|
|
Stranica: 28/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:05 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: teranova je napisao/la: ružna žena. Vii, 'ajmio, stavljaj promotivne fotke.  Kad bih stavila ne bih imala mira. Blago rečeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:06 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Vii je napisao/la: Svi se nešto kačite na slike, a nikako ne date svojih slika?!  Ja bolje da nekacim ogadit ce se ljudima forum ako ja okacim sliku svoju Kako možeš znati dok ne probaš? Tako i to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pa znaš da su muškarci više vizualni tipovi, a žene više padaju na priču. Pa vi dajte slike, a Divlja Svinja će lijepo pričat i svi zadovoljeni.  Vidi se da Kvačica zna.  Vii, slike ipak nisu to. Najbolje bi bilo da se uživo nađemo, pa da vidimo i popričamo. Kaj veliš? 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:08 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa znaš da su muškarci više vizualni tipovi, a žene više padaju na priču. Pa vi dajte slike, a Divlja Svinja će lijepo pričat i svi zadovoljeni.  Vidi se da Kvačica zna.  Vii, slike ipak nisu to. Najbolje bi bilo da se uživo nađemo, pa da vidimo i popričamo. Kaj veliš?  Da me obradiš jednom spikom? Teško.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:08 |
|
|
Vii je napisao/la: Kad bih stavila ne bih imala mira. Blago rečeno. Brada i bela kapica? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:09 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vii je napisao/la: Kad bih stavila ne bih imala mira. Blago rečeno. Brada i bela kapica?  Kolega, zar me zamišljaš kao talibana?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:09 |
|
|
Vii je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Vii, 'ajmio, stavljaj promotivne fotke.  Kad bih stavila ne bih imala mira. Blago rečeno. Vii ajde barem makni tog šumara sa avatara, dobijem neku iskrivljenu predodžbu o tebi kad nije neka ljepotica na slici znaš ono gubi se ženstvenost... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:13 |
|
|
Vii je napisao/la: Da me obradiš jednom spikom? Teško.  Al ipak bi trebalo probati.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:14 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: Kad bih stavila ne bih imala mira. Blago rečeno. Vii ajde barem makni tog šumara sa avatara, dobijem neku iskrivljenu predodžbu o tebi kad nije neka ljepotica na slici znaš ono gubi se ženstvenost...  Ovo nije šumar, nego komad. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:15 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Vii je napisao/la: Da me obradiš jednom spikom? Teško.  Al ipak bi trebalo probati. Sudeći ti po nick name-u, teško da bih pristala na spike. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:16 |
|
|
Vii je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Brada i bela kapica?  Kolega, zar me zamišljaš kao talibana? Ne zamišljam vas uopšte koleginice. A gospoda koja se smenjuju na avataru ne pomažu situaciji. Nego mogao bih i ja probati spikom... bizantinska lukavost i slično.  (mada je i meni nik životinjskog - halal porekla)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:17 |
|
|
Vii je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Vii ajde barem makni tog šumara sa avatara, dobijem neku iskrivljenu predodžbu o tebi kad nije neka ljepotica na slici znaš ono gubi se ženstvenost...  Ovo nije šumar, nego komad.  ma jašta ako ti je to komad kad bi mene vidjela u nesvijest bi pala( od lijepote naravno) 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:19 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vii je napisao/la: Kolega, zar me zamišljaš kao talibana? Ne zamišljam vas uopšte koleginice. A gospoda koja se smenjuju na avataru ne pomažu situaciji. Nego mogao bih i ja probati spikom... bizantinska lukavost i slično.  (mada je i meni nik životinjskog - halal porekla) Sad si me razočarao, jer sam mislila da me zamišljaš. Kako ne pomažu? Bolji od boljeg. A otkud baš halal? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:20 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: Ovo nije šumar, nego komad.  ma jašta ako ti je to komad kad bi mene vidjela u nesvijest bi pala( od lijepote naravno)  Pa svi se nešto hvalite, teoretski, a ništa ne provodite u praksi. Ajmo slike na sunce. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:22 |
|
|
Vii je napisao/la: Sad si me razočarao, jer sam mislila da me zamišljaš.
Daj nabaci opis, u osnovnim crtama. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:23 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Vii je napisao/la: Sad si me razočarao, jer sam mislila da me zamišljaš.
Daj nabaci opis, u osnovnim crtama.  Zamisli me.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:24 |
|
|
Vii je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: ma jašta ako ti je to komad kad bi mene vidjela u nesvijest bi pala( od lijepote naravno)  Pa svi se nešto hvalite, teoretski, a ništa ne provodite u praksi. Ajmo slike na sunce.  Nemožemo ovako u javnosti, dobio bih previše obožavateljica... ako si zainteresirana za pravoga... znaš da je s one strane dinare spreman, ali naravno da moram prije slike vidjeti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:27 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Vii je napisao/la: Pa svi se nešto hvalite, teoretski, a ništa ne provodite u praksi. Ajmo slike na sunce.  Nemožemo ovako u javnosti, dobio bih previše obožavateljica... ako si zainteresirana za pravoga... znaš da je s one strane dinare spreman, ali naravno da moram prije slike vidjeti  Ma ovdje su ti sve mužjaci, tako da ne brineš. Ajmo slika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:28 |
|
|
Vii je napisao/la: A otkud baš halal?  Odlučio sam da postanem multi-vitamin i gradžanin, pa ne smem plemenito svinjče da stavim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:32 |
|
|
[/quote] Ma ovdje su ti sve mužjaci, tako da ne brineš. Ajmo slika.  [/quote] neznam kako ću stavit sliku, a i pomalo me strah da ne bih bio jednostavno predobar za tebe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:33 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vii je napisao/la: A otkud baš halal?  Odlučio sam da postanem multi-vitamin i gradžanin, pa ne smem plemenito svinjče da stavim. Hahaha, svinja je ipak kraljica među ekipom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:33 |
|
|
A kažu da je februar prošao...  Vii je napisao/la: Hahaha, svinja je ipak kraljica među ekipom.  Nažalost, svinje su nastradale još u novembarskom, a onda i u januarskom đenosajdu. Populacija se lagano oporavlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 01:44 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ma ovdje su ti sve mužjaci, tako da ne brineš. Ajmo slika.  [/quote] neznam kako ću stavit sliku, a i pomalo me strah da ne bih bio jednostavno predobar za tebe.  [/quote] Ajde, ne zezaj. Ne znaš staviti sliku?! Stavljaj. Da vidimo koliko si ti to predobar za mene? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 02:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 01 ožu 2012, 02:36 |
|
|
Vii ajmo sad daj barem neki nacrt, bokocrt i tlocrt sebe, da i ja tebe mogu zamišljat, jer evo ja sam svoj dio odradio. Ne koristim PM jer je pola forumaša za tebe zainteresirano, pa da i njih malo usrećiš daj nešto ovako javno, da ne bi više svaku temu zbog tebe ukvarili i uvijek išli u offtopic- osjećaj se krivom za to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|