta podsjećati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:00 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Dajte slike, pa da usporedimo.  Teranova, imal i jedna forumašica s kojom se ti nisi zakačila? Svi se nešto kačite na slike, a nikako ne date svojih slika?! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:02 |
|
|
Vii je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Dajte slike, pa da usporedimo.  Teranova, imal i jedna forumašica s kojom se ti nisi zakačila? Svi se nešto kačite na slike, a nikako ne date svojih slika?!  Pa znaš da su muškarci više vizualni tipovi, a žene više padaju na priču. Pa vi dajte slike, a Divlja Svinja će lijepo pričat i svi zadovoljeni. 
1465 of 2558 - 57.27%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:03 |
|
|
Vii je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Dajte slike, pa da usporedimo.  Teranova, imal i jedna forumašica s kojom se ti nisi zakačila? Svi se nešto kačite na slike, a nikako ne date svojih slika?!  Ja bolje da nekacim ogadit ce se ljudima forum ako ja okacim sliku svoju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:04 |
|
|
teranova je napisao/la: ružna žena. Vii, 'ajmio, stavljaj promotivne fotke.  A onda ide odgovor. Hm, gde su mi kokice... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vii je napisao/la: Svi se nešto kačite na slike, a nikako ne date svojih slika?!  Pa znaš da su muškarci više vizualni tipovi, a žene više padaju na priču. Pa vi dajte slike, a Divlja Svinja će lijepo pričat i svi zadovoljeni.  Ja naprimjer samo padam na izgled. Naravno, prvi put. Kasnije mi postaje manje važan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|